Author |
Topic  |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 09/11/2010 : 20:17:40
|
Zdravim, presunul jsem se do lotra a prodavam tedy svuj star trek online account. Je tam priblizne 900 Turbine pointu a na ucte neni nutne mesicne platit, jelikoz se jedna o lifetime.
Dale je mozne hrat za joined trilla, borga, klingony, ferengi :-) doufam ze jsem na neco nezapomnel.
ohuzel nejsou na ucte zadne specialni charaktery.
Pripadne nabidky piste na a.taborik@seznam.cz (napiste mi tam prosim i ICQ pokud mate, bohuzel mi ale dost casto blbne prijimani zprav od kontaktu pokud nenapisu prvni)
|
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
|
| |
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 10/11/2010 : 17:41:25
|
*Cryptic pointů  |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 11/11/2010 : 15:18:27
|
aramir: no jo mas pravdu :-) mam ucty asi na 8 her, tak uz se mi to obcas plete a hlavne obcas i vic nez jeden do jedne hry :-) |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
|
Topic  |
|
|
|