Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Warhammer Online
 Warhammer Online - General
 Nejaka sanca na zorganizovanie CZ/SK komunity?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 10/09/2008 :  02:37:25  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

quote:
Originally posted by Mandorallen

No 100 vs 100 je mozna dennim chlebem WHO, ale jestli bude vypadat tak jak vypadalo cca pred 4 mesicema v bete, tak me tam nikdo neuvidi. 100 lidi beha z jedne strany na druhou. Casteri stoji vzadu, semtam vybehne par meeleru,prvni z nich sou instantne zabiti casterama, par jich dobehne a udela zmatek, cela skupinka se posune o par metru a vse zalezi jen na tom kolik lidi se vam vrati z ress pointu a kolik se na to vysere. Zadna taktika proste chaos, kterej je mozna chvilku zabava pro healera a ranger, pro meelery to bejval vcelku opruz.

Tak teď si právě popsal LOTRo Ettenmors mapu, místo most u Tol Ascarenu.
Přesně takhle totiž vypada PvP v LOTRu hodiny a hodiny a hodiny a jeětě jednou hodiny akce kde dvě grupy stojej proti sobě a občas vyběhne plate kterého mistrelové totálně overhealujou že není šance ho zabít. V tohle chaos raid zergu dojde na kill jednou za 5 min.
Lidi to tam jsou schopný provozovat celý dny a dokonce jsem se setkal s člověkem co to považoval za vrchol zabavnosti PvP co kdy hrál.

Zapoměl jsem dodat že spousta hráču na obou stranách nechce vyběhnout do bitevní vřavy protože by ztratili pracně vyzergované hvězdičky u své postavy. Za ty hvězdičky nic není ale stejňak o ně lidi nechtěj přijít takže radši okamžitě utíkají jakmile dostanou pár ran.

Jojo taky sem si rikal heleee popisuje Lotro :-) Kazdopadne tam to myslim tak zle nebylo :-) Po te co byli zavedeni trollici a rangeri zpet do hry (mnoho lidi je nesnaselo) tak zacali opravdova "jatka" a umiralo se na obouch frontach a velmi rychle.

Jde o to, aby vymysleli neco podobneho jako v Lotru, kdy prohravajici strana dostane nejake zvyhodneni, aby se z toho vyhrabala. Bohuzel nemuzu zkusit ... sem zvedavej :-)

kazdopadne jak uz nekdo psal moznosti vyziti za creepa bylo spousty. hehehe mozna i proto se chci pridat k chaosakum, protoze creepove v Lotru to bylo moje :-)))

utok do zad, ustup a ve spravnou dobu protiutok, kterym clovek smetl vse co mu stalo v ceste. Utok na jiny cil (hrad) atd atd ... moznosti bylo hodne.... Me osobne tento styl hry bavil a prave proto jdu zkusit warhammer, protoze si myslim ze to bude to co jsem zazil v Lotru ale ve velkem a mnohem propracovanejsi....

Kazdopadne open RvR je jasna volba. Pokud jsem to pochopil spravne, tak v Open RvR se muze mlatit order s chaosem kdekoliv.... kdezto u Core to tak neni. Doufam ze jsem to nepochopil presne naopak, moc se v tom uz nevyznam.

soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Edited by - antarian on 10/09/2008 02:44:10
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 10/09/2008 :  18:59:38  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
Kdyztak Nekrosaurus @ Rakarth Open PvP.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 10/09/2008 :  20:30:31  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
Rakarth neni nahodou US server? :)
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 10/09/2008 :  23:40:03  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ManiaCCC

Rakarth neni nahodou US server? :)

Jo.

Go to Top of Page

Dengalden
Starting Member

81 Posts

Posted - 11/09/2008 :  22:32:16  Show Profile Send Dengalden a Private Message  Reply with Quote
tak kam
http://img.war-europe.com/syndic_img/news/Serverlist_EN.html
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 11/09/2008 :  22:51:47  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
Jezis.. Core je to sami Karak... :P..

Ale ti co chcu ist core ja navrhujem:
Axe Bite Pass
Karak Eight Peaks
Karaz-a-Karak
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 11/09/2008 :  23:33:06  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Pro Open se mi libi Tiranoc, popripade Eltharion.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 12/09/2008 :  08:57:41  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
Core: Karaz-a-Karak

- Durr ...
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 12/09/2008 :  09:00:47  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Tak co uz vite kam pujdou cesi a slovaci? Hlavne dejte jasne vedet, at se nespletu.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 12/09/2008 09:01:03
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 12/09/2008 :  09:04:58  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
Ja s CE head startom zamierim na Karaz-a-Karak.. toto meno sa mi vzdy celkom pacilo..este ked to malo byt hlavne mesto trpaslikov..A je to celkom lahko zapametatelny nazov.
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 12/09/2008 :  09:31:04  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Takze my co chceme jit na anglicky open server si vybirame z techto moznosti.

Open RvR
Dragonback Mountains
Eltharion
Finuval Plain
Mount Silverspear
Sea of Dreams
Shifting Isles
Tiranoc

A protoze jsou to jen jmena, tak snad jediny klic k vyberu je bud losovani, nebo sympatie k nejakemu nazvu, me je sympaticky Eltharion, protoze je skoro nejkratsi, takze, aby se tahle debata nejak pohnula

..navrhuju jako open server, kam by meli jit ti co se chteji potkat s ostatnimi CZ/SK hraci Eltharion
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 12/09/2008 :  09:37:00  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
je fakt ze je "kratky" ale blbejsi nazev si vybrat nemoh :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 12/09/2008 :  09:51:57  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Eltharion je asi favorit.

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 12/09/2008 :  10:18:52  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

je fakt ze je "kratky" ale blbejsi nazev si vybrat nemoh :)

hh no .. vyber byl mezi Tiranocem a Eltharionem, pac jsou nejkratsi.. nu a Tiranoc je takovej divnej, kazdej to bude vyslovovat jinak Tiranok, Tiranoc, Tyranok,Tyranoc .. takze ten Eltharion, byt je to trosku teply jmeno, je proste praktictejsi :)
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 12/09/2008 :  10:43:51  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
eltharion je typicky elfi nazev, bude na nem tak 80% orderaku

lastfm
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 12/09/2008 :  10:54:04  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Hlanvě se dohodněte. Jinak to dopadne, že bude 20 guild o počtu 20 lidí na 20ti serverech. Pak budete brečet jak je problém postavit raid a siege.
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 12/09/2008 :  11:00:36  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Jo uz se konecne sakrys dohodnete
At clovek vi, kam nema chodit

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 12/09/2008 :  12:05:45  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
vybral jsem novej server a myslim ze to bude asi nejlepsi volba ... dragonback mountains :) neni to nejkratsi ale nejkratsi neznamena nejlepsi ze :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 12/09/2008 :  12:25:28  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
vsechny ty open nazvy sou priserny :P ale jednoslovnej ftw :P

so...
Go to Top of Page

ellvira
Starting Member

8 Posts

Posted - 12/09/2008 :  12:28:46  Show Profile  Send ellvira an ICQ Message Send ellvira a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle
dragonback mountains

prekladatelsky orisek - hory draci prdele?

Ellvira SPVN
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 12/09/2008 :  12:30:19  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Spíš hory, kterým se říká Dračí hřbet
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 12/09/2008 :  12:51:44  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Bol by som zato aby to nazvali presne takto :D
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 12/09/2008 :  13:35:03  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Aramir

Bol by som zato aby to nazvali presne takto :D

Já bych bral spíše "horu dračích prdelí", faktem však je, že ať jsou československé komunity v jakémkoli počtu, na jakémkoli serveru,
budou vždy v menšině. Je blbost si myslet, že blbost bude tak velkoryse blbá aby se dala blbostí vymýtit a koncentrovaná blbost je ta nejhorší zbraň proti VŠEMu a VŠEM, proto si myslím, že tu československou by měli pacifikovat čechoslováci a určitě ne jenom na forech. Doufám, že si brzo vybereme společný CZ/SK Open a Core server:)

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 12/09/2008 :  13:39:39  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by terawatt
Doufám, že si brzo vybereme společný CZ/SK Open a Core server:)

Taky doufam
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 12/09/2008 :  13:40:35  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Karak Drak'Thul (spelling?)

Edited by - Aramir on 12/09/2008 13:40:49
Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 12/09/2008 :  13:41:48  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja s CE head startom zamierim na Karaz-a-Karak.. toto meno sa mi vzdy celkom pacilo..este ked to malo byt hlavne mesto trpaslikov..A je to celkom lahko zapametatelny nazov.

Zdarrr,
tak to jsme dva ...

btw, temto serverum se doporucuji zdaleka vyhnout:
Core - Karag Dron.

Open RvR - Dragonback Mountains.

na techto serverech se chce grupovat ruska sebranka ...
http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=84087

- Durr ...
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 12/09/2008 :  13:50:40  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Tak jako guilda Tears of Asur to vidíme na Karak-Norn, ten se dobře pamatuje, jestli se nějakej Orderák chce přidat nebo domluvit na alianci, pište na 273992255.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 12/09/2008 :  14:34:44  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Durrbar
Zdarrr,
tak to jsme dva ...

- Durr ...

Tak ono to este moze byt cele inak..prave som sa docital ze nie vsetky servre budu na vyeber pre headstart :) a ja by som velmi rad uz v headstarte zacal s mojim main characterom. .. Ale dufam ze Bud Karaz-a-Karak alebo Karak Eight Peaks bude na vyber.. Rozmyslal som este nad Axe Bite Pass..ale mam pocit ze tento server bude napakovany behom prvych dvoch hodin..tak budem teda volit jeden z Karakov hore uvedenych :)

Kazdopadne dam este vediet ked bude znamo ktore servery su pristupne pre HS.

quote:
Tak jako guilda Tears of Asur to vidíme na Karak-Norn, ten se dobře pamatuje, jestli se nějakej Orderák chce přidat nebo domluvit na alianci

Ked budem robit Order alta tak Vas mozno pridem pozret :)

Edited by - ManiaCCC on 12/09/2008 14:35:30
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 12/09/2008 :  15:29:13  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
No, to by si teda hoši mohli pospíšit, HS je tu za 2 dny. A taky by mohli přidat trochu Ne-Karak serverů.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 12/09/2008 :  16:30:24  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Durrbar
Zdarrr,
tak to jsme dva ...

- Durr ...

Tak ono to este moze byt cele inak..prave som sa docital ze nie vsetky servre budu na vyeber pre headstart :) a ja by som velmi rad uz v headstarte zacal s mojim main characterom. .. Ale dufam ze Bud Karaz-a-Karak alebo Karak Eight Peaks bude na vyber.. Rozmyslal som este nad Axe Bite Pass..ale mam pocit ze tento server bude napakovany behom prvych dvoch hodin..tak budem teda volit jeden z Karakov hore uvedenych :)

Kazdopadne dam este vediet ked bude znamo ktore servery su pristupne pre HS.

quote:
Tak jako guilda Tears of Asur to vidíme na Karak-Norn, ten se dobře pamatuje, jestli se nějakej Orderák chce přidat nebo domluvit na alianci

Ked budem robit Order alta tak Vas mozno pridem pozret :)

Zdarrr,

kazdopadne, pujdu DEST ... neni problem se domluvit tesne pred vlastnim Head startem ... osobne bych taky rad zacal mainem, nemam chut se pak nekam nasledne presouvat ...
predpokladam, ze se tu v nedeli a pondeli rozhori velka debata kam jit ...
Jako nenapravitelny optimista doufam, ze GOA zvladne launch bez vetsich problemu .... bleh

- Durr ...
PS: neni problem si hodit hlasku pres ICQ
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 12/09/2008 :  17:58:07  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Jak uz jsem psal M.C.mu na icq me je to jedno. Znam ho a plno lidi asi tady od dob uo i kdyz sme spolu dlouho mozna nehrali, kazdopadne ja se podridim vetsine. Stejne nakonec mozna pujdu do nejake international guildy, ale aspon budu vedet ze na serveru kdyztak naky cesky guildy jsou.

Myslim ze je tu vetsine lidi uprdele jak se ten server bude jmenovat. Mozna bych jen checknul nejaky rusky fora a zjistil kam jde hlavni vlna rusu a tomu serveru se vyhnul. Dalsi fury z AoC bych zazit nechtel. Ve wow sem zaplatpanbuh stesti a picknul ragnaros, kterej bylů naprosto vklidku prevazne UK a skandinavci.

Hlavne se dohodnete vy co jim na jmene tak strasne zalezi, hodte se m co ste vybrali a uvidime jak se to chytne. Myslim ze dalsi DT nevznikne. Aspon doufam teda ^^. Stacilo mi tam loznout lvl5 alta a vedel jsem ze se na nej nikdy nevratim =D.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs

Edited by - Mandorallen on 12/09/2008 18:00:36
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 12/09/2008 :  19:04:54  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

Jo uz se konecne sakrys dohodnete
At clovek vi, kam nema chodit

Presne na tohle jsem cekal, az tohle nekdo vytahne

Vice Drak'Thul-liek postu prosim.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 12/09/2008 :  19:13:57  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
Durrbar, Mandorallen .... vy obaja budete hrat uz v nedelu a to na Core a Destruction?

Mno, co sa tyka toho vyberu.. viacmenej je ten nazov sum a fuk..ale aj tak mam rad taketo drobnosti..ako napriklad dobre znejuce meno servera.. Je to nieco ako vyberat si meno tymu.. ak by ste mali moznost hrat za "Horny Vyplach" alebo za "Fantomov Pariza".. co by ste brali?

Momentalne sledujem tak diskusie na nejakych forach, na beta fore, par ludi na ICQ ze kto kde bude hrat a zacinam sa trochu priklanat ku Karak Eight Peaks i ked to moze byt vsetko inak ked ohlasia ake servery budu a nebudu na headstart. Co sa tyka tohto servera, registrujem ze dost v pohode ludi (a nemyslim tym len cz/sk) sa chysta prave sem.. Poznam tych ludi bud z bety alebo z inych hier ako WoW alebo EvE viem ze by nebolo naskodu mat par rozumnych ludi na servry. No uvidime ako sa to vyvrbi.
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 12/09/2008 :  19:23:11  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
Rozhodne Horny Vyplach
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 12/09/2008 :  19:24:33  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lobos

Rozhodne Horny Vyplach

Ze ma tvoja odpoved neprekvapuje
Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 12/09/2008 :  21:45:46  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Durrbar, Mandorallen .... vy obaja budete hrat uz v nedelu a to na Core a Destruction?

100% Destruction ... zacinam v pondeli

- Durr ...
Go to Top of Page

Omnax
Moderator

169 Posts

Posted - 13/09/2008 :  15:40:01  Show Profile  Send Omnax an ICQ Message Send Omnax a Private Message  Reply with Quote
Nechcete se uz konecne nejak domluvit na nejakem tom serveru? Osobne me zajima OPEN RVR. tak pokud uz ma nekdo jasno dejte vedet. Mam moznost zacit uz zitra, tak bych byl rad kdybych se pohybval nekde kde je ceska komunita.

Problem je ze pro CE edice bude min serveru, ne vsechny ktere byly ohlasene, tak aby byli rovnomerne rozhazeni lidi po serverech a nebylo vsude pusto.

Pro PRE ORDERY pridaji vic, a po releasu vsechny ktere byly v newsce. Us uz ma list serveru pro CE start. EU ne.

Nemyslim si ze tak zalezi na nazvu, staci kdyz bude jednoduchy na vysvetleni a zapamatovani kdyz budete chtit nekoho navest, neni dulezitejsi byt spolu? Tak proc takove caviky? :-), nerad bych zacinal xkrat znova :-).

Edited by - Omnax on 13/09/2008 15:42:16
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 13/09/2008 :  16:38:09  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Omnax

Nechcete se uz konecne nejak domluvit na nejakem tom serveru?
.
.
.
Problem je ze pro CE edice bude min serveru, ne vsechny ktere byly ohlasene
.
.
.
US uz ma list serveru pro CE start. EU ne.

Myslim ze si si sam odpovedal :)

Edited by - ManiaCCC on 13/09/2008 16:39:00
Go to Top of Page

Omnax
Moderator

169 Posts

Posted - 13/09/2008 :  17:27:17  Show Profile  Send Omnax an ICQ Message Send Omnax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nechcete se uz konecne nejak domluvit na nejakem tom serveru?
.
.
.
.
.
.
US uz ma list serveru pro CE start. EU ne.

Tak je to lehky ja zacnu zitra hrat, reknu vam kde, a vy vsichni pujdete a bez reci me budete nasledovat :-D...
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 13/09/2008 :  17:30:36  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

.

V čem to je jako problém?

Udělá se list a,b,c když bude dostupné a pujde se na něj, když né pujde se na b atd. how simple!
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 13/09/2008 :  18:09:50  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
Taky mini list pre Core tu uz je .. :p

Karaz-a-Karak
Karak Eight Peaks

I ked je momentalne priorita prehodena..aspon u mna :)
Go to Top of Page

Marketa
New Member

fene

294 Posts

Posted - 14/09/2008 :  00:47:06  Show Profile Send Marketa a Private Message  Reply with Quote
Celkem velka CZ/SK komunita bude na serveru: Eltharion - tento pojede od zacatku.

PS: samozrejme Destruction strana

WHO-Marketka

Veskere flame je zde :http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=116

Tak prijd cekame na tebe:-)Uvidite co nasi exoti dovedou.A to vse zdarma !

Soustavnym psanim pravopisnych chyb protestuji proti zabijeni velryb !!!

Mala ukazka autor Wuuduu - "co som letmo zahliadol, aj napriek tomu, ze som to naozaj necital"

Edited by - Marketa on 14/09/2008 00:48:12
Go to Top of Page

Omnax
Moderator

169 Posts

Posted - 14/09/2008 :  04:22:18  Show Profile  Send Omnax an ICQ Message Send Omnax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marketa

Celkem velka CZ/SK komunita bude na serveru: Eltharion - tento pojede od zacatku.

Taky se tam objevim, zacinam CE. Ale samozrejme za ORDER :-D. Tak doufam ze vetsina z vas co chteji hrat na Open RVR serveru, pujdou take sem. Vzdyt nazev serveru je asi to posledni co by melo cloveka zajimat :-).
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 14/09/2008 :  08:40:34  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
To Rash: Zdrz se urazek prosim. Tvuj post jsem smazal. Nechal jsem tomu nejakou dobu tedka volny prubeh, ale vypada to, ze se to zase zacina zvrhavat v jeden velky "bordel". Veskere offtopic, flame a podnecovani k flamu budu opet mazat. Jsou tady znovu nekteri, co zapominaji pouzit mozek, nez postnou neco na forum.

Na tento muj post ani neodpovidejte, vsechno pujde do trashe, stejne jako tento prispevek. Necham ho tady dostatecne dlouho, aby si ho alespon ti hlavni akteri, co jsou na FI kazdych pet minut precetli (tech se to taky hlavne tyka).

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 14/09/2008 :  09:21:41  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Marketa

Taky se tam objevim, zacinam CE. Ale samozrejme za ORDER :-D. Tak doufam ze vetsina z vas co chteji hrat na Open RVR serveru, pujdou take sem. Vzdyt nazev serveru je asi to posledni co by melo cloveka zajimat :-).

Mozna je to to posledni, ale na Elfarionu bych stejne hrat nemohl.

Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 14/09/2008 :  10:01:25  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
My coráci jdeme na Karak-Azgal (Order)

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Sinnister
Starting Member

3 Posts

Posted - 14/09/2008 :  10:05:08  Show Profile Send Sinnister a Private Message  Reply with Quote
Zdravím,
někteří lidi z Guild Wars komunity pujdou na server Karak Azgal - Core, destruction. Měli jsme v plánu Karaz-a-Karak, ale vzhledem k tomu, že chceme už se usídlit od HeadStartu, tak jsme vybrali tenhle server, název dobře zní :-) . Rádi bychom tam potkávali čechy i slováky. Přijďte. :-)
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 14/09/2008 :  10:10:33  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
Karak Azgal ma jedinu malu chybu :).. a to ze sa tam formuje rusko-ukrajinska guilda na destruction strane (skoda ze neotvaraju ruske servre uz od head startu).. ale tak snad to nebude take zle.

Edited by - ManiaCCC on 14/09/2008 10:11:07
Go to Top of Page

Sinnister
Starting Member

3 Posts

Posted - 14/09/2008 :  10:23:29  Show Profile Send Sinnister a Private Message  Reply with Quote
Tam se formují i nizozemské a švédské guildy, co jsem četl. Tak to bude všude, snad to nebude ve větší koncentraci. Teď nelze udělat čistě CZ/SK server. :-)
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 14/09/2008 :  10:24:32  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sinnister

Tam se formují i nizozemské a švédské guildy, co jsem četl. Tak to bude všude, snad to nebude ve větší koncentraci. Teď nelze udělat čistě CZ/SK server. :-)

To dufam ze sa ani nikdy vo WAR nestane :)Mam rad medzinarodne servre..
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000