Author |
Topic |
Fidlik
Starting Member
33 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 18:17:20
|
quote: Originally posted by terawatt
Bordel ti udělá vpodstatě každá miliarda.
bordel je to ze uz +- 24h cekam na potvrzeni klice do bety :D |
|
|
Yurrk
New Member
156 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 18:43:14
|
:P no caso hladat ked niekto uz vie -) tak spravil som ucet na fileplaynet alebo co to je... zaplktil som si downoload a uz taham US beta... Daoc som tam hral roky a v pohode.. 100-200 ping je OK... momentalne dnes nemam naladu na GOA srace... a patche ktore budu mesiac meskat a pod. Som spravil acc a overenim a vsetkym k tomu v US za 2.5 min.. uz len dotaham a idem na vec... skusim aj Eu ked uz to mam ale sance tomu nedavam |
UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
|
|
|
Pramen
New Member
297 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 18:48:17
|
Se mi libi, jak si vsichni merite stopkami potrebny cas pro provedeni registrace :) |
|
|
Cairbre
Starting Member
30 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 19:03:19
|
Warhammer® Online: Age of Reckoning™ is a massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) set in a fantasy world where the armies of Destruction and Order are pit against each in an endless succession of battles. Pick your side and contribute to the victory of your comrades-in-arms.
Please remember that your login is private and that you should not share it with anyone. Your username is the public name that is displayed when you log onto the portal.
Tohle mi přišlo ale s Beta key tam nic nepíšou to asi neni ono co nejde se mi stejně lognout:( |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 19:07:58
|
quote: Originally posted by Cairbre
Warhammer® Online: Age of Reckoning™ is a massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) set in a fantasy world where the armies of Destruction and Order are pit against each in an endless succession of battles. Pick your side and contribute to the victory of your comrades-in-arms.
Please remember that your login is private and that you should not share it with anyone. Your username is the public name that is displayed when you log onto the portal.
Tohle mi přišlo ale s Beta key tam nic nepíšou to asi neni ono co nejde se mi stejně lognout:(
Tak tak, tímto to pro většinu z nás skončilo |
|
|
Cairbre
Starting Member
30 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 19:30:14
|
No doufám že 18.09 to bude fungovat lépe:)
|
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 19:50:58
|
quote: Originally posted by Cairbre
No doufám že 18.09 to bude fungovat lépe:)
Já, doufám, že už 14- |
Troll lepší fanboie. |
|
|
Yurrk
New Member
156 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 20:11:33
|
lol ma prave nieco napadlo :p
Budem moct hrat tu uS beta verziu z fileplanet ? tam pisu ze to je len pre nz au us. take nieco... ale kluc registracia a pod vsetko okolo toho islo v pohode teraz taham... snad to zas nebudem musiet stahovat z d2d.. kedze tam je odkaz pre uk:-O |
|
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 20:17:06
|
Neuvěřitelné, ale mám funkční betu :-)
Jediné co jsem udělal oproti normálu, že jsem odškrtnul Remember login name. Ne zaškrtnul, ale odškrtnul :-)
Jinak, email nepřišel |
|
|
Cairbre
Starting Member
30 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 20:22:42
|
ty jo mě taky:)po odškrtnutí:) |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 20:22:47
|
Prisly mi 2 maily, ale nejak se nemuzu dostat k zadani CD klice |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
Edited by - Shatteren on 09/09/2008 20:26:23 |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 20:28:24
|
quote: Originally posted by Gabriel
Jediné co jsem udělal oproti normálu, že jsem odškrtnul Remember login name. Ne zaškrtnul, ale odškrtnul :-)
Jinak, email nepřišel
To je dobrá cipovina ale fakt to zabralo, tak to je lolec. |
|
|
Yurrk
New Member
156 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 20:30:39
|
lol jj odskrtol som to a patchuje |
|
|
|
Fidlik
Starting Member
33 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 20:33:18
|
to je burdel ja furt nic at zaskrtnu odskrtnu .. asi to vsecno znicim |
|
|
Foebane
Starting Member
12 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 20:33:36
|
Jinak, email nepřišel
No tohle zni dost neuveritelne nez aby to byla pravda a navic jsem to zkousel a me to nefunguje,pokud teda myslite save login name v patch clientovi. |
|
|
Cornelu
Starting Member
12 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 20:33:56
|
Kamos to zkusil normalne (nic neodskrtaval) a slo mu to, tak dal vedet a me to taky jede a uz si vybira i postavu (zadny potvrzovaci mail mu doted neprisel). |
|
|
Yurrk
New Member
156 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 20:35:30
|
quote: Originally posted by Foebane
Jinak, email nepřišel
No tohle zni dost neuveritelne nez aby to byla pravda a navic jsem to zkousel a me to nefunguje,pokud teda myslite save login name v patch clientovi.
jop a ide to :-O |
|
|
|
Cairbre
Starting Member
30 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 20:39:53
|
Ellyrion???tam se asi chodí???? |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 20:40:00
|
A deme pařiiiiit :) |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 20:45:26
|
quote: Originally posted by Jaffa
Retailer updates The EA Store have had problems distributing the Open Beta keys. Status: investigating.
Potom ze plasim. |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
|
|
qsubt
Junior Member
601 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 20:53:16
|
quote: Originally posted by spajdr
A deme pařiiiiit :)
http://hoax.cz/ |
|
|
Foebane
Starting Member
12 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 20:53:50
|
Hele kdyz kliknete znovu na to potvrzeni registrace v mailu kterej vam od nich prisel co vam to pise?Me to pise,ze acc suspended,acess blocked...coz me teda znepokojuje |
|
|
Cairbre
Starting Member
30 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 20:57:24
|
Na jakej jdete server je to tam dost full
|
|
|
Yurrk
New Member
156 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 21:03:02
|
Tak opatchoval som kolegov acc dam login a nic... asi mu este neoverili kod... no ale je to krok zo sraciek :D |
|
|
|
Ilinia
New Member
240 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 21:05:30
|
Jinak, email nepřišel
diky diky diky diky diky diky |
"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent" "Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine)) Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister" |
|
|
vlkodlak
Junior Member
556 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 21:28:21
|
Zajimave... pred chvili (asi moment kdy jsem lognul) 5x v rozmezi dvou minut mi přišel mail, že kod NEbyl registrovany, přestože hraju diky tomu haxu s odškrtnutym remember login name. |
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 21:30:03
|
Kua 3,14ča, mě nějaký odškrtnutí teda nezachránilo. |
Troll lepší fanboie. |
|
|
Foebane
Starting Member
12 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 21:32:35
|
No tak me uz to taky pustilo dal.Predtim jsem to zkousel tak 20x zadavat a porad nic...tak pak jsem zkusil zadat znovu code na war europe,chvilku pockal a ted uz mi to taky jde...mozna to ma spolecnyho neco s timhle a nebo to bylo proste stesti. |
|
|
terawatt
Junior Member
916 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 21:45:48
|
LOL tak taky už tahám patch, dal jsem jen tak z nudy account, který jsem "vytvořil" před 3ma hodinama a NIKDY mi na nej nepřišla žádná odpověď !! |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
|
|
Rimsy
Starting Member
83 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 22:00:52
|
LOL tak taky už tahám patch, dal jsem jen tak z nudy account, který jsem "vytvořil" před 3ma hodinama a NIKDY mi na nej nepřišla žádná odpověď !!
Ani key to od tebe nechtělo? |
Rimsy: virtuální světy. |
|
|
Yenlui
Starting Member
85 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 22:17:32
|
Právě se mi podařilo zaregistrovat se. I když je to na stránkách zašedlé, pustil jsem hru a v okně dal volbu accoun creation. Vše šlo napoprvé, žádné errory atd. Tak teď fáze 2 - čekání na potvrzení o vytvoření accountu...
Aspoň nějaký pokrok |
|
|
terawatt
Junior Member
916 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 22:19:25
|
quote: Originally posted by Rimsy
LOL tak taky už tahám patch, dal jsem jen tak z nudy account, který jsem "vytvořil" před 3ma hodinama a NIKDY mi na nej nepřišla žádná odpověď !!
Ani key to od tebe nechtělo?
Ne, měl jsem 2x klíče, a 2x accounty, tenhle třetí který funguje, jsem vytvořil teď večer a pořád ještě čekám na email |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
|
|
Rimsy
Starting Member
83 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 22:20:28
|
quote: Originally posted by Rimsy
Ani key to od tebe nechtělo?
Ne, měl jsem 2x klíče, a 2x accounty, tenhle třetí který funguje, jsem vytvořil teď večer a pořád ještě čekám na email
Tak to je slušný ... že bych vymyslel další jméno :-) |
Rimsy: virtuální světy. |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 23:06:51
|
Nechci nikoho ovlivňovat, ale ORDER nula bodů :-) Absolutně žádná atmosféra. Chaos a skřeti jsou bezkonkurenční. |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 23:11:05
|
Nechci nikoho ovlivňovat, ale ORDER nula bodů :-) Absolutně žádná atmosféra. Chaos a skřeti jsou bezkonkurenční.
já jsem ze svou trpajzlicí spokojen |
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 23:12:46
|
Nechci nikoho ovlivňovat, ale ORDER nula bodů :-) Absolutně žádná atmosféra. Chaos a skřeti jsou bezkonkurenční.
Pche, seš divnej, chaosáci totální nuda, HE totální nářez.
EDIT: tak muj beta klíč to prej nezaregistrovalo. Nicméně hraju. To je bordel- |
Troll lepší fanboie. |
Edited by - Filda LNL on 09/09/2008 23:15:54 |
|
|
Methodius
New Member
101 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 23:16:08
|
k takze chaos uvodna lokacia nic moc, empire super, trpazlici super, orkovia - jednoznacne najlepsia , vysoki elfovia - vracanica , temni elfovia - decentne :) takze asi tak |
|
|
night_hawk
New Member
315 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 23:17:50
|
no to si delate legraci, ta zaklikavaci blbost vazne pomohla, uz mi jede patch, tak se doufam dostanu i do hry. Sice to je ted na chvili, ale na jaky server jit? |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 23:19:42
|
No me neprislo vubec nic, ale nejde mi to lognout :(. Kazdopadne mam aspon kamosuv acc k dispozici. Stejne me to ale nejak moc nebere hrat par dni. Chary sem si vyzkousel dost a jsem rozhodnut co budu hrat.
Jinak co sem tak videl tak lokace HE uplne prazdno, dwarfska byla zase narvana, imperium prumer. Kde sem byl u destructionu tak vsude mrte lidi. Doufam ze to tak bude i po releasu :).
Goblin se mi jinak docela libil. Shaman s khainem by byla asi jedina volba kdybch sel k destructionu. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 23:21:42
|
Mne prijdou o nicem vsechny uvodni lokace. :] |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
|
|
qsubt
Junior Member
601 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 00:01:36
|
chce to upgrade kompu, tech 5fps neni prave orechove |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 00:03:40
|
quote: Originally posted by qsubt
chce to upgrade kompu, tech 5fps neni prave orechove
to mas este kulickovy pocitadlo ne ? pac ta grafika je jeste horsi nez ve wow (pokud beru bc content) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
ManiaCCC
Junior Member
630 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 00:08:43
|
Mno grafika neni Crysis ale povedat ze je to horsie ako WoW je uz aj na mna moc :D |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 00:29:48
|
však final verze bude mít lepší textury, ale i teď se to dá :) hlavně že je to zábava |
|
|
WoWEU
Starting Member
16 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 00:55:13
|
quote: Originally posted by ManiaCCC
Mno grafika neni Crysis ale povedat ze je to horsie ako WoW je uz aj na mna moc :D
Tak si protri oci a mozna uvidis, ze nic nevidis. Pokud hrajes bez brejlicek, doporucuju nasadit ;) |
|
|
qsubt
Junior Member
601 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 01:13:48
|
quote: Originally posted by Pertha
quote: Originally posted by qsubt
chce to upgrade kompu, tech 5fps neni prave orechove
to mas este kulickovy pocitadlo ne ? pac ta grafika je jeste horsi nez ve wow (pokud beru bc content)
7600GS, no neni horsi nez wow, resp. rozhodne neni min HW narocnejsi, ale ta pomalost je dana i poctem hracu a mnozstvim npc co neco delaji asi:( |
|
|
Methodius
New Member
101 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 01:34:40
|
quote: Originally posted by WoWEU
Mno grafika neni Crysis ale povedat ze je to horsie ako WoW je uz aj na mna moc :D
Tak si protri oci a mozna uvidis, ze nic nevidis. Pokud hrajes bez brejlicek, doporucuju nasadit ;)
ako sorry ale vazne to nemozes porovnavat s wowom......proste wow je uz 4 roky stara hra a je to na nom vidiet |
|
|
Pramen
New Member
297 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 01:42:30
|
Tak si protri oci a mozna uvidis, ze nic nevidis. Pokud hrajes bez brejlicek, doporucuju nasadit ;)
Tak a dost. Nevidim jediny duvod, proc by si mel nekdo protrit oci nebo rychle nasadit bryle, kdyz nekdo ma jiny nazor na grafiku nez ty. Aspon tedy napis, kdyz nekomu radis o problemech s ocima, v cem je grafika WoW lepsi, hezci nez ve WAR, aby se melo o necem rozumejsim diskutovat, nez nekoho urazet. Je to v tom, ze neni tak preplacana ruzovou, fialovou, azurovou a pampeliskovo zlutou? Nebo cim? |
|
|
Gaunero
Starting Member
44 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 01:44:23
|
quote: Originally posted by Methodius
ako sorry ale vazne to nemozes porovnavat s wowom......proste wow je uz 4 roky stara hra a je to na nom vidiet
hlavne sa pozri aky ma ten clovek nick a zabudni na nejake debaty war vs wow btw zda sa mi to alebo je v hre vypnuty antialiasing ? |
|
|
Cairbre
Starting Member
30 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 01:45:48
|
STALO SE NĚKOMU VE HŘE ŽE MU ZNIČEHONIC ZMIZELI TY KNÍŽKY NAD npc CO DÁVAJ ÚKOLY??? |
|
|
Topic |
|