Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Rada od zkušenějších
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

senfik99
Starting Member

15 Posts

Posted - 25/05/2009 :  07:23:32  Show Profile Send senfik99 a Private Message  Reply with Quote
Čao,
Potřebuju poradit co mám dělat, nainstaloval jsem si hru lotro ale mám problém, když se dostanu do menu hry->vytvořím si postavu->dám enter middle-earth a na loadovací straně mi to přestane pracovat:(

nemá někdo ňákou radu co s tím?

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 25/05/2009 :  13:48:12  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
Většina problémů bývá triviální, tak možná i tento - zkus zjistit ve Firewallu, jestli to máš povoleno. Je možné, že se tě tvůj FW na pozadí ptá a čeká na potvrzení. Když to strašně zjednoduším, tak Lotro má dvě povolovačky - přístup do Lotra a přístup na konkrétní server, a je možné, že to druhé povolené nemáš, máš-li nějaký natvrdo zaplý FW. Samozřejmě to může být i něco jiného, jen začínáme u toho nejběžnějšího a nejrychleji zjistitelného .) ...

Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin)
Go to Top of Page

skuko
New Member

140 Posts

Posted - 25/05/2009 :  15:17:06  Show Profile Send skuko a Private Message  Reply with Quote
je to 100% problem s portom na routeri....mal som toto iste, a trvalo mi par dni, ale vygooglil som to a mam manualne nastaveny port forwarding na routeri, odvtedy np. vecer sem prasknem cislo portu, teraz som v robote
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 25/05/2009 :  17:16:09  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
http://forums.lotro.com/showthread.php?t=107744

Vycerpavajici vlakno, co se tyce pripojeni. Je to sice na US servery, ale predpokladam, ze na EU servery povedou stejne porty.
Go to Top of Page

senfik99
Starting Member

15 Posts

Posted - 26/05/2009 :  11:02:35  Show Profile Send senfik99 a Private Message  Reply with Quote
Tak ve FW sem to už povolil podle navodu jak pise Almych, slo mi to vcera a ted zase nejde jak je to mozny?

Akorat nechapu to s tema portama nwm kam to napsat
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 26/05/2009 :  11:16:58  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
ještě je možné:
1) chyba - nekomaptaibilita zvukovky Sound Blaster Audigy (několik stejných případů)
2) Problém transparentní proxy Tvého providera. Taky několik případů, v Čechách občas blbne UPC.
Příznaky jsou v obou případech stejné nebo podobné jak popisuješ.

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

senfik99
Starting Member

15 Posts

Posted - 26/05/2009 :  11:25:59  Show Profile Send senfik99 a Private Message  Reply with Quote
ale včera jsem hrál a dnes zase to samý to je divný ne?
Go to Top of Page

bodmrazu
Starting Member

1 Posts

Posted - 28/05/2009 :  13:01:45  Show Profile Send bodmrazu a Private Message  Reply with Quote
No mozna jsi zapomel ulozit nastaveni na firewalle,
ktere si udelal vcera a po restartu pocitace se to dneska zmazalo.
Nebo pokud mas nejakeho maleho poskytovatele internetoveho pripojeni,
tak mozna zmenil nejake nastaveni na jejich strane.
Zjisti si na strance supportu k LOTRO jake vyzaduje otebrene porty a
pak na nejakel online scanu portu zjisti zda mas vse potrebne.
Napriklad: http://www.pcflank.com/scanner1.htm
Go to Top of Page

senfik99
Starting Member

15 Posts

Posted - 28/05/2009 :  15:45:48  Show Profile Send senfik99 a Private Message  Reply with Quote
a jak muzu ty porty povolit?
Go to Top of Page

skuko
New Member

140 Posts

Posted - 29/05/2009 :  09:20:22  Show Profile Send skuko a Private Message  Reply with Quote
napr. na routeri zo mam ja (zyxel) sa da nastavit manualny port forwarding, mam nastaveny port pre lotroclient.exe, ale neviem cislo portu, uz som sa tam dlho nepozeral :)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000