Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Warhammer Online
 Warhammer Online - General
 Předobjednat - poradíte
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 03/09/2008 :  23:06:49  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Není to blbost. Tohle bylo řečený už dávno. Open beta klíče půjde získat i z různých stránek, ale je jich omezený počet. Lidi s pre-orderem mají open betu jistou + mají dva itemy a headstart.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 04/09/2008 :  05:04:00  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
jj me treba o open betu vubec nejde, za prve ji mam jistou z closed a za druhe by mi nevadilo ji nehrat, ale co je dulezite je ten head start
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/09/2008 :  06:54:27  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Kua něco se změnilo na EAStore, dva dny zpátky to chtělo email a heslo a teď to chce číslo objednávky a heslo, zadám heslo jaké chci a teď mi to ukáže že tam žádná objednávka není, tak nevím jestli mi jí teda stornovali, nebo tam mají v tom bordel
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 04/09/2008 :  07:17:09  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

Kua něco se změnilo na EAStore, dva dny zpátky to chtělo email a heslo a teď to chce číslo objednávky a heslo, zadám heslo jaké chci a teď mi to ukáže že tam žádná objednávka není, tak nevím jestli mi jí teda stornovali, nebo tam mají v tom bordel

Mně to funguje.
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 04/09/2008 :  07:19:53  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

co je to za problem proste si vyhral preorder box kerej mas zadarmo a mas moznost si koupit CE. ti co nevyhrali ale chcou CE to prekousnou i bez toho preorder boxu, osobne kdybych ju nemel mel bych radsi CE bez preorderu nez byt bez CE

Ještě ale technická k tomuhle. Prostě jenom pre-order box vyhrát nemůžeš, protože je součástí Collectors edice. Nemůžeš jen tak rozdávat něco, co je součástí něčeho, za co si zaplatíš.
Samozřejmě, že nejdůležitější je, mít krabici s CE, ale i tak to smrdí
Go to Top of Page

exparotiminator
Starting Member

17 Posts

Posted - 04/09/2008 :  08:40:31  Show Profile  Send exparotiminator an ICQ Message Send exparotiminator a Private Message  Reply with Quote
quote:

A co tohle?
http://www.electronicarts.cz/news/25484/

Můžete se dostat do bety Warhammer On-line!

Kdokoliv se může přihlásit a získat zdarma a bez jakýchkoliv závazků možnost vyzkoušení Warhammera!

Je to jednoduché - stačí jít na tuto stránku - http://www.fileplay.net/keys/warhammer zde vytvořit beta konto a na váš e-mail vám přijde mail s Beta-klíčem a dalšími instrukcemi.

Open beta bude dostupná od 7. září.

Tohle asi fakt funguje, vcera vecer jsem dostal emailem klic ze stranek Freddyshouse ktere uvadeji na war-europe.com. Takze me to potesilo protoe si budu moct zkusit WHO na svem HW a nemusim si zatim nic kupovat.
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 04/09/2008 :  08:42:00  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
jenze pak uz to nebude preorder bo spousta lidi si to rozmysli tesne pred tim jak to bejva a zbydou jim krabice s CE az po releasu. Takze ti vstup do bety je stejne na nic a predcasnej vstup do hry taky :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/09/2008 :  12:12:18  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:

Mně to funguje.

Už to jede, nicméně, když dám detail faktury, tak se mi prd načte a vyhodí to akorát při reload stránky java error
Došel dnes aspoň preorder boxík z Xzone.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 04/09/2008 :  12:13:47  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Hlavne me hrozne sere ten d2d ze proste karty nebere ... ted jsem zkusil mastercard a ani me to nepustilo zadat verif key, jen hlaska account error. Zkusim udelat novy ucet u nich a zkusit to zase.

Kazdopadne, pokud by nekdo chtel prodat pre-order z d2d nebo eastore, dejte vedet :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 04/09/2008 :  12:14:35  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Spajdiku, ten boxik z xzone je CE nebo normal? :) pokud normal prodas? :p

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 04/09/2008 :  12:26:55  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Je to preorder box, takže to bude k CE :)
Go to Top of Page

Bottenanna
Junior Member

511 Posts

Posted - 04/09/2008 :  12:35:09  Show Profile Send Bottenanna a Private Message  Reply with Quote
CE edice zlevnena na 1599,-

Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 04/09/2008 :  12:47:01  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
Dear valued Direct2Drive UK Customer,

We are sending this email to notify you that EA/GOA, the publisher of Warhammer Online, have changed the RRP (Recommended Retail Price) for Warhammer Online: Age of Reckoning. As your digital store retailer, we want to provide you with the best possible purchase experience.

Recognising the new RRP of this pre-release game, Direct2Drive UK will be happy to refund the difference between the price you paid and the new RRP. Please contact Customer Service regarding this refund if you do not see this credit within the next 15 days or if you have further questions.

Thank you for shopping with Direct2Drive UK - we hope you enjoy your purchase of Warhammer Online: Age of Reckoning.

tak zlevnili i na D2D z 32,95 na 29,95 budou mi proste vracet 3 libry pisou ze to poslou na moji creditku
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/09/2008 :  12:54:53  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
a gameexpress mi napsal že mi dnes odeslal balík Warhammer CE, to už mají skladem?
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/09/2008 :  12:59:05  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bottenanna

CE edice zlevnena na 1599,-

Kde to píší?
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/09/2008 :  13:01:19  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Spajdiku, ten boxik z xzone je CE nebo normal? :) pokud normal prodas? :p

CE, ale jestli CE půjde do světa, tak až později.
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 04/09/2008 :  13:15:27  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
quote:

a gameexpress mi napsal že mi dnes odeslal balík Warhammer CE, to už mají skladem?

Odeslali ti ten pre-order box. Mě teď před deseti minuatama volali, že si pro něj můžu přijít do krámu :)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/09/2008 :  13:18:08  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

quote:

Odeslali ti ten pre-order box. Mě teď před deseti minuatama volali, že si pro něj můžu přijít do krámu :)

To nedává moc smysl, psali že kódy odesílají dnes odpoledne emailem, proč by mi to pak posílali ještě klasickou poštou? v té krabičce kromě tří kódů na papíru stejně nic jiného není.

--

Zásilka obsahuje následující zboží
------------------------------------------------------
1 x Warhammer Online: Age of Reckoning (Sběratelská edice)(PC) = 1999.00,- Kč
1 x BONUS: Alien Shooter 2: Vengeance + Alien Shooter 1(PC) = 1.00,- Kč
------------------------------------------------------
Cena: 2000,- Kč
Doprava: 80,- Kč - Česká Pošta
Cena Celkem: 2080,- Kč

tak doufám že nejde jenom o preorder

Edited by - spajdr on 04/09/2008 13:20:09
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 04/09/2008 :  13:19:55  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
No, uvidíme. V průběhu hoďky tam skáknu a uvidím, co mi všechno dají :D
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 04/09/2008 :  13:37:48  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Kurňa, kurňa, mám také objednáno u gameexpress a zatím nic :(

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts

Posted - 04/09/2008 :  13:39:38  Show Profile  Send Nogglli Guemaah an ICQ Message Send Nogglli Guemaah a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir
Ještě ale technická k tomuhle. Prostě jenom pre-order box vyhrát nemůžeš, protože je součástí Collectors edice. Nemůžeš jen tak rozdávat něco, co je součástí něčeho, za co si zaplatíš.
Samozřejmě, že nejdůležitější je, mít krabici s CE, ale i tak to smrdí
Preorder box neni fyzicky soucasti sberatelske edice. Takze kdyz ti prijde z xzone preorder box a ty napises, ze sberatelskou edici nechces, tak preorder box ti zustane a sberatelskou edici nabidnou nekomu dalsimu ze souteze(bez preorder boxu). NA gameexpres to meli pojisteny tak, ze jakmile otevres preorder box, tak nemuzes zrusit predobjednavku.

quote:
Originally posted by †… Havran …†

jenze pak uz to nebude preorder bo spousta lidi si to rozmysli tesne pred tim jak to bejva a zbydou jim krabice s CE az po releasu. Takze ti vstup do bety je stejne na nic a predcasnej vstup do hry taky :)
Nic ti nezbude. Zrusis predobjednavku, preorder ti zustane a kody muzes pouzit. Kod z head startu ti zarucuje hrani i par dni po releasu

baron: ja mam zaplaceny dve sberatelsky uz z prvniho kola, tak su zvedavej jestli budou vracet penize nebo nechaji cenu 2k i pro vyherce z druhyho kola :)

Edited by - Nogglli Guemaah on 04/09/2008 13:44:31
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 04/09/2008 :  13:46:12  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Já bych se smál, kdyby early acces ze sběratelskýho pre-orderu pak šel reaktivovat jen kódem ze sběratelský, kterou třeba lidi odřeknou

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts

Posted - 04/09/2008 :  13:48:21  Show Profile  Send Nogglli Guemaah an ICQ Message Send Nogglli Guemaah a Private Message  Reply with Quote
to si nemyslim, ale taky bych se potrhal smichy :D
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/09/2008 :  13:50:25  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Byl vám odeslán beta klíč spolu s fakturou, hra vám po vydání přijde od nás
dodatečně bez dobírky.

tak nic, usínat s krabicí warhammeru v náručí se odkládá
Go to Top of Page

Bottenanna
Junior Member

511 Posts

Posted - 04/09/2008 :  14:10:42  Show Profile Send Bottenanna a Private Message  Reply with Quote
to sem zvedavej kolik ti nakonec nauctujou dneska schovanec posilal maily ze CE bude za 1599,-

viz:
Vazeny zakazniku,
jak jiz z drivejska vite, vyhral jste krom jineho moznost objednat si velice kusove omezenou sberatelskou edici Warhammer Online, ktera vychazi jiz za par tydnu.

Pri ucineni predobjednavky jsme uvadeli odhadovanou cenu 1999 Kc. Jak nam bylo dneska v EA sdeleno, cena teto pekne edice bude vyrazne nizsi a to kolem 1599 Kc. Snizeni ceny se samozrejme tyka i vasi predobjednavky.

Pekny den
Martin Schovanec
manager obchodu
http://www.xzone.cz

z emailu: infolinka2@xzone.cz

ne ze bych byl zakaznikem xzone ale prislo me to O_o

Edited by - Bottenanna on 04/09/2008 14:12:38
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/09/2008 :  14:12:15  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

to sem zvedavej kolik ti nakonec nauctujou dneska schovanec posilal maily ze CE bude za 1599,-

Díval jsem se že v objednávce už to změnil na 1599,-
Go to Top of Page

Bottenanna
Junior Member

511 Posts

Posted - 04/09/2008 :  14:17:11  Show Profile Send Bottenanna a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Díval jsem se že v objednávce už to změnil na 1599,-

nevim proc ses tak nedockavej proste 18.9 v klidku do gameexpresu a hrat ...

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 04/09/2008 :  14:18:31  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Táákže, dostal jsem pouze preorder krabičku a bonus hru za 1 korunu.
CE prý ještě nedodal dodavatel. Na to snížení ceny se budu ale muset zeptat :)
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 04/09/2008 :  14:49:52  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Tak nějak pochybuju, že mi od gameexprsu přijde sběratelská a v ní 400 Kč. Ale aspoň sušenky by do ní zabalit mohli...

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts

Posted - 04/09/2008 :  15:26:27  Show Profile  Send Nogglli Guemaah an ICQ Message Send Nogglli Guemaah a Private Message  Reply with Quote
Ale kdyby ta hra byla drazsi, tak se vsadte, jak by jste hned meli email o poslani doplatku :)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/09/2008 :  16:40:45  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
gameexpres nemá žádné zprávy od distributora že by se CE verze měla slevňovat. Ale pokud to distributor slevní, tak to slevní i gameexpres.

Edited by - spajdr on 04/09/2008 16:46:36
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 04/09/2008 :  16:53:04  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Zrovna jsem to chtěl napsat Už se těším, jak si tam k nim pro to půjdu a ještě mi na ruku dají peníze
Go to Top of Page

Morticia
Starting Member

Morticia

74 Posts

Posted - 04/09/2008 :  18:21:47  Show Profile Send Morticia a Private Message  Reply with Quote
http://hmv.com/hmvweb/navigate.do?pPageID=3489

Dnes objednano. Ucet vcetne dopravy:

Qty Format Artist Title Price
1HC
Pc Dvd Rom
Warhammer Online: Age Of Reckoning Standard Edition
29.98

SubTotal: #163;29.99
Shipping & Handling: #163;2.50
Total: #163;32.49

All amounts shown are in UK pounds.

A human and an Elf get captured by Skaven. The rat-men are getting ready to shoot the first hostage with Dwarf-made guns when he yells, "Earthquake!" The naturally nervous Skaven run and hide from the imaginary threat. He escapes. The Skaven regroup and bring out the Elf. Being very smart, the Elf has figured out what to do. When the Skaven get ready to shoot, the Elf, in order to scare them, yells, "Fire!"
Mrs. Svine, Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 04/09/2008 :  19:37:10  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Morticia

http://hmv.com/hmvweb/navigate.do?pPageID=3489

Dnes objednano. Ucet vcetne dopravy:

Qty Format Artist Title Price
1HC
Pc Dvd Rom
Warhammer Online: Age Of Reckoning Standard Edition
29.98

SubTotal: #163;29.99
Shipping & Handling: #163;2.50
Total: #163;32.49

All amounts shown are in UK pounds.

a pointa tohohle postu?
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 04/09/2008 :  21:13:05  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Na http://www.fileplay.net zacli rozdavat open beta keys! Stacilo se zaregistrovat a mam ho (zobrazuji ho primo na strance, neposilaji mailem). Pry jich *rozdaji desetitisice*, tak - kdo ma zajem, muze to zkusit ...

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 04/09/2008 :  21:14:33  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
Objednáno z http://eastore.ea.com/store/eaemea/pl_PL/DisplayHomePage, doufám teda že download verze, alespoň tak soudím podle options: "Metoda dostavy" a "Pobieranie z internetu" ... moje polština je mizerná a to jsem karviňák !! Jinak opět okouzlující den, plný iniciativních blbů na každém kroku. Ať už to probůh vyjde, ať můžu konečně někomu pořádně nakopat prdel

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

Shigi
New Member

165 Posts

Posted - 04/09/2008 :  23:06:20  Show Profile Send Shigi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432

Na http://www.fileplay.net zacli rozdavat open beta keys! Stacilo se zaregistrovat a mam ho (zobrazuji ho primo na strance, neposilaji mailem). Pry jich *rozdaji desetitisice*, tak - kdo ma zajem, muze to zkusit ...

At se propadnu - je to tak ! :) Jeste pred chvili to tak nebylo . . .

WoW/Drak´thul/Shigolas,Srugrug -offline
WAR/Eltharion/Shigi -offline
AION/Gorgos/Shigi -offline
RIFT/Imperium/Shigi -OFFline
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/09/2008 :  23:42:58  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Kdyby někdo chtěl klíč na open betu, tak mi dejte vědět.
EDIT.: (už je fuč)

Edited by - spajdr on 05/09/2008 09:19:05
Go to Top of Page

Bottenanna
Junior Member

511 Posts

Posted - 05/09/2008 :  09:17:41  Show Profile Send Bottenanna a Private Message  Reply with Quote
Shemiramothe ty ses vazne retard nebo to byl nekdo jinej? spajdr se pta kdo chce beta klic ja napisu ja spajdrmene a vy to smazete vy smazky?fu

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 05/09/2008 :  09:36:42  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Jako mega nářez mazec a nechápu už prostě nic!

Teď sem dostal mail od Xzone a poslali mi HEAD Start kód + Bonus Items kód. Přitom jsem u nich udělal předobjednávku celkem pozdě.

Přitom celou dobu nevěděli jsetli budou Premium prodejci kteří tohle budou dávat.

Znamená to že už nemužu objednávku zrušit protože je to závazné, což jsem chtěl udělat až EA store pošle kódy. Takže zatím mam dvě kopie.

EA store jestli dneska nepošle kódy tak jsou to největší lameři a už nikdy nic od nich začíná se naplňovat pravda "Krabice je základ"

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 05/09/2008 :  09:42:07  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

Teď sem dostal mail od Xzone a poslali mi HEAD Start kód + Bonus Items kód. Přitom jsem u nich udělal předobjednávku celkem pozdě.

Přitom celou dobu nevěděli jsetli budou Premium prodejci kteří tohle budou dávat.

Znamená to že už nemužu objednávku zrušit protože je to závazné, což jsem chtěl udělat až EA store pošle kódy. Takže zatím mam dvě kopie.

EA store jestli dneska nepošle kódy tak jsou to největší lameři a už nikdy nic od nich začíná se naplňovat pravda "Krabice je základ"

Základ je pořádný obchod, třeba D2D
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 05/09/2008 :  09:47:40  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Já zase psal už dva maily na EAStore na zrušení objednávky a nic, ticho po pěšině, za to co na otázku kdy budou kódy odpověděli ihned druhý den ráno
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 05/09/2008 :  09:55:18  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:

Já zase psal už dva maily na EAStore na zrušení objednávky a nic, ticho po pěšině, za to co na otázku kdy budou kódy odpověděli ihned druhý den ráno

který ráno myslíš dnešní? protože pořád nic už jsem z toho nervní

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 05/09/2008 :  10:04:24  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

který ráno myslíš dnešní? protože pořád nic už jsem z toho nervní

Ne, to bylo už v úterý ráno.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 05/09/2008 :  10:08:09  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je fakt dobry me schovanec rikal ze proste preorder veci mit nebudou, to je taky pako kdyz to ted maji. Ja myslim ze tim prisel o dost objednavek
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 05/09/2008 :  10:09:47  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

To je fakt dobry me schovanec rikal ze proste preorder veci mit nebudou, to je taky pako kdyz to ted maji. Ja myslim ze tim prisel o dost objednavek

Mě tvrdil to samý....
Spíš v tom má bordel EA ale.
Go to Top of Page

Leendrix
Starting Member

33 Posts

Posted - 05/09/2008 :  10:31:20  Show Profile Send Leendrix a Private Message  Reply with Quote
ja si nestezuju.. uz pred delsi dobou jsem si objednal SE a ten mail me docela potesil :)

EU eng. server Karak Eight Peaks (EN Core) - Dwarf Engineer Leendrix, Empire Warrior Priest Weodo
Go to Top of Page

Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts

Posted - 05/09/2008 :  10:34:34  Show Profile  Send Nogglli Guemaah an ICQ Message Send Nogglli Guemaah a Private Message  Reply with Quote
Taky myslim, ze bude chyba u EA...aspon je videt ze Schovanec prot porad neco dela.

EDIT: copy z xzone diskuze - davam to sem pro jistotu, aby se pak treba nekdo nedivil.

Case
2008-09-05 10:51:07
Martin Schovanec - Dobry den. Co znamena zavazne predobjednani? Musim to mit zaplacene prevodem? Diky za odpoved.

Martin Schovanec (ADMIN)
2008-09-05 10:56:25odkaz
Case: neni potreba predplacet, je tim mysleno, ze po poslani klice jiz nemuze byt zrusena.

Edited by - Nogglli Guemaah on 05/09/2008 11:45:43
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 05/09/2008 :  11:48:06  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
A co udělají, když někdo na poště ten balík odmítne? :) I když si nedokážu představit nikoho, kdo by to dělal..
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 05/09/2008 :  11:58:19  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Další bordle je v těch Head startech, co sem jen tak v rychlosti koukal na fóra tak by prý měla CE verze začínat nejdříve - head start 14.9.
Normal verze 15.9. ale Xzone píše 16.9. u normal edice.

Tak a teď se v tom vyznej.

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,21 seconds. on eygor Snitz Forums 2000