Author |
Topic  |
|
senfik99
Starting Member
15 Posts |
Posted - 25/05/2009 : 07:23:32
|
Čao, Potřebuju poradit co mám dělat, nainstaloval jsem si hru lotro ale mám problém, když se dostanu do menu hry->vytvořím si postavu->dám enter middle-earth a na loadovací straně mi to přestane pracovat:(
nemá někdo ňákou radu co s tím?
|
|
| |
Trimanius
Moderator

6302 Posts |
Posted - 25/05/2009 : 13:48:12
|
Většina problémů bývá triviální, tak možná i tento - zkus zjistit ve Firewallu, jestli to máš povoleno. Je možné, že se tě tvůj FW na pozadí ptá a čeká na potvrzení. Když to strašně zjednoduším, tak Lotro má dvě povolovačky - přístup do Lotra a přístup na konkrétní server, a je možné, že to druhé povolené nemáš, máš-li nějaký natvrdo zaplý FW. Samozřejmě to může být i něco jiného, jen začínáme u toho nejběžnějšího a nejrychleji zjistitelného .) ... |
Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin) |
 |
|
skuko
New Member

140 Posts |
Posted - 25/05/2009 : 15:17:06
|
je to 100% problem s portom na routeri....mal som toto iste, a trvalo mi par dni, ale vygooglil som to a mam manualne nastaveny port forwarding na routeri, odvtedy np. vecer sem prasknem cislo portu, teraz som v robote |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
|
senfik99
Starting Member
15 Posts |
Posted - 26/05/2009 : 11:02:35
|
Tak ve FW sem to už povolil podle navodu jak pise Almych, slo mi to vcera a ted zase nejde jak je to mozny?
Akorat nechapu to s tema portama nwm kam to napsat |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 26/05/2009 : 11:16:58
|
ještě je možné: 1) chyba - nekomaptaibilita zvukovky Sound Blaster Audigy (několik stejných případů) 2) Problém transparentní proxy Tvého providera. Taky několik případů, v Čechách občas blbne UPC. Příznaky jsou v obou případech stejné nebo podobné jak popisuješ. |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
senfik99
Starting Member
15 Posts |
Posted - 26/05/2009 : 11:25:59
|
ale včera jsem hrál a dnes zase to samý to je divný ne? |
 |
|
bodmrazu
Starting Member
1 Posts |
Posted - 28/05/2009 : 13:01:45
|
No mozna jsi zapomel ulozit nastaveni na firewalle, ktere si udelal vcera a po restartu pocitace se to dneska zmazalo. Nebo pokud mas nejakeho maleho poskytovatele internetoveho pripojeni, tak mozna zmenil nejake nastaveni na jejich strane. Zjisti si na strance supportu k LOTRO jake vyzaduje otebrene porty a pak na nejakel online scanu portu zjisti zda mas vse potrebne. Napriklad: http://www.pcflank.com/scanner1.htm |
 |
|
senfik99
Starting Member
15 Posts |
Posted - 28/05/2009 : 15:45:48
|
a jak muzu ty porty povolit? |
 |
|
skuko
New Member

140 Posts |
Posted - 29/05/2009 : 09:20:22
|
napr. na routeri zo mam ja (zyxel) sa da nastavit manualny port forwarding, mam nastaveny port pre lotroclient.exe, ale neviem cislo portu, uz som sa tam dlho nepozeral :) |
 |
|
|
Topic  |
|