Author |
Topic  |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 02/02/2011 : 13:40:41
|
Hrajete někdo dva accounty ? Myslím tím najednou na jedné/dvou mašinách ?
|
|
| |
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 05/02/2011 : 00:31:07
|
Jop hrával jsem. Na jednom počítači. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 07/02/2011 : 15:46:12
|
ja hral v nedeli 2 accounty na dvou pc :) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 09/02/2011 : 06:44:55
|
Sice je to občas docela schíza, ale je to větší chalenge. Čim vcětší level, tim víc přibývá kouzel atd a začíná v tom bejt opravdu guláš. Tak na levelu 20 to začne bejt asi mnohme zajímavější. Zatím hraju/testuju kombinace warrior/priest a paladin/priest. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 09/02/2011 : 07:56:53
|
a hrajes aspon kazdou rukou jednoho nebo to stridas? |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 09/02/2011 : 09:12:09
|
Hraju tanka na main okne a priesta na vedlejsim. Zakladni veci od priesta mam na num1-num9. Používám SW isboxer, který umí mapovat klávesy z jednoho klienta a posílá je do druhého. Ještě me zbývý volné /, *, -, + a potom uvidím kam co budu mapovat.
Tzn. ano, hraju oběma rukama. Není možné se soustředit na jeden char, protože potom se mozek přepne a ztratí povědomí o tom druhém. Je potřeba se to naučit mačkat tak nějak automaticky a koukat na obě okna tak trochu "rozmazaně" najednou, abych to přesně popsal. |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 09/02/2011 : 10:26:28
|
Zergovat myslíš sdílet stejné klávesy mezi dvěma klienty ? Tzn. např. klávesy 1-9 a hraješ třeba za dva mágy s smažíž oběma stejné DD a DOTky ? Isboxer je multibox a okna si můžeš poskládat na monitoru jak chceš. Např. jedno veliké + tři menší v pravé části monitoru pod sebou apod. Záleží na tom kolik hraješ charů. Můžeš mít i dva monitory a dokonce umí posílat key strokes na jinou mašinu. |
Edited by - ehivar on 09/02/2011 10:47:35 |
 |
|
Dorlas
Moderator

2784 Posts |
Posted - 09/02/2011 : 10:41:24
|
V dark age of camelot to valili macro grp. Treba team banshey. Ten mel 7 casteru a 1 healera - valil to asi na 4compech. Vcelku sranda  |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 09/02/2011 : 10:52:40
|
Mohl bych hrát dva mágy a bylo by to asi poměrně efektivní, protože bych hodně vecí usmažil dřív, než by to ke mě doběhlo, ale to by mě nebavilo. Isboxer umí na jednu licenci 5 accountů tuším, ale do toho fakt nejdu. :-)
Jinak jsem zjistil, že klasickej warrior je prvních asi 5-6 levelů docela tragickej. Docela blbě se s ním získává rage. Teď na levelu 10-11 už je to mnohem lepší. Má konečně už AOE abilitu a dá se s tím kontrolovat neposlušnej mob, kterému se zachce priesta. Ještě mám druhou dvojci priest + paladin, tak časem uvidím, co se mě hraje líp. |
 |
|
vool
Junior Member

842 Posts |
Posted - 19/04/2011 : 13:50:01
|
Pořád na to wowko nadávám, tak teď musím i pochválit. Mám za sebou parádní zážitek. Byl jsem se svým druid healerem daily random HC a dostal jsem se do grupy do Vortex pinnacle hnedle za prvního bosse. Pozdravím slušně a koukám, že krom mě máme v grupě čtyři detknajty. A co čert nechtěl, všichni se jmenovali stejně. Byl to teda moc šikovnej člověk, dali jsme to jen s 1 umrtim jednoho detknajta :)) a to já jsem lamil jak hrom, protože jsem byl z toho tak vydivočelej, že jsem ani nevěděl, jak se s druidem správně healuje. No moc príma zážitek teda. |
 |
|
|
Topic  |
|