Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Warhammer Online
 Warhammer Online - General
 Předobjednat - poradíte
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 15/08/2008 :  14:45:00  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
tak jsem sel dnes do prace a vyjimecne jsem vystoupil na jirikovi a sel jsem jinou ulici nez normalne chodim a co nevidim, obchod Xzone na korunni :) Tak to asi nakonec objednam tam kdyz to mam 500 metru od prace :)

lastfm
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 15/08/2008 :  14:52:11  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Jo, to je vcelku nový obchod. Mám to tam z práce taky kousek, ale nepřičítají se ti body při nákupu v kamenném obchodě :)
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 15/08/2008 :  14:55:18  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Já vím, že vás asi naseru, že to tu určitě někde je, ale kdy to asi tak +- vyjde? V Listopadu má vyjít datáč k WoW tak nevím na co se mám těšit dřív :o)
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 15/08/2008 :  15:08:10  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Oficiální spuštění je 18. září :)
Go to Top of Page

Destabilizator
Starting Member

3 Posts

Posted - 17/08/2008 :  17:17:39  Show Profile  Send Destabilizator an ICQ Message Send Destabilizator a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

quote:
Originally posted by Aramir

No, na Xzone jsi předobjednala pouze obyč hru (předobjednávka hry, která nevyšla), která neobsahuje ten oficiální pre-order, tudíž nebudeš mít benefity z toho plynoucí. Na D2D si objednáváš hru rovnou s tím pre-orderem.
Zatím není vyjádření, jestli Xzone bude pre-ordery mít, takže se pomalu začínám přiklánět k variantě D2D.

nicmene na d2d mne to nejak nechce sezrat moju VISU -asi sem debil nebo emil...a druhak, je to bez krabice...

To ze je to bez krabice by mi bylo uplne jedno (nemusis cekat az Ti to kdy dojde, proste 18.9. tahas a hotovo), spis mi jde o ty keye (beta, headstart, a i ty predmety), bohuzel D2D je ohledne kreditek uplne na houby, mam stejny problem, zadam svoji kreditku a "purchase on hold, contact support center", znamym to haze to podobne, jednomu to kreditku vzalo asi po 20. pokusu, dalsimu bez problemu a kdyz to chtel zaplatit znova na dalsim konte tak nic, proste bordel...
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 17/08/2008 :  17:40:42  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
zkuste to brát přes http://www.eastore.pl
Go to Top of Page

Destabilizator
Starting Member

3 Posts

Posted - 17/08/2008 :  17:55:09  Show Profile  Send Destabilizator an ICQ Message Send Destabilizator a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

zkuste to brát přes http://www.eastore.pl

http://www.eastore.co.uk, maji taky download! <3
Go to Top of Page

Foebane
Starting Member

12 Posts

Posted - 17/08/2008 :  19:32:45  Show Profile Send Foebane a Private Message  Reply with Quote
Pres D2D jde objednat,ale trva to nekolik dni nez vam to prijme kreditni kartu...overuji si nejake informace a zaroven je nezbytne napsat ticket na jejich support.Taky mi to neslo,ale ted uz mam nakoupeno.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 17/08/2008 :  19:42:08  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Mno pokud mate "normalni" kartu tak vam to vezme hned(embosovana MC sla) ....

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Destabilizator
Starting Member

3 Posts

Posted - 18/08/2008 :  15:19:08  Show Profile  Send Destabilizator an ICQ Message Send Destabilizator a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Foebane

Pres D2D jde objednat,ale trva to nekolik dni nez vam to prijme kreditni kartu...overuji si nejake informace a zaroven je nezbytne napsat ticket na jejich support.Taky mi to neslo,ale ted uz mam nakoupeno.

Jo, ticket sem napsal a dneska mi prislo, jestli ho jako nechci uzavrit, pokud jejich navrh reseni byl napomocen (zadny navrh mi neprisel), vsichni jsme meli VISA...
No uz mam nakoupeno na EA Store
Go to Top of Page

Kusovka
Starting Member

45 Posts

Posted - 18/08/2008 :  20:54:16  Show Profile  Send Kusovka an ICQ Message Send Kusovka a Private Message  Reply with Quote
Na vsetko ostatne je tu Mastercard :-)

<3 Mastercard

Terorizing WoW Forums since june2005.
Offline Gamer
Go to Top of Page

exparotiminator
Starting Member

17 Posts

Posted - 19/08/2008 :  10:24:47  Show Profile  Send exparotiminator an ICQ Message Send exparotiminator a Private Message  Reply with Quote
quote:
No uz mam nakoupeno na EA Store

btw proc EAstore kdyz to maji na http://www.direct2drive.co.uk/6/6566/product/Buy-Warhammer-Online:-Age-of-Reckoning-UK-(Pre-Order)-Download o 7 liber nevnejsi?
Ptam se protoze to chci taky objednat. Je v necem EA prakticky lepsi?
Go to Top of Page

Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts

Posted - 19/08/2008 :  10:49:36  Show Profile  Send Nogglli Guemaah an ICQ Message Send Nogglli Guemaah a Private Message  Reply with Quote
Ze by to bylo tim, ze dost lidi ma na D2D problemy s kartama?(par postu nad tvym o tom lidi pisou)
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 19/08/2008 :  11:13:58  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nogglli Guemaah

Ze by to bylo tim, ze dost lidi ma na D2D problemy s kartama?(par postu nad tvym o tom lidi pisou)

jo D2D je levnejsi. Nicmene ja absolutni laik tu v tomto, navic ne 100% zrucny co se tyk aanglictiny... zkousel se d2d, suma sumarum, neslo neslo neslo, napsal sem ticket, dostal sem automatickou odpoved s moznyma problemama, to sem zkusil, zmenil email adresu neslo neslo neslo, odepsal sem na ten ticket do tech vyznacenych policek, zadna reakce, zkusil sem zkusebne nejaky SPORE generator, za 4 libry, bum a mel sem to, slo to, zkusil sem WAR neslo, pisu novy ticket, dosel mne stejny automaticky generator..., rikam kaslu na to, za 2 dny mne dosel jako normalni odpoved.. to muzu citovat

Hi There,

I sincerely apologize that you have been inconvenienced!

In order to protect your card from unauthorized internet purchases our system required a manual review by a human being in a random security sweep. This is a precaution we take as an online, no card present merchant.

I have cleared your account and sincerely thank you for your patience! Please return to making purchases with us as you normally would. No purchase has completed from your previous attempt. Please return to www.direct2drive.com and purchase you like.

Feel free to contact me with any more questions you might have.

Thank you!

Erica McFarland

Associate Manager of Customer Billing

rikam parada ted to pude, nactu lognu zkusim a nic, problem mozna byl ze sem mezitim 4x zmenil email tam i zpet i ruzne dalsi veci, nevim netusim. Zakladni chyba asi byla ze sem debil a cekal sem reakci od nich v radu hodin a ne dnu... takze pokud nekdo zacina s D2D a narazi na hlasku 'purchaze on hold...' napiste ticket a budte trpelivy za 2-3 dny se vam asi ozvou... ja sem mezitim napsal vic ticketu z vic emailu, no kkt, kazdopadne ea store na prvni pokus, tech 7-8liber co je to tam drazsi vem cert.
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 19/08/2008 :  11:55:44  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Tak, stejně není zase kam spěchat. Prodej oficiálně je až od 28.8. a open beta (pokud tedy nějaká na EU bude) je od 7.9. :)
Go to Top of Page

exparotiminator
Starting Member

17 Posts

Posted - 19/08/2008 :  13:11:40  Show Profile  Send exparotiminator an ICQ Message Send exparotiminator a Private Message  Reply with Quote
quote:
jo D2D je levnejsi. Nicmene ja absolutni laik tu v tomto, ...........

Tyyyy jo super storka :) Kazdopadne dik za vycerpavajici info, myslim ze to byl uzitecny post. Tak ja jdu na eastore
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 19/08/2008 :  13:34:36  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
d2d zakoupeno behem 5 minut bez sebemensiho problemu

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 19/08/2008 :  14:03:49  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
Ja cekam jak dnes dopadne soutez na X-zone. Potom se pripadne zamerim na digital download.

Btw na otazku Kdo korunoval Sigmara prvním císařem Impéria? jsem nenasel jinou odpoved nez High priest of Sigmar, zadne konkretni jmeno, tak jsem zvedav.

Edit: chybka, chtel jsem napsat priest of ulric

Edited by - Lobos on 19/08/2008 14:17:38
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 19/08/2008 :  14:06:05  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lobos

Ja cekam jak dnes dopadne soutez na X-zone. Potom se pripadne zamerim na digital download.

Btw na otazku Kdo korunoval Sigmara prvním císařem Impéria? jsem nenasel jinou odpoved nez High priest of Sigmar, zadne konkretni jmeno, tak jsem zvedav.

Akorat ze je to High Priest of Ulric. Prvni jmenovany High Priest of Ulric byl az myslim kolem roku 50 Sigmarske kalendare. Pocita se od korunovace Sigmara. Predtim zadne jmeno nepadlo.

Edit: je to rok 63 a byl to Wulcan, tedy ten prvni, akorat ze Sigmar byl korunovan pred nim.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 19/08/2008 14:09:06
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 19/08/2008 :  14:13:34  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
Takze priest of ulric by melo byt spravne? Nejak jsem se do toho ted zamotal.
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 19/08/2008 :  14:20:16  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
High Priest of Ulric - bůh (Ulric), kterýho uctíval Sigmar. Kult okolo Sigmara vzniknul krapet později :).
Taky začínám uvažovat o tom D2D, když je stále ticho po pěšině od EA EU ohledně prodeje pre-orderu tady.
S CE nepočítám, protože já mám na soutěže smůlu (zúčastnil jsem se všech kol a prd z toho) :)

Edited by - Aramir on 19/08/2008 14:22:55
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 19/08/2008 :  14:35:10  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Takze priest of ulric by melo byt spravne? Nejak jsem se do toho ted zamotal.

Musi, protoze jsem to napsal taky.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 19/08/2008 :  15:20:28  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
jj tak to je citace :

Before the coming of Sigmar, Ulric was the most powerful deity in the Old World; indeed, it was the High Priest of Ulric who crowned Sigmar as the first Emperor almost 2,500 years ago.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 19/08/2008 :  15:38:35  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Všechno se u té souteže motá kolem toho preorderu, i kdybych vyhrál tak ani moc nechci tu CE ještě nevědí kolik bude stát ale píšou do 2k.Figurku ani moc nechci art book pěkný ale prohlídneš si to tak 2x max, open betu taky nepotřebuju. Takže fakt čistě jde jen o ten head start a 2-3 předměty.

Teda pokud ty předměty budou kvalitou jakou měl AoC CE kde jeden dostali uplně všichni později (drinking cape) a super duper ring který fungoval do levelu 40, tak snad ani i ty předměty bych nemusel u WH mít.

Takže jde jen o ten head start :)

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 19/08/2008 :  16:18:29  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

Všechno se u té souteže motá kolem toho preorderu, i kdybych vyhrál tak ani moc nechci tu CE ještě nevědí kolik bude stát ale píšou do 2k.Figurku ani moc nechci art book pěkný ale prohlídneš si to tak 2x max, open betu taky nepotřebuju. Takže fakt čistě jde jen o ten head start a 2-3 předměty.

Teda pokud ty předměty budou kvalitou jakou měl AoC CE kde jeden dostali uplně všichni později (drinking cape) a super duper ring který fungoval do levelu 40, tak snad ani i ty předměty bych nemusel u WH mít.

hmm to je divny ja ten plast v AoC nedostal
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 19/08/2008 :  16:58:53  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
A ja jen doplnim aby vam to secvaklo i vizualne ve vztahu k lore: Ulric je vlci knez takze u jeho vyznavacu ocekavejte vlky, vlci kozesiny apod. kdezto vyznavaci Sigmara receneho Kladivonos maji relief kladiva i na konvicce s mlekem.

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 19/08/2008 :  17:08:59  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

quote:

Tak on ten plášť byl taky na úplný hovínko :)
Jinak CE má ještě nějaké ingame Tome unlocky/title a rewardy z nich.
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 19/08/2008 :  18:26:42  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Meddy

A ja jen doplnim aby vam to secvaklo i vizualne ve vztahu k lore: Ulric je vlci knez takze u jeho vyznavacu ocekavejte vlky, vlci kozesiny apod. kdezto vyznavaci Sigmara receneho Kladivonos maji relief kladiva i na konvicce s mlekem.

Tak konvicka s mlekem me zaujala, muzes to nejak vic rozvest?
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 19/08/2008 :  18:43:26  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

quote:
Originally posted by Araya

quote:

Tak on ten plášť byl taky na úplný hovínko :)
Jinak CE má ještě nějaké ingame Tome unlocky/title a rewardy z nich.

nejde o to ze bych ho chtel ja vim ze byl na nic jen ze byla zminka ze to dostali vseci.
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 19/08/2008 :  20:27:57  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Meddy

Tak konvicka s mlekem me zaujala, muzes to nejak vic rozvest?

Konvicka na mleko, cinova samozrejme a nahore tam co je ucho pripevnene k nadobce je vyrazene kladivko. Velikost se odviji od velikosti konvice standardni riska konvicka na mlicko ma objem na nase miry 0,88 litru. Ta je nejrozsirenejsi treba v Praag. V Marienburgu, pro zajimavost, je obvykly objem konve na mliko 0,75.

Nemene popularni je razba sigmarova kladiva na pasy cudnosti. Tam se da rict je dominantnim prvkem, protoze nekdy je ze silnejsiho plechu a tvori samostatnou ozdobu. A jak se rika cim vetsi tim lip chrani.

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 20/08/2008 :  10:30:29  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem nemel v soutezi stesti. Tem co vyhrali gratuluji.

Meddy: Diky za vysvetleni, velice poucne
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 20/08/2008 :  10:39:05  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
No, já taky vyhrál prd. Ale to není nic překvapivého, protože já nikdy nic nevyhrávám :)
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 20/08/2008 :  10:42:41  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Mno jsem na tom stejne, ale jedu dalsi soutez. :-)) Tentokrat 15 preorder packu.

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 20/08/2008 :  10:45:54  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
taky nic
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 20/08/2008 :  10:52:09  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Tak, odpovědi odeslány. Khorne mi pomáhej k výhře (ale to budu muset zabít pár lidí, aby to fungovalo) :D
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 20/08/2008 :  10:56:50  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
No je tam nejaky Mugvaj, to je myslim nekdo odsud.
Dalsi kolo uz mam taky vyplneno a odeslano, tak uvidime
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 20/08/2008 :  10:59:10  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
Vyhraaal sem MUHAHAHAHA

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 20/08/2008 :  11:06:16  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
A z kolika mailových adres jsi posílal odpovědi?
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 20/08/2008 :  11:10:29  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
kupodivu jen z jedne .)

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 20/08/2008 :  11:13:26  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Stejně si myslím, že spravedlnost neexistuje
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 20/08/2008 :  12:06:00  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
existuje :) pral sem si nejvic vyhrat no a koukej :D

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 20/08/2008 :  12:13:32  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

Vyhraaal sem MUHAHAHAHA

Nejsi nahodou mugvaj?

Edit: Ja jen, ze je mi ten nick strasne povedomy. :-)

Edited by - Shemiramoth on 20/08/2008 12:25:13
Go to Top of Page

Marketa
New Member

fene

294 Posts

Posted - 20/08/2008 :  12:33:21  Show Profile Send Marketa a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vyhraaal sem MUHAHAHAHA

Opravdu jsi vyhral ja jsem si vzdy myslela ze to je stejne domluvene predem.Jen vetsi reklama.Ma to tedy cenu vyzkouset ?

WHO-Marketka

Veskere flame je zde :http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=116

Tak prijd cekame na tebe:-)Uvidite co nasi exoti dovedou.A to vse zdarma !

Soustavnym psanim pravopisnych chyb protestuji proti zabijeni velryb !!!

Mala ukazka autor Wuuduu - "co som letmo zahliadol, aj napriek tomu, ze som to naozaj necital"
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 20/08/2008 :  12:35:40  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marketa

quote:

Vyhraaal sem MUHAHAHAHA

Opravdu jsi vyhral ja jsem si vzdy myslela ze to je stejne domluvene predem.Jen vetsi reklama.Ma to tedy cenu vyzkouset ?

Jo ma, ale jsou vychytralci, kteri to samozrejme delaji vicekrat. Z ruznych emailu apod.

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 20/08/2008 :  12:37:46  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

quote:
Originally posted by Marketa

quote:

Vyhraaal sem MUHAHAHAHA

Jo ma, ale jsou vychytralci, kteri to samozrejme delaji vicekrat. Z ruznych emailu apod.

myslim ze musis z jinych IP
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 20/08/2008 :  12:38:58  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
V podminkach maj napsano neco o IP adrese, to mi prijde jako dvousecna zbran, nejsem si jistej zda se predem nevyradim inetem od kysliku co nema pevnou IP :(

Do finálního slosování se dostanou vždy jen jedny odpověďi vázané na jednu IP adresu. Odeslání vícero odpovědí bude považováno za podvod a odstraněno.

Ale priznam se, ze sem soutezil 2x, jednou ja a pak kamos kterej CE nechce
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 20/08/2008 :  12:44:51  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
quote:

existuje :) pral sem si nejvic vyhrat no a koukej :D

Já si to přeju ještě víc!
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 20/08/2008 :  12:51:12  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
mno ja tedy spis taky soutezim kvuli preorder boxu na CE kaslu
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 20/08/2008 :  13:04:15  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Tak to soutěžit už nemusíš. Stačí si koupit standard s pre-orderem :)
Edit: Pokud vyhraješ, rád od tebe CE odkoupím

Edited by - Aramir on 20/08/2008 13:14:10
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 20/08/2008 :  13:07:17  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

quote:

Vyhraaal sem MUHAHAHAHA

Nejsi nahodou mugvaj?

Edit: Ja jen, ze je mi ten nick strasne povedomy. :-)

zeby? :) proc to mam asi dole v podpisu :D

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,31 seconds. on eygor Snitz Forums 2000