Author |
Topic |
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 13:02:04
|
doufam ze dlouho :-) ted jdu do prace :-) At to neni jako vcera kdy jsem prisel domu z prace a uz pro zmenu nefungovali mobove kvuli synchronizaci takze jsem se mohla maximalne podivat na svet :-) heheh cim pozdejc to pustej... tim mam vetsi sanci ze to bude fungovat ve chvili kdy prijdu domu. |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
Edited by - antarian on 27/02/2009 13:02:36 |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 13:04:44
|
Servery sly dolu v 4:20 naseho casu. Prubezne je nahore server pro adminy, byl i nejakej 80MB patch. Takze predpokladam ze na tom delaj, pripadne maji dobre napsany makra |
Black |
|
|
juf
Moderator
1304 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 13:17:46
|
quote: Originally posted by Black
Servery sly dolu v 4:20 naseho casu. Prubezne je nahore server pro adminy, byl i nejakej 80MB patch. Takze predpokladam ze na tom delaj, pripadne maji dobre napsany makra
Doufam, ze za dnesek nebudou chtit zaplatit ..... |
DarkFall - Mr Juf |
|
|
kajda
New Member
390 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 13:29:48
|
quote: Originally posted by juf
quote: Originally posted by Black
Servery sly dolu v 4:20 naseho casu. Prubezne je nahore server pro adminy, byl i nejakej 80MB patch. Takze predpokladam ze na tom delaj, pripadne maji dobre napsany makra
Doufam, ze za dnesek nebudou chtit zaplatit .....
Tak uz sme vsichni dostali cele 3dny zdarma. |
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
|
|
|
bitch
Junior Member
744 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 13:35:07
|
Nevím, jestli by je zabilo napsat na forum stránku nějakej update ohledně statusu odstávky. Dát tam alespoň přibližnou etu znovu spuštění nebo aspoň nějaké info zda se objevily určité problémy či ne. Když nezvládnou ani tak jednoduchou věc jako průběžně informovat komunitu o tom co se děje, nevím jak zvládnou složitější věci. |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
|
|
kajda
New Member
390 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 14:09:33
|
Hmm chvili jel server. Ale dlouho jim to nevydrzelo. . |
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
|
|
|
Fragment
Starting Member
24 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 14:14:46
|
Jo jo, celých 5 minut |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 14:20:00
|
to dyl, dal sem si svy 2gobliny vylootoval 5prken misto stitu, nasral se, ze me vsichni vsechno berou a pak to spadlo :D |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
Marigold
Senior Member
3590 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 14:22:57
|
Nejspíš mají povolený jen jeden update denně - alespoň už nepíšou "budeme vás průběžně informovat", místo toho jen "pokusíme se vás informovat", případně "budeme vás informovat, pokud se stane něco nového" Asi se nestalo nic nového.
Spíš by mě zajímalo, jak si mám přeložit "We will try this one last time again tomorrow morning European time".
Pokud uvážím, že to psali včera, znamená "tomorrow morning" v sobotu večer? V neděli? Někdy příští týden?
Jinak taky si myslím, že teď "hrajete" ty 3 dny zdarma |
Edited by - Marigold on 27/02/2009 14:23:15 |
|
|
juf
Moderator
1304 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 14:23:29
|
quote: Originally posted by Dorlas
to .... vylootoval 5prken misto stitu, nasral se, ze me vsichni vsechno berou a pak to spadlo :D
Nachces aby z prvniho "monstra" ktere zabijes vypadla kevlarova neprustrelna vesta, raketomet a cihla zlata |
DarkFall - Mr Juf |
Edited by - juf on 27/02/2009 14:24:07 |
|
|
Johann
Starting Member
60 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 14:31:09
|
to .... vylootoval 5prken misto stitu, nasral se, ze me vsichni vsechno berou a pak to spadlo :D
Nachces aby z prvniho "monstra" ktere zabijes vypadla kevlarova neprustrelna vesta, raketomet a cihla zlata
Presne tohle ocekavam |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 14:32:11
|
Nachces aby z prvniho "monstra" ktere zabijes vypadla kevlarova neprustrelna vesta, raketomet a cihla zlata
Jo, chudák gobliní peasant, on to tam půl hodiny těží, pak příjde nějakej prdlej hráč, zabije ho a full lootne... |
|
|
kajda
New Member
390 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 14:49:55
|
quote: Originally posted by WereHamster
Jo, chudák gobliní peasant, on to tam půl hodiny těží, pak příjde nějakej prdlej hráč, zabije ho a full lootne...
Taky je me tech goblinku lito tak sem sel na Troly. A zjistil sem ze tem by melo byt lito spis me |
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 14:55:37
|
quote: Originally posted by Marigold
Spíš by mě zajímalo, jak si mám přeložit "We will try this one last time again tomorrow morning European time".
zitra rano evropskeho casu se naposledy pokusime udelat tady ten.
to znamena ze kdyz pokus nevyjde priste uz se nepokusi a tudiz asi cancelnou hru. |
lastfm |
|
|
Hokiag
New Member
264 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 14:58:45
|
Tak to jste měli dobré... kdo mě chce za parťáka, až to nahodí? budu prakticky začínat, protože mě včera 3x zabil neviditelný goblin . |
|
|
Silenter
Starting Member
67 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 14:59:34
|
quote: Originally posted by Rashaverak
zitra rano evropskeho casu se naposledy pokusime udelat tady ten.
to znamena ze kdyz pokus nevyjde priste uz se nepokusi a tudiz asi cancelnou hru.
Ale ještě to stále neudělali a už není v Evropě ráno... u těch řeků člověk nikdy neví |
DFO: Silenter Divoky, General of Blanik Knights(Mahirim) |
|
|
Marigold
Senior Member
3590 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 15:28:11
|
Rash mne zjevně nepochopil - nemám problém s překladem do Češtiny, ale s tím, jak si mám vyložit časový pojem "zítra ráno" (zejména když při pohledu zpět to ve skutečnosti "zítra ráno" evidentně neznamená). |
|
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 15:37:07
|
No a jaké to zatím je? Lepší počkat ještě nějaký ten den? |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 15:40:11
|
Rash mne zjevně nepochopil - nemám problém s překladem do Češtiny, ale s tím, jak si mám vyložit časový pojem "zítra ráno" (zejména když při pohledu zpět to ve skutečnosti "zítra ráno" evidentně neznamená).
tak to jsem tedy nepochopil, osobne mi dalo docela praci tu vetu prelozit jelikoz se nejedna zrovna o bezny slovosled |
lastfm |
|
|
kajda
New Member
390 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 15:43:35
|
quote: Originally posted by Hokiag
Tak to jste měli dobré... kdo mě chce za parťáka, až to nahodí? budu prakticky začínat, protože mě včera 3x zabil neviditelný goblin .
za jakou hrajes rasu ? |
|
|
|
Hokiag
New Member
264 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 16:04:44
|
Zacal jsem za cloveka, ale je mi to jedno, kdyz nebudu ten pes nebo trpos |
|
|
bitch
Junior Member
744 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 16:20:26
|
3.00 PM GMT
We didn’t manage to completely eliminate the sync issue affecting players in the game earlier today. Our real-time monitor alerted us of this as soon as we brought up the server and players started entering the game. We need to take more time to address this. There is no ETA as of yet. We’ll keep you posted on any developments.
Tož to vypadá, že dneska si už nezahrajem. |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
|
|
kajda
New Member
390 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 16:21:51
|
quote: Originally posted by Hokiag
Zacal jsem za cloveka, ale je mi to jedno, kdyz nebudu ten pes nebo trpos
Tak jestli budes pokracovat jako clovek tak se muzem nekde sejit. Pokud dneska este zapnou server. |
|
|
|
Silenter
Starting Member
67 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 17:22:25
|
nekde jsem četl, že je to omezené jen jednou postavou na server. Je to pravda ? |
|
|
kajda
New Member
390 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 17:40:33
|
quote: Originally posted by Silenter
nekde jsem četl, že je to omezené jen jednou postavou na server. Je to pravda ?
Ano je a je to podle me dobre rozhodnuti protoze jinak by po svete behali stovky alt PKcek. |
|
Edited by - kajda on 27/02/2009 17:42:17 |
|
|
Octopuss
rumový kanál
2749 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 17:50:22
|
Budou mít dabl zisky z lidí se dvěma a víc účtama
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 18:46:55
|
quote: Originally posted by bitch
3.00 PM GMT
We didn’t manage to completely eliminate the sync issue affecting players in the game earlier today. Our real-time monitor alerted us of this as soon as we brought up the server and players started entering the game. We need to take more time to address this. There is no ETA as of yet. We’ll keep you posted on any developments.
to je podivne ze si toho v open bete nevsimly a vubec se to tam nedelo. |
lastfm |
|
|
Sidinus
Moderator
368 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 18:53:07
|
Způsobeno absencí open bety. Doufám, že si to Aventurine pěkně odskáče. |
Haven and Hearth follower |
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 19:15:05
|
quote: Originally posted by Sidinus
Doufám, že si to Aventurine pěkně odskáče.
Hm, existuje něco jako záruka možnosti hrát tu hru, kterou by Aventurine porušili stávajícím stavem, která by je umožnila nějak postihnout ? |
https://www.facebook.com/esqgame |
|
|
Marigold
Senior Member
3590 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 19:24:41
|
quote: Originally posted by Rashaverak to je podivne ze si toho v open bete nevsimly a vubec se to tam nedelo.
Jestli to nebude tím, že žádná open beta nebyla - a že server se chová jinak když je na něm 500 lidí a 10 000...
Jinak záruka podle mě není, jedině doufat, že to co nejdřív zprovozní. Hypoteticky by se časem mohli dát zákazníci dohromady a soudit se s nimi o vrácení ceny, kdyby to dejme tomu za půl roku pořád nešlo... |
|
|
Silenter
Starting Member
67 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 19:58:15
|
Super už opravili ty nefunkční accounty, kterým to strhlo 0Euro, před hodinou mě strhly 1430. Ale jaksi nefungují servery... Aspoň jde vidět ,že něco dělají. Už bych se chtěl konečně podívat do hry ať to pustí!! Myslíte, že to pustí ještě dneska nebo mám jít raději spát a přivstat si ? |
|
|
Morticia
Starting Member
74 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 20:07:07
|
Obavam se ze tohle neni jednoducha zalezitost (pravdepodobne na tom makaji cely den bez efektu) a ze jestli to nahodi nekdy zitra tak to bude super. |
A human and an Elf get captured by Skaven. The rat-men are getting ready to shoot the first hostage with Dwarf-made guns when he yells, "Earthquake!" The naturally nervous Skaven run and hide from the imaginary threat. He escapes. The Skaven regroup and bring out the Elf. Being very smart, the Elf has figured out what to do. When the Skaven get ready to shoot, the Elf, in order to scare them, yells, "Fire!" Mrs. Svine, Reservoir Dogs |
Edited by - Morticia on 27/02/2009 20:07:36 |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 20:28:49
|
quote: Originally posted by Silenter
Super už opravili ty nefunkční accounty, kterým to strhlo 0Euro, před hodinou mě strhly 1430
je ulehcujici vedet ze na tom fakt makaj a delaji pokroky |
lastfm |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 20:56:05
|
tak to vypada ze je to radne v prdeli:-) no co aspon se muzu tlemit kamosovi co mel na dnesek dovolenou a delal si ze me prdel jak me bude prubezne informovat jak to ve hre krasne jde :-)
Tak uz konecne vim proc me nic nepsal.
Ale uprimne docela me to zacina srat. Ale jak uz tu bylo receno, kdyby nebyli blby udelali open betu kde mohli vse odzkouset v klidu a tomuhle predejit. Ted je jen otazka jestli se jim to vubec nekdy povede zprovoznit. |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
|
|
Kelvi
Starting Member
34 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 21:18:45
|
quote: Originally posted by antarian
Noa ? DotA taky dobra ... doufam, ze aspon na to pondeli to vyjde |
"We are all brought back to life Only to die again" |,,|,__(O_o)_,|,,| |
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 21:33:35
|
Co jste lidi cekali lidi? Ze o pulnoci 25.2. nahodi servery a pojede to jako po masle? Vzdyt si nedokazou ani stahnout prachy z uctu. Tohle bude tezkej vybuch dokud je nekdo nekoupi . |
|
|
kajda
New Member
390 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 21:55:05
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Co jste lidi cekali lidi? Ze o pulnoci 25.2. nahodi servery a pojede to jako po masle? Vzdyt si nedokazou ani stahnout prachy z uctu. Tohle bude tezkej vybuch dokud je nekdo nekoupi .
No a potom je nekdo koupi a udela NGE a stejne z toho bude tak leda velke hovno Proste musim doufat ze se jim to podari udrzet a vyvoj pujde smerem jak vyvoj v EVE. Drzim na to palce. |
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 22:36:37
|
Tak prej ty co uz maj mesta, tak jim to urcite v Darkfallu smazou, ze museli bugovat.. najit moby z dungu co davaj dobrej loot a co nebojovali a presto meli drop [takovejch musleo bejt malo] diky tomu vydelali na mesto.. Prej zalozilt klan stoji 2000gp a 10K na mesto .. takze to je uplne ocividne :))
/vycteno ze stream chatu/ |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Mark
Starting Member
87 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 22:43:16
|
Btw,stala se me takova difna vec,zaplatil jsem si accont,myslel jsem ze je vse ok,ale druhej den me volali z banky,ze prej prisel nejakej pozadavek z nejaky ´´nejmenovany recky spolecnosti´´ ze chtej stahnout casku kolem 500 euro.
Nema nekdo podobny zkusenosti?Tak nejak se me z toho udelalo zle a na DF zacinam bejt dost nastvanej. Jsem zvedavej jak zareaguji na muj hutny dopis.
|
D2:Mark,Max R.I.P. UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P. AoC -TOS 80-R.I.P. Warhammer - WE,Shaman ....
|
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 22:48:03
|
co se tyce tech guild co uz maj mesto, tak udajne na to vydelali pres bug agra mobu. Jeden mob se naagroval na jednoho a ostatni nechal bejt, ty mu zaterasili cestu a domlatili ho... |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
vlkodlak
Junior Member
556 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 22:52:36
|
quote: Originally posted by Mark
Btw,stala se me takova difna vec,zaplatil jsem si accont,myslel jsem ze je vse ok,ale druhej den me volali z banky,ze prej prisel nejakej pozadavek z nejaky ´´nejmenovany recky spolecnosti´´ ze chtej stahnout casku kolem 500 euro.
Nema nekdo podobny zkusenosti?Tak nejak se me z toho udelalo zle a na DF zacinam bejt dost nastvanej. Jsem zvedavej jak zareaguji na muj hutny dopis.
Nejmenovaná řecká společnost si bude chtít kazit reputaci, že stáhne jednomu člověku 500€, protože jim asi pul mega nebo možna mnohem vic nestačí celkem z ostatních účtů. Jinak banku co bude obvolavat všechny klienty, kteři chtěji provest platbu za 15000 kč, by lidi poslal do p. No, nevim... |
|
|
Mark
Starting Member
87 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 23:01:39
|
Je to celkem bezna vec,zalozit si ucet u CS,mit´´servis 24´´ a dohled nad platbou z internetu nad 5 tisic korun. Kazdopadne doufam,ze se to nejak vyresi,DF si chci urcite zahrat co nejdiv,zvlaste kdyz uz jsem prodelal to peklo ala preorder. |
D2:Mark,Max R.I.P. UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P. AoC -TOS 80-R.I.P. Warhammer - WE,Shaman ....
|
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 23:06:41
|
Mark: mno lol to abych si ted kontroloval kazdej den kartu :-) Nejmenovana recka spolecnost .... 500 euro ... mno doufam ze si delas prdel :-))))) to budes mit urcite nejakej premium account :-) Celozivotni clenstvi ..... Prvni mesic nez to zrusej :-)))) |
|
Edited by - antarian on 27/02/2009 23:07:37 |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 23:24:36
|
A ted vazne. Bezelo to dneska? jak dlouho ??? :-)))))) |
|
|
|
Octopuss
rumový kanál
2749 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 23:34:22
|
co se tyce tech guild co uz maj mesto, tak udajne na to vydelali pres bug agra mobu. Jeden mob se naagroval na jednoho a ostatni nechal bejt, ty mu zaterasili cestu a domlatili ho...
Tohle moc nechápu. Vysvětlit! |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 23:37:59
|
neco jako v uo se hazeli mobum do cesty bedny a nekde se zarazili, tak tady, diky bugu, zablokovali moba vlastnima telama a pak ho v klidu riznuli. Bug = mob byl naagrovan na manika kterej stal za zivou zdi a mob na nej nemohl. Neatakoval zivou stenu, proste sel po tom, co stal za nima...
edit: a dneska to jelo 10min |
|
Edited by - Dorlas on 27/02/2009 23:39:15 |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 23:42:08
|
neco jako v uo se hazeli mobum do cesty bedny a nekde se zarazili, tak tady, diky bugu, zablokovali moba vlastnima telama a pak ho v klidu riznuli. Bug = mob byl naagrovan na manika kterej stal za zivou zdi a mob na nej nemohl. Neatakoval zivou stenu, proste sel po tom, co stal za nima...
edit: a dneska to jelo 10min
to bude nejspis ta nova advanced AI mobu :) ehm na kterou proste nepujdou napsat boti kteri by byli schopni je porazit :) |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 27/02/2009 23:42:32 |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 23:44:32
|
jinak berte to s rezervou, je to takovy "jedna pani povidala" Mohlo bejt vse uplne jinak |
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 23:46:26
|
quote: Originally posted by Mark
Je to celkem bezna vec,zalozit si ucet u CS,mit´´servis 24´´ a dohled nad platbou z internetu nad 5 tisic korun. Kazdopadne doufam,ze se to nejak vyresi,DF si chci urcite zahrat co nejdiv,zvlaste kdyz uz jsem prodelal to peklo ala preorder.
To je divne, psali ze tam maj system ktery neumozni aby z 1 kreditky slo vice plateb hned po sobe.. proto ma hafo lidi 0 euro nebo vubec nic strhnuto.. celej den monitoruju 2 chaty kde je dostlidi z DFO a nikdo tam nic takovyho nepsal.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
kajda
New Member
390 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 23:46:58
|
edit: a dneska to jelo 10min
No jelo to minimalne 15min zase abys jim nekrivdil
|
|
|
|
Topic |
|