hmm zkousel uz nekdo patchovat CBcko? Mi to hlasi ze chybi velkej pocet souboru a at instaluju z orig media..
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
[2008/09/07 14:37:31] Failed to receive HTTP response for file [http://patcher.war-europe.com/patch/warhammer/manifest/war-goa.prod.sig] [2008/09/07 14:37:37] Product [Warhammer European Open Beta Release] has [967677646] size patch - larger than [500000000] maximum. [2008/09/07 14:37:38] Failed to patch main product.
mam proste downloaderem stazenej posledni CB co sel a cerstve nainstalovanej no :)
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
S timto dotazem to myslis opravdu vazne? Jestli jo, tak misto toho abys sel na POSLEDNI stranku a napsal DEMENTNI reply si neco z toho fora precti.
Díky za odpověď, stačilo říct ano, nerváku.
Moc radosti ti neudelam, ten svuj post jsem napsal v naprostem klidu, jen jsem musel zduraznit, jaky idiot (mozna ne irl), ale zde na foru jsi. Protoze uz jsem videl par tvych postu, takze to vypadalo, ze sem chodis. Opak se stal pravdou, chodis sem se jen ptat stylem klik na posledni stranku a zeptas se na uz davno zodpovezenou otazku. Hold asi ti to nikdy v te tve hrave nedocvakne, ale to uz neni muj problem.
S timto dotazem to myslis opravdu vazne? Jestli jo, tak misto toho abys sel na POSLEDNI stranku a napsal DEMENTNI reply si neco z toho fora precti.
Díky za odpověď, stačilo říct ano, nerváku.
Moc radosti ti neudelam, ten svuj post jsem napsal v naprostem klidu, jen jsem musel zduraznit, jaky idiot (mozna ne irl), ale zde na foru jsi. Protoze uz jsem videl par tvych postu, takze to vypadalo, ze sem chodis. Opak se stal pravdou, chodis sem se jen ptat stylem klik na posledni stranku a zeptas se na uz davno zodpovezenou otazku. Hold asi ti to nikdy v te tve hrave nedocvakne, ale to uz neni muj problem.
Opatchovano a po zmacknuti tlacitka play mi to hodi eror: Aplikace nemohla být spuštěna, protože součást d3dx9_34.dll nelze najít. Potíže pravděpodobně odstraníte opětovnou instalací aplikace :). O tom silně pochybuju teda. Spíš můžu asi začít znova tahat celýho clienta ne? :)
Opatchovano a po zmacknuti tlacitka play mi to hodi eror: Aplikace nemohla být spuštěna, protože součást d3dx9_34.dll nelze najít. Potíže pravděpodobně odstraníte opětovnou instalací aplikace :). O tom silně pochybuju teda. Spíš můžu asi začít znova tahat celýho clienta ne? :)
Mam to stejny, zkousim ted posledni dx9 (June 2008) snad to zabere..
spis preinstaluj directx9
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
LOL ty ses kreten prej servery sou up muahah prober se decko
Hmm co rika muj edit? Co jsem videl nazvy serveru, tak jsem napsal, ze jsou nahozene, zkusil jsem se pripojit -> neslo to, tak jsem rychle zeditnul, ze jsou zatim videt nazvy.
Takze si nech ty lehkovazne urazky, ty budes nejaky imba 12ti lety domaci mazanek, kteremu rodice koupi i ruzoveho slona. Protoze mi jako normalne myslici clovek neprijdes.
teda jestli jim trva zautorizovat 50 tisic uctu vic jak 6 hodin (a to evidentne trva) tak to fakt nechci videt on the release day
no tech open beta klicu bude daleko vic jak 50k :)
mno nekde jsem to cislo videl/cetl... tak rekneme do 100k to asi bude... jestli plati ten seznam serveru tak pocitaj se 6ti? pri 15k na server by to mohlo +- byt...
ale po releasu bych cekal, ze budes o rad jinde :-)
I just wanted to let you know that GOA is hard at work right now to correct these issues. I'm busy with the US side of things but I'll do my best to work with their community team to keep you all informed.
The EU Open Beta servers should be opening shortly as they make final preparations. Thanks for your cooperation everyone, we know how excited you are to get in and play WAR!
-----signature----- James Nichols Community Coordinator Warhammer: Age of Reckoning