Author |
Topic  |
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 07/08/2010 : 20:32:44
|
quote: Originally posted by Shatteren
Lze nějak dobrovolně si ten buff zrušit?
Jinak už si leveluju priesta, je to momentálně větší zábava než za (ex)maina...
Prist byl dobrej, ale víc mě bavil Warlock. Toho si dovedu představit, že bych ho leveloval ještě jednou. |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 07/08/2010 : 21:54:42
|
Rahman: myslim, ze to je buff bez doby trvání a proto to nelze rightclickem zrušit.. Zajímalo mě jestli za to neni achi.
Azkaban: locka jsem už hrál a nějak nemám rád pety a soulshardy. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 12/08/2010 : 14:44:02
|
quote: Originally posted by Malv
No nevim , ale už od začátku wow platí , že equip je násobně víc jak skill .
uz dlouho ne :) zrovna ted sem resil v gilde byl hunter, mel stejne talenty jako ja, mel o 400gs vic jak ja (ja mam 5.5k on mel 5.9k) mel proste daleko vetsi DPS ..ale v meteru to nebylo videt. A proc? protoze mel spatne rotace a celkove byl lama.. mackal pomalu cudliky.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 16/08/2010 : 15:04:50
|
quote: Originally posted by Hayabusa ...nolifery kteři musi fetovat progress pet dni v tydnu.
Nolifeři co "musí fetovat progress" měli pokud vím den po vydání RS vyčištěno a od té doby tam prostě skočí a za hoďku to zabijou.
Fetuje tam naopak ten zbytek, co hraje s lidma "co dům dal", pro které naučit se nestát v červeném fleku je problém. A pokud se to náhodou naučí tak stačí aby v dalším patchi byl nový boss s zeleným flekem a už zase vesele wipují raid  |
 |
|
Topic  |
|