First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Ja uz si ale pomalu pripadam jak na autobusovem nadrazi porad jenom cekam na spravnou MMO a nic
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
Ja uz si ale pomalu pripadam jak na autobusovem nadrazi porad jenom cekam na spravnou MMO a nic
Neboj, nedockas se.
No ja se bojim ze se dockam ale az jak presanu hrat PC hry.
Jinak dival sem se na stranku a vypada to ze tam prybil naky odpocet casu ted je tam 53dnu a nake drobne takze za dva mesice se na tu stranku zase podivam.
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
ty jo full loot .... to nevim nevim jestli bych na to jeste mel zaludek po letech co jsem nehral UO :-)
Tohle by bylo patrne hodne HARD CORE a zase bych po letech hral PK :-)
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
Kazdopadne pro me by byla jasna volba rozhodne MORTAL ONLINE :-)
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Nikde jsem si nevsimnul registrace do bety, ale jentak matne jsem si to projel.. A MMO hra s hitboxama mi prijde jako nerealna predstava... takze se na ni tesim
Nikde jsem si nevsimnul registrace do bety, ale jentak matne jsem si to projel.. A MMO hra s hitboxama mi prijde jako nerealna predstava... takze se na ni tesim
Vlevo nahore je banner ktery slibuje beta key za 14,95USD.
tak zatim dalsi fail ala recky Aventurine.. web najizdi jak kdyz to maj na 386ce :-D
vypada to zajimave ale bych rekl ze to bude o dost narocnejsi nez DarkFall a pripada mi to treba v te fazi "dungeonu" jak nejaka singlovka nebo dokonce adventura no jsem zvedavej taky hlavne jake bude srovnavani DF a MO ...
Pár odkazů ze kterých jsem se dozvěděl nějaké zajímavé informace Doporučuji číst jenom posty od developerů (žlutě vyznačená jména), zbytek jsou většinou jen dohady či spekulace.
Info ohledně statů zbraní Docela zajímavé, například místo přesného číselného definování damage zbraně tam bude napsáno Blunt, Piercing, Slashing,.... damage
Info o game mapě, HUDu a komunikaci mezi hráči New Player couldn't speak to the Old Player unless they actually met face to face (there is no magic virtual Global Chat). I'm afraid that the New Player would be.. ..omg.. lost! (Lost? In a modern game? What? How? Bug report!)
Velice zajímavé info o primárních a sekundárních skillech It will take you a very short time (one-two weeks?) to max out the Primary Skills of your choice. This will enable you to get into the game quick and really make a difference - meaning there will be only player skill between your newbie Swordsmanship-skill(100) and the veteran's Swordsmanship-skill(100). However, depending on the veteran's Secondary Skills, he might be able to fight longer, or make a tad more damage (10%). Those Secondary Skills will not make or break your fight (only in very rare cases), but they will make a difference in the long run.
Zajímavý tak nějak všeobecný post Doporučuji přečíst celé, hlavně vyjádření devs. Let me give you an example: In most MMO's I've played there's been a lot of talk about imbalanced classes and skills. And often rightfully so, as they are built on "equality" and "class-balance". But MO is different. We won't allow imba-skills because of bugs (or faulty design) - but we will definitely allow some skill-setups and equipment to be "imba" in certain situations. If you come whining to me that your "Ranger's" shortbow arrows just seem to bounce off the full-plates, you won't get my sympathies. I would tell you to train your Strength, get a sturdy longbow (or a composite recurve bow), and get closer. If you absolutely have to try to pick them off at at distance, that is.
Kdo si hru preobjedna, ziska beta ucet: We have decided to make 10.000 copies of the game available on June 29. The Beta spots will be divided into blocks of 2.000. Every second week, starting July 6, we will accept a new block of 2.000 players into the Beta until we reach 10.000 accounts.
Co bude v bete:
- The full Myrland continent - At least 9 races, male and female - Blood mix and character customization - Main features of the skill system - Full PvP, full loot - Full melee and ranged combat - Basic magic combat - Mounts and mounted combat - Basic GUI for the crafting system - Resource gathering - Basic Guild mechanics - Basic player housing - Basic NPC mobs and wildlife - Hidden/secret features
A nazver info o full verzi: There will be three different versions of the game in the shop:
1. Digital Download Only 2. Boxed Version 3. Limited Edition (999 numbered copies)
jo 13. maj spustit preorder store a kdo si tam koupi, dostane i beta key.. nabizeji podobne jako lotro i lifetime membership.
btw co jsem cetl na forku, tak naprikald ve hre kun nepujde shrinkout, je to proste normalni ziva potvora.. ktera se musi dat do staji :-D rekl bych ze to bude vic podobne UO nez DFO..
Protoze mne DFO zklamal tak se do MO moc nehrnu, ale rad bych aby MO byl vice jako UO .. virtualni svet na ziti kde lze zit i v miru, delat si neco kolem baracku atak.. DFO je jenom pvp smazba a vzdy bude, je to dany tema lidma co tam do te hry sli.. i kdyby bylo pve 100x vylepseny.
No vzhledem k tomu že dává za příklad DF,kde je craftu plná prdel,tak předpokládám že "dělat něco kolem baráčku" nemyslí zrovna craft,jinak je tam smajl,ale ten se zobrazuje až od +400 postů,takže ho nevidíš.
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
ak si to niekto kupite a budete v bete, tak sem hodte dojmy...na NDA seriem, pekne krasne piste...bohuzial nemam tolko penazi, aby som si mohol dovolit platit za beta test :)
taky vas nasrala ta stupidita jmenem 60+ euro za krabku? samozrejme tam narvali milion sracek po euru ale vydavaj to za 10 euro/kus [baleni, figurka a je nevim co jeste]. Idioti. Jak si muzou neco takovyho dovolit? mala neznama firmicka? Ani blizzard uz nechce takovyhle prachy za hru a nikdy nechtel. ani v dobach kdy bejvavali hry drazsi. Fakt kokotina tohle.
A nejvic me nasralo, ze SCHVALNE daj DD verze az po tom co vyprodaj boxy. Jenze ty nikdy nevyprodaj. nenajde se 10,000 curaku co by je koupilo. Tahle hra zacina bejt alespon personaleni stejnej fail jako darkfall. same lzi na forech a vykruty. Puvodne slibovali ze bude hned k dispozici DD a hovno.