Author |
Topic |
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 01/03/2011 : 12:28:49
|
Predpokladam ze me poslete do prdele ...
Ale vazne jsem linej cist si co je dalsi hra zac a procitat stocky topicu :-)
Takze ve zkratce. Dozvedel jsem se ze je hra podobna WOW.
Jsou tam nejake areny, RvR nebo neco podobneho jako napriklad ve Warhammeru? A tim padem by se jednalo tak nejak o novou zajimavou PvP alternativu k Warhammeru?
Respektive k jake hre by jste prirovnali PvP v riftu?
diky za info
|
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
|
| |
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 01/03/2011 : 12:39:06
|
RvR a Areny ee.
Co se týče open PvP. Tak oproti standardnímu běhání a bití co vidíš: Dá se tam "griefovat" kromě startovních zón do levelu 20 vše od quest giverů po obchodníky. Můžeš u protivníka spavnovat NPCčka který on musí kydlit atd. Můžeš rozbíjet jeho NPC wardstony (tady nevím k čemu přesně to je:)).
Ale obecně jde jen o znepříjemňování života protistraně:) Jinak mapa světa je poměrně malá (teď si tipnu tak půlka Kalimdoru). Takže je tam poměrně nahusto.
Reward systém nic převratnýho (favor alias honor) získatelná i ve WF. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 01/03/2011 : 13:10:59
|
jestli pulka kalimdoru tak to se ani nedivim ze je tak hodne serveru:-) |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 01/03/2011 : 19:27:03
|
Mapa sveta pulka kalimdoru...what..lol. Freemarch je jak Kalimdor, mozna o chlup mensi. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 01/03/2011 : 20:19:45
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Mapa sveta pulka kalimdoru...what..lol. Freemarch je jak Kalimdor, mozna o chlup mensi.
Mozna na mape:) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 01/03/2011 : 20:42:13
|
tak jak velke to teda je? :-)
A hlavne kolik je asi tak lidi na jednom serveru? (to se asi nikde najit neda co? jaka je kapacita online hracu) |
|
|
|
Jaffa
Junior Member
982 Posts |
Posted - 01/03/2011 : 22:12:56
|
No tak Silverwood začateční zona za guardiany je velkej jako Elwyn forest a Westfall ve WoWku dohromady, to je dost si myslím. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 01/03/2011 : 22:47:57
|
Je to velky hodne, akorat Tojeonde nema zadny odhad. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 01/03/2011 : 23:17:36
|
Ve freemarchi je hlavně vypíčeně moc pavouků, zasraný osminohý svině. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 02/03/2011 : 00:13:38
|
Nevim podle ceho to merite;) Ale jet ve wowku na pozemnim mountovi odnekud nekam je za trest. Tady se da kolecko silverwood stinefield ores dalsi dve zony zvladnout za 10 minut a to jeste musim davat bacha na to abych nechcipnul.
Nevim esli je bliz kalimdor=silverwood nebo pul kalimdoru=kontinent:p |
|
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 02/03/2011 : 01:44:13
|
fffuuuuuuu ------- , do čeho jsem se to kurva nalogoval ... |
|
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
Posted - 05/03/2011 : 15:57:49
|
Jak jste na tom s Warfronty? Na PvE serveru Stempike dostavaji guardiani sakra přes hubu. Jak jsou na tom ostatní servery? |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 07/03/2011 : 11:02:15
|
na pvp whitefall je to 50:50... |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
Dynty
New Member
310 Posts |
Posted - 07/03/2011 : 12:15:23
|
na pve serveru steampike dostavaj guardiani pres hubu..jo on uz to nekdo psal jo ? tak je to tak :) este ze hraju za g...sakra :)
|
www.boiians.cz |
|
|
STIG
Starting Member
11 Posts |
Posted - 07/03/2011 : 13:21:47
|
dynty nerek bych co hraju ja pvp tak je to vyrovnany na vyhry |
RIFT: Planes of Telara Boii Warrior Champion |
|
|
BeoKiller
Starting Member
10 Posts |
Posted - 07/03/2011 : 13:53:23
|
Popiste sve dojmy z Open PVP, co vsechno lze a co Vam chybi. Warfronts jsou sice zabava, ale opravdoveho PvPera to neuspokoji... |
|
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
Posted - 07/03/2011 : 14:01:55
|
quote: Originally posted by STIG
dynty nerek bych co hraju ja pvp tak je to vyrovnany na vyhry
Třeba se to liší v 10-19, 20-29 a tak.. v šem to máš 50/50? |
|
|
Dynty
New Member
310 Posts |
Posted - 07/03/2011 : 14:58:26
|
ono je to asi jak kdy,ja si spis delal legraci
Abych tedy blbe neplkal na foru a podaval pouze spolehlive informace hodne bojana ktery to mysli vazne,udelal jsem malou pripadvou studii v den kdy jsem mel dovolenou:
8:00 – 9:00 Tempo je pomale,ve hre je 40% hracu kteri hrali celou noc a dochazi jim kafe a dojizdi pernik a koks. Hry vyrovnane 50:50 9:00 – 9:30 Zacinaji se objevovat prvni skolaci co se hodili marod a prichazeji od doktora. Defianti maji lehce navrch 40:60 9:30 – 10:00 Ti co tahli nocni sichtu,spi. Zaskolaci a marodi ovladli hru. Defianti tezce dominuji 10:90 10:00 – 12:00 Dospeli nepracujici/dovolenkujici uz jsou vzhuru a hraji. Primetime #1 pro guardiany 70:30 12:00 – 18:30 Regurelni skolaci ovladli hru. Nehrat!! 30:70 18:30 – 23:00 Toto je PvE cas. Hraji jen ti co hraji kvuli PvP (defianti),ostatni jsou v dungeonu..za guardiani hrajou ti “Musim vyzkouset to PvP” 20:80 23:00 – 4:00 Primetime #2 pro Guardiany. Skolaci spi. 80:20 4:00 – 8:00 Hra pripomina BotWars 2,kdyz nekomu sebrete fang pred nosem,jeste minutu premejsli proc ho nema,nebo si mysli ze ho ma. Excelujici jedinci jsou na perniku nebo koksu..Nehrat! 50:50
|
www.boiians.cz |
Edited by - Dynty on 07/03/2011 14:59:21 |
|
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
Posted - 07/03/2011 : 15:08:18
|
Trošku si to pleteš. Defianti = Dospělí, stejně jako Horda. Guardiani = děti, stejně jako Aliance. :o)
Nebo jak mi chceš vysvětlit, že Rodier hraje za guardiany? :D
Edit: Já už to chápu! Školáky si myslel u nás za Guardiany. :o)Tak to potom jo, to už mi dává smysl. |
Edited by - Azkaban on 07/03/2011 15:11:15 |
|
|
Dynty
New Member
310 Posts |
Posted - 07/03/2011 : 16:31:47
|
quote: Originally posted by Azkaban
Trošku si to pleteš. Defianti = Dospělí, stejně jako Horda.
to mozna platilo pri releasu wowka tohle to,ale uz je to davno presne naopak ted je IN bejt spatnej chlapik a temer bez vyjimky je tech spatnejch vzdycky vic |
www.boiians.cz |
|
|
STIG
Starting Member
11 Posts |
Posted - 08/03/2011 : 13:03:15
|
rodierovi je prece 47 |
RIFT: Planes of Telara Boii Warrior Champion |
|
|
Arach
Junior Member
522 Posts |
Posted - 08/03/2011 : 13:11:11
|
jak tam vlastne funguje pvp ? jsou tam nejaky "areny" x proti x lidem ? world pvp nebo je to zalozeny vetsou na zerku u nejakejch hradu atd... ? |
|
|
Jace
Average Member
1183 Posts |
Posted - 08/03/2011 : 14:06:35
|
arach: pise se zerg. Zerg od zergling. Sry za grammar nazi vlozku, ale uz jsem to nemohl vydrzet |
MMOs failed. |
|
|
DarkFace
Junior Member
700 Posts |
Posted - 08/03/2011 : 14:25:48
|
Su tam Warfronty (BG), areny som zatial nevidel, world PvP je celkom sranda, ale nejak extra som si ho neuzil - maly lvl a nemam velmi cas hrat. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
|
|
Dynty
New Member
310 Posts |
Posted - 08/03/2011 : 14:35:38
|
quote: Originally posted by Arach
jak tam vlastne funguje pvp ? jsou tam nejaky "areny" x proti x lidem ? world pvp nebo je to zalozeny vetsou na zerku u nejakejch hradu atd... ?
zadny hrady ani nic podobnyho tam neni..muzes svym zpusobem zabrat questhuby a nacpat tam straze svoji strany,dokud to protistrana nedobije zpatky,ale k nicemu to neni,ani jmeno tvoji guildy tam videt nebude. |
www.boiians.cz |
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 08/03/2011 : 15:21:35
|
quote: Originally posted by Jace
arach: pise se zerg. Zerg od zergling. Sry za grammar nazi vlozku, ale uz jsem to nemohl vydrzet
pfff kazdy vi ze ZERG znamena Zealot Elite Righteous Guardians :D
|
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 08/03/2011 : 15:27:40
|
quote: Originally posted by Dynty
quote: Originally posted by Arach
jak tam vlastne funguje pvp ? jsou tam nejaky "areny" x proti x lidem ? world pvp nebo je to zalozeny vetsou na zerku u nejakejch hradu atd... ?
zadny hrady ani nic podobnyho tam neni..muzes svym zpusobem zabrat questhuby a nacpat tam straze svoji strany,dokud to protistrana nedobije zpatky,ale k nicemu to neni,ani jmeno tvoji guildy tam videt nebude.
rodierovina |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Dynty
New Member
310 Posts |
Posted - 08/03/2011 : 16:10:54
|
quote: Originally posted by Pertha rodierovina
zato od tebe to byla pekna a konstruktivni odpoved na otazku,chytraku |
www.boiians.cz |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 08/03/2011 : 16:13:08
|
quote: Originally posted by Dynty
quote: Originally posted by Pertha rodierovina
zato od tebe to byla pekna a konstruktivni odpoved na otazku,chytraku
s rodierovinama nema smysl bojovat, proste je to temer opacne a ano za zabrani ancient stonu cele zony napriklad je dost vyznamna odmena |
|
|
|
DarkFace
Junior Member
700 Posts |
Posted - 08/03/2011 : 17:28:16
|
Aka?
Este som to zatial nevidel, tak sa podel, nech sa mame na co tesit :) |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
|
|
Arach
Junior Member
522 Posts |
Posted - 09/03/2011 : 08:35:52
|
co je BG ? wow slang (je to dobre gramaticky Jaci ?) neovladam :-) |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 09/03/2011 : 08:50:43
|
quote: Originally posted by Isac fffuuuuuuu ------- , do čeho jsem se to kurva nalogoval ...
No lol. Isacu ty zoufalce do ceho si se to nechal naverbovat? :D
Vcera lognu na TS a tam unk v pve sekci, draken taky kdesi. Videt tam jeste tebe tak spadnu asi pod stul :D.
Mel si jit do fallen earth. Hrajeme to tech s gorthaurem a zatim luxusni zabavicka.
Jo a ve fallen earthu je to bez diskuze. Svet je tam kuuuurevsky velkej :D. Newbie lokace je velka jako cela mapa wowka + vsechny jeho datadisky. Gorthaur si ted koupil za 15USD motorku aby to mohl prejet rychlejc. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
|
|
Milan
Junior Member
777 Posts |
Posted - 11/03/2011 : 11:06:26
|
Tak možná hošani udělali dobře, že šli na ten PvE server. Pozor následuje můj subjektivní dojem. (to jen, aby se tu hned nezačalo trolovat. Viz ten Australan pár postu nademnou. ) Na PvP server jsem šel s tím, že když totálně vykradli WoW, a na WoW PvP serveru se hraje v pohodě, tak tady to bude to samé. Můj level mě teď přivedl do Scarlet Gorge (lvl 27-35). Bohužel zon je málo a jak koukám na mapu, tak od tohoto levelu jsou společné. Zároveň design urovní neumožnuje jit někam jinam, jelikož mám vždy Q do určité malé zony a až je splním, dostanu další o kousem vedle. Takže není možnost vyklidit pole a jít expit někam jinam. Podle mého ty zony mohli být oddělené jako ve Wowku. Takhle je to trošku více Hard-core než jsem myslel... |
|
|
BeoKiller
Starting Member
10 Posts |
Posted - 11/03/2011 : 13:03:08
|
quote: Originally posted by Milan
Tak možná hošani udělali dobře, že šli na ten PvE server. Pozor následuje můj subjektivní dojem. (to jen, aby se tu hned nezačalo trolovat. Viz ten Australan pár postu nademnou. ) Na PvP server jsem šel s tím, že když totálně vykradli WoW, a na WoW PvP serveru se hraje v pohodě, tak tady to bude to samé. Můj level mě teď přivedl do Scarlet Gorge (lvl 27-35). Bohužel zon je málo a jak koukám na mapu, tak od tohoto levelu jsou společné. Zároveň design urovní neumožnuje jit někam jinam, jelikož mám vždy Q do určité malé zony a až je splním, dostanu další o kousem vedle. Takže není možnost vyklidit pole a jít expit někam jinam. Podle mého ty zony mohli být oddělené jako ve Wowku. Takhle je to trošku více Hard-core než jsem myslel...
Jsem take v Scarlet Gorge, naopak ocenuji to, ze jest lokace spolecna. Asi jsi nehral Lineage, tam jsou defacto spolecne vsechny lokace. Neexistuji klasicke frakce, pouze klany a aliance PvP typu (tedy vse tvori hraci).
Muj subjektivni dojem je, ze prave PvP dela MMORPG, PvE je pouze spestreni. Budu tedy doufat at si RIFT uz tolik z toho WoW nebere, ale spise se soustredi na WAR a L2 (RvR, Castle Siege,..)
Take nerad pouzivam termin "vykradli", jelikoz RIFT je vyborna hra prave proto, ze vzala to nejlepsi z ostatnich her. Pokud chces originalitu, tak GuildWars2 ji pravdepodobne prinese.
|
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 11/03/2011 : 13:17:24
|
gw2 bude uplne stejna kopie wow jako rift .. |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 11/03/2011 : 13:20:01
|
Doufam ze treba casem spustej ffa server, to by bylo |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
Stirius
New Member
416 Posts |
Posted - 11/03/2011 : 13:20:03
|
No, byl jsem mrknout do té jižní lokace, co je cca kolem 40. levelu a tam jsem si říkal, že jsem rád za pve server. Protože tam je naprosto společné město, kde jsou npc, quest giveři, merchanti apod. A teď si vem, že budete chtít jen odevzdat quest nebo něco prodat apod. Pokud bude některá strana na serveru v převaze, tak ta druhá utře těžce prdel. |
Boiians leader http://www.boiians.cz
|
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 11/03/2011 : 13:21:07
|
quote: Originally posted by Stirius
No, byl jsem mrknout do té jižní lokace, co je cca kolem 40. levelu a tam jsem si říkal, že jsem rád za pve server. Protože tam je naprosto společné město, kde jsou npc, quest giveři, merchanti apod. A teď si vem, že budete chtít jen odevzdat quest nebo něco prodat apod. Pokud bude některá strana na serveru v převaze, tak ta druhá utře těžce prdel.
primo v ty jeskyni to maj vypnuty. Nemuzes napadnout druhou stranu, ale vylezes ven a pres drzku dostanes... |
|
|
|
BeoKiller
Starting Member
10 Posts |
Posted - 11/03/2011 : 13:32:34
|
quote: Originally posted by Eagle
gw2 bude uplne stejna kopie wow jako rift ..
Sry, ale vse se netoci jen kolem WoWka, podle me je WoW jen jedna z tech mene kvalitnich, sic popularnich MMORPG her. GuildWars2 rozhodne kopie nebude, ani nahodou. To co slibuji posouva MMORPG zas o krok dal.
RIFT je dle meho nazoru povedenou kompilaci vice MMORPG, na prvni pohled WoWka(nechci srovnavat). Podle me je ale meritkem uspesnosti dane hry prave PvP -> totiz prave PvP zustane az prestane bavit PvE. Kdo hral EvE a zil alespon chvilku v "nule"(zero security status), ten to dokaze ocenit. Tedy budu netrpelive ocekavat dalsi vyvoj PvP v RIFTu. |
|
|
BeoKiller
Starting Member
10 Posts |
Posted - 11/03/2011 : 13:39:33
|
quote: Originally posted by Stirius
No, byl jsem mrknout do té jižní lokace, co je cca kolem 40. levelu a tam jsem si říkal, že jsem rád za pve server. Protože tam je naprosto společné město, kde jsou npc, quest giveři, merchanti apod. A teď si vem, že budete chtít jen odevzdat quest nebo něco prodat apod. Pokud bude některá strana na serveru v převaze, tak ta druhá utře těžce prdel.
No prave, to nuti druhou stranu zareagovat a postavit se zlotrilym Defiantum organizovane. Pokud nebude opravdu vyrazna prevaha jedne strany na serveru, bude to spis zabava, ne? Kdyby bylo na me, opustil bych model dvou frakci a postavil bych hru na modelu, kde mozne konkurencni skupiny vytvari prave hraci.(pr. Lineage2) - coz by prineslo obrovskou variabilitu. |
Edited by - BeoKiller on 11/03/2011 13:40:50 |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 11/03/2011 : 13:48:45
|
quote: Originally posted by BeoKiller
No prave, to nuti druhou stranu zareagovat a postavit se zlotrilym Defiantum organizovane. Pokud nebude opravdu vyrazna prevaha jedne strany na serveru, bude to spis zabava, ne? Kdyby bylo na me, opustil bych model dvou frakci a postavil bych hru na modelu, kde mozne konkurencni skupiny vytvari prave hraci.(pr. Lineage2) - coz by prineslo obrovskou variabilitu.
prsne tak dokud nemuzes mlatit vlastni tak je to o nicem ... at si lidi delaj politiku sami ... proc nemuzu mlatit stejnou rasu .. vzdyt to nema logiku |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
|
|
Stirius
New Member
416 Posts |
Posted - 16/03/2011 : 09:16:45
|
Hm, včera jsem jel na 44ce levelu pár front a vypadá to, že Dynty má pravdu. 2 lidi ve skupině psali, že už mají 6 výher v řadě a z jiných front. Já dal 3 za sebou a Defy jsme rozmázli. Asi v půl dvanácté večer už děcka nehrají a vedou Guardiani
Docela prdel, Codex = první v killech (61), 12k expů, přes 1k favor. Škoda, že to tak nejde vždycky. Další codex byl podobný a taky cca 950 favor. S takovou se to pak pěkně nafarmí na lepší itemy... |
Boiians leader http://www.boiians.cz
|
Edited by - Stirius on 16/03/2011 09:17:04 |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 16/03/2011 : 11:03:09
|
me osobne ty warfronty bavej jen v grupe... Aspon 3 lidi, jinak me to prijde jako naprosta ztrata casu... Proste Kvejk arena... |
|
|
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
Posted - 16/03/2011 : 11:04:45
|
Já myslím, že se to trošku změnilo, páč na serveru Steampike jsem ted za Wara chodil warfronty a byl zázrak, když jsme to projeli. Kluci v guildě podobný problém.
|
|
|
Scout
New Member
256 Posts |
Posted - 16/03/2011 : 13:05:46
|
je mozne nejak ve hre vzit jiny soul misto toho co mam ? vzal jsem si "omylem" druida a spis bych chtel mit cabalistu. pujde to ? nebo musim rozehrat novou postavu ? |
|
|
|
DarkFace
Junior Member
700 Posts |
Posted - 16/03/2011 : 13:10:22
|
Ano ide. Souly idu menit vramci classy, tzn ak si cleric nemozes byt paragon/champion/bard etc.
Najskor vsak musis urobit easy quest, aby sa ti ten soul spristupnil. Ide to taktiez resetnut u class trainera a souly zmenit (ak ich uz mas odomknute questami). |
|
|
Scout
New Member
256 Posts |
Posted - 16/03/2011 : 13:12:56
|
quote: Originally posted by DarkFace
Ano ide. Souly idu menit vramci classy, tzn ak si cleric nemozes byt paragon/champion/bard etc.
Najskor vsak musis urobit easy quest, aby sa ti ten soul spristupnil. Ide to taktiez resetnut u class trainera a souly zmenit (ak ich uz mas odomknute questami).
prima tak aspon nemusim levelovat od zacatku :) ciste nahodou netusis kde se bere quest na soul cabalisty ?(za guardiany) |
|
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 16/03/2011 : 13:15:38
|
quote: Originally posted by Scout
quote: Originally posted by DarkFace
Najskor vsak musis urobit easy quest, aby sa ti ten soul spristupnil. Ide to taktiez resetnut u class trainera a souly zmenit (ak ich uz mas odomknute questami).
prima tak aspon nemusim levelovat od zacatku :) ciste nahodou netusis kde se bere quest na soul cabalisty ?(za guardiany)
Vsechny soul questy se berou v sanctumu po levelu 13. Lze vzit vzdy jen jeden naraz. |
|
|
|
DarkFace
Junior Member
700 Posts |
Posted - 16/03/2011 : 13:16:24
|
Prvy quest ti da na vyber classu (ty si si vybral druida), dalsi quest akonahle vyjdes zo startovnej lokacie ti da na vyber dalsi soul. Class trainer je potom kempe, akonahle sa dostanes z prveho mestecka (to je na reset soulov, ak ich uz mas). Quest na soul dostanes az v Sanctum, co je dost daleko, tak lvl 13 +-. Mas zavriet rift a potom zabit moba. |
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 16/03/2011 : 13:42:46
|
quote: Originally posted by tojejedno Vsechny soul questy se berou v sanctumu po levelu 13. Lze vzit vzdy jen jeden naraz.
Vsechny se rozhodne neberou v Sanctumu, cast se jich bere v Argent Glade. |
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 16/03/2011 : 13:54:31
|
quote: Originally posted by Atronach
quote: Originally posted by tojejedno Vsechny soul questy se berou v sanctumu po levelu 13. Lze vzit vzdy jen jeden naraz.
Vsechny se rozhodne neberou v Sanctumu, cast se jich bere v Argent Glade.
presneji magove to maj i v argent glade, zbytek v sanctumu |
|
|
|
Topic |
|