Author |
Topic |
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
| |
Yurrk
New Member
156 Posts |
Posted - 21/09/2008 : 21:32:28
|
Treba by mi bodlo na odstraneni potvrzovani EULY!! kdo to kdy vymyslel pri kazdym loginu muset scrolovat pres celou EULU?! [/quote]
First, let’s start with a change to our Code of Conduct. After reviewing the CoC, we’ve decided that it is not necessary to have you click through it every time you enter the game. However, you will need to continue to scroll through the EUALA for the foreseeable future. While we are making it easier to do that it will remain as it is. I’m truly sorry that it is necessary but for now, due to legal reasons, it will still need to be scrolled through and accepted when you enter the game.
Mark
Nato neviem ci addon bude -) Zatial pouzivam auto-loot a ide celkom dobre.. |
UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
|
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
Posted - 21/09/2008 : 22:57:58
|
muzete mi prosim poradit jak nejaky zprovoznit? ja nasel akorat adresar user/interface/all characters a tam kdyz to dam tak mi evidentne nejedou... |
no mmo
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 21/09/2008 : 23:29:23
|
Cesta musí být Warhammer Online - Age of Reckoning\interface\addons
Aktuálnější addony má http://war.curseforge.com/
|
|
|
Yurrk
New Member
156 Posts |
Posted - 22/09/2008 : 06:38:52
|
Ja idem cez wardb clienta... skvela vec zatial ziadny problem... |
UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
|
|
|
hugo
Starting Member
59 Posts |
Posted - 26/09/2008 : 10:07:27
|
me ten curseclient nefunguje diky viste.. :P |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 26/09/2008 : 11:01:18
|
quote: Originally posted by hugo
me ten curseclient nefunguje diky viste.. :P
me pod vistama (64bit) jede uplne normalne |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Marketa
New Member
294 Posts |
Posted - 26/09/2008 : 13:42:25
|
Chci se zeptat ma cenu ted pouzivat nejake adony ?Hodne se patchuje a bojim se ze to nebude zase fugovat. Hlavne mapa a UI? |
WHO-Marketka
Veskere flame je zde :http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=116
Tak prijd cekame na tebe:-)Uvidite co nasi exoti dovedou.A to vse zdarma !
Soustavnym psanim pravopisnych chyb protestuji proti zabijeni velryb !!!
Mala ukazka autor Wuuduu - "co som letmo zahliadol, aj napriek tomu, ze som to naozaj necital" |
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 27/09/2008 : 07:09:15
|
Podarilo se nekomu zprovoznit nejaky addon na range a los check?
Zkousel jsem: emonitor - vypnout mod a pouzivat jen makro na rucni nastaveni targetu. Po relogu nebo restartu hry nefunguje a pred tim funguje dost podivne (musi se pres konzoli nastavit abilita, podle ktere bude checkovat).
squared: zobrazeni raidu celkem fajn, ale nevim jak cely frame posunout, takze se pere s unit framama o kliky mysi. Range check se sice zapnout da (opet nutne nastavit pres konzoli promennou se jmenem pouzite ability), ale funguje uplne blbe (funguje dobre kdyz se proklikne mysi na konkretni target, automatika ukazuje nesmysly).
Nemel by nekdo neco funkcniho (pripadne s navodem, jak to zprovoznit)? |
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 27/09/2008 : 08:50:16
|
quote: Originally posted by Rahman
Rahmane snad to taky nehrajes? |
Edited by - Araya on 27/09/2008 08:50:42 |
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
Posted - 27/09/2008 : 10:20:25
|
quote: Originally posted by Rahman [br
squared: zobrazeni raidu celkem fajn, ale nevim jak cely frame posunout, takze se pere s unit framama o kliky mysi.
zkousel jsi customize UI? mam pocit, ze pote co jsem to nainstaloval tak jsem si ho presouval doleva dolu... ale nevim jestli to neni standartni pozice tak nechci rikat, ze urcite tam :-)
kazdopadne juknul bych tam, muzes tam sibovat prakticky vsema oknama co mas na plose... |
no mmo
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 27/09/2008 : 12:30:49
|
quote: Originally posted by Rahman squared: zobrazeni raidu celkem fajn, ale nevim jak cely frame posunout, takze se pere s unit framama o kliky mysi. Range check se sice zapnout da (opet nutne nastavit pres konzoli promennou se jmenem pouzite ability), ale funguje uplne blbe (funguje dobre kdyz se proklikne mysi na konkretni target, automatika ukazuje nesmysly).
Nemel by nekdo neco funkcniho (pripadne s navodem, jak to zprovoznit)?
do ui editoru standardni partu klidne zminimalizovat a schovat squared posunout misto ni , problemek je jen warband , ale taky se da zminimalizovat a odtahnout nekam do pryc |
|
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 27/09/2008 : 17:21:09
|
quote: Originally posted by Araya
Rahmane snad to taky nehrajes?
To bych si nikdy nedovolil. Rikal bych tomu takova opatrna degustace :P
UI editor jsem zkousel, s framem squared se mi pohnout nepodarilo, ale je fakt, ze by sel posunout nekam do ksa standardni party frame.
Ale to nebylo smyslem moji otazky (i kdyz diky za snahu), hlavni je range/los check. V BG je to neskutecna otrava porad dostavat "out of range" a "you can't see your target" hasky... |
|
|
Marigold
Senior Member
3590 Posts |
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 28/09/2008 : 08:01:53
|
quote: Originally posted by Marigold
Ono už to funguje, jen když jsi out of range tak zčervená popiska klávesové zkratky na buttonu, což není vidět
Zkus tohle:
http://war.curse.com/downloads/war-addons/details/actionbarcolor.aspx
Zcervenani popisky mi celkem staci, ale ja to potrebuju na raid framech ne jen na targetu :)
Proste neco jako sraid frames s range checkem (fade lidi out of range nebo tak neco). |
|
|
Marigold
Senior Member
3590 Posts |
Posted - 28/09/2008 : 10:38:41
|
Aha, no, tak potom:
http://war.curse.com/downloads/war-addons/details/cleanunitframes.aspx
quote:
* /clean set friendlyspell (sets the spell to use for friendly target range/los fading) * /clean set hostilespell (sets the spell to use for enemy target range/los fading)
Mě to, pravda, nefunguje, ale taky jsem to ještě nenastavoval
To jsou ovšem group framy, že... |
Edited by - Marigold on 28/09/2008 10:39:09 |
|
|
B8M
Junior Member
719 Posts |
Posted - 10/10/2008 : 08:52:12
|
Lidi je uz nejakej peknej ale fakt peknej balik addonu co spolehlive fungujou? (moje predstava je: chat,fajt listy,hlavne minimapa ta me toci velice, gear) - tohle bych videl jako zaklad slusnyho addonu :o)
A jeste jedna vec: Jak je to s prepisovanim tech souboru? je k tem addonkum udelanej patcher jako to bylo treba u AOC? |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 10/10/2008 : 09:18:40
|
Pekny Pertho, vecer to urcite zkusim, zni to skvele.
Chtelo by to pro Maraudera nejakej timer na Rend, protoze v tom zmatku si ho clovek spatne vsima. Proste by vyjel bar + zobrazoval stackovani. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 10/10/2008 : 10:09:34
|
Mno autoloot je uz implementovany do hry v nastaveni a autojoin vsech scenarii bude ted v patchi 1.02 takze zbytecne addony |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 10/10/2008 : 10:18:28
|
quote: Originally posted by Araya
Mno autoloot je uz implementovany do hry v nastaveni a autojoin vsech scenarii bude ted v patchi 1.02 takze zbytecne addony
tak ja doufam ze z tech funkcnich addonu bude zbytecna driv nebo pozdeji vetsina :) |
|
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
Posted - 10/10/2008 : 10:32:36
|
krome BuffThrottle existuje i InfThrottle, ktery resi problem s tim, ze udajne po zazonovani se hra zblazni a zacne klienta spamovat zpravama o zmene influence... coz by vysvetlovalo nektere z potizi ktere jsem pri hrani zaznamenal... |
no mmo
|
|
|
†… Havran …†
Average Member
1962 Posts |
Posted - 10/10/2008 : 10:49:03
|
ses si jistej tim nazvem? |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
|
|
B8M
Junior Member
719 Posts |
Posted - 10/10/2008 : 11:17:58
|
very nice.. tnx |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
|
bitch
Junior Member
744 Posts |
Posted - 18/10/2008 : 17:10:13
|
Mam mensi problem s nekterym z addonu ale bohuzel nevim se kterym, tak se vas chci zeptat jestli nekdo z vas neresil neco podobneho. Pouzivam addony co popsal pertha + jine, ktere by ovsem tenhle problem vyvolavat nemely. Vtip je v tom, ze mi to nedovoli manualne targetnout friendly target, respektive dovoli, ale pouze asi tak na 1s a pak to zase friendly target automaticky prehodi na me. Tohle je supr v situacich kdy potrebuju healovat lidi ve scenarku, v grupe nebo warband, ale jakmile chci cokoliv hodit na nekoho mimo grupu, tak to proste nejde pac mi nevydrzi v targetu. Zkousel jsem vsechny addony odinstalovat, ale dela mi to i bez jedineho nainstalovaneho addonu a ja uz opravdu nevim co s tim mam delat. Asi mi nezbyde nic jineho nez reinstal pac jsem neudelal zalohu, kazdopadne bych se rad vyvaroval toho addonu pro priste. Dikas. |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
|
|
†… Havran …†
Average Member
1962 Posts |
Posted - 19/10/2008 : 02:07:35
|
dela to heal grid... staci odsrktnout uplne prvni polozku v uplne prvni zalozce ted nevim jak se to jmenuje hovercast nebo tak neco |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
|
|
filcon
New Member
104 Posts |
|
|
Topic |
|