Aceman
Starting Member
33 Posts |
Posted - 23/05/2009 : 11:32:36
|
Zdravim panove a damy, nedavno jsem se rozhodl, ze si projdu solo svetem LOTRa a narazil jsem na zasadni problem pri placeni kartou...
Hru jsem nainstaloval, opatchoval, mam jen zakladni verzi, datadisk nikoli, korektne jsem se prihlasil na svuj ucet na webu, zadal jednorazovou mesicni platbu, bezchybne vyplnil udaje o karte, odeslal Submitem na ucet Code, objevila se mi potvrzovaci obrazovka, ze je vse OK a mohu hrat...skutecne, nalogoval jsem se do hry a paril za svou starou postavicku, pak mi jeste prisel mail: Congratulations, you have successfully created a new subscription for LOTRO.
Ale do 24 hodin prijde: Your payment details have been declined and we are unable to proceed with this transaction.
Nasledne: Your subscription to LOTRO has been successfully closed. This is a result of a cancellation either by yourself or by us. You may reactive this subscription at any time by logging into your COG account
Nechapu, karticka pro ostatni platby, at jiz onlieovky nebo shopy normalne funguje, zadny manualni cancel nedavam....tam problem neni, cekal jsem 10dni a stale nic, nalogovat se nejde, kdyz zadam opetovne platbu, mohu sice hrat 24 hodin, ale pak mi to opet vypnou...prosim o radu, diky.
|
|