Author |
Topic |
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
|
| |
Ossiris
Starting Member
97 Posts |
Posted - 14/03/2011 : 13:12:27
|
Nebyl by nějaký názor co se týče craftu? Já jedu armorsmith. Všechno v poho, ty artisan marky na ty plánky. Dostávají se co jsem si zatim všiml pouze za ty opakovací Q. Sice jich nedávají moc ale lepší jak nic:) Jen mám problém s tím, že se tam nějak smeltuje ten salvage do nějakých barů a nemám na ně plánek a ani mne to nikdo nechce naučit. Neví někdo jak s tím?
Dále jak to je s tím runecraftem a vytvářením artefactů? Jak to tam přesně je a na co a jak se to využívá. Asi vím ale nechce teoretizovat:) |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 14/03/2011 : 13:21:13
|
quote: Originally posted by Ossiris
Nebyl by nějaký názor co se týče craftu? Já jedu armorsmith. Všechno v poho, ty artisan marky na ty plánky. Dostávají se co jsem si zatim všiml pouze za ty opakovací Q. Sice jich nedávají moc ale lepší jak nic:) Jen mám problém s tím, že se tam nějak smeltuje ten salvage do nějakých barů a nemám na ně plánek a ani mne to nikdo nechce naučit. Neví někdo jak s tím?
Dále jak to je s tím runecraftem a vytvářením artefactů? Jak to tam přesně je a na co a jak se to využívá. Asi vím ale nechce teoretizovat:)
ty matrose co ziskas salvagem armoru uzijes na vyssim skillu delaji ze z toho temporary enchanty |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Ossiris
Starting Member
97 Posts |
Posted - 14/03/2011 : 14:06:47
|
No právě, ja už pravě umím ty planky co to využívají mam armorsmith a mining na 200. Ale tech 5ks salvage se kliknutím předělá na jednu cihličku ale potom je ještě další lvl, nevím jak se to ted přesně jmenuje je to nejaky R..... metal. A vůbec nevím jak se k tomu plánku dopracovat. Žádný trener mi to neukazuje:( |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 14/03/2011 : 15:01:15
|
No právě, ja už pravě umím ty planky co to využívají mam armorsmith a mining na 200. Ale tech 5ks salvage se kliknutím předělá na jednu cihličku ale potom je ještě další lvl, nevím jak se to ted přesně jmenuje je to nejaky R..... metal. A vůbec nevím jak se k tomu plánku dopracovat. Žádný trener mi to neukazuje:(
Jestli je to stejne jako u runecraftu, tak nejde o recept, ale Kazda surovina ma tri levely kvality. Takze treba 5 nejmensich ti da prostredni. Pet prostrednich nejlepsi. Jedna nejlepsi 15 nejhorsich. Vse right click bez receptu a skillupu. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Ossiris
Starting Member
97 Posts |
Posted - 14/03/2011 : 16:10:23
|
aha, tak by mohlo být ono:) díky |
|
|
Ossiris
Starting Member
97 Posts |
Posted - 21/03/2011 : 12:13:14
|
Nevíte někdo kde se berou ty fialové marky na pořízení těch epickýc hsvitků u vendora v hlavním městě? ty zelene jsou za dení Q ale tady to nevím. Nevíte někdo kde se to bere? |
|
|
Havran
New Member
305 Posts |
Posted - 21/03/2011 : 12:26:36
|
Nevíte někdo kde se berou ty fialové marky na pořízení těch epickýc hsvitků u vendora v hlavním městě? ty zelene jsou za dení Q ale tady to nevím. Nevíte někdo kde se to bere?
Taky za denni Q - v master baglu je sance na drop fialove marky |
|
|
Stirius
New Member
416 Posts |
Posted - 21/03/2011 : 12:54:33
|
Ještě je pravděpodobné, že to padá až od lvlu 50. Páč jsem teď 48 lvl a tak 14 dní v kuse otvírám master bágl za runy a ještě nepadla. Plus pár masterů za outfittera. |
Boiians leader http://www.boiians.cz
|
|
|
Deimnia
Moderator
1624 Posts |
Posted - 21/03/2011 : 14:51:31
|
quote: Originally posted by Stirius
Ještě je pravděpodobné, že to padá až od lvlu 50. Páč jsem teď 48 lvl a tak 14 dní v kuse otvírám master bágl za runy a ještě nepadla. Plus pár masterů za outfittera.
Neco na tom asi bude, ja mam crafty na twinkovi level 20 a presto, ze mam 3x300 craft skill a delam daily skutecne denne, tak mi zatim zadny fialovy nepadnul. |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 21/03/2011 : 21:51:47
|
Me padnul nekde okolo 30ky. Asi bude proste rare, kdyz je fialovej :P. |
Edited by - PRIBOO on 21/03/2011 21:52:08 |
|
|
Ossiris
Starting Member
97 Posts |
Posted - 22/03/2011 : 10:34:07
|
No tak to je fakt super, to to asi jen tak mit nebudu jelikož denní Q nedělám každý den protože ani nemám tolik matroše:)Ta ruda na Armor a wapon je děs, každej těží jak vzteklej:))armor mam na 250 a wapon jen na 100, nechce se mi zatim těžit iron:)) a na aukci ted řádi vysoke ceny:)No mam zatim jen 46 takže počítám že do pátka odhalím tajemství:))
Potom jsem se setkal ještě s dvěma věcma co nějak nevím:)
1. jak se získá ten 110% mount v Silveru, takova ta horska bestie, ty nižší jsou za repku ale tenhle ma napsany že potřebuji nějaky gloriefield u ty frakce nebo jak to píšou:) ale repka končí u revered.
2. Padají fialové artefakty - k čemu je když se složí krom toho že to dá lucky coin? nevšiml jsem si nějakého bonusu |
|
|
DarkFace
Junior Member
700 Posts |
Posted - 22/03/2011 : 15:36:11
|
No vidis, ja mam rudy mrte, davam zadarmo v guilde :)
Ak si na Whitefail a defiant, tak ti nejaku poslem. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
|
|
|
Topic |
|