Zeptam se, jak moc je jina grafika (textury, moznosti AA, AF, bloom, apod.) proti open bete?, uz pustili full detaily se vsim vsudy? Eliminovali vyblite textury terenu?, dekuji.
Jasně že to je stejné. Kdoví kdo ten mýtus o změně grafiky rozšířil.
Zeptam se, jak moc je jina grafika (textury, moznosti AA, AF, bloom, apod.) proti open bete?, uz pustili full detaily se vsim vsudy? Eliminovali vyblite textury terenu?, dekuji.
AA a AF je fuk ved neni problem spravit to cez ovladace......hlavne som rad ze v piatok ako tak poriesili tie textury skal a vobec zemskych povrchov ak este rozsiria viditelnost tak to bude k
Ja co jsem lognul po tom patchi tak se mi grafika libila uz vic. Uz sem mel kam sem dohledl stromy ve full detailech, zadny vyblity i na 5 metru jak driv. Jen nevim co to vyresilo. Jwestli to jak sem zapnul AA a AF, nebo ten jejich patch.
První hodinka začala hezky, z prvního PQ modrá vesta, pak jsem našel dva bugy, nahlásil, do půl hoďky se kolem toho ozval GM abych mu to upřesnil a mrknou na to :)
Jenom posunuli ostrost textur do dálky, ještě více než před koncem open bety, nestěžuju si :-) samozřejmě některé místa, např. ty kamenné mosty by nějakou lepší texturu zvládly :) ale to časem nějak určo pořeší.
Graficky se u me nezmenilo vubec nic + to random sekani zustalo
Tím random sekáním myslíš co přesně? mě se hra sekala na cca 1s nejčastěji, při přechodu do zón a při načítání textur, pak jsem několikrát změnil settings na grafárně a teď už to fičí plynule, na 95% to bylo filtrováním textur:)
quote:Originally posted by spajdr ... pak jsem našel dva bugy ...
Poctive ojizdim mysitkem vsechny herni objekty, abych ziskal co nejvic zaznamu do TOK, ale jeste to maji asi nejaky nedodelany. Ne ke vsemu mam texty (treba u Witch Huntera nemam vubec nic).
Taky mi prijde, ze healovaci support je znevyhodnen v ziskavani rewardu za pvp killy. Sice jsou vsechny group killy spravne pripisovany na titulni strance TOK, ale do achivmentu (napr. The Lucky - kill 10 players in RvR) se zapisujou mrtvolky, ktere jsi dorazil; na coz jako healer vetsinou nemam narok (mam asi 400 pvp killu, pricemz The Lucky jsem ziskal kolem 250)..
kod na itemy se pise do stejneho policka jako pro start nebo kam? vim ze to tu blo ale budte plz ohleduplni a zopakujte to, dik:)
napsal jsem to tamtez...bonus items mi to sezralo, game exlusive item mi to reklo, ze neni validni klic... mail jsem kazdopadne nedostal jeste ani jeden :-)
edit: tak head start jiz potvrzen... od 15.9. do 24.9. :-) jsem spokojen :-D teda uplne nejspokojenejsi budu samozrejme az vecer ;-)
kod na itemy se pise do stejneho policka jako pro start nebo kam? vim ze to tu blo ale budte plz ohleduplni a zopakujte to, dik:)
napsal jsem to tamtez...bonus items mi to sezralo, game exlusive item mi to reklo, ze neni validni klic... mail jsem kazdopadne nedostal jeste ani jeden :-)
edit: tak head start jiz potvrzen... od 15.9. do 24.9. :-) jsem spokojen :-D teda uplne nejspokojenejsi budu samozrejme az vecer ;-)
Me to hazelo valid key i na kod pro head start,procpal jsem ho az na potreti,jsem zvedavej,za jak dlouho dorazi mail.
- Ještě nejde ve hře nastavit AA a AF, jde to jen přes grafické ovladače, ale počítám že brzy to umožní. - Hra se občas zacuká hlavně díky nahrávání nových textur - loading nové lokace, blíží se nepřátelský zerg a pod. Jakmile jsou textury v paměti, jede to výborně i na slabších strojích. - V Options jde nastavit extra cache pro textury, podobné nastavní bylo v AoC, které ale fungovalo především pro notebooky co neměli grafiku s dostatečnou pamětí, pro normální desktop stroje toto nastavení znamenalo naopak nevýhodu a zpomalení a já mám pocit že to samé funguje i zde ve WAR. Hra mi běží stejně anebo lépe bez nastavení dodatečné paměti pro textury - jak to jde vám ? - Mimochodem Mythic tohle bude určitě optimalizovat - stále na tom pracují a plynulost hry je jejich prioritou. - Stabilita serverů byla při prvním dni špičková, uvidíme 18-ctého
Jeste aby nebyla, kdyz koupili datacentrum za 8 milionu euro.
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Caute, mam taky mensi problem kupoval som warhammer z ea store, dosiel mi product key pre warhammer v maile a ked ho chcem pouzit na zaregistrovanie na moj beta warhammer account stale mi pise ze not a valid key, v com je problem neporadite please? dik
Caute, mam taky mensi problem kupoval som warhammer z ea store, dosiel mi product key pre warhammer v maile a ked ho chcem pouzit na zaregistrovanie na moj beta warhammer account stale mi pise ze not a valid key, v com je problem neporadite please? dik
nejsem si jisty ani co vlastne product key je:( -- a bonus itemy zatim nemam
Je to tak, oni ti už rovnou poslali kód, který bude platit až od 18.9. z nějakého důvodu a né ještě na head start termín.
Aha no fajn , tak dik za rady, ja som to u nich kupil uz 2x krat v domneni ze mi poslali US kluc, a potom ked mi to uz charglo moj paypal mi ich webstranka napisala ze produkt D2d uz raz kupeny sa neda kupit znova a ze peniaze nebudu zobrate z mojho uctu he he akoze lol. Dispute to isty.
No já bych pařil ale 18.09 mi příjde krabice s kodem takže mě preorder minul já bláhovej si myslel že si to předobjednám u JRC a oni mi automaticky pošlou E mail s Preorder Key jako mi to poslali u AoC takže musim čekat na krabicovejale aspon jsem hrál betu a chci se zeptat jestli nikde nenastavěj account list kde budu zadávat platbu a tak??Jsem na www.war-europe.com nalognu se tam ale mimo že mě to v poho logne mi to nic neukáže