Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 CrimeCraft - originalni MMO ohlasena
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/04/2008 :  19:02:48  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
CrimeCraft viz www.crimecraft.com

- CrimeCraft, a massively multiplayer third-person shooter, role-playing game is a unique forerunner into a genre dominated by fantasy and sci-fi themes as it transports gamers into a lawless city filled with gangs, crime and street-style justice.

- CrimeCraft is an MMO that combines the action of a tactical shooter with the strategy of an RPG. Set in a modern world you take part in the political, economical and social life of a big city.

nova MMO, dnes predstavena (oficialne)
- UE3 engine
- ma se odehravat v 1 velkem meste v dnesni dobe
- muzete byt bud ganster, nebo zrejme nejaky "bounty hunter", nebo provozovat obchod/vyrobu/komerci

The key game features include:
ownership of real-estate and cars
possibility to run shops, warehouses, banks, productions
fight over territories and clan wars
combat system unique for MMO
developed social system. Possibility to solve conflicts without a single shot
possibility to choose law-obeying, criminal or financial professions and changing of those throughout the game

hra ma vyjit na jare roku 2009. Zajimavosti je, ze ma by uplne zdarma.

Jsem zvedavej co z toho vyjde.. neco jako second life s podsvetim? Asi ano.. dat to zadarmo + poradnej engine = musi to necim zaplatit.. tzn ingame reklama ala second life.. no uvidime..

trosku mi to pripomina puvodni sliby od tvurcu Reakktor kdyz chystali neocron :-D taky 1 velke mesto.. "podsveti" + moznost normal obchodu... klan valky.. vozidla i baraky.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 12/04/2008 19:04:27

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/04/2008 :  19:04:52  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
zdroj: http://www.worthplaying.com/article.php?sid=51279

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/04/2008 :  16:57:21  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Screenshoty:
http://www.gamesradar.com/pc/crimecraft/screenshots/g-2007020892926997076

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 13/04/2008 :  17:17:44  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Grafika vypada az moc podezrele dobre na hru "zdarma"...

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 13/04/2008 :  17:33:17  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Grafika vypada az moc podezrele dobre na hru "zdarma"...

Noo on vypada dobre UE3 engine a asi je porad levnejsi koupit si ten, nez vyvyjet vlastni.. a oni si z toho ty prachy uz nejak vytriskaj .. :) Prodaj nejaky specialni equip, reklamu, datadisky, tricka, zapalovace s logem hry .. mozna zpoplatni transfer mezi serverama, nebo datadisk ..

Ja jsem rad za kazdou novou MMO, kde nejsou jen mece a luky, ale poradny bouchacky :) ne ze by me fantasy hry vadily, ale je fakt ze jsou v tezke prevaze a konkretne koncept boje ve meste treba tak jak ho predvadi Neocron je naprosto super, takze se tesim ..
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 22/04/2009 :  12:55:41  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tak po roce vanoce :-D novej newsletter, obrazky, videa, a betasignup

http://view.exacttarget.com/?j=fec1127571670075&m=fefc1d71766501&ls=fe1b1779726d0278771d72&l=fecc15727163017d&s=fe2b177770610d7f761670&jb=ffcf14&ju=fe89117171620c7a72&r=0

Edited by - Rodier on 22/04/2009 12:58:46
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 22/04/2009 :  13:09:45  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Proč jen se Rockstar nesebere a neudělá z GTA MMO ...
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 22/04/2009 :  13:12:19  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Protoze genialni hry neexistuji ? :(

Go to Top of Page

MooN
Starting Member

58 Posts

Posted - 22/04/2009 :  18:54:40  Show Profile Send MooN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

Protože by za vývoj nedali 100 000 000 USD jako v přídadě GTA4 ale mnohonásobně víc

Now FullTiltPoker.com
Future ???
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 22/04/2009 :  19:30:31  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MooN

quote:
Originally posted by Isac

Protože by za vývoj nedali 100 000 000 USD jako v přídadě GTA4 ale mnohonásobně víc

Myslíš těch 100 mega co příjde Blizzardu každej měsíc na účet ?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 07/05/2009 :  03:12:48  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
za gta4 100 mega ? to se mi nechce verit..

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 20/05/2009 :  17:48:25  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Tak Webzen dela na APB drive All Points Bulletin - ma jit o GTA killer.. cosi jako GTA ale prave MMO..

http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=9357

Popis hry: masivně multiplayerová akční hra od tvůrce GTA / Crackdown, dříve zvaná All Points Bulletin

Ale datum vydani nezname..

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/06/2009 :  15:42:57  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hura hura hura CrimeCraft neni vaporware! :-D beta bude na Fileplanetu
http://www.fileplanet.com/promotions/crimecraft/

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/06/2009 :  16:11:25  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
video z hrani
http://www.gametrailers.com/video/e3-09-crimecraft/51126

ta hra vypada graficky fakt skvele.. jen mesto bude asi jako lobby a clovek bude lizt do aren kde bude zapasit :(

Go to Top of Page

muhaha
Starting Member

muhaha

65 Posts

Posted - 28/10/2009 :  09:17:56  Show Profile Send muhaha a Private Message  Reply with Quote
Udělali z toho F2P s možností dvojí platby,takže určitě vyzkoušejte,koho hra oslovila...

HoN
Allods CB
TF2
TMNF
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 28/10/2009 :  20:17:36  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Dneska jsem si tuhle hru skusil a docela jsem se pobavil. Má to pěknou grafiku, člověk celou hru pochopí a asi za 2 minuty a je tam dost lidi ochotných po sobě střílet.

Velkým plusem a chytrým tahem developerů je ta základní verze zdarma, člověk dost pociťuje oslabení proti platícím a jejich zbraním a armorům, na kterých nám sockám svítí červený zámeček, ale o to větší radost z každého killu.

Nicméně jsem za ty cca 2 hodiny hraní narazil na 2 tak hrubé mínusy, že mě radost z nové freečkové střílejdy docela skazily.

1 - největším mínusem jsou rocket lauchery, nástroje, které do gang wars rozhodně nepatří a navíc jsou totalně imba. S kulometem člověk potřebuje na cíl zamířit a chvíli do něj střílet, ale s raketometem se před vámi oponent jen mihne, ve zlomku sekundy vystřelí raketu přibližně vaším směrem a zmízí za nejbližším rohem a vy jste mrtví. Tímhle jediným prvkem dokázali autoři zničit jakoukoliv dobře vypadající přestřelku kulometčíků, ke které tu občas dojde.

2 - mapy, jsou krásné, ale totálně neinteraktivní, postavička není schopná vyskočit na žádnou bednu, protože neumí skákat a byť jsou mapy plné stříśek, konstrukcí a jeřábů, není možné je jakkoliv využít, prostě jen běhát a nejvyším vrcholem taktiky je střílet zpoza rohu a ani na to nemá hra imlementované nějaké vykoukávání atd.

Mno nic, ještě si pákrát zahraju a smažu.

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

muhaha
Starting Member

muhaha

65 Posts

Posted - 29/10/2009 :  18:32:32  Show Profile Send muhaha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

Dneska jsem si tuhle hru skusil a docela jsem se pobavil. Má to pěknou grafiku, člověk celou hru pochopí a asi za 2 minuty a je tam dost lidi ochotných po sobě střílet.

Velkým plusem a chytrým tahem developerů je ta základní verze zdarma, člověk dost pociťuje oslabení proti platícím a jejich zbraním a armorům, na kterých nám sockám svítí červený zámeček, ale o to větší radost z každého killu.

Nicméně jsem za ty cca 2 hodiny hraní narazil na 2 tak hrubé mínusy, že mě radost z nové freečkové střílejdy docela skazily.

1 - největším mínusem jsou rocket lauchery, nástroje, které do gang wars rozhodně nepatří a navíc jsou totalně imba. S kulometem člověk potřebuje na cíl zamířit a chvíli do něj střílet, ale s raketometem se před vámi oponent jen mihne, ve zlomku sekundy vystřelí raketu přibližně vaším směrem a zmízí za nejbližším rohem a vy jste mrtví. Tímhle jediným prvkem dokázali autoři zničit jakoukoliv dobře vypadající přestřelku kulometčíků, ke které tu občas dojde.

2 - mapy, jsou krásné, ale totálně neinteraktivní, postavička není schopná vyskočit na žádnou bednu, protože neumí skákat a byť jsou mapy plné stříśek, konstrukcí a jeřábů, není možné je jakkoliv využít, prostě jen běhát a nejvyším vrcholem taktiky je střílet zpoza rohu a ani na to nemá hra imlementované nějaké vykoukávání atd.

Nemyslím si že ten raketomet je extra silný,prostě normálka,jinak stebou musím souhlasit... Každopádně jsem si to zkusil a smažu to,jednak nemá cenu platit ať už 5 tolarů měsíčně,nebo 10,tohle prostě není hra podle mého gusta.. A v trialu je skoro všechno omezeno. :) Rozhodně pěkně zpracovaná hra

HoN
Allods CB
TF2
TMNF
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 01/11/2009 :  02:59:35  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
No, nakonec jsem nesmazal, celkem me to chytlo, ono i na free se necha neco zarobit :)

Teď mam lvl 8, mam SMG s full auto ( puvodní je burst ), k tomu brokarnu a snajpu. Ještě plánuju vyměnit SMG za pistolku s 30 dmg a u ní i u brokárny dokoupit větší zásobníky. Pak se nechaj ty pistolky přebarvit a s telefoních questů se dá vymlátit nějakej armor.

http://mmosite.cz/d/5214-1/CC.jpg
http://mmosite.cz/d/5216-1/cc2.jpg

Edited by - M.C warior on 01/11/2009 14:21:45
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 02/11/2009 :  21:05:35  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Ty instantní vyvraždovačky mobů, to jsou jediné mise co tam jsou? A nebo tam jsou ještě nějaké nápaditější věci? Např. Capture the flag, Ochrana základny, eskortování VIP osoby,....
Co nějaká vozidla?...
Chtěl bych toho asi moc co? :-)
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 04/11/2009 :  00:26:31  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
vozidla ne.. to ostatni ano v pvp

vozidla --> ijji.com az bude huxley

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 04/11/2009 :  08:01:50  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

Ty instantní vyvraždovačky mobů, to jsou jediné mise co tam jsou? A nebo tam jsou ještě nějaké nápaditější věci? Např. Capture the flag, Ochrana základny, eskortování VIP osoby,....
Co nějaká vozidla?...
Chtěl bych toho asi moc co? :-)

Ty mobovačky jsou tam jen jako okrajovka na vydelavani penez a ziskavani materialu na craft. Jde tam o efektivitu, kolo trvá tuším 8 minut a za tu dobu musíš vytahat z mise co nejvíc beden s materiálem, kterej pak z beden pres"use vyndas a rozprodas, nebo pouzijes na craft. Můžeš si pořídit i skill "salvage mastery" na získávání víc craft matroše.Mě se zatím podařilo z mise vytáhnout nejvíc 14 beden.

Ostatní módy jsou v PvP, asi jsi tomu moc nedal když sis pod záložkou s misema nevšiml rozdělení záložek na PvP/PvE, případš permanentního nápisu nahoře na obrazovce, kde ti píšou, že když zmáčkneš "P" zařadíš se do nejbližší PvP akce :)

Edited by - M.C warior on 04/11/2009 08:02:59
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 13/11/2009 :  11:09:38  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
LVL 10 - pořád baví, platit zatím nebudu, zůstanu na triálem omezenem lvl na 10 a budu se dál bavit zabíjením platících hráčů s nadupanou výbavou :)

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 13/11/2009 :  13:34:05  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Asi bych zkusil, ale pusobi to na me jako prilis jednoduse zpracovany podle tech videii.. Fakt ta nemoznost splhani, skakani, skryvani za bednu a vyuzivani nejaky hide&shoot mechaniky (viz GTA 4, Mafia 2) me dost odrazuje..

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 13/11/2009 :  14:09:30  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Asi bych zkusil, ale pusobi to na me jako prilis jednoduse zpracovany podle tech videii.. Fakt ta nemoznost splhani, skakani, skryvani za bednu a vyuzivani nejaky hide&shoot mechaniky (viz GTA 4, Mafia 2) me dost odrazuje..

Pokud hledáš něco složitějšího, zahraj si hry, které si sám uvedl. Pokud hledáš něco jednoduchého, kde se taktika skládá spíš z vytvořených reflexů na základě zkušeností a znalostí mapy s velmi lehkým nádechem RPG ve smyslu možnosti oblékat si svou postavu, vybrat si za které dovednosti utratíš své body, získávání rúzných hodností a zbraní, tak si zahraj třeba CrimeCraft :)

Go to Top of Page

jan333
Starting Member

49 Posts

Posted - 01/06/2010 :  23:58:18  Show Profile Send jan333 a Private Message  Reply with Quote
jsem lvl 9 a docela me to bavi ,ale boze at uz je zpatky moje hellgate

bůh mě seslal,abych trestal!
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 02/06/2010 :  19:07:41  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tak jsou tam i ability na schovavani se a takove.. hodne na taktiku

Go to Top of Page

gegoj
Starting Member

8 Posts

Posted - 07/08/2010 :  10:33:43  Show Profile Send gegoj a Private Message  Reply with Quote
Také jsem taky začal hrát CrimeCraft a je to vážně dobrý... Jen mě trochu mrzí, že je tam slabší cz/sk komunita... Měli bychom trochu rozšířit řady krajanů, takže pokud ještě váháte, rozhodně vyzkoušejte. Stojí to za to! :-) Můj nick in-game je GregyCZ. Pokud budete chtít do gangu, kde si můžete popovídat i v mateřštině, klidně mi napište... .-) Good luck všem!
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 07/08/2010 :  11:16:02  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
CrimeCraft byl super už od začátku, musím ho zase instalnout :)

Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 08/08/2010 :  01:15:11  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
quote:

TRUE, CrimeCraft vypadá na povedený hybrid FPS a MMORPG, dobrá práce tedy, teď jen přijít na chuť tomuhle žánru

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 08/08/2010 :  10:09:56  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by gegoj

Také jsem taky začal hrát CrimeCraft a je to vážně dobrý... Jen mě trochu mrzí, že je tam slabší cz/sk komunita... Měli bychom trochu rozšířit řady krajanů, takže pokud ještě váháte, rozhodně vyzkoušejte. Stojí to za to! :-) Můj nick in-game je GregyCZ. Pokud budete chtít do gangu, kde si můžete popovídat i v mateřštině, klidně mi napište... .-) Good luck všem!

kdyz vidim nekoho s nickem xxxxCz, xxxczech, etc tak se mu obloukem vyhejbam a dlema ze nerozumim

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 08/08/2010 :  13:15:29  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by terawatt

quote:

TRUE, CrimeCraft vypadá na povedený hybrid FPS a MMORPG, dobrá práce tedy, teď jen přijít na chuť tomuhle žánru

No zas taková pecka to není. Já mám full acc, ale po cca 3 měsících to fakt omrzí. Málo map a pořád dokola to samé. To je pro mě zábavnější tedy BF2 BC, když už chci do někoho střílet.Většina z našeho gangu to čtvrtý měsíc zabalila, prostě nuda, ale ze začátku to bylo fakt chytlavé.

Originally posted by Lewi:
Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 08/08/2010 :  13:18:21  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

quote:
Originally posted by gegoj

kdyz vidim nekoho s nickem xxxxCz, xxxczech, etc tak se mu obloukem vyhejbam a dlema ze nerozumim

Já se vždy směji, protože 99% těhle made in CZ nechápou, že se v AJ chatu prostě čeština nenosí. Marné jsou snahy ostatních, těmhle herním mongoloidům tohle vysvětlovat.Ale na druhou stranu je to dobře, že si to tam dávaj, hned se jim člověk může vyhnout.

Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
Go to Top of Page

gegoj
Starting Member

8 Posts

Posted - 08/08/2010 :  21:59:25  Show Profile Send gegoj a Private Message  Reply with Quote
opravdu je mi docela líto co tu zaznělo ohledně mého nicku "CZ". jestli se někdo řídí jen tím co se, cituji: "nosí" tak to mluví za všechno... zdá se mi to vážně povrchní myšlení... tak dobře, jestli to někomu připadá "mongoloidní" nebo něco co je "out", mi začíná být jedno a sere vám na tyhle hloupý řeči bílej tesák! :P jasně, že znám spoustu lidí co ví přesně co je cool a říkají tomu: "imba" a to zase přijde trapný mě... a krom toho, jsem rád, když potkám při hraní krajana, který se ozve třeba jen díky mému GregyCZ v nicku...Aj umím dobře, ale vždycky mám radost, když mužů v gangu (ne nutně na Trade chatu) popovídat v čj... takže stále platí, pokud vám nevadímůj nick, ozvěte se in-game... :)
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 08/08/2010 :  22:56:08  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
ne nenosi se to tj jen debilita ceskych hracu ze si kazdej druhej mental da do nicku CZ... stejne tak psani v ruznych chat kanalech v cestine, z toho se mne chce blejt, nezajima mne ze to delaj i jiny narody jako rusaci. ja sem bohuzel cech takze vnimam hlavne cestinu

Go to Top of Page

gegoj
Starting Member

8 Posts

Posted - 08/08/2010 :  23:36:00  Show Profile Send gegoj a Private Message  Reply with Quote
"já jsem bohužel čech" ? tos fakt napsal? tentokrát s tebou na 100 procent souhlasím a máš hlubokou pravdu, bohužel i takoví češi jako jsi ty jsou mezi námi... co s tím udělat? nic, ani poslat do prdele si nezasloužíš... ach jo ... prober se... nebo radši ne... k čemu by to v tvém případě bylo? :D fokjů mén! a nejsem žádnej nácek... jen mi příjdeš trochu moc, chlapče... ;) "bohužel čech" ... tvl opravdu síla na můj vkus... asi to máš v životě holt jednodušší :D
Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 08/08/2010 :  23:40:32  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
To co píše TDK vůbec nečti, stačí se podívat co tu z něj občas vyleze za zvěrstva. Já už jen kvůli tomu, abych ho náhodou někde nepotkal přejmenuju všechny postavy a přidám jim koncovku CZ.

Jsou hry, kde se CZ nedává kvůli RP a podobně, ale ve střílečce jako CrimeCraft je to spíš přínos protože tě ostatní poznají. Havranovi se chce z češtiny blejt (asi mu je pořád zle, když mluví), nám ostatním zas vadí ty anglicismy kterejma podobný lidi zablejvaj češtinu.

Mundus vult decipi ergo decipiatur.

Edited by - spellshaper on 08/08/2010 23:42:01
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 09/08/2010 :  08:31:03  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spellshaper

To co píše TDK vůbec nečti, stačí se podívat co tu z něj občas vyleze za zvěrstva. Já už jen kvůli tomu, abych ho náhodou někde nepotkal přejmenuju všechny postavy a přidám jim koncovku CZ.

Jsou hry, kde se CZ nedává kvůli RP a podobně, ale ve střílečce jako CrimeCraft je to spíš přínos protože tě ostatní poznají. Havranovi se chce z češtiny blejt (asi mu je pořád zle, když mluví), nám ostatním zas vadí ty anglicismy kterejma podobný lidi zablejvaj češtinu.

Hele ty šulíne, to neznamená, že když hovádko boží reaguje na můj post a já, aby to chápal, reaguji dle jeho gusta, jsem takovej i v reálu. Možná tě to udiví, ale mám VŠ vzdělání a v kolektivu jsem oblíben.

Ohledně toho CZ. Je samozřejmě pár slušných lidí, kteří chápou značku CZ v dobrém a pojali to opravdu jen jako národní označení a příslušnost. Bohužel, tohle označení zavedli magoři a tupoidní přiblblíci, kteří začli masivně hrát WoW a jiné a samozřejmě se přeci nebudou učit AJ (na co taky ne ?)a ještě v tomto jazyku komunikovat. Takže, aby se našli i jinde, než na realmu DT a poznali se, napíší si za jméno CZ. To znamná v překladu něco jako: "POZOR jsem českej dement, kterej neumí nic jiného, než česky,taky žebrat prachy česky v trade chatu a vůbec strpčovat život normálním hráčům".
Pokud někdo umí slušně AJ, tak nechápu důvod si dávat za jméno CZ, protože je přeci jedno, zda je můj spoluhráč z guildy z Holandska,Anglie a nebo z Olomouce. Nikdy jsem třeba za ty roky neviděl běhat Angličana,Němce atd., s tímhle za jménem. Já osobně, pokud potkám takového to CZ-mana dělám,že neumim cecky, protože v drtivé většině případů následuje žebrota, stupidní dotazy a vůbec otravování ohledně věcí, které si běžný hráč dokáže sám obstarat a vyřídit. Každý kdo hraje delší dobu MMORPG to zná, kromě těhle CZ-kářů, kterým tohle chování přijde naprosto normální. Když ostuda, tak jedině s CZ ne :-)

Edit:// A jinak ohledně " Havranovo-jsem bohužel čech", se mu vůbec nedivím. Však se podívej na české guildy. Jen hádky,rozpady, mega plány z kterých nikdy nic není, netolerance,neschopnost se učit AJ,nepřizpůsobivost některých jedinců, neschopnost příjmnout jiné národnosti,než čechy atd.Proto to CZ. Poslední roky hraji jen v mezinárodních guildách a těm CZ se vyhejbám obloukem. Nejsou to totiž guildy na progres a pomoc ostatním ,ale pod rouškou "přijdtě k nám, jsme taková pohodová, rodiná guilda" se skrejvá pravej opak. Různé frakce, uzavřené skupinky, elitářství, a neskutečná arogance hlupáků,kteří si realizují svoje ego, protože v reálu jsou out.To ten náš CZ malej špinavej rybníček.
Dneska si vždy rád čtu jejich fóra, jak se tam mezi sebou veřejně masírují a neskutečně se bavím :-)

Edited by - TDK on 09/08/2010 08:41:57
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 09/08/2010 :  08:53:12  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
Tady aspoň vidíte, co s člověkem udělá nedostatek lásky a pozornosti,,,. chudák Ferda :) -> http://www.youtube.com/watch?v=VvHCOJhA5T8

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 09/08/2010 :  08:54:32  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
Divil by ses, ale jsou i nadherní klany, kde jsou lidi spolu rádi a nehádají se. Pokud hádka, tak je to o jedinci, který není "core" člen.

Boiians leader
http://www.boiians.cz
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 09/08/2010 :  08:59:11  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spellshaper

mozna bys nemel hrat mmokdyz ti vadi ze nejaka anglictinocestina prasi cestinu. staci se lognout do wow na prosluslej DT setver a to co tam zazijes behem 10 minut to se jen tak nevidi. spamovani veskerejch kanalu v cestine debilnima zvastama a beda jak tam nekdo neco napise anglicky. hned se na nej vrhne banda 12 letejch zmrdu kery ho vyfakujou ze si vubec dovoluje mluvit anglicky...
takze ano z cestiny se mne v tomhle pripade chce blejt a stydim se ze jsem cech

gegoj: s tvejma trapnejma radoby proslovama bez nekam, na to nikdo a uz vubec ne ja nejsme zvedavej

Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 09/08/2010 :  09:44:37  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stirius

Divil by ses, ale jsou i nadherní klany, kde jsou lidi spolu rádi a nehádají se. Pokud hádka, tak je to o jedinci, který není "core" člen.

Ano to je fakt. Ale upřímě, kolik je CZ guild, kde jsou stovky hráčů a funguje to bez problémů. V EQ2 jsem byl v guildě o 800 acc a 500 lidech, kterým šéfovali tři ženské z američky a šlapalo to bezvadně. Tohle je pro CZ komunitu opravdu utopie, to tady nemusíme fakt řešit.
Stačí, když z líhně dementů (realm DT) občas vyleze nějaké kinder uskupení do nové hry. Hned sleduji cz fora a jak se tam objeví topic WoW versus....,WoW je nejlepší, WoW je král atd. tak sleduji pisatele těhle mouder, na jaký že server se svojí guidou jde, abych se jim obloukem vyhnul.
Platím si hru pro zábavu a né proto,abych si celej večer musel číst v AJ chatu české výkřiky, že někoho máma je... a že by někdo mdr...a že Prandur smrdí atd. Však to všichni dobře znáte.

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 09/08/2010 :  09:48:42  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stirius

Takovej klan mi ukaž !

Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 09/08/2010 :  09:50:40  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
Nacionální klany jsou a budou vždy omezené a nidky nemůžou mít takovou velikost, jako internacionální. Na druhou stranu uřídit třeba jak ty píšeš 500 lidí, tak to není zábava, to je práce na plný úvazek a to dělá jen sadomasochista nebo si za to nechává platit.

A pokud vás štve wow s děckama, tak ho nehrajte :-). Je fakt, že kecy jako "smrdíš" mě serou taky a je neuvěřitelné, jak se tím někdo baví a otravuje. Ovšem už dlouho jsem něco takového nezažil, protože se v těchto hrách nepohybuju. DFko apod. děcka fakt nehrají . A teď jedu dost LoLko, ale tam máme vlastní grupu, takže taky klid.

PS: Sugeste, smrdíš!

Boiians leader
http://www.boiians.cz

Edited by - Stirius on 09/08/2010 09:51:17
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 09/08/2010 :  09:57:09  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
.....

beta world of tanks... log z random hry:

player1: to dame
player2: musime
player3: english in team chat
player1: zdechni curaku
player2: proc bysme nemeli mluvit cesky?

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 09/08/2010 :  10:37:34  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:

s ohledem na tvoji znalost češtiny se tomu ani nedivím

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 09/08/2010 :  11:22:31  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
cekal jsem kdy se obevi prvni tard co to napise welcome, kdy dorazi zbytek vocasu z czh?

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 09/08/2010 :  12:52:07  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
dovolím si odpovědět jazykem, kterému budeš jistě rozumět, neb pochází z tvých vlastních úst

quote:

jestly sis nevysml ted sou daleko dulezitejsi veci nez resit tvoje debilni pripominky

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 09/08/2010 :  12:55:29  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
slaby tlamicko slaby, chce to se vic snazit. ovsem co cekat od takovejch pizd jako ses ty a spol ty umi zvanit jen a furt to samy dokola uz par let

Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 09/08/2010 :  13:28:33  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDK
Ohledně toho CZ. Je samozřejmě pár slušných lidí, kteří chápou značku CZ v dobrém a pojali to opravdu jen jako národní označení a příslušnost. Bohužel, tohle označení zavedli magoři a tupoidní přiblblíci, kteří začli masivně hrát WoW a jiné a samozřejmě se přeci nebudou učit AJ (na co taky ne ?)a ještě v tomto jazyku komunikovat. Takže, aby se našli i jinde, než na realmu DT a poznali se, napíší si za jméno CZ. To znamná v překladu něco jako: "POZOR jsem českej dement, kterej neumí nic jiného, než česky,taky žebrat prachy česky v trade chatu a vůbec strpčovat život normálním hráčům".
Pokud někdo umí slušně AJ, tak nechápu důvod si dávat za jméno CZ, protože je přeci jedno, zda je můj spoluhráč z guildy z Holandska,Anglie a nebo z Olomouce. Nikdy jsem třeba za ty roky neviděl běhat Angličana,Němce atd., s tímhle za jménem. Já osobně, pokud potkám takového to CZ-mana dělám,že neumim cecky, protože v drtivé většině případů následuje žebrota, stupidní dotazy a vůbec otravování ohledně věcí, které si běžný hráč dokáže sám obstarat a vyřídit. Každý kdo hraje delší dobu MMORPG to zná, kromě těhle CZ-kářů, kterým tohle chování přijde naprosto normální. Když ostuda, tak jedině s CZ ne :-)

Edit:// A jinak ohledně " Havranovo-jsem bohužel čech", se mu vůbec nedivím. Však se podívej na české guildy. Jen hádky,rozpady, mega plány z kterých nikdy nic není, netolerance,neschopnost se učit AJ,nepřizpůsobivost některých jedinců, neschopnost příjmnout jiné národnosti,než čechy atd.Proto to CZ. Poslední roky hraji jen v mezinárodních guildách a těm CZ se vyhejbám obloukem. Nejsou to totiž guildy na progres a pomoc ostatním ,ale pod rouškou "přijdtě k nám, jsme taková pohodová, rodiná guilda" se skrejvá pravej opak. Různé frakce, uzavřené skupinky, elitářství, a neskutečná arogance hlupáků,kteří si realizují svoje ego, protože v reálu jsou out.To ten náš CZ malej špinavej rybníček.
Dneska si vždy rád čtu jejich fóra, jak se tam mezi sebou veřejně masírují a neskutečně se bavím :-)

Když budu ignorovat tvou nadávku kterou si asi neodpustíš v žádném postu :D , tak jsi mě překvapil, že dokážeš napsat i rozumný post.

S tím se dá souhlasit a dokonce mám podobný názor. Nicméně děti a hlupáci se vyskytují s koncovkou CZ i bez. Mnohdy je prostě ta koncovka výhodnější. Například v menších hrách, kde je důležité si rozumět, domlouvat se a není tam rozšířená česká základna. Jak už jsem řekl v MMORPG hrách a fantasy především se to nehodí a opravdu rozumní lidé si v takových hrách CZ koncovku nepřidávají.

Jak čtu většina negativních zkušeností pochází z WoW. Troufám si říct, že taková hra tento typ lidí přitahuje a je jedno jestli mají CZ nebo ne (to je pak akorát nepoznáš). Já jsem WoW nikdy skutečně nehrál (nevydržel jsem ani do konce trialu), tak jsem podobných zkušeností ušetřen.

Mundus vult decipi ergo decipiatur.
Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 09/08/2010 :  13:31:21  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
Ja teda nevim ale tenhle topic uplne srsi tou krasnou ceskou nenavisti o ktere tu TDK nebo kdo mluvil. Ne ze by se skoro kazdy topic na imperiu nezvrhnul a nezazil alespon chvili te krasne ciste nenavisti.

Ale je pravda ze cesi maji takove typicke chovani. Hraju ted posledni dobou Supreme commandera a vzdycky vsechno v poradku ale potom jsem se jednou pripletl do ceske hry a hned v chatu nadavani a urazeni a kamosovi co ma korejsky nic vynadali do cinskych smejdu tak se me nak prestava chtit hrat s cechama.

No a to ze vam vadi jak se "nici" cestina anglickyma slovama podle me nema cenu rozebirat kdyz cestina je dneska uz z pulky nemecka to je docela prirozeny vyvoj jazyka. Jsem rad ze za odrozeni nevyhrali ti co chteli cistou cestinu protoze kazde slovo co si vymysleli zni opravdu strasne. Treba za 200 - 300 let anglictina obohati cestinu a nikdo se nad tim ani nezastavi.

Jo a abych sel s davem tam vsichni smrdite.

Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game
Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
SWG - To uz je hodne dlouho :-)
UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 09/08/2010 :  13:52:15  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
tady všichni dělají, jak kdyby jim nikdy nebylo 13 ;]

uplně vidím, jak jste v tomto věku byli příkladem slušného a kulturního chování, po večer si četli poezii v originále a mluvili plynule 6 jazyky

a nejvíc to sedí od Mugvaje, jehož herní projevy se tradičně pohybovaly někde na úrovni mezi tuřínem a nahnilou bramborou

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,28 seconds. on eygor Snitz Forums 2000