Author |
Topic |
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 14:55:13
|
quote: Originally posted by Little
quote: Originally posted by Shemiramoth
To Mari: Myslim, ze uz nebehaji. Dlouho jsem to nevidel. Svete div se i opravovani bugu ma sve priority. A ohledne reakcni doby pul roku. To same muze byt v DF roky 2. Jsou to spekulace, ale vezmi v potaz resources (lidi) jake maji. Pro nekoho je dulezity kolac, pro nekoho crash. Ver tomu, ze ten kolac dulezity zase tak neni.
Tech bugu co jsou hodne otravny, kteryma se nezabyvaj, je tam habadej a jsou urcite dulezity, ale ten seznam by byl az moc dlouhej (resetujici se moby, zustavani v combatu, AoE do ruznych pater budovy, vezicky strilejici prez nekolik zdi, out of range hlasky atd atd) a do tyhle sekce to ani nepatri, jen podotykam, ze je sice branis hezky, ale serou na plno veci a nektery jejich reseni bugu, to uz radsi ani nekomentuju (castlag vyreseny pridanim 0,5sec ke cast baru atd).
Bohuzel ani u DF nemam zrovna idealni myslenky ohledne opravovani bugu a dodelavani contentu :(
To cele nebyla obhajoba Mythicu. To cele bylo o schopnosti opravovat bugy. Neco ve smyslu Blizzard, Mythic, Funcom, NC Soft vs DF team...pocet, lidi, cas, resources ..vsechno v jednom. To znamena budou na to mit sily, budou na to mit lidi, kteri to budou opravovat vcas, dale to radne testovat a vypoustet fixes v terminu. Proces opravy bugu neni pouze v nahlaseni, oprava, vypichnuti ven. Myslim, ze je ti samotnemu jasne, ze opravovani bugu neni jen tak, zvlast kdyz je oprava svazana s jinou casti kodu, feature a ja nevim ceho. Takova hloupa oprava (opravdu to muze byt blbost) si muze vyzadat tydny. Ma na to DF team resources? Nemyslim, pri scalu jaky DF ma. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 29/01/2009 14:57:00 |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 14:58:43
|
To Mari: Myslim, ze uz nebehaji. Dlouho jsem to nevidel. Svete div se i opravovani bugu ma sve priority. A ohledne reakcni doby pul roku. To same muze byt v DF roky 2. Jsou to spekulace, ale vezmi v potaz resources (lidi) jake maji. Pro nekoho je dulezity kolac, pro nekoho crash. Ver tomu, ze ten kolac dulezity zase tak neni.
mala firma o par lidech s pruznym systemem rizeni muze byt mnohem efektivnejsi nez obrovsky kolos ktery vedou manageri typu: v leve ruce knihu 100 triku jak se stat lepsim vudcem, v prave, jak zefektivnit praci developeru zavadenim wysivig editoru.
ad hype: procital jsem si fora na mmorpg.com a tam je to samej prispevek: vypada to otresne, bude to fail, ja to teda hrat nebudu, zklamani roku, apod. Myslim ze tech lidi nakonec tolik nebude :) |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 29/01/2009 15:03:27 |
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 15:05:36
|
quote: Originally posted by Octopuss
quote: Originally posted by Filda LNL
No ta hra bude potřebovat tak rok lidem lhát slibovat, aby je udržela, než to bude jakž takž hratelný.
Ty jsi v betě?
Ne, ani nemám potřebu se tam hlásit. |
Troll lepší fanboie. |
|
|
Arach
Junior Member
522 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 15:06:35
|
quote: Originally posted by bitch
Fakt se mi libi jak tu kazdej mudruje o tom co to bude za propadak a kolik casu ta hra bude potrebovat nez vubec bude hratelna a to i pres to, ze jste ji tak maximalne videli na youtube. To, ze nejakej nouma natoci parminutovy video a pri nataceni se mota v kruhu, kde je nahodou pusto neznamena, ze je momentalne v dfo malo npc. Oni taky nemaji byt vsude, je to tak spravne a doufam, ze to tak i zustane, protoze mit npc na kazdym metru jako v jinych mmo je na zbliti.
no to se nediv, imperium je celosvetovou odbornou verejnosti pres onlinovky velice uznavany a state zdejsich mmorpg profesoru zaplnujou stranky nejednoho odbornyho periodika |
|
|
Octopuss
rumový kanál
2749 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 15:09:16
|
quote: Originally posted by Octopuss
No ta hra bude potřebovat tak rok lidem lhát slibovat, aby je udržela, než to bude jakž takž hratelný.
Ty jsi v betě?
Ne, ani nemám potřebu se tam hlásit.
Tak přestaň blekotat hovna! |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 15:10:21
|
To jiste muze Rashi, to muze. Ale support pro MMO teto velikosti a plne features jake opravdu DF ma, v 30ti lidech neudelas ani omylem. A muzou mit sebelepsi planovani..sebelepsi system. To je dle meho nazoru absolutne nemozne. Treba maji 150 lidi. Opravdu nevim, jak je jejich studio velke.
3A hra se da udelat i ve 20-30ti lidech. Proc ne. U MMO o tom pochybuju, pokud to nechces delat 10 let. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 29/01/2009 15:13:57 |
|
|
Marigold
Senior Member
3590 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 15:21:38
|
Já je přestal vidět, když jsme šli za Order - efekty u ostatních jsem měl vypnuté. Ale těsně před koncem accountu na začátku ledna jsem si to zapnul, a koukal jsem, že to pořád ještě bylo Chápu, že i bugy mají svojí prioritu, ale zrovna díky tomuhle se to kouzlo skoro nedalo používat, v partě už vůbec ne.
Nicméně trvám na tom, že velikost vývojového týmu nemusí mít s reakční dobou / rychlostí opravy bugů přímou úměrnost, dokonce to může být přesně naopak - čím větší firma, tím pomalejší fixy. Mám dlouholeté zkušenosti včetně betatestu s projektem podobné "velikosti" jako Darkfall (World War 2 Online), a tam, pokud pominu tragické předčasné vydání, co si pamatuju nahlášené bugy opravují vždy v příštím patchi, každopádně co nejdřív
Je to totiž i o procesech a reakční době v rámci firmy. Když si developer najde bug ze své oblasti na beta fóru, sedne, napíše fix, ten je během pár dnů na beta serveru a za 14 dnů v patchi, tak to možná není úplně systémové, ale zato je to rychle. A zrovna oprava tipu "špatná věta v tooltipu" mi nepřijde jako dobrý důvod, proč item - speciálně z PVP setu - vyjmout ze hry na půl roku.
Když máš velkou firmu, tak to potrvá dva měsíce, než se vůbec k tomu developerovi úkol "opravit tenhle bug" dostane...
Content a grafika jsou jedna věc (teda dvě věci), ale osobně mi zejména viditelné a často se opakující bugy dokážou hru znechutit zcela spolehlivě. |
Edited by - Marigold on 29/01/2009 15:25:56 |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 15:35:25
|
Pocet lidi neni opravdu smerodatny. Neverim ale a ani nemuzu verit, ze to budou schopni pokryt v malem tymu a dat DF takovy support jaky bude potrebovat. Maji tam strasne moc features a hra je obrovska. Den nenatahnes. Rad bych se samozrejme mylil... |
|
|
|
Deesel
ex zedek
145 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 15:41:27
|
Rad bych se samozrejme mylil...
To bych taky rad, pri vsi ucte k Tobe
|
WoW --- Zedek --- Mage lvl 60 --- off VG ----- Deesel --- Druid lvl 42 --- off WAR --- Deesel --- BW lvl 40 ----- off
|
|
|
Scrat23
Starting Member
85 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 15:48:05
|
Taky berte v úvahu, že oni mají engine, který sami udělali a tam se hledají mouchy mnohem lépe, než na enginu, který jen koupíš. |
|
|
Omnax
Moderator
169 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 15:56:38
|
Me se libi jak se tu vsichni hadate, a rozumujete a pritom vite prd :-) |
|
|
daimont
Starting Member
11 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 16:39:25
|
toto cist je opravdu pro zasmati :) ja si toto tady rad prectu obcas se zasmeju neco si zapamatuju ze by to nemusel byt blaf a jen cekam az se pustim do hry a ohodnotim to sam protoze jinak se zavery delat nedaji dokud si to clovek neosaha sam a zrovna tomuto reckemu tymu verim (chci verit) vic nez nejakym kolosum ktery delaji hry uz jen pro prachy tito aspon se snazi udelat neco noveho co jeste na trhu neni (nebo aspon ne moc) ale kazdej ma rad neco jineho hold jen at ti negativisti a pesimisti si odpusti nektere sve vyroky.... |
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 16:50:00
|
To by si mohli odpustit i fanbois, ne? A o če bysme se tu pak bavili? |
Troll lepší fanboie. |
|
|
jurus
Starting Member
50 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 17:06:06
|
quote: Originally posted by Rodier
tak ja myslim ze diskuse na tema kdo od koho krade a proc jsou naprosto zbytecny. Pro hrace je to jenom dobre (pokud se obslehne to dobre). Lepsi nez jit originalni cestou a zkurvit to.
svata pravda |
|
|
jurus
Starting Member
50 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 17:07:44
|
quote: Originally posted by celdric
ja vcera zjistil, ze youtube obecne kurvi videjka... delal jsem si nejaky z waru v 800x500 (zhruba) a zatimco na originalech si texty bez problemu prectu tak po nahrani na youtube je to nejak zmrsene prekonvertovany a ani v tom "vysokym rozliseni" to proste neni citelny...
takze doporucuju silne se podle videi na youtube vubec neorientovat...
musis pouzivat spravne programy nez zakladni ve winu viz movie maker atd... jestli delas ze hry tak nejlepe si natocit ze hry replay a pak pouzit fraps nebo jine programy ma to pak vetsi kvalitu i na youtube mam to vyzkousene |
|
|
Scrat23
Starting Member
85 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 17:10:27
|
Já spíš stále nechápu, proč až po těchto videii se mnozí diví jakou to má grafiku/animace/zvuky. Prece tyhle veci jsou známe už více jak rok a každý ví, že v Darkfallu zatím toto stojí za .....
I plno lidí na offic fóru se o tom zmiňuje a diví se, já nevim jestli jste čekali zázrak že se něco po roce změní, ale já osobně jsem toto čekal a nevadí mi to, když to bude mít takový gameplay jaký to má mít.
Se divim, že nikdo nepochválil AI mobů (nahazovaní skillů, útěk, vyhýbání úderům - to bylo vidět ve videií), sice se jeden na jednom videiu zasekl, ale to je 1 z 20-ti, co jsme mohli vidět.
Svět v DF není špatně udělaný, jen je moc mrtví možná právě proto má na 1 serveru být 10k lidí, ten svět je na to stavěný. Autoři sami říkali, že plno mobů si musíte najit ne aby jste šli po cestě a při tom narazili na 100-ky mobů.
Není to slává, není to boom, ale je to dobrý začátek. |
|
|
jurus
Starting Member
50 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 17:14:06
|
quote: Originally posted by Jaffa
quote: Originally posted by Rashaverak
Originally posted by Jaffa
zaprve videa a obrazky jsou irelevantni, me se nelibily ani z aoc
za druhe sve tvrzeni o tom ze nebudou shopni opravovat bugy mas jiste zcela fakticky podlozene ze ?
Nemusím nic dokazovat ani dokladat nějaké důkazy, prostě tomu nevěřím.
V DFO mě rajcuje a zajímá jen prvek stavění měst, flotil, vesnic, dolů, království.
Nepřekousnu ale tenhle technický hnus do kterého to zabalili, který bude jak "věřím" (můj osobní názor) plný bugů a polofunkční.
bugy se urcite opravi ale bude to nejaky cas trvat je to mmorpg takze musej...jinak to ztrati hratelsnost a maj mrte roku ztracenych v prde** |
|
|
jurus
Starting Member
50 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 17:18:12
|
quote: Originally posted by bitch
Fakt se mi libi jak tu kazdej mudruje o tom co to bude za propadak a kolik casu ta hra bude potrebovat nez vubec bude hratelna a to i pres to, ze jste ji tak maximalne videli na youtube. To, ze nejakej nouma natoci parminutovy video a pri nataceni se mota v kruhu, kde je nahodou pusto neznamena, ze je momentalne v dfo malo npc. Oni taky nemaji byt vsude, je to tak spravne a doufam, ze to tak i zustane, protoze mit npc na kazdym metru jako v jinych mmo je na zbliti.
plne souhlasim a taky ma pravdu... neresil bych to co ani jeden z vas nevi ani ten co je v bete... az to bude uvidime zatim tu melete o nicem, o nejakych vasich teoriich |
|
|
jurus
Starting Member
50 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 17:21:34
|
quote: Originally posted by Scrat23
Já spíš stále nechápu, proč až po těchto videii se mnozí diví jakou to má grafiku/animace/zvuky. Prece tyhle veci jsou známe už více jak rok a každý ví, že v Darkfallu zatím toto stojí za .....
I plno lidí na offic fóru se o tom zmiňuje a diví se, já nevim jestli jste čekali zázrak že se něco po roce změní, ale já osobně jsem toto čekal a nevadí mi to, když to bude mít takový gameplay jaký to má mít.
Se divim, že nikdo nepochválil AI mobů (nahazovaní skillů, útěk, vyhýbání úderům - to bylo vidět ve videií), sice se jeden na jednom videiu zasekl, ale to je 1 z 20-ti, co jsme mohli vidět.
Svět v DF není špatně udělaný, jen je moc mrtví možná právě proto má na 1 serveru být 10k lidí, ten svět je na to stavěný. Autoři sami říkali, že plno mobů si musíte najit ne aby jste šli po cestě a při tom narazili na 100-ky mobů.
Není to slává, není to boom, ale je to dobrý začátek.
dost lidi radsi bude hledat kritiku na DFO nez nejaky pozitiva... ja si myslim ze to bude super hra nezalezi na grafiku neni tak strasna libi se mi a jde mi o ten bojovy system to je SUPER! |
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 18:12:06
|
jurus: použíj tu věc co máš mezi ušima a odpovídej za použití jedné zprávy, jinak už na tomto fóru nebudeš odpovídat vůbec |
|
|
Krajec
New Member
370 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 18:24:20
|
jurusi, ty ses fakt pakon...10x ti uz rekli, ze to mas dat vse do jednoho postu a ty to sem nasolis znovu ...ses si fakt jistej, ze ti je (skoro) 19? |
Darkfall - Krajec McSlicer [ReD] |
Edited by - Krajec on 29/01/2009 18:25:39 |
|
|
Wuuduu
Junior Member
544 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 18:53:24
|
demencia... ten clovek prekona Marketku zachvilku... |
EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P. WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P. EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P. GW: Luisa de Silwa – R.I.P. |
|
|
Octopuss
rumový kanál
2749 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 19:12:49
|
quote: Originally posted by Wuuduu
demencia... ten clovek prekona Marketku zachvilku...
To je kdo? ale Rodier je taky dobrej :) |
|
|
jurus
Starting Member
50 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 19:19:23
|
quote: Originally posted by Krajec
jurusi, ty ses fakt pakon...10x ti uz rekli, ze to mas dat vse do jednoho postu a ty to sem nasolis znovu ...ses si fakt jistej, ze ti je (skoro) 19?
sry ale fakt neresim takove blbosti kdyz ve se dovedete bavit o kravinach tak proc vas tohle stve?? kdo pak dela spam |
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 19:53:05
|
quote: Originally posted by jurus
sry ale fakt neresim takove blbosti kdyz ve se dovedete bavit o kravinach tak proc vas tohle stve?? kdo pak dela spam
i o píčovinách se dá bavit za dodržení jisté netiquette , pokud toho nejsi schopen, tak tu nejsi vítán |
|
|
terawatt
Junior Member
916 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 20:48:14
|
quote: Originally posted by Isac i o píčovinách se dá bavit za dodržení jisté netiquette , pokud toho nejsi schopen, tak tu nejsi vítán
Když už jste u těch píčovin, dneska jsem zkoušel hrát ten Crisis, opět platí přímá úměra: "čím lepší grafika, tím větší hovadina"! |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 29/01/2009 : 22:52:02
|
Amen, nudnejsi hru jsem dlouho nehral |
|
|
jurus
Starting Member
50 Posts |
Posted - 30/01/2009 : 09:20:18
|
quote:
Když už jste u těch píčovin, dneska jsem zkoušel hrát ten Crisis, opět platí přímá úměra: "čím lepší grafika, tím větší hovadina"!
takze podle tve umery by mel byt DFO dost dobry :) |
|
|
kajda
New Member
390 Posts |
Posted - 30/01/2009 : 10:38:49
|
quote: Originally posted by terawatt
quote: Originally posted by Isac i o píčovinách se dá bavit za dodržení jisté netiquette , pokud toho nejsi schopen, tak tu nejsi vítán
Když už jste u těch píčovin, dneska jsem zkoušel hrát ten Crisis, opět platí přímá úměra: "čím lepší grafika, tím větší hovadina"!
No ja sem hral oba dily crysis a cekal sem od toho genericke FPS a bylo to genericke FPS takze sem nebyl zklamany. Ja bych rekl ze to zase rak spatna hra nebyla. |
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
|
|
|
Mark
Starting Member
87 Posts |
Posted - 30/01/2009 : 11:21:56
|
Doporucuju si precist na http://betaleaks.blogspot.com/ report od Scaraba:) |
D2:Mark,Max R.I.P. UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P. AoC -TOS 80-R.I.P. Warhammer - WE,Shaman ....
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 30/01/2009 : 13:17:57
|
quote: Originally posted by Mark
Doporucuju si precist na http://betaleaks.blogspot.com/ report od Scaraba:)
ten clovek na me pusobi jako idiot, presne ten typ whinera ktery tu hru dokaze pohrbit kdyz je vyslysen, kdyz ma skill 0 tak asi nemuze cekat ze bude tezit rychle a jestli na zaklade wowka ceka ze bude mit skill za hodinu na max tak se hold hosik spletl, jedine dobre. |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 30/01/2009 13:56:30 |
|
|
jurus
Starting Member
50 Posts |
Posted - 30/01/2009 : 13:59:07
|
DFO ani nejde srovnavat s WOWkem to je blbost obe tyhle hry maji odlisny herni styl |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 30/01/2009 : 14:00:04
|
quote: Originally posted by Rashaverak
quote: Originally posted by Mark
Doporucuju si precist na http://betaleaks.blogspot.com/ report od Scaraba:)
ten clovek na me pusobi jako idiot, presne ten typ whinera ktery tu hru dokaze pohrbit kdyz je vyslysen, kdyz ma skill 0 tak asi nemuze cekat ze bude tezit rychle a jestli na zaklade wowka ceka ze bude mit skill za hodinu na max tak se hold hosik spletl, jedine dobre.
mozna by sis to mel precist cely, ze samozrejme to zbytecne zvelicuje ale celej problem bude asi v tom, ze se pocet failu nesnizuje prubehem skillovani ale skokove pri postupu z 99.9 na 100 jinak je 0 - 99.9porad stejnej |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 30/01/2009 : 14:01:57
|
blaboly zasadne nectu cele ale jen zacatek, pokud je to tak jak rikas pak to problem samozrejme je |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 30/01/2009 14:02:30 |
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 30/01/2009 : 15:05:51
|
http://www.youtube.com/watch?v=tjQgyMmpv38
Mno, tak jestli merili velikost sveta podle toho kolik toho za urcity cas ujdes a z toho pak odvozovali to srovnani s mapu WoWka .. tak mozna meli vzit v potaz, ze v DF chodi postavicky tak o tretinu pomalejc..
Alespon z toho videa to tak vypada a cetl jsem na betaleaku, ze si na to stezuji i hraci na betaforu .. tak to snad trosku zrychlej, nechci videt 10 metru pred sebou strom a bezet k nemu 10 sekund ( s lehkou nadsazkou ) |
https://www.facebook.com/esqgame |
|
|
Havran
New Member
305 Posts |
Posted - 30/01/2009 : 16:50:11
|
quote: Originally posted by M.C warior
Mno, tak jestli merili velikost sveta podle toho kolik toho za urcity cas ujdes a z toho pak odvozovali to srovnani s mapu WoWka .. tak mozna meli vzit v potaz, ze v DF chodi postavicky tak o tretinu pomalejc..
Alespon z toho videa to tak vypada a cetl jsem na betaleaku, ze si na to stezuji i hraci na betaforu .. tak to snad trosku zrychlej, nechci videt 10 metru pred sebou strom a bezet k nemu 10 sekund ( s lehkou nadsazkou )
http://s1.zetaboards.com/betaleaks/topic/1159506/1/
Run Speed Agon is such a huge world, that moving around may seem a lot slower than it really is. You only get a feel for the real speed if you are inside buildings or running next to small houses. If the movement speed becomes too fast, it becomes a compounding problem; ping times become increasingly important to the outcome of a fight, aiming spells, bows, cannons becomes harder, prediction becomes less reliable etc. We are considering making run a skill that raises by use, which will increase your overall speed slightly, and we are running some internal tests to calculate the impact of it.
|
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 30/01/2009 : 18:54:05
|
quote: Originally posted by Havran
Alespon z toho videa to tak vypada a cetl jsem na betaleaku, ze si na to stezuji i hraci na betaforu .. tak to snad trosku zrychlej, nechci videt 10 metru pred sebou strom a bezet k nemu 10 sekund ( s lehkou nadsazkou )
http://s1.zetaboards.com/betaleaks/topic/1159506/1/
Run Speed Agon is such a huge world...
To jsem taky cetl, ale to jsou takovy kecy .. pravda je, ze ten pohyb na me nedela dobry dojem, ukazu ti to na prikladu ..
Pust si to video a posun ho na cas 1.15 a chvili ho sleduj, stanou se tam 3 veci, ktere se mi nelibi .. tipek vycasti kouzlo na moby a s ohledem na presilu se otoci a zacne moudre zdrhat ..
1. pokusi se preskocit nevelkou mezeru mezi kameny a skoci sotva do pulky
2. bezi ke strani naproti a ta je od nej ohadem tak 10 pomyslnych metru a na to ze k ni sprintuje se ta stran priblizuje dost pomalu..
3. tipek dorazi ke strme strani, ktera ma naklon tak 75-80 stupnu a v klidku ji vyjde, uz jsem si toho vsimnul i jinde na tech videjkach, ze hraci jsou schopni vybehnout i temer kolme steny a to se mi nelibi, neni to realisticke a jestli tohle ma byt skryto pod tim jejich sloganem "all mountains are ready for climbing" ( nebo tak nejak ) tak to teda nic moc..
Ja se na DF tesim, jen rikam co vidim. |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 30/01/2009 : 19:01:00
|
Hehe vtom ma Sugest pravdu, ale zas na druhou stranu, kdyz se podivam do mesta, kde je opravdu hodne small houses, tak mi to zas tak pomale neprijde.
Mozna maj fakt jen blbe udelany pomery toho jak je co velke mimo mesta a proto to vypada ze pandulak slape pomalu.. Stejne tak kdyz vidim video s bojem tak mi neprijde ze by vuci tomu monstru ten pandulak slapal nejak pomalu........ je to divny no. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 30/01/2009 : 19:04:39
|
peklo.... ten pohyb to je simulator duchodce co si nadelal do plen a ztratil hul... |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
czCZczCZcz
Starting Member
4 Posts |
Posted - 30/01/2009 : 19:34:37
|
ja bych to hral taky
jak to teda vipada?? ja zas videl ze to bude 25.unora
|
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 30/01/2009 : 19:40:56
|
Rodiere, prisel ti partak do guildy. |
|
|
Wuuduu
Junior Member
544 Posts |
Posted - 30/01/2009 : 20:39:25
|
God save us! |
EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P. WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P. EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P. GW: Luisa de Silwa – R.I.P. |
|
|
Mark
Starting Member
87 Posts |
Posted - 30/01/2009 : 23:38:39
|
quote: Originally posted by Almych
Rodiere, prisel ti partak do guildy.
LoL:) |
D2:Mark,Max R.I.P. UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P. AoC -TOS 80-R.I.P. Warhammer - WE,Shaman ....
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 31/01/2009 : 11:22:09
|
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Blooderine
Starting Member
45 Posts |
Posted - 31/01/2009 : 11:51:34
|
quote: Originally posted by M.C warior 3. tipek dorazi ke strme strani, ktera ma naklon tak 75-80 stupnu a v klidku ji vyjde, uz jsem si toho vsimnul i jinde na tech videjkach, ze hraci jsou schopni vybehnout i temer kolme steny a to se mi nelibi, neni to realisticke a jestli tohle ma byt skryto pod tim jejich sloganem "all mountains are ready for climbing" ( nebo tak nejak ) tak to teda nic moc..
Jo, na toto jsem taky zíral...na druhou stranu i nepoměrně líp graficky vypadající AoC má climbing jen na určených climbing spotech, takže od DF nečekám, že by měli vychytané animace šplhání nějak univerzálně. Doufám, že to bude aspoň něják omezený skillem - čím vyšší skill, tím prudší kopec můžeš vyběhnout. A nějaký climbing spoty by tam taky mohli udělat. |
|
|
kajda
New Member
390 Posts |
Posted - 31/01/2009 : 11:56:22
|
quote: Originally posted by Blooderine
quote: Originally posted by M.C warior 3. tipek dorazi ke strme strani, ktera ma naklon tak 75-80 stupnu a v klidku ji vyjde, uz jsem si toho vsimnul i jinde na tech videjkach, ze hraci jsou schopni vybehnout i temer kolme steny a to se mi nelibi, neni to realisticke a jestli tohle ma byt skryto pod tim jejich sloganem "all mountains are ready for climbing" ( nebo tak nejak ) tak to teda nic moc..
Jo, na toto jsem taky zíral...na druhou stranu i nepoměrně líp graficky vypadající AoC má climbing jen na určených climbing spotech, takže od DF nečekám, že by měli vychytané animace šplhání nějak univerzálně. Doufám, že to bude aspoň něják omezený skillem - čím vyšší skill, tím prudší kopec můžeš vyběhnout. A nějaký climbing spoty by tam taky mohli udělat.
No ja nevim proc se tady zrovna tohle resi protoze uz od zacatku snad vsichni cekali ze to takhle bude fungovat ne? Ja doufam ze nekdy v budoucnu udelaji animaci pro splhani ale ted asi maji jine veci na praci nez dodelavat veci ktere nejsou dulezite pro gameplay.
S tim omezenim skillem to neni spatny napad a rekl bych ze to tam asi bude. A ty climbing spoty o tom uz nechcu ani slyset sem jednou v AOC hledal jeden zasrany zebrik asi dve hodiny obehl sem horu na ktere sem mel quest asi 15x a az naposled sem si ho vsiml sem byl tak nasrany ze sem tu hru vypnul a pokracoval az dalsi den ( moje vlastni blbost ale taky nastve ) |
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
|
Edited by - kajda on 31/01/2009 11:59:03 |
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 31/01/2009 : 12:09:51
|
quote: Originally posted by kajda No ja nevim proc se tady zrovna tohle resi protoze uz od zacatku snad vsichni cekali ze to takhle bude fungovat ne?
Ne to jsem tedy nečekal viz FAQ :
"terrain features never seen before in online games, such as mountains ranges that rise for thousands of feet, waiting for you to climb and explore them."
Jestli touhle oslavnou rečí autoři mysleli to, že bude mít hra stupidní system, kdy vylezeš i pomalu kolmou zeď, tak jsem zklamanej, tohle mě totalně točilo už ve starym SWG .. |
|
|
Omnax
Moderator
169 Posts |
Posted - 31/01/2009 : 19:26:42
|
quote: Originally posted by kajda No ja nevim proc se tady zrovna tohle resi protoze uz od zacatku snad vsichni cekali ze to takhle bude fungovat ne?
Ne to jsem tedy nečekal viz FAQ :
"terrain features never seen before in online games, such as mountains ranges that rise for thousands of feet, waiting for you to climb and explore them."
Jestli touhle oslavnou rečí autoři mysleli to, že bude mít hra stupidní system, kdy vylezeš i pomalu kolmou zeď, tak jsem zklamanej, tohle mě totalně točilo už ve starym SWG ..
Jinak to ani v podstate nejde, Je to tak ze postava do kopce proste vybehne, ale pohybuje se pomalej. Udelat nejakou kvalitni animaci pro splhani by bylo desne tezke. Protoze ty hory by v podstate museli byt uplne ploche. Tak aby se na nich dalo splhat. Nejdulezitejsi je to, ze se muzes dostat skoro kamkoliv. A nemas zadne neviditelne zdi nebo prekazky. |
|
|
arul
Starting Member
33 Posts |
Posted - 31/01/2009 : 21:53:49
|
quote: Originally posted by M.C warior To jsem taky cetl, ale to jsou takovy kecy .. pravda je, ze ten pohyb na me nedela dobry dojem, ukazu ti to na prikladu ..
Pust si to video a posun ho na cas 1.15 a chvili ho sleduj, stanou se tam 3 veci, ktere se mi nelibi .. tipek vycasti kouzlo na moby a s ohledem na presilu se otoci a zacne moudre zdrhat ..
1. pokusi se preskocit nevelkou mezeru mezi kameny a skoci sotva do pulky
2. bezi ke strani naproti a ta je od nej ohadem tak 10 pomyslnych metru a na to ze k ni sprintuje se ta stran priblizuje dost pomalu..
3. tipek dorazi ke strme strani, ktera ma naklon tak 75-80 stupnu a v klidku ji vyjde, uz jsem si toho vsimnul i jinde na tech videjkach, ze hraci jsou schopni vybehnout i temer kolme steny a to se mi nelibi, neni to realisticke a jestli tohle ma byt skryto pod tim jejich sloganem "all mountains are ready for climbing" ( nebo tak nejak ) tak to teda nic moc..
Ja se na DF tesim, jen rikam co vidim.
1/ Skoci sotva do pulky protoze skace smerem do sterbiny mezi kameny, ne na druhy kamen.
2/ Kdyz porovnam onu pomyslnou vzdalenost s mrtvolou skeletona na zemi, tak panacek bezi cca. 25-30 metru a zastavi se po 3-4 sekundach. Nevim, ale pokud s nejakou vybavou dokazes bezet rychlejs nez ~8 km/h, tak si borec :)
3/ Kdyz panacek vyleze nahoru, tak se prehraje 'zvuk dopadu', takze mozna casem se dockame i animace splhani do zdi, kazdopadne nevim kde se DFO vytahovalo, ze je simulator VR |
Mr. Crimson @ Reservoir Dogs [ReD] - Darkfall
Social Engineering Elite - Because there's no patch for human stupidity. |
|
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
|
Topic |
|