Author |
Topic  |
spellshaper
New Member

112 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 13:53:11
|
quote: Originally posted by kajda
Jsem rad ze za odrozeni nevyhrali ti co chteli cistou cestinu protoze kazde slovo co si vymysleli zni opravdu strasne. Treba za 200 - 300 let anglictina obohati cestinu a nikdo se nad tim ani nezastavi.
Jo jenže za 200-300 let by to taky neznělo strašně. Je to jen o zvyku, když si vezmeš jak a z čeho vznikla některá česká slova, tak je to taky strašné, ale dnes už se nad tím nikdo nepozastaví.
Je fajn jak tu každý brečí, že češi jsou zlo, jenže přesně jak píšeš, i tenhle topic je krásný příklad. Je na nás abysme to změnili, pokud se takové chování bude obecně tolerovat a nebo ještě naschvál podněcovat (viz TDK, který je údajně jinak mimo Internet ok a já bych tomu i věřil, protože takových lidí je dost).
Ale proč se na Internetu chovat jako kretén a pomáhat vytvářet tu pověst českého hráče/internetového uživatele? Já to nechápu :(
Jinak ono to v jiných post komunistických a zaostalých zemích jako je ČR není tolik odlišné a lidé se tam chovají hovadsky nejen na internetu (což vlastně také platí i pro ČR). Stačí se podívat například na pověst poláků, některých rusky mluvících zemí atd...
Ono je to vcelku logické, demokracie nám spadla do klína a bohužel si jí někteří představují tak, že se mohou chovat jak hovada a jako národ na ní nejsme mentálně připraveni a vyvinuti. Dál to rozebírat nebudu protože už vidím ty reakce. |
Mundus vult decipi ergo decipiatur. |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 14:00:29
|
quote: Originally posted by Isac
tady všichni dělají, jak kdyby jim nikdy nebylo 13 ;]
uplně vidím, jak jste v tomto věku byli příkladem slušného a kulturního chování, po večer si četli poezii v originále a mluvili plynule 6 jazyky
a nejvíc to sedí od Mugvaje, jehož herní projevy se tradičně pohybovaly někde na úrovni mezi tuřínem a nahnilou bramborou
ja sem mozna flamer ale vy ste furt totalni lamy :D
ted bude nasledovat projev jaka jsem desna svine, jak sem vykradl guildu, jak sem suportil svoji postavu kdyz sem zabijel zmrdy z red.
gogo do toho. povez jim neco co nikdo nevi. |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 14:18:32
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
uplně vidím, jak jste v tomto věku byli příkladem slušného a kulturního chování, po večer si četli poezii v originále a mluvili plynule 6 jazyky
a nejvíc to sedí od Mugvaje, jehož herní projevy se tradičně pohybovaly někde na úrovni mezi tuřínem a nahnilou bramborou
ted bude nasledovat projev jaka jsem desna svine, jak sem vykradl guildu, jak sem suportil svoji postavu kdyz sem zabijel zmrdy z red.
gogo do toho. povez jim neco co nikdo nevi.
no zase si tak nefandi ;] na tobě nebylo ani tak zajímavý co si prováděl ve hře (takovejch se na český free shard scéně našlo spoustu), ale hlavně jak si to báječně prezentoval, v nečem co se vzdáleně podobalo češtině, a to má myslim cenu si připomínat
|
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 14:37:01
|
Možná tě překvapím, ale já jsem ve 13letech chodil do pionýra a můj největší sen bylo vyhrát kolo ve sběrné soutěži ve starém papíru.Vrchol blaha pak bylo 1x měsíčně ABC, které jsem ještě dostal přes x známostí atd. Nebudu to tady rozpitvávat. Já se vždy snažil lidem v MMORPG pomáhat a chovat se k nim pokaždé slušně. Naopak pokud narazím na nějaké hovado,klidně ho vypičuju , že se nestačí divit, na hrubej ....však to znáte.Každému co jeho jest. 
edit// jo a k těm občasným vulgaritkám. To je jako kbybys mi vyčítal,že jsem se uprdnul na hromadě hnoje |
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
Edited by - TDK on 09/08/2010 14:57:06 |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 15:09:37
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
gogo do toho. povez jim neco co nikdo nevi.
no zase si tak nefandi ;] na tobě nebylo ani tak zajímavý co si prováděl ve hře (takovejch se na český free shard scéně našlo spoustu), ale hlavně jak si to báječně prezentoval, v nečem co se vzdáleně podobalo češtině, a to má myslim cenu si připomínat
no nekdo hold shard prasi cestinou vy ste ho prasili svou bezva debilitou a radoby skillem kerej ovsem byl dost zoufalej. jediny proc ste byly schopni nekoho zabit bylo ze v te dobe jen malo kdo znal osi like system, jinak ste stali za hovno |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
|
kajda
New Member

390 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 15:50:52
|
Ale kdyz nic tak si tu clovek paradne pocte. Imperuim je dobre takove jake je, to drama, ty lidske osudy a zajimave prihody. Nekdy, no vlastne vzdycky, je to tady lepsi nez v TV. 
Sakra nechcete natocit imperialni telenovelu ?  |
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
|
Edited by - kajda on 09/08/2010 15:52:01 |
 |
|
gegoj
Starting Member
8 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 15:58:01
|
Havrane, já zase nejsem zvědávej na tvoje nesmyly... Přezdívku Cz už jsme snad probrali, tak co pořád řešís, ty troubo?! Intolerantní blbečkové jako jsi ty zkrátka byli, jsou a budou. to je realita. Ale dál už pro mne nemá cenu investovat do tebe jedinou větu. BTW. podle toho jak se vyjadřuješ ti více jak deset let nebude, tak jen doufej, že z toho vyrosteš... ;) hodně úspěchů v hraní tvého oblíbeného 4strory. (A to žes hrál wowko na DT svědčí o všem :DD)! Další diskuze už bude asi o hovně, takže si měl sračky dál s někým kdo na tebe bude mít chuť a vyloženě trpělivost reagovat. z mě strany konečně vše. tečka. |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 16:08:23
|
quote: Originally posted by TDK
Možná tě překvapím, ale já jsem ve 13letech chodil do pionýra a můj největší sen bylo vyhrát kolo ve sběrné soutěži ve starém papíru.Vrchol blaha pak bylo 1x měsíčně ABC, které jsem ještě dostal přes x známostí atd. Nebudu to tady rozpitvávat. Já se vždy snažil lidem v MMORPG pomáhat a chovat se k nim pokaždé slušně. Naopak pokud narazím na nějaké hovado,klidně ho vypičuju , že se nestačí divit, na hrubej ....však to znáte.Každému co jeho jest. 
tak to je pak otázka kdo je na tom hůř, jestli ty kluci ve WoW nebo ten ty s pionýrem ;]
každopádně to co se tady popisuje je taková "davová demence", prostě se tam sejde parta dětí a začnou dělat bordel, to neni nic specifickýho pro Čechy
uplně stejně se chovali před 10 lety Němci na Drachenfelsu, valili si tam tu svoji němčinu a ostatní se nestarali |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 16:20:13
|
quote: Originally posted by gegoj
Havrane, já zase nejsem zvědávej na tvoje nesmyly... Přezdívku Cz už jsme snad probrali, tak co pořád řešís, ty troubo?! Intolerantní blbečkové jako jsi ty zkrátka byli, jsou a budou. to je realita. Ale dál už pro mne nemá cenu investovat do tebe jedinou větu. BTW. podle toho jak se vyjadřuješ ti více jak deset let nebude, tak jen doufej, že z toho vyrosteš... ;) hodně úspěchů v hraní tvého oblíbeného 4strory. (A to žes hrál wowko na DT svědčí o všem :DD)! Další diskuze už bude asi o hovně, takže si měl sračky dál s někým kdo na tebe bude mít chuť a vyloženě trpělivost reagovat. z mě strany konečně vše. tečka.
konecne si to pochopil zmrde. ja sem mozna zkusil wow na dt ostatne asi jako valna vetsina, ale furt nemam jak curak CZ za nickem :D |
|
Edited by - †… Havran …† on 09/08/2010 16:25:52 |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 16:23:22
|
quote: Originally posted by TDK
tak to je pak otázka kdo je na tom hůř, jestli ty kluci ve WoW nebo ten ty s pionýrem ;]
každopádně to co se tady popisuje je taková "davová demence", prostě se tam sejde parta dětí a začnou dělat bordel, to neni nic specifickýho pro Čechy
uplně stejně se chovali před 10 lety Němci na Drachenfelsu, valili si tam tu svoji němčinu a ostatní se nestarali
jestli to nebude tim ze drachen je nemeckej server... |
|
 |
|
gegoj
Starting Member
8 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 16:30:37
|
Havrane, nakonec ještě udělám výjimku a investuju do tebe přinejmenším jedno podstatné slovo: polozmrde! protože teď jsem teprve pochopil o co jde v diskuzi tobě. o urážky, vulgarismy atd. nejsi schopen reagovat civilizovaně. takže ještě jednou pro tebe: polozmrde! :D už jsem alespoň na stejné vlně jako ty? :D to jen, abys nemyslel, že hrubě urážet a nadávat umíš jen ty, kokotisko... a teď už zase mazej expit 4story (počítám, že v Aj lokalizací) a nezasírej topic svými literárními průjmy... ;) |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 16:33:12
|
Ale dál už pro mne nemá cenu investovat do tebe jedinou větu....
takze jsi jen dalsi tluc huba cekal jsem to :D plna huba tupejch kecu a nakonec si vlastne odporuje sam rofl
nicmene ano pico ted uz jsi stejne debilne retardovanej jako ja :D
a btw, vim ze tekovej nedomrd jako ses ty cist neumi.. ale napovim ti zkus zabrousit do miho podpisu a kdyz se budes ty curaku vymastenej trosku snazit treba zjistis co hravam |
|
Edited by - †… Havran …† on 09/08/2010 16:35:31 |
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 16:40:49
|
Dneska to tady má pořádný koule To mám rád Jen ten Rodier tu schází |
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
 |
|
gegoj
Starting Member
8 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 16:45:46
|
z toho 4Story se nevymluvíš, ty vypatllanej Havra, ale chápu, že se s tím nechceš chlubit... ztratil bys trochu reputačky, viď?! :D ... a nadávky mi nevadí, myslím, že když se ti tak lépe vyjadřuje, klidně si je používej dál... Jako polozmrd na to máš úplné právo... ano, teď jsem stejně tupej jako ty a mám z toho radost... jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá a mám pocit, ty dementní prizdisráči, že tě vulgarismy rajcujou... takže ti chci, ty čůráčí mládě dopřát trochu potěšení... a stylem jakým edituješ své posty, abys vysvětlil kdes co hrál, mi připomínáš dítě o něco starší, řekněme už těch 13... jinak si hraj a tluč drzkou jak chceš... ono na diskuzním fóru je to velké hrdinství... :D chlapče, rodiče jsou na tebe jistě pyšní... :D |
Edited by - gegoj on 09/08/2010 16:47:11 |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 16:50:43
|
tys utekl z game parku co? tam si mezi sebou deti nadavaj kdo je vic dite :D ostatne urazka polozmrd? wtf co to kurva je, to uz nejsem ani zmrd... bez dat s kamaradama hlavy dohromady a vymysli neco lepsiho.
editovani.. hmm ja vim suldi jako ses ty radsi napisou novej post kdyz chcou udelat dodatek chapu...
EDIT: ostatne ten edit nad mim postem mluvi za vse :DDDDD |
|
Edited by - †… Havran …† on 09/08/2010 16:58:28 |
 |
|
gegoj
Starting Member
8 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 17:06:23
|
Havránku, opět jsi nezklamal... ;) Ale myslím, že je na čase to, alespoň z mé strany, utnout... Nečekal jsem, že by se i tomuhle fóru vyhnula pakáž jako jsi ty. Někdy je zábavné se s nima škádlit a hrát jejich hru: "Franta s Honzou - hádali se o čepici..." a to i se slovní zásobou, která je jim vlastní, protože si tak připadají silnější v argumentech, které jsou ve skutečnosti prázdné a nic konkrétního ani přímo k věci v nich rozhodně není... Čas na další pokračování téhle komedie ale už nemám... snad, bude-li chuť procvičit se znovu v demenství, lidem jako ty tak přirozeně vlastním, něco hezkého a vulgarního ti zase postnu... z toho, že bys ale ty vyšel že cviku, strach vážně nemám. Na druhou stranu bych si hlavně kvůli těm slušnějším čtenářům přál, aby podobných retardů jako mistr Havran, bylo čím dál méně... ale to je asi stejně beznadějné jako celosvětový mír... zatím hojda, mám teď důležitější práci... ;) mír všem, smrt Havranovi :D ! |
Edited by - gegoj on 09/08/2010 17:09:47 |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 17:12:09
|
Ale myslím, že je na čase to, alespoň z mé strany, utnout... jooo takovych slibu uz tu bylo, kdyz ani nema zadnou kloudnou reakci na predchozi post tak aspon napise salodlouhej post o hovne. Mazej kurbaba vari vecu |
|
 |
|
Stirius
New Member

416 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 20:37:42
|
Ještě mám pěknou přezdívku čuračí mládě a taky piča z mamuta, můžete příště použít, hm?  |
Boiians leader http://www.boiians.cz
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 20:46:22
|
mugvaji za ty roky uz jsi mohl trosku dospet ne ? |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 21:15:01
|
Teda nestacim se divit, co se stane, kdyz se sejde dvojice dementu H&T v jednom vlakne. Imperium odhaluje svym navstevnikum netusene moznosti komunikace. |
MMOs failed. |
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 21:21:36
|
quote: Originally posted by Jace
Teda nestacim se divit, co se stane, kdyz se sejde dvojice dementu H&T v jednom vlakne. Imperium odhaluje svym navstevnikum netusene moznosti komunikace.
Vítej a jste kompletní, Rodier asi nedojde
Jinak tohodle dementa nepřeková snad nic : http://forum.aion-cz.com/viewtopic.php?f=36&t=1985
A to už jsem četl ledacos |
|
Edited by - TDK on 09/08/2010 21:26:30 |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 22:32:23
|
quote: Originally posted by Jace
Teda nestacim se divit, co se stane, kdyz se sejde dvojice dementu H&T v jednom vlakne. Imperium odhaluje svym navstevnikum netusene moznosti komunikace.
to rekl ten pravej tard |
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 22:33:04
|
quote: Originally posted by Pertha
mugvaji za ty roky uz jsi mohl trosku dospet ne ?
pcha neblazni, jako bys mne neznal |
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 23:34:32
|
ja vas mam rad kluci :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 23:36:07
|
quote: Originally posted by Eagle
ja vas mam rad kluci :)
Tak už konečne vím, s kým si mě Rodier spletl, v Tabula Rasa topicku.  |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 09/08/2010 : 23:40:26
|
quote: Originally posted by Milan
Tak už konečne vím, s kým si mě Rodier spletl, v Tabula Rasa topicku. 
no tebe zas tak rad nemam :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 10/08/2010 : 11:19:43
|
no tebe zas tak rad nemam :)
A mohl bych pro zlepšení našich vztáhů něco udělat |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 10/08/2010 : 11:35:39
|
no tebe zas tak rad nemam :)
A mohl bych pro zlepšení našich vztáhů něco udělat
vyspulit |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Trasher
Moderator

376 Posts |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 31/08/2010 : 22:31:37
|
Ted to zkousim a docela zajimava hra, az na to ze to muj kompl moc nedava a v PvP je moje trhani hodne znat na score :-) .... akorat .... cela hra je o chozeni do aren ... nic ... NIC vic? |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 31/08/2010 : 22:46:12
|
ale taky nic min |
MMOs failed. |
 |
|
jan333
Starting Member
49 Posts |
Posted - 02/12/2010 : 18:42:11
|
tak jsem cerstve lvl 50 v leadeboard top 100 a leader nejsilnejsi guildy /gangu/ ve hre:) timto zvu vsechny k vyzkouseni hry ktera nema pro neplatici zadne omezeni v boji proti platicim
muj gang se jmenuje debilni jidlo a muj nick je wada
p.s. kdo ma rad pvp + strileni je na spravne adrese |
bůh mě seslal,abych trestal! |
 |
|
jan333
Starting Member
49 Posts |
Posted - 03/12/2010 : 20:38:14
|
teda zpetne jsem si precetl prispevky v tomto topicu a musim uznat , ze jste dobry pacienti. osobne povazuji koncovku cz za nickem za vrchol "krupanstvi" ,ale beru to jako kazdeho osobni zalezitost do ktere mi je ,,,,,. take se priklanim k nazoru ze moc cechu v jede gilde nedela dobrotu-jsme narod zkurvencu,bohuzel. moje gilda /gang/ ma cesky nazev ,ale to je tak vse ,,,,cechu nas tam je asi 5 z 60 .jsme v podstate unikat- mezinarodni gang s ceskym vedenim ,ale funguje to o cem svedci i ze jsme skutecne nejsilnejsi gang z celkovych asi 600gangu ve hre |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 03/12/2010 : 20:47:51
|
To ses teda hodne hrubej gangsta. Az pujdes k mame pro vypalny, zeptej se ji, jestli by ti neco nepridala na kurzy ceskyho jazyka pro mentalne opozdene. |
MMOs failed. |
 |
|
kajda
New Member

390 Posts |
Posted - 03/12/2010 : 21:22:23
|
No když se dívám na Jaceho podpis, tak mě napadá jedno: "It's not a gang it's a DICK !!!" Jinak ty čárky místo teček to je chyba nebo nový gangsta jazyk ? Já jenom abych znal nové trendy. Ale jinak Debilní jídlo jako název guildy/corpy/gangu ? To už vás nic blbějšího nenapadlo ?
|
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 03/12/2010 : 21:36:25
|
quote: Originally posted by kajda
No když se dívám na Jaceho podpis, tak mě napadá jedno: "It's not a gang it's a DICK !!!" Jinak ty čárky místo teček to je chyba nebo nový gangsta jazyk ? Já jenom abych znal nové trendy. Ale jinak Debilní jídlo jako název guildy/corpy/gangu ? To už vás nic blbějšího nenapadlo ?
A mezera před otazníkem je taky nový gangsta jazyk? :-)
Jinak do jan333 se nenavážej, vede nejsilnější gang (debilni jidlo) ve hře! Až budu velkej, chci být jako on! |
 |
|
jan333
Starting Member
49 Posts |
Posted - 04/12/2010 : 10:55:58
|
to jace: to mas recht sem proste dobrej , prijd se podivat do hry muzem zmerit sily
to kajda: ten nazev vznikl pred mym prichodem do hry nevim sam od ceho je odvozen |
 |
|
osf
Starting Member

1 Posts |
Posted - 24/12/2010 : 15:00:24
|
Sice nevim jak moc tento post nekdo navstevuje, zda-li vubec jeste nekdo, kazdopadne to zkusim. Hledam nejaky klan, nejlepe cesky, ale nepohrdnu ani mezinarodnim. Kdyby mel nekdo nejaky typ, sem s nim. Diky |
.............. |
 |
|
Sheepa
Starting Member
38 Posts |
Posted - 27/12/2010 : 05:10:56
|
Sakra, jak někdo může pojmenovat "guildu" / Gang názvem "Debilní jídlo"??? Do takového spolku bych se nepřidal, ani kdyby nabízeli namaxovaný chary. Jste si předtím něco šlehli, než jste to šli zakládat ne?  |
Darkfall - Sheepa Stark
www.boiians.cz |
Edited by - Sheepa on 27/12/2010 05:11:41 |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 27/12/2010 : 11:38:39
|
quote: Originally posted by Sheepa
Sakra, jak někdo může pojmenovat "guildu" / Gang názvem "Debilní jídlo"??? Do takového spolku bych se nepřidal, ani kdyby nabízeli namaxovaný chary. Jste si předtím něco šlehli, než jste to šli zakládat ne? 
asi stejně jako někdo může pojmenovat guildu Boiians ... |
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 27/12/2010 : 15:20:26
|
No vzhledem k tomu,že tam je úplně jedno, zda máš guildu a nebo ne, je název vedlejší. Mě to bavilo tak 3 měsíce, dokonce sem jim tu stovku zaplatil, pak jen nuda, pořád dokola to samé a...... the end. Tím to ale neodsuzuji, někoho to bavit bude určitě. Co takhle založit guildu "Debilní pití", to by bylo panečku |
|
 |
|
Sheepa
Starting Member
38 Posts |
Posted - 27/12/2010 : 17:08:08
|
Sakra, jak někdo může pojmenovat "guildu" / Gang názvem "Debilní jídlo"??? Do takového spolku bych se nepřidal, ani kdyby nabízeli namaxovaný chary. Jste si předtím něco šlehli, než jste to šli zakládat ne? 
asi stejně jako někdo může pojmenovat guildu Boiians ...
To ale není tak stupidní název. Navíc já to nevymslel! :-) Kdybych to měl vymýšlet já, tak by to vypadalo jinak.  |
Darkfall - Sheepa Stark
www.boiians.cz |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 27/12/2010 : 17:20:51
|
To ale není tak stupidní název. Navíc já to nevymslel! :-) Kdybych to měl vymýšlet já, tak by to vypadalo jinak. 
já ani jeden ten název nehodnotím, jenom jsem odpovídal na tvůj dotaz ... |
 |
|
spellshaper
New Member

112 Posts |
Posted - 27/12/2010 : 20:50:58
|
Vážně si myslíš, že pozadí názvu "Debilní jídlo" a "Boiians" je stejné?
Já bych spíš řekl, že někdo moc pařil a nemohl se ani v klidu najíst. Z toho měl samozřejmě střevní potíže. Otázkou je, zda ho průjem donutil odsednout od PC a navštívit WC nebo to pustil do mohavice. Ať už to bylo jakkoliv, v afektu z nekontrolovaného vypuštění do hněda zbarvené látky ho nenapadlo nic jiného než svůj vztek ventilovat a tak když zakládal gank, první co mu přišlo na mysl, bylo "debilní jídlo".
Neřekl bych, že Boiians vznikli stejně ;)
Jsem rád, že jsem si s tebou odehrál pár her a můžu brát tvé posty na fórech s rezervou :D Ale zároveň jsi mě zklamal. Dříve jsem si myslel, že podobné provokace a debilní posty píšou jen narušení jedinci, tys mi ale přišel docela v pohodě :D |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 27/12/2010 : 22:22:42
|
To ale není tak stupidní název. Navíc já to nevymslel! :-) Kdybych to měl vymýšlet já, tak by to vypadalo jinak. 
já ani jeden ten název nehodnotím, jenom jsem odpovídal na tvůj dotaz ...
Myslím si, že i trošku natvrdlý jedinec, dokáže rozpoznat rozdíly mezi názvy "Debilní jídlo" a "Boiians" I když je pravda, že jméno "Boiians" se mi zdá trošku Gay zabarvené. Na druhou stranu, jsem tam cca dva měsíce hrál a nikdo mě neošahával.Takže to je asi jen můj pocit. |
 |
|
spellshaper
New Member

112 Posts |
Posted - 27/12/2010 : 23:06:49
|
Tak to sis měl přečíst dřív, ve stanovách a podmínkách guildy je jasně napsáno, že se jedná o homosexuální komunitu a každý člen si je toho vědom. Příště si přečti pravidla, než se někam přihlásíš!!! A že tě nikdo neosahával? To že je někdo gay, neznamená, že je slepej... |
Edited by - spellshaper on 27/12/2010 23:09:24 |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 28/12/2010 : 01:06:55
|
quote: Originally posted by spellshaper
Vážně si myslíš, že pozadí názvu "Debilní jídlo" a "Boiians" je stejné?
Já bych spíš řekl, že někdo moc pařil a nemohl se ani v klidu najíst. Z toho měl samozřejmě střevní potíže. Otázkou je, zda ho průjem donutil odsednout od PC a navštívit WC nebo to pustil do mohavice. Ať už to bylo jakkoliv, v afektu z nekontrolovaného vypuštění do hněda zbarvené látky ho nenapadlo nic jiného než svůj vztek ventilovat a tak když zakládal gank, první co mu přišlo na mysl, bylo "debilní jídlo".
Neřekl bych, že Boiians vznikli stejně ;)
Jsem rád, že jsem si s tebou odehrál pár her a můžu brát tvé posty na fórech s rezervou :D Ale zároveň jsi mě zklamal. Dříve jsem si myslel, že podobné provokace a debilní posty píšou jen narušení jedinci, tys mi ale přišel docela v pohodě :D
já si jen myslím, že to někteří berou moc važne, a že je to celkem jedno jestli se ten klan jmenuje tak nebo jinak, tohle jméno prostě odpovídá nějaký hře a situaci a stejně tak Boiians
navíc teda nechápu, že Sheepa by se do spolku "Debilní jídlo" nepřidal ani za nic, ale sám je v alianci s klanem, kterej se jmenuje "We Cum in Piss", takže to pak člověk opravdu neví, co si má myslet  |
 |
|
Sheepa
Starting Member
38 Posts |
Posted - 28/12/2010 : 01:29:03
|
Isacu, je vidět, že nechodíš za námi na TSko.. Protože kdybys tam byl, tak bys věděl, že jsem byl hned první, který stávkoval, že pissakům místnost dělat nebudu a nechci s nimi hrát! Pač mají dementní název a to ti potvrdí všichni kdo tam byli. Nakonec jsem byl uchlácholen, pač jedinec v tomto nic nezmůže. |
Darkfall - Sheepa Stark
www.boiians.cz |
 |
|
jan333
Starting Member
49 Posts |
Posted - 31/12/2010 : 14:17:32
|
mate pravdu "debilni jidlo" je debilni nazev ,ale vzhledem k tomu ,ze co to znamena vi jen mala cast gangu a nepatrna cast komunity hry je to fuk. v tyhle hre si muzes dat nazev gangu jake chces ,ale co ale nemuzes je se postavit proti debilnimu jidlu a neudelat si ostudu bolians tu chteli zapustit koreny , ale nepovedlo se... |
 |
|
Topic  |
|