Author |
Topic |
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 03/09/2008 : 23:06:49
|
Není to blbost. Tohle bylo řečený už dávno. Open beta klíče půjde získat i z různých stránek, ale je jich omezený počet. Lidi s pre-orderem mají open betu jistou + mají dva itemy a headstart. |
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 05:04:00
|
jj me treba o open betu vubec nejde, za prve ji mam jistou z closed a za druhe by mi nevadilo ji nehrat, ale co je dulezite je ten head start |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 06:54:27
|
Kua něco se změnilo na EAStore, dva dny zpátky to chtělo email a heslo a teď to chce číslo objednávky a heslo, zadám heslo jaké chci a teď mi to ukáže že tam žádná objednávka není, tak nevím jestli mi jí teda stornovali, nebo tam mají v tom bordel |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 07:17:09
|
quote: Originally posted by spajdr
Kua něco se změnilo na EAStore, dva dny zpátky to chtělo email a heslo a teď to chce číslo objednávky a heslo, zadám heslo jaké chci a teď mi to ukáže že tam žádná objednávka není, tak nevím jestli mi jí teda stornovali, nebo tam mají v tom bordel
Mně to funguje. |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 07:19:53
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
co je to za problem proste si vyhral preorder box kerej mas zadarmo a mas moznost si koupit CE. ti co nevyhrali ale chcou CE to prekousnou i bez toho preorder boxu, osobne kdybych ju nemel mel bych radsi CE bez preorderu nez byt bez CE
Ještě ale technická k tomuhle. Prostě jenom pre-order box vyhrát nemůžeš, protože je součástí Collectors edice. Nemůžeš jen tak rozdávat něco, co je součástí něčeho, za co si zaplatíš. Samozřejmě, že nejdůležitější je, mít krabici s CE, ale i tak to smrdí |
|
|
exparotiminator
Starting Member
17 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 08:40:31
|
A co tohle? http://www.electronicarts.cz/news/25484/
Můžete se dostat do bety Warhammer On-line!
Kdokoliv se může přihlásit a získat zdarma a bez jakýchkoliv závazků možnost vyzkoušení Warhammera!
Je to jednoduché - stačí jít na tuto stránku - http://www.fileplay.net/keys/warhammer zde vytvořit beta konto a na váš e-mail vám přijde mail s Beta-klíčem a dalšími instrukcemi. Open beta bude dostupná od 7. září.
Tohle asi fakt funguje, vcera vecer jsem dostal emailem klic ze stranek Freddyshouse ktere uvadeji na war-europe.com. Takze me to potesilo protoe si budu moct zkusit WHO na svem HW a nemusim si zatim nic kupovat. |
|
|
†… Havran …†
Average Member
1962 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 08:42:00
|
jenze pak uz to nebude preorder bo spousta lidi si to rozmysli tesne pred tim jak to bejva a zbydou jim krabice s CE az po releasu. Takze ti vstup do bety je stejne na nic a predcasnej vstup do hry taky :) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 12:12:18
|
quote: Originally posted by Gabriel
Kua něco se změnilo na EAStore, dva dny zpátky to chtělo email a heslo a teď to chce číslo objednávky a heslo, zadám heslo jaké chci a teď mi to ukáže že tam žádná objednávka není, tak nevím jestli mi jí teda stornovali, nebo tam mají v tom bordel
Mně to funguje.
Už to jede, nicméně, když dám detail faktury, tak se mi prd načte a vyhodí to akorát při reload stránky java error Došel dnes aspoň preorder boxík z Xzone. |
|
|
Colldor
Gimp
2165 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 12:13:47
|
Hlavne me hrozne sere ten d2d ze proste karty nebere ... ted jsem zkusil mastercard a ani me to nepustilo zadat verif key, jen hlaska account error. Zkusim udelat novy ucet u nich a zkusit to zase.
Kazdopadne, pokud by nekdo chtel prodat pre-order z d2d nebo eastore, dejte vedet :) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
|
|
Colldor
Gimp
2165 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 12:14:35
|
Spajdiku, ten boxik z xzone je CE nebo normal? :) pokud normal prodas? :p |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 12:26:55
|
Je to preorder box, takže to bude k CE :) |
|
|
Bottenanna
Junior Member
511 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 12:35:09
|
CE edice zlevnena na 1599,- |
Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra |
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 12:47:01
|
Dear valued Direct2Drive UK Customer,
We are sending this email to notify you that EA/GOA, the publisher of Warhammer Online, have changed the RRP (Recommended Retail Price) for Warhammer Online: Age of Reckoning. As your digital store retailer, we want to provide you with the best possible purchase experience.
Recognising the new RRP of this pre-release game, Direct2Drive UK will be happy to refund the difference between the price you paid and the new RRP. Please contact Customer Service regarding this refund if you do not see this credit within the next 15 days or if you have further questions.
Thank you for shopping with Direct2Drive UK - we hope you enjoy your purchase of Warhammer Online: Age of Reckoning.
tak zlevnili i na D2D z 32,95 na 29,95 budou mi proste vracet 3 libry pisou ze to poslou na moji creditku |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 12:54:53
|
a gameexpress mi napsal že mi dnes odeslal balík Warhammer CE, to už mají skladem? |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 12:59:05
|
quote: Originally posted by Bottenanna
CE edice zlevnena na 1599,-
Kde to píší? |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 13:01:19
|
quote: Originally posted by Colldor
Spajdiku, ten boxik z xzone je CE nebo normal? :) pokud normal prodas? :p
CE, ale jestli CE půjde do světa, tak až později. |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 13:15:27
|
a gameexpress mi napsal že mi dnes odeslal balík Warhammer CE, to už mají skladem?
Odeslali ti ten pre-order box. Mě teď před deseti minuatama volali, že si pro něj můžu přijít do krámu :) |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 13:18:08
|
quote: Originally posted by Aramir
a gameexpress mi napsal že mi dnes odeslal balík Warhammer CE, to už mají skladem?
Odeslali ti ten pre-order box. Mě teď před deseti minuatama volali, že si pro něj můžu přijít do krámu :)
To nedává moc smysl, psali že kódy odesílají dnes odpoledne emailem, proč by mi to pak posílali ještě klasickou poštou? v té krabičce kromě tří kódů na papíru stejně nic jiného není.
--
Zásilka obsahuje následující zboží ------------------------------------------------------ 1 x Warhammer Online: Age of Reckoning (Sběratelská edice)(PC) = 1999.00,- Kč 1 x BONUS: Alien Shooter 2: Vengeance + Alien Shooter 1(PC) = 1.00,- Kč ------------------------------------------------------ Cena: 2000,- Kč Doprava: 80,- Kč - Česká Pošta Cena Celkem: 2080,- Kč
tak doufám že nejde jenom o preorder |
Edited by - spajdr on 04/09/2008 13:20:09 |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 13:19:55
|
No, uvidíme. V průběhu hoďky tam skáknu a uvidím, co mi všechno dají :D |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 13:37:48
|
Kurňa, kurňa, mám také objednáno u gameexpress a zatím nic :( |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
|
|
Nogglli Guemaah
New Member
202 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 13:39:38
|
quote: Originally posted by Aramir Ještě ale technická k tomuhle. Prostě jenom pre-order box vyhrát nemůžeš, protože je součástí Collectors edice. Nemůžeš jen tak rozdávat něco, co je součástí něčeho, za co si zaplatíš. Samozřejmě, že nejdůležitější je, mít krabici s CE, ale i tak to smrdí
Preorder box neni fyzicky soucasti sberatelske edice. Takze kdyz ti prijde z xzone preorder box a ty napises, ze sberatelskou edici nechces, tak preorder box ti zustane a sberatelskou edici nabidnou nekomu dalsimu ze souteze(bez preorder boxu). NA gameexpres to meli pojisteny tak, ze jakmile otevres preorder box, tak nemuzes zrusit predobjednavku.
quote: Originally posted by †… Havran …†
jenze pak uz to nebude preorder bo spousta lidi si to rozmysli tesne pred tim jak to bejva a zbydou jim krabice s CE az po releasu. Takze ti vstup do bety je stejne na nic a predcasnej vstup do hry taky :)
Nic ti nezbude. Zrusis predobjednavku, preorder ti zustane a kody muzes pouzit. Kod z head startu ti zarucuje hrani i par dni po releasu
baron: ja mam zaplaceny dve sberatelsky uz z prvniho kola, tak su zvedavej jestli budou vracet penize nebo nechaji cenu 2k i pro vyherce z druhyho kola :) |
Edited by - Nogglli Guemaah on 04/09/2008 13:44:31 |
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 13:46:12
|
Já bych se smál, kdyby early acces ze sběratelskýho pre-orderu pak šel reaktivovat jen kódem ze sběratelský, kterou třeba lidi odřeknou |
Troll lepší fanboie. |
|
|
Nogglli Guemaah
New Member
202 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 13:48:21
|
to si nemyslim, ale taky bych se potrhal smichy :D |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 13:50:25
|
Byl vám odeslán beta klíč spolu s fakturou, hra vám po vydání přijde od nás dodatečně bez dobírky. tak nic, usínat s krabicí warhammeru v náručí se odkládá |
|
|
Bottenanna
Junior Member
511 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 14:10:42
|
to sem zvedavej kolik ti nakonec nauctujou dneska schovanec posilal maily ze CE bude za 1599,-
viz: Vazeny zakazniku, jak jiz z drivejska vite, vyhral jste krom jineho moznost objednat si velice kusove omezenou sberatelskou edici Warhammer Online, ktera vychazi jiz za par tydnu.
Pri ucineni predobjednavky jsme uvadeli odhadovanou cenu 1999 Kc. Jak nam bylo dneska v EA sdeleno, cena teto pekne edice bude vyrazne nizsi a to kolem 1599 Kc. Snizeni ceny se samozrejme tyka i vasi predobjednavky.
Pekny den Martin Schovanec manager obchodu http://www.xzone.cz
z emailu: infolinka2@xzone.cz
ne ze bych byl zakaznikem xzone ale prislo me to O_o |
Edited by - Bottenanna on 04/09/2008 14:12:38 |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 14:12:15
|
to sem zvedavej kolik ti nakonec nauctujou dneska schovanec posilal maily ze CE bude za 1599,-
Díval jsem se že v objednávce už to změnil na 1599,- |
|
|
Bottenanna
Junior Member
511 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 14:17:11
|
Díval jsem se že v objednávce už to změnil na 1599,-
nevim proc ses tak nedockavej proste 18.9 v klidku do gameexpresu a hrat ... |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 14:18:31
|
Táákže, dostal jsem pouze preorder krabičku a bonus hru za 1 korunu. CE prý ještě nedodal dodavatel. Na to snížení ceny se budu ale muset zeptat :) |
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 14:49:52
|
Tak nějak pochybuju, že mi od gameexprsu přijde sběratelská a v ní 400 Kč. Ale aspoň sušenky by do ní zabalit mohli... |
Troll lepší fanboie. |
|
|
Nogglli Guemaah
New Member
202 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 15:26:27
|
Ale kdyby ta hra byla drazsi, tak se vsadte, jak by jste hned meli email o poslani doplatku :) |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 16:40:45
|
gameexpres nemá žádné zprávy od distributora že by se CE verze měla slevňovat. Ale pokud to distributor slevní, tak to slevní i gameexpres. |
Edited by - spajdr on 04/09/2008 16:46:36 |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 16:53:04
|
Zrovna jsem to chtěl napsat Už se těším, jak si tam k nim pro to půjdu a ještě mi na ruku dají peníze |
|
|
Morticia
Starting Member
74 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 18:21:47
|
http://hmv.com/hmvweb/navigate.do?pPageID=3489
Dnes objednano. Ucet vcetne dopravy:
Qty Format Artist Title Price 1HC Pc Dvd Rom Warhammer Online: Age Of Reckoning Standard Edition 29.98
SubTotal: #163;29.99 Shipping & Handling: #163;2.50 Total: #163;32.49
All amounts shown are in UK pounds.
|
A human and an Elf get captured by Skaven. The rat-men are getting ready to shoot the first hostage with Dwarf-made guns when he yells, "Earthquake!" The naturally nervous Skaven run and hide from the imaginary threat. He escapes. The Skaven regroup and bring out the Elf. Being very smart, the Elf has figured out what to do. When the Skaven get ready to shoot, the Elf, in order to scare them, yells, "Fire!" Mrs. Svine, Reservoir Dogs |
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 19:37:10
|
quote: Originally posted by Morticia
http://hmv.com/hmvweb/navigate.do?pPageID=3489
Dnes objednano. Ucet vcetne dopravy:
Qty Format Artist Title Price 1HC Pc Dvd Rom Warhammer Online: Age Of Reckoning Standard Edition 29.98
SubTotal: #163;29.99 Shipping & Handling: #163;2.50 Total: #163;32.49
All amounts shown are in UK pounds.
a pointa tohohle postu? |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 21:13:05
|
Na http://www.fileplay.net zacli rozdavat open beta keys! Stacilo se zaregistrovat a mam ho (zobrazuji ho primo na strance, neposilaji mailem). Pry jich *rozdaji desetitisice*, tak - kdo ma zajem, muze to zkusit ... |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
|
|
terawatt
Junior Member
916 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 21:14:33
|
Objednáno z http://eastore.ea.com/store/eaemea/pl_PL/DisplayHomePage, doufám teda že download verze, alespoň tak soudím podle options: "Metoda dostavy" a "Pobieranie z internetu" ... moje polština je mizerná a to jsem karviňák !! Jinak opět okouzlující den, plný iniciativních blbů na každém kroku. Ať už to probůh vyjde, ať můžu konečně někomu pořádně nakopat prdel |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
|
|
Shigi
New Member
165 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 23:06:20
|
quote: Originally posted by baron432
Na http://www.fileplay.net zacli rozdavat open beta keys! Stacilo se zaregistrovat a mam ho (zobrazuji ho primo na strance, neposilaji mailem). Pry jich *rozdaji desetitisice*, tak - kdo ma zajem, muze to zkusit ...
At se propadnu - je to tak ! :) Jeste pred chvili to tak nebylo . . . |
WoW/Drak´thul/Shigolas,Srugrug -offline WAR/Eltharion/Shigi -offline AION/Gorgos/Shigi -offline RIFT/Imperium/Shigi -OFFline
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 04/09/2008 : 23:42:58
|
Kdyby někdo chtěl klíč na open betu, tak mi dejte vědět. EDIT.: (už je fuč) |
Edited by - spajdr on 05/09/2008 09:19:05 |
|
|
Bottenanna
Junior Member
511 Posts |
Posted - 05/09/2008 : 09:17:41
|
Shemiramothe ty ses vazne retard nebo to byl nekdo jinej? spajdr se pta kdo chce beta klic ja napisu ja spajdrmene a vy to smazete vy smazky?fu |
|
|
Jaffa
Junior Member
982 Posts |
Posted - 05/09/2008 : 09:36:42
|
Jako mega nářez mazec a nechápu už prostě nic!
Teď sem dostal mail od Xzone a poslali mi HEAD Start kód + Bonus Items kód. Přitom jsem u nich udělal předobjednávku celkem pozdě.
Přitom celou dobu nevěděli jsetli budou Premium prodejci kteří tohle budou dávat.
Znamená to že už nemužu objednávku zrušit protože je to závazné, což jsem chtěl udělat až EA store pošle kódy. Takže zatím mam dvě kopie.
EA store jestli dneska nepošle kódy tak jsou to největší lameři a už nikdy nic od nich začíná se naplňovat pravda "Krabice je základ"
|
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 05/09/2008 : 09:42:07
|
quote: Originally posted by Jaffa
Teď sem dostal mail od Xzone a poslali mi HEAD Start kód + Bonus Items kód. Přitom jsem u nich udělal předobjednávku celkem pozdě.
Přitom celou dobu nevěděli jsetli budou Premium prodejci kteří tohle budou dávat.
Znamená to že už nemužu objednávku zrušit protože je to závazné, což jsem chtěl udělat až EA store pošle kódy. Takže zatím mam dvě kopie.
EA store jestli dneska nepošle kódy tak jsou to největší lameři a už nikdy nic od nich začíná se naplňovat pravda "Krabice je základ"
Základ je pořádný obchod, třeba D2D |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 05/09/2008 : 09:47:40
|
Já zase psal už dva maily na EAStore na zrušení objednávky a nic, ticho po pěšině, za to co na otázku kdy budou kódy odpověděli ihned druhý den ráno |
|
|
Jaffa
Junior Member
982 Posts |
Posted - 05/09/2008 : 09:55:18
|
Já zase psal už dva maily na EAStore na zrušení objednávky a nic, ticho po pěšině, za to co na otázku kdy budou kódy odpověděli ihned druhý den ráno
který ráno myslíš dnešní? protože pořád nic už jsem z toho nervní |
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 05/09/2008 : 10:04:24
|
Já zase psal už dva maily na EAStore na zrušení objednávky a nic, ticho po pěšině, za to co na otázku kdy budou kódy odpověděli ihned druhý den ráno
který ráno myslíš dnešní? protože pořád nic už jsem z toho nervní
Ne, to bylo už v úterý ráno. |
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 05/09/2008 : 10:08:09
|
To je fakt dobry me schovanec rikal ze proste preorder veci mit nebudou, to je taky pako kdyz to ted maji. Ja myslim ze tim prisel o dost objednavek |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 05/09/2008 : 10:09:47
|
quote: Originally posted by Araya
To je fakt dobry me schovanec rikal ze proste preorder veci mit nebudou, to je taky pako kdyz to ted maji. Ja myslim ze tim prisel o dost objednavek
Mě tvrdil to samý.... Spíš v tom má bordel EA ale. |
|
|
Leendrix
Starting Member
33 Posts |
Posted - 05/09/2008 : 10:31:20
|
ja si nestezuju.. uz pred delsi dobou jsem si objednal SE a ten mail me docela potesil :) |
EU eng. server Karak Eight Peaks (EN Core) - Dwarf Engineer Leendrix, Empire Warrior Priest Weodo |
|
|
Nogglli Guemaah
New Member
202 Posts |
Posted - 05/09/2008 : 10:34:34
|
Taky myslim, ze bude chyba u EA...aspon je videt ze Schovanec prot porad neco dela.
EDIT: copy z xzone diskuze - davam to sem pro jistotu, aby se pak treba nekdo nedivil.
Case 2008-09-05 10:51:07 Martin Schovanec - Dobry den. Co znamena zavazne predobjednani? Musim to mit zaplacene prevodem? Diky za odpoved.
Martin Schovanec (ADMIN) 2008-09-05 10:56:25odkaz Case: neni potreba predplacet, je tim mysleno, ze po poslani klice jiz nemuze byt zrusena.
|
Edited by - Nogglli Guemaah on 05/09/2008 11:45:43 |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 05/09/2008 : 11:48:06
|
A co udělají, když někdo na poště ten balík odmítne? :) I když si nedokážu představit nikoho, kdo by to dělal.. |
|
|
Jaffa
Junior Member
982 Posts |
Posted - 05/09/2008 : 11:58:19
|
Další bordle je v těch Head startech, co sem jen tak v rychlosti koukal na fóra tak by prý měla CE verze začínat nejdříve - head start 14.9. Normal verze 15.9. ale Xzone píše 16.9. u normal edice.
Tak a teď se v tom vyznej. |
|
|
|
Topic |
|