Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 LOGIN přímo do hry!! Prosím poraďte!!! :((
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Shadeos
Starting Member

4 Posts

Posted - 16/11/2010 :  13:43:42  Show Profile Send Shadeos a Private Message  Reply with Quote
Zdravím všechny,
potřebuju rychle poradit. Wow jsem hrál zhruba 2roky s přestávkami, až po dobu zhruba kdy vyšel Icecrown jako raid. Poté jsem skončil. Před týdnem jsem si řekl, že si zase zahraji. Koupil jsem si gamecard - stáhnul nový patch a vše potřebné - aktivoval jsem gamecard -> a ted to přídě: spustím hru - vše běží jak má, naloguji se - vše běží jak má, zobrazí se mi moje postava, konkrétně orc hunter Shadeos (Drakthul) - vše v pohodě, a když se začnu logovat, tak poté co doběhne loadovací řádek a má mě to konečně přepnout do hry - tak se to sekne!!! :(( Všechny věci potřebné pro hraní hry mám - navíc to potvrzuje fakt, že jsem na tomhle počítači už hrál dlouhou dobu před tím, než jsem skončil... PROSÍM PORAĎTE, už si nevím rady ://

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 16/11/2010 :  14:05:41  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
Zkus tohle:

Please first close down WoW and remove the WTF, CACHE, and INTERFACE folders from the World of Warcraft game directory. These folders contain temporary data and frequently altered files that may have become corrupted. This will also remove any custom UI's that may contribute to the problem as well.

You can move these folders to the desktop or another directory if you wish to retain the data, however for now please start WoW without those folders present. Also do not use any third party programs to start WoW; often some custom UI's will place a shortcut for you to start WoW from, please use the (Launcher.exe) in the World of Warcraft directory.

We also have a repair utility that can check your files and replace any that may be corrupted. The Repair.exe should be located in your World of Warcraft directory (example C:\Program Files\World of Warcraft\Repair.exe).
Go to Top of Page

Shadeos
Starting Member

4 Posts

Posted - 16/11/2010 :  14:17:50  Show Profile Send Shadeos a Private Message  Reply with Quote
tak jsem zkusil a nefunguje :(. Já už právě zkoušel i reinstalovat celé wow - dokonce jsem i stáhnul všechny patch znovu a nic... :( Nechápu čím to může být.. ale děkuju za snahu mi pomoct alespoň
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 16/11/2010 :  14:20:20  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shadeos

tak jsem zkusil a nefunguje :(. Já už právě zkoušel i reinstalovat celé wow - dokonce jsem i stáhnul všechny patch znovu a nic... :( Nechápu čím to může být.. ale děkuju za snahu mi pomoct alespoň

zkus jinou postavu a jiny server .. pokud ti to pujde napis blizzardu at ti to opravi pokud ti nepujde nic bude problem nekde u tebe

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Shadeos
Starting Member

4 Posts

Posted - 16/11/2010 :  14:22:28  Show Profile Send Shadeos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

quote:
Originally posted by Shadeos

zkus jinou postavu a jiny server .. pokud ti to pujde napis blizzardu at ti to opravi pokud ti nepujde nic bude problem nekde u tebe

to už jsem zkoušel, takže je chyba někde u mě. Takže jsem v háji no.. no nic děkuju moc ;)
Go to Top of Page

Dynty
New Member

Dynty2

310 Posts

Posted - 16/11/2010 :  14:43:57  Show Profile Send Dynty a Private Message  Reply with Quote
1. Blokuje to firewall? ta hra pouziva nekolik serveru (na login,na laucher,na hru atd" je mozny ze ti to blokuje..koukni do win firewallu a povol to

2. Zkus to pustit v OKNE,nektery pocitace s nekterejma hrama maj problem spustit fullscreen hned po startu,nechapu porc ale me tohle delal muj starej pocitac

3. Kdyz nepomuze okno,zkus zmenit grafiku na minimum a uvidis.

4. Jestli mas win7 nebo tak,tak zkus kliknout pravym na zastupci WoWka na plose a dat tam "properties" - "compatibility" - "run this program as administrator" popripade "run in WinXP compatibility mode" ale to posledni by nemelo vadit (administrator jo)

5. Netrva to proste dlouho? nechci y tebe delat hlupaka,ale co prose jit na cigaro/kouknout na TV a nechat to 10minut? Ja mam novej rychlej dualcore atd,ale ten dalaran se mi taky nekdy nahraval dlouho

Imho to bude grafikou,v tom uvodnim menu nejsou zadny ty shadery a pokrocila grafika,zkus to okno,zkus jiny nastaveni grafiky (jde to nastavit i tam)

www.boiians.cz
Go to Top of Page

Shadeos
Starting Member

4 Posts

Posted - 16/11/2010 :  15:17:28  Show Profile Send Shadeos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dynty

1. Blokuje to firewall? ta hra pouziva nekolik serveru (na login,na laucher,na hru atd" je mozny ze ti to blokuje..koukni do win firewallu a povol to

2. Zkus to pustit v OKNE,nektery pocitace s nekterejma hrama maj problem spustit fullscreen hned po startu,nechapu porc ale me tohle delal muj starej pocitac

3. Kdyz nepomuze okno,zkus zmenit grafiku na minimum a uvidis.

4. Jestli mas win7 nebo tak,tak zkus kliknout pravym na zastupci WoWka na plose a dat tam "properties" - "compatibility" - "run this program as administrator" popripade "run in WinXP compatibility mode" ale to posledni by nemelo vadit (administrator jo)

5. Netrva to proste dlouho? nechci y tebe delat hlupaka,ale co prose jit na cigaro/kouknout na TV a nechat to 10minut? Ja mam novej rychlej dualcore atd,ale ten dalaran se mi taky nekdy nahraval dlouho

Imho to bude grafikou,v tom uvodnim menu nejsou zadny ty shadery a pokrocila grafika,zkus to okno,zkus jiny nastaveni grafiky (jde to nastavit i tam)

firewall jsem kontroloval. Jinak zkoušel jsem nechat snad půl hodiny a nic, takže dlouhým nahráváním to nebude. Každopádně ostatní body zkusim :)) zatim děkuju moc, napíšu jak to dopadlo
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,1 seconds. on eygor Snitz Forums 2000