Author |
Topic |
|
Silenter
Starting Member
67 Posts |
Posted - 06/07/2009 : 19:43:35
|
http://www.darkfallonline.com/expansion
Už zítra to vypukne vypadá to zatím velmi dobře, snad vše bude fungovat jak má a přijde hodně nových lidí a ti co odešli se vrátí. AV chytá druhý dech tak snad to vyjde
|
DFO: Silenter Divoky, General of Blanik Knights(Mahirim) |
Edited by - Silenter on 06/07/2009 19:45:16
|
|
| |
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 06/07/2009 : 21:05:45
|
vypada to fakt dobre. takhle ta hra mela bejt uz od zacatku. konecne v te hre bude co slibovali.. pokud to PvE bude vazne zkvalitneno tak bych i resubscribnul.. housing mi v te hre fakt chybel. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
|
Dynty
New Member
310 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 09:56:48
|
popis expanze jsem prelozil do cestiny,viz klik na stranku v mem podpisu :) |
www.boiians.cz |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 10:08:18
|
vypada to libove... |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 10:48:09
|
quote: Originally posted by Dynty
popis expanze jsem prelozil do cestiny,viz klik na stranku v mem podpisu :)
do cestiny to rozhodne prelozeny neni :D |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 10:57:32
|
quote: Originally posted by Pertha
do cestiny to rozhodne prelozeny neni :D
Uděláme klasickou diskusi o tom, že si někdo dal tu práci to přeložit pro anglićtinou méně nadané hráče i pro pohodlnější počtení těm kteří by si to přeložit zvládli, nebo rovnou uznáš že ses vocas a že jsi s tou poznámkou jen chtěl předběhnout Isaca ?
|
https://www.facebook.com/esqgame |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 11:12:36
|
quote: Originally posted by M.C warior
Uděláme klasickou diskusi o tom, že si někdo dal tu práci to přeložit pro anglićtinou méně nadané hráče i pro pohodlnější počtení těm kteří by si to přeložit zvládli, nebo rovnou uznáš že ses vocas a že jsi s tou poznámkou jen chtěl předběhnout Isaca ?
ono to je tem co nevladnou anglictinou, ale pro zmenu treba umi cesky dost k necteni , skladba vet jak kdyby to prohnal google translatorem To snad umi kazdej i sam a aspon to nebude vydavat za preklad do cestiny |
|
|
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 11:35:48
|
quote: Originally posted by M.C warior
ono to je tem co nevladnou anglictinou, ale pro zmenu treba umi cesky dost k necteni , skladba vet jak kdyby to prohnal google translatorem To snad umi kazdej i sam a aspon to nebude vydavat za preklad do cestiny
|
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 11:50:14
|
ono to je tem co nevladnou anglictinou, ale pro zmenu treba umi cesky dost k necteni , skladba vet jak kdyby to prohnal google translatorem To snad umi kazdej i sam a aspon to nebude vydavat za preklad do cestiny
Ráčej prominout prosťáčkovi jeho blbost vaše blahorodí, školy nemám a google translátor umí ovládat jen starostovic Běta. Z Dyntyho překladu se aspoň chátra dozví co se děje, samozřejmě to není nic pro vaše študovaný oko zhejčkaný Mekbétem milostpane to se ví ! |
https://www.facebook.com/esqgame |
|
|
Itchyl
New Member
136 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 12:01:19
|
Za překlad moc děkuji a na člověka jako je Pertha a podobné se vyserte. Ja nevim, že vám to stojí za to se s takovejma lidma dohadovat. Já jsem za takové překlady vděčný, protože anglicky umim minimálně. Dík.. |
|
|
Fragment
Starting Member
24 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 12:16:59
|
quote: Originally posted by Pertha ono to je tem co nevladnou anglictinou, ale pro zmenu treba umi cesky dost k necteni , skladba vet jak kdyby to prohnal google translatorem To snad umi kazdej i sam a aspon to nebude vydavat za preklad do cestiny
Jooo demence lidí jako jsi ty je opravdu nekonečná. Jediné co tu od tebe vidím jsou stupidní kecy a skutek utek. Tak to přelož sám ty inteligente. Ale překladu od tebe se asi nedočkáme, protože jen a jen žvatláš hovadiny.
Dynty dobrá práce pro lidi co neumí anglicky. Ti co umí ať si to přečtou origoš a držej tu kušny co se překladu týče.
DF: Frag Fragment |
|
|
Danad
Starting Member
55 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 12:59:07
|
Pertha - netušil jsem,že patříš mezi lidi co něco dostanou zadara a křičí, že toho dostali málo a pozdě. Dynty - děkuji až tě potkám u ore nody s RedWhitem ukážu ti pár triků s krumpáčem :). |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 13:03:01
|
quote: Originally posted by Danad
Pertha - netušil jsem,že patříš mezi lidi co něco dostanou zadara a křičí, že toho dostali málo a pozdě. Dynty - děkuji až tě potkám u ore nody s RedWhitem ukážu ti pár triků s krumpáčem :).
ja si veci zadara neberu :) vetsinou jsou to sunty co jsou i zadara drahy |
|
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 13:06:35
|
Jen jestli to nebude tím, že se Pertha v práci zabývá/l mimo jiné i překladem knih z angličtiny (pokud mě moje pamět neklame)
Ale jinak mě samozřejmě předběhl, dočíst to celý, tak mi asi exploduje hlava ... |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 13:12:25
|
quote: Originally posted by Isac
Jen jestli to nebude tím, že se Pertha v práci zabývá/l mimo jiné i překladem knih z angličtiny (pokud mě moje pamět neklame)
Ale jinak mě samozřejmě předběhl, dočíst to celý, tak mi asi exploduje hlava ...
pamet jako slon :) sice "zabyval" je spravne, ale deformace a precitlivelost na podobny translatorem provedeny a jen drobne doupraveny preklady zustala |
|
|
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 13:17:00
|
Silenter: Díky za překlad, určo jsi s tím měl moc práce, kterou ocení hodně lidí. |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 13:20:27
|
quote: Originally posted by Azkaban
Silenter: Díky za překlad, určo jsi s tím měl moc práce, kterou ocení hodně lidí.
nemel, celkove tipuju translator - 5 vterin nasledna uprava - 5 minut |
|
|
|
Milamber
New Member
398 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 13:27:23
|
Silenter: Díky za překlad, určo jsi s tím měl moc práce, kterou ocení hodně lidí.
nemel, celkove tipuju translator - 5 vterin nasledna uprava - 5 minut
cece ty furt jenom nekde picujes-( |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 13:28:03
|
quote: Originally posted by Milamber
cece ty furt jenom nekde picujes-(
ani nahodou, ja sprosty slova temer nepouzivam |
|
|
|
Fragment
Starting Member
24 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 13:29:19
|
Jak jsem říkal jen kecy ... tak kdepak máte váš překlad chytrolíni :)
Isac: jen počej při návštěvě další hospody ... :) |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 13:31:42
|
quote: Originally posted by Pertha ono to je tem co nevladnou anglictinou, ale pro zmenu treba umi cesky dost k necteni , skladba vet jak kdyby to prohnal google translatorem To snad umi kazdej i sam a aspon to nebude vydavat za preklad do cestiny
Teda tu vetu z translatoru bych mozne prelouskal lepe nez toto:) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 13:38:52
|
quote: Originally posted by tojejedno
Teda tu vetu z translatoru bych mozne prelouskal lepe nez toto:)
taky to nikdo nevydava za ceskej text :) a navic ty ses divnej uz davno |
|
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 13:56:23
|
quote: Originally posted by Fragment
Jak jsem říkal jen kecy ... tak kdepak máte váš překlad chytrolíni :)
Isac: jen počej při návštěvě další hospody ... :)
Ve čtvrtek vysvětlím a obhájím, o to nemám nejmenší strach :)
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31925 |
Edited by - Isac on 07/07/2009 13:57:41 |
|
|
Octopuss
rumový kanál
2749 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 14:15:28
|
Od vydání Darkfallu,toto byla jedna z nejžádanějších funkcí a hurá,je ve hře
tahle věta mě málem rozplakala
edit:
Pardon.
Toto dává smysl vlastnění budov a provádění všech výrob u tebe v hamletu.
Asi si čtu v návodu k použití strojku na depilaci genitálí vietnamských vepřů, psaného eskymákem co se předloni přistěhoval do Čech a dal si polovinu online kursu češtiny |
Edited by - Octopuss on 07/07/2009 14:21:44 |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
|
Dynty
New Member
310 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 14:22:55
|
haha,zas diskuze o urovni prekladu :) njn nic moc co,prelozil jsem to aby si lidi co to hrajou ale neumi anglicky,vcera o pulnoci,dneska nebo treba zitra opravim ty "Tvoje klanová banka pak dostane peníze v určitých intervalech,během dne" na "během dne pak v intervalech dostaneš penize do guildbanky" aby vam teda nepraskla hlava (ne ze by mi to nebylo jedno)
ale tak uz si to precetli i ti kterym by hlava praskla kdyby to cetli anglicky,co rikate na expanzi? prida to jeste jeden "recall" coz muze taky znamenat ze nabindovany muzete bejt treba v niflu,ale domecek mit hned vedle rainbow ninjas uprostred agonu,popripade obracene. Co ty portaly,souhlasite/nesouhlasite? Me osobne se portaly nelibi,ale jinak super..doufam ze v baraku bude truhla,nebo jina lokalni banka |
www.boiians.cz |
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 07/07/2009 : 14:36:10
|
haha,zas diskuze o urovni prekladu :) njn nic moc co,prelozil jsem to aby si lidi co to hrajou ale neumi anglicky,vcera o pulnoci,dneska nebo treba zitra opravim ty "Tvoje klanová banka pak dostane peníze v určitých intervalech,během dne" na "během dne pak v intervalech dostaneš penize do guildbanky" aby vam teda nepraskla hlava (ne ze by mi to nebylo jedno)
ale tak uz si to precetli i ti kterym by hlava praskla kdyby to cetli anglicky,co rikate na expanzi? prida to jeste jeden "recall" coz muze taky znamenat ze nabindovany muzete bejt treba v niflu,ale domecek mit hned vedle rainbow ninjas uprostred agonu,popripade obracene. Co ty portaly,souhlasite/nesouhlasite? Me osobne se portaly nelibi,ale jinak super..doufam ze v baraku bude truhla,nebo jina lokalni banka
Nepočkáme si než to bude naživo ?
EDIT: Počkáme
|
Edited by - Isac on 07/07/2009 14:36:32 |
|
|
Drewinek
Advanced Member
814 Posts |
Posted - 08/07/2009 : 00:11:51
|
No tak jeste ani nejde patcher.Nejak se stim serou asi to maj rozbite fikozrouti |
RL Fishing |
|
|
Silenter
Starting Member
67 Posts |
Posted - 08/07/2009 : 07:14:15
|
Úplně se na to v.... a šli spát ještě teď se ani patch nestahuje..
|
|
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
Posted - 08/07/2009 : 07:42:36
|
to to ale trva :( |
|
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
Posted - 08/07/2009 : 11:50:27
|
a trva a trva |
|
|
Silenter
Starting Member
67 Posts |
Posted - 08/07/2009 : 12:03:23
|
právě se vzbudili další ožralý řekové a už to aspoň stáhlo patch :) ani sem si nevsiml jakou má velikost. |
|
|
Drewinek
Advanced Member
814 Posts |
Posted - 08/07/2009 : 12:14:50
|
quote: Originally posted by Silenter
právě se vzbudili další ožralý řekové a už to aspoň stáhlo patch :) ani sem si nevsiml jakou má velikost.
no me to zadnej patch nestahuje stale to hlasi tu chybu
|
RL Fishing |
|
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
Posted - 08/07/2009 : 12:17:49
|
jj, stahlo to velky hovno... |
|
|
Milamber
New Member
398 Posts |
Posted - 08/07/2009 : 12:20:57
|
quote: Originally posted by Silenter
právě se vzbudili další ožralý řekové a už to aspoň stáhlo patch :) ani sem si nevsiml jakou má velikost.
lol si byl u drewina na smazenici ? |
|
|
Drewinek
Advanced Member
814 Posts |
Posted - 08/07/2009 : 12:47:30
|
stahuju patch 206766 kb |
RL Fishing |
|
|
Drewinek
Advanced Member
814 Posts |
Posted - 08/07/2009 : 13:02:28
|
quote: Originally posted by Drewinek
stahuju patch 206766 kb
Podle velikosti usuzuju ze se jim to asi az tak moc nepovedlo |
RL Fishing |
|
|
Son-Draken
New Member
165 Posts |
Posted - 08/07/2009 : 13:03:55
|
stahuju patch 206766 kb
no nevim ja stahoval neco mnohem vetsiho |
Nebojuji pro čest.Bojuji abych vyhrál!
|
|
|
Drewinek
Advanced Member
814 Posts |
Posted - 08/07/2009 : 13:14:02
|
quote: Originally posted by Son-Draken
stahuju patch 206766 kb
no nevim ja stahoval neco mnohem vetsiho
Vole to mas z toho rumu |
RL Fishing |
|
|
Dengalden
Starting Member
81 Posts |
|
Ossiris
Starting Member
97 Posts |
Posted - 14/07/2009 : 17:02:33
|
no ale poslal bych je nekam za to vypinani serveru, každy den několik hodin. Dnes opět:( |
|
|
|
Topic |
|