Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 EVE Online
 EVE - General
 Koupim account
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

raterius2
Starting Member

1 Posts

Posted - 12/06/2008 :  17:13:33  Show Profile Send raterius2 a Private Message  Reply with Quote
koupim account se starsim charem prosim nabidnete na muj mail e.rajnys@centrum.cz nebo ve zprave na tel.736425849 ozvu se zpet a urcite se dohodneme.

Tyriael
Starting Member

39 Posts

Posted - 18/06/2008 :  18:35:49  Show Profile Send Tyriael a Private Message  Reply with Quote
acc v eve jsou vseobecne docela dost drahy
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 20/06/2008 :  09:16:52  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No jo, lebo tu nefunguje powerleveling, takze nikto nemoze produkovat mesacne 5 nabuchanych postav ako vo wowe alebo niekde.
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 20/06/2008 :  15:29:57  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

No jo, lebo tu nefunguje powerleveling, takze nikto nemoze produkovat mesacne 5 nabuchanych postav ako vo wowe alebo niekde.

jn, musis rozjet 50 postav zaraz a jen jim prepinat skilly .

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 23/06/2008 :  14:09:36  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
A tomu ja hovorim efektivita prace !
Go to Top of Page

Mr. Death
Starting Member

5 Posts

Posted - 27/06/2008 :  18:08:33  Show Profile  Send Mr. Death an ICQ Message Send Mr. Death a Private Message  Reply with Quote
Zdar, mám nepoužívaný účet, už rok jsem na to nesáhnul. Hrál jsem to cca rok a půl, účet nebyl nikdy v žádné korpě. Ani nevím, co zrovna mám, ale myslím, že jsem to přestal hráv někdy v době, kdy jsem zrovna přišel o nějaký BS (nejspíš druhý nebo třetí Maelstrom), takže asi nic moc bohatství, ale už si to fakt nepamatuju, je to rok.
Je to Minmatar, naexpený na BS a měl jsem rozdělaný BS Gallente (kvůli Macharielovi) + poměrně dost typů zbraní (s ohledem na Minmatar, snaha o T2 hračky, nebo jak se to označovalo), ale určitě to není naexpený nejlíp, byl to můj první účet.
Jo, taky by tam měly být LVL4 imploše + jump clon na nebezpečný akce.
Pokud máš zájem, tak ti ten účet můžu nabídnout, ale netuším, jakou to má hodnotu, mě to v měsíčních poplatcích stálo přes 4000Kč, ale to je nic neříkající hodnota. Možná by to tady mohl zkusit někdo ohodnotit, případně se vyptat na další detaily.
Ke hře se asi někdy ještě vrátím, ale říkal jsem si, že bych to zkusil od znova, takže proto mně nebude vadit, když se toho účtu zbavím, třeba ho ještě někdo využije...

PS: Účet je pořád neaktivní, takže se nemůžu podívat na jeho detaily...
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 27/06/2008 :  22:55:30  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
kdyz nemame detaily, tak to ma hodnotu 0-4000kc :)

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

Mr. Death
Starting Member

5 Posts

Posted - 29/06/2008 :  14:56:41  Show Profile  Send Mr. Death an ICQ Message Send Mr. Death a Private Message  Reply with Quote
Pokud o ten účet nikdo neprojeví zájem, tak pro mě nemá cenu zaplatit chod toho účtu.
Až někdo zájem projeví, tak ten účet aktivuju a dám sem všechny detaily, aby se nějaká hodnota dala stanovit...
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 02/07/2008 :  10:59:33  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
znas pocet SP?

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 02/07/2008 :  19:15:19  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
aneb ... 1mesic == 15EUR == ~400kc => 400kc/2M SP?

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 04/07/2008 :  08:48:53  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
no pokud hral 1,5 roku tak bych rekl ze nebude mit vic nez rekneme 13M sp... mozna 14 coz je uplne nic. Je to jeho prvni char takze kazdej druhej skill bude nejaka blbost, budou skilovany divne a ne zrovna idealne takze ja treba bych za to 4K nedal. takovej char muze mit cenu tak hmm... max 1,5B coz rekneme muze bejt tak 2-2,5K

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 04/07/2008 :  14:14:48  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
To je ,,nevyhoda,, EVE ze ked pride zaciatocnik do hry a nauci sa nejako svojpomocne ako ma co a kde skillovat, tak uplynie pol roka a ked si chce zalozit uz konecne dobry char, tak mu tieto jeho skusenosti nijako nepomozu k rychlejsiemu skillovaniu.
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 04/07/2008 :  14:31:39  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je ,,nevyhoda,, EVE ze ked pride zaciatocnik do hry a nauci sa nejako svojpomocne ako ma co a kde skillovat, tak uplynie pol roka a ked si chce zalozit uz konecne dobry char, tak mu tieto jeho skusenosti nijako nepomozu k rychlejsiemu skillovaniu.

Pomuzou, vi jak skillovat learning skilly .

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 04/07/2008 :  14:43:24  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

coze jak zalozit dobry char? :) proc by me zakladat po pul roku hrani jinej char? :)

Go to Top of Page

Mr. Death
Starting Member

5 Posts

Posted - 04/07/2008 :  23:35:59  Show Profile  Send Mr. Death an ICQ Message Send Mr. Death a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

no pokud hral 1,5 roku tak bych rekl ze nebude mit vic nez rekneme 13M sp... mozna 14 coz je uplne nic. Je to jeho prvni char takze kazdej druhej skill bude nejaka blbost, budou skilovany divne a ne zrovna idealne takze ja treba bych za to 4K nedal. takovej char muze mit cenu tak hmm... max 1,5B coz rekneme muze bejt tak 2-2,5K

Jo, to by zhruba tak odpovídalo, ze začátku chaotický skillování. SP bude možná i míň. Ta cena 4000Kč bylo spíš kolik jsem do toho vrazil, než kolik je reálná cena toho účtu, takže jestli se najde vážný zájemce, dejte vědět, účet aktivuju a dám sem všechny detaily...

PS: Teď jsem zkusil trial a musím říct, že se hra posunula o dost dál, hlavně začátek je citelně jednodušší, než když jsem začínal tehdy...
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 05/07/2008 :  01:46:31  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

quote:

coze jak zalozit dobry char? :) proc by me zakladat po pul roku hrani jinej char? :)

No, pre priklad mas uplne blbe skilly alebo atributy mas niekde uplne inde ako by si chcel. Tak jasne ze to neni nutnost, ale ked mas vsetko v int a memory a teraz chces ist trenovat nejake bojove skilly tak to neni bohvieco.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 06/07/2008 :  08:47:14  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Mam dotaz, ale nechce sa mi na to zakladat novy topic ... prisiel mi mail od EVE ze je vonku ten novy pvp datadisk a pisu tam nieco o pridani 14 dni free k accountu, to sa vztahuje iba na free trial accounty alebo si to mozem pridat aj na moj stary account a vyskusat ako co funguje ?
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 07/07/2008 :  23:46:38  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
https://secure.eve-online.com/login.aspx?id=reactivate14dayfree

Řekl bych, že to platí i pro reaktivaci.
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 08/07/2008 :  10:25:25  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
to je podvod, ja chci taky 14dni zadarmo!

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 08/07/2008 :  11:31:04  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Asi som blby, ale nepodarilo sa mi to aktivovat
Go to Top of Page

Lucky_Lee
New Member

oko2

126 Posts

Posted - 09/07/2008 :  07:01:51  Show Profile  Send Lucky_Lee an ICQ Message Send Lucky_Lee a Private Message  Reply with Quote
quote:

Asi som blby, ale nepodarilo sa mi to aktivovat

Po kliknutí na link v mailu a následném přihlášení klikni na ten obrázek co je na něm napsáno těch 14 dní. chvilku mě to trvalo než jsem na to přišel.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 09/07/2008 :  14:01:48  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No, ja som tam prave ziadny taky obrazok nemal, tak neviem. Mozno je to iba pre niekoho alebo neviem. Tak teraz uz an to asi nepridem, lebo som si to reaktivoval normalne cez kreditku :)
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 10/07/2008 :  07:43:58  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
V account managementu je takový obrázek, kde je napsáno:

War is upon us all
Enlist today and add 14 free days to your account
Click here to accept offer

A když na ten obrázek klikneš, tak máš těch 14 dní zadara. Ale ještě jsem to nezkoušel. Pravděpodobně to reaktivuju dnes večer. Jsem na to dost zvědavý, hrál jsem ještě před Trinity updatem, takže mě zajíma i grafika :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 10/07/2008 :  10:29:56  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No a presne ten obrazok som ja v account managmentu nemal, nechapem preco.
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 10/07/2008 :  17:32:44  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Těžko říct, jak dlouho jsi musel mít uzavřený account, aby se ti tahle nabídka počítala.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000