Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Herni sucho a Ackove faily ...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 16/11/2010 :  22:47:34  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
... mne asi donuti zkusit s prichodem datadisku znova WOW :)
A rad bych se zeptal lidi co dnes hraji WOW co za class hrat.
Stare chary co mam hrat nechci - 5 let mrtvy orc shaman a 3 roky mrtvy dwarf hunter mne uz dnes nic nerikaji.

Takze - co za class mne doporucite pokud chci:

Drzaka - negankuju, tenhle zpusob PvP mne nezajima ale chci vydrzet burst a gankerovi to vratit.
Chci byt potrebny v grupe
A byt schopen rozumne solovat :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!

Edited by - brutus on 16/11/2010 22:53:49

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 17/11/2010 :  01:20:43  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Jako odjakživa všechny požadavky hladce splní druid
Go to Top of Page

Dynty
New Member

Dynty2

310 Posts

Posted - 17/11/2010 :  08:37:02  Show Profile Send Dynty a Private Message  Reply with Quote
death knighta jednoznacne :)

www.boiians.cz
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 17/11/2010 :  10:59:00  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Jak dlouho jsi nehrál WOW ? Já jsem se vrátil po jednom roce a deseti měsících a nestačím se divit :-)

1. Do levelu 70 je to čistokrevná arcáda alá Diablo. Což mi osobně nevadilo. Level 60 jsem měl za dva dny played.
2. Arcáda je to díky dungeon finderu a přebustlé damage přenastavené na datadisk. Bylo zábavné se vrátit do všech starých dungů.
3. Jsou totálně předělané talenty a díky tomu herní mechanika jednotlivých class a podle mě je to dobře udělané.
4. Posun v grafice. Osobně hraju na mekovi, kde je stejná úroveň grafiky jako DX11 a je to ve hře poznat.
5. Ve hře se objevuje mraky lidí oblečených do High warlord a T2(T3) setů. Jak jsem chodil dungy od levelu 60 do 70 tak jich bylo opravdu hodně. Lidi se evidentně vrací na datadisk.

Atd. Celkově jsem příjemně překvapený.
Go to Top of Page

Dynty
New Member

Dynty2

310 Posts

Posted - 17/11/2010 :  12:07:20  Show Profile Send Dynty a Private Message  Reply with Quote
omg no tak to ja teda nebyl prijeme prekvapeny :)
dobra vec je remote auction house,protoze muzes hrat jiny hry a zaroven obsluhovat AH v prohlizeci..dungeon finder protoze uz se nemusis bavit VUBEC s nikym,hrat 100% solohru a stane se i ze se v dungeonu vystrida 8 lidi a tobe to je uplne jedno protoze ti je tam pocitac sazi jak kdyby to byli boti a chodej se tak ze se na zacatku zhluboka nadechnes,vybehnes dopredu,po ceste agrujes vsechno vcetne bosu a ostatni to aoeckujou
je to fail,expanze muze byt dobra,to nerikam

www.boiians.cz
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 17/11/2010 :  13:59:59  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Jak dlouho jsi nehrál WOW ? Já jsem se vrátil po jednom roce a deseti měsících a nestačím se divit :-)

asi 2.5 roku :)
dik za postrehy

jinak o Druidovi jak pise Mari uvazuju, Death Knight mne moc nelaka - to uz spis Paladin - ma pry ted nejakou novou mechaniku tak by to mohlo byt zajimave :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 17/11/2010 :  22:12:43  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Když nechceš hrát toho shamana, tak bych asi doporučil paladina, kterej je teď těžší na hraní ale.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 18/11/2010 :  09:21:08  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Když nechceš hrát toho shamana, tak bych asi doporučil paladina, kterej je teď těžší na hraní ale.

Z tech starych charu hrat nebudu nic - jsou na serverech kde nikoho neznam a specialne saman je lev 60 pre-Molten Core obdobi char (hral jsem ho 2 mesice po startu WOW).

Mam RL kamarady na serveru kde nemam nic - ale radsi venuju tyden levelovani na 60 nez abych platil server transfer + horda -> aliance transfer kdyz nevim jestli men to bude bavit notabene :)

Paladina jsem vcera lehce skusil - udelal jsem lev 21 a hraje se docela zajimave - ta mechanika s Holy Power se mne docela libi - ale pocitam ze to budou jeste muset poladit, to ze ji generuje jedina specka je trochu divny.

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 18/11/2010 :  10:17:49  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dynty

omg no tak to ja teda nebyl prijeme prekvapeny :)
dobra vec je remote auction house,protoze muzes hrat jiny hry a zaroven obsluhovat AH v prohlizeci..dungeon finder protoze uz se nemusis bavit VUBEC s nikym,hrat 100% solohru a stane se i ze se v dungeonu vystrida 8 lidi a tobe to je uplne jedno protoze ti je tam pocitac sazi jak kdyby to byli boti a chodej se tak ze se na zacatku zhluboka nadechnes,vybehnes dopredu,po ceste agrujes vsechno vcetne bosu a ostatni to aoeckujou
je to fail,expanze muze byt dobra,to nerikam

Jasná, každému podle chuti. Já holt nejsem na HC hry, nejsem ochoten tomu obětovat čas, více mi vyhovuje arcádové hraní typu Diablo, God of War apod.
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 19/11/2010 :  10:38:53  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
brute preco si mi nepisol na ICQ, povedal by som ti o tej hre vsetko

MMO traveller
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 19/11/2010 :  12:04:13  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Greydawn

brute preco si mi nepisol na ICQ, povedal by som ti o tej hre vsetko

Ale no, nekecaj :D

V kazdom pripade, nic ti nebrani znovu vylevelit postavu, ktoru uz mas.
Napr. shamana/huntra od lev1, pripadne pockat na datac a uzit si komplet revamp.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Dokky
Starting Member

30 Posts

Posted - 26/11/2010 :  15:44:35  Show Profile Send Dokky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Drzaka - negankuju, tenhle zpusob PvP mne nezajima ale chci vydrzet burst a gankerovi to vratit.

Toto neriesi classa, ale equip.
Alebo inak - mas resilience, vydrzis burst,
Nemas resilience - nevydrzis burst.

Rozdiel je snad iba u tankov - ti maju kopec zachrannych abilitiek.

quote:

Toto neriesi classa, ale skill :)
quote:

Na toto su najlepsie classy feral druid, DK a paladin.
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 02/12/2010 :  01:25:39  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

jednoznacne druid, diky dual specu, muzes podle nalady si hrat heal, tanka, nebo sovu... prestane te bavit healovat muzes jednoduse hrat neco jineho... pokud budes met locka / rogunu / huntra / maga / DK.. vicemene ve stejne situaci zacnes expit alta / skoncis, to ti s druidem nehrozi. I nejakou "motivaci" mas delsi, protoze si muzes sbirat 3 ruzne geary na kazdy spec.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 02/12/2010 :  08:10:41  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

quote:
Originally posted by brutus

jednoznacne druid, diky dual specu, muzes podle nalady si hrat heal, tanka, nebo sovu... prestane te bavit healovat muzes jednoduse hrat neco jineho... pokud budes met locka / rogunu / huntra / maga / DK.. vicemene ve stejne situaci zacnes expit alta / skoncis, to ti s druidem nehrozi. I nejakou "motivaci" mas delsi, protoze si muzes sbirat 3 ruzne geary na kazdy spec.

zapomel jsi napsat ze ma druid jeste kocku .. a lachtana .. a ze DK muze byt taky tank :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 06/12/2010 :  18:07:18  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

1. Do levelu 70 je to čistokrevná arcáda alá Diablo. Což mi osobně nevadilo. Level 60 jsem měl za dva dny played.
2. Arcáda je to díky dungeon finderu a přebustlé damage přenastavené na datadisk. Bylo zábavné se vrátit do všech starých dungů.
3. Jsou totálně předělané talenty a díky tomu herní mechanika jednotlivých class a podle mě je to dobře udělané.
4. Posun v grafice. Osobně hraju na mekovi, kde je stejná úroveň grafiky jako DX11 a je to ve hře poznat.
5. Ve hře se objevuje mraky lidí oblečených do High warlord a T2(T3) setů. Jak jsem chodil dungy od levelu 60 do 70 tak jich bylo opravdu hodně. Lidi se evidentně vrací na datadisk.

Atd. Celkově jsem příjemně překvapený.

souhlas,prijemne prekvapeni, ktere stoji za opetovne zahrani

sice po poslednim patchi se dmg a healy snizily
jsou nove bind account itemy

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 06/12/2010 :  19:21:36  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
jde BoA poslat z aliance na hordu? jde to poslat na jiny server?

edit: nejde

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL

Edited by - Eagle on 06/12/2010 19:45:08
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000