Author |
Topic  |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 26/05/2008 : 16:46:23
|
Tak uz mne zase stopli account. Klic z krabice jsem zadaval uz dvakrat. Ted mne i poslali email, ze mne vypresl muj early access (co jsem nikdy nemel). To by jim dal jeden korunu...
|
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
| |
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 26/05/2008 : 17:48:30
|
quote: Originally posted by brutus
Tak uz mne zase stopli account. Klic z krabice jsem zadaval uz dvakrat. Ted mne i poslali email, ze mne vypresl muj early access (co jsem nikdy nemel). To by jim dal jeden korunu...
Brutusi chapu tvou nasranost, beze srandy, ale bylo nutne zalozit na to special topic? Vsak napis na support a uvidis. Nic jineho ti ani nezbude.  |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 26/05/2008 : 17:52:21
|
quote: Originally posted by Shemiramoth Brutusi chapu tvou nasranost, beze srandy, ale bylo nutne zalozit na to special topic? Vsak napis na support a uvidis. Nic jineho ti ani nezbude. 
Oslovujeme, volame: Brute :)
Na support jsem napsal - jsem zvedav za kolik let odpovi... Takovejhle thread se propadne na dalsi stranku pomerne rychle sam pokud nebudou mit dalsi lidi stejne j problem - a to je to co jsem tim chtel zjistit - zda je to problem jen u mne nebo plosny (protoze pak nema smysl na support psat). |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 26/05/2008 : 18:07:23
|
Když jsem tam psal já odpověděli sice za 2hodiny, ale nauplně něco jinýho než jsem se ptal. |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 26/05/2008 : 18:40:21
|
Ja se omlouvam za spatne sklonovani :-). Budu si to pamatovat pro priste :-). Vsak uvidis, jak dopadnes. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Everhate
New Member

101 Posts |
Posted - 26/05/2008 : 19:07:09
|
Mam zcela stejný problém, box key to nebere. Na popravišti aspoň nebudeš stát sám Brute.
Skrag ... kill on sight  |
Stormkiss ToS Fury Arasham HoX Wildsoul Warigan BS Wildsoul Achiever 73.33%, Explorer 26.67%, Killer 86.67%, Socializer 13.33% |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 26/05/2008 : 20:31:24
|
Tak uz mne to funguje...
Problem byl nasledujici:
Zada se klic. Zmackne se verifikovat a nahlasi to:
This key gives the following Age of Conan Europe Get ready for Age of Conan, the most savage, sexy and brutal MMO ever created!
This key is for the Age of Conan European Edition. It includes 30 days of game time beginning on launch day; May, 23rd 2008.
Heads will Roll!
Servers open on the 23rd of May
A clovek by rekl ze to je hotovo... omyl - pod tim jsou 2 cervena pole co vypadaji uplne jako ty bloky v account managementu kde nejde nic delat.... ovsem jeden z nich se jmenuje nejak jako "upgrade account" a tim se to musi potvrdit.
No ale proc mne ukoncili early access kterej jsem nikdy nemel a na co jsem fungoval do ted nikdo netusi... :) |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 07/06/2008 : 15:42:00
|
Mam takovy dotaz... když teď najedete do account management, vidite někde kdy končí platnost?
Přisahal bych, že to tam předtim bylo, ale teď tam vidim jen kdy byl vytvořen, že EA začal 17. a v payment history jen platbu pravě EA, kde je "Playtime start 2008-05-05 11:25:05" což nechapu, je to datum kdy sem vytvořil učet, ale jinak nikde nic, řekl bych že sem vše projel x-krat ale prostě to tam nevidim. |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 07/06/2008 : 15:54:49
|
quote: Originally posted by vlkodlak
Mam takovy dotaz... když teď najedete do account management, vidite někde kdy končí platnost?
Přisahal bych, že to tam předtim bylo, ale teď tam vidim jen kdy byl vytvořen, že EA začal 17. a v payment history jen platbu pravě EA, kde je "Playtime start 2008-05-05 11:25:05" což nechapu, je to datum kdy sem vytvořil učet, ale jinak nikde nic, řekl bych že sem vše projel x-krat ale prostě to tam nevidim.
Pro mě bylo podstatné cancel subscription, více jsem nepotřeboval. |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 07/06/2008 : 16:14:00
|
quote: Originally posted by spajdr
Přisahal bych, že to tam předtim bylo, ale teď tam vidim jen kdy byl vytvořen, že EA začal 17. a v payment history jen platbu pravě EA, kde je "Playtime start 2008-05-05 11:25:05" což nechapu, je to datum kdy sem vytvořil učet, ale jinak nikde nic, řekl bych že sem vše projel x-krat ale prostě to tam nevidim.
Pro mě bylo podstatné cancel subscription, více jsem nepotřeboval.
Dalsi hra kterou jsi nevydrzel hrat dyl, nez mesic ? |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Lucas
New Member

117 Posts |
Posted - 07/06/2008 : 16:20:18
|
quote:
...jeste k tomu zaloz samostany topic abys teto tragicke udalosti dodal patricnou vahu a vaznost
fnuk |
Sludig - Dwarf - Guardian (LOTRO) Dageorn - Man - captain(LOTRO) czlucas - WWII online, Czechoslovak PanzerBrigade Lucas -kdysi davno UO Maniak
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 07/06/2008 : 16:42:07
|
quote: Originally posted by Shatteren
quote: Originally posted by spajdr
Dalsi hra kterou jsi nevydrzel hrat dyl, nez mesic ?
Spíš déle než 14 dní 
Lucas : neboj, všechno bude  |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|