Author |
Topic |
|
MAR
Starting Member
3 Posts |
|
| |
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 06/06/2007 : 16:29:07
|
tak to asi udelali pozdeji znova, nebot mne ten free month dojizdi az ted :-)) bohuzel mi na nem hral kamos a udelal mi BFR za New Conglomerate..takze hraju za NC ..
hraje vubec jeste nekdo za Vanu? pac predpokladam ze ho umluvim k vyleveleni i za vanu ;-DD |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Murdy
New Member
285 Posts |
Posted - 09/06/2007 : 19:15:12
|
quote: Originally posted by Rodier
tak to asi udelali pozdeji znova, nebot mne ten free month dojizdi az ted :-)) bohuzel mi na nem hral kamos a udelal mi BFR za New Conglomerate..takze hraju za NC ..
hraje vubec jeste nekdo za Vanu? pac predpokladam ze ho umluvim k vyleveleni i za vanu ;-DD
Já ještě hraju,ale už jen občas na odreagování,takže ani nevim jestli je eště někdo další s aktivním accountem .) |
http://soundcloud.com/unvorsum |
|
|
Milan
Junior Member
777 Posts |
Posted - 20/07/2007 : 17:49:36
|
quote: Originally posted by Murdy
hraje vubec jeste nekdo za Vanu? pac predpokladam ze ho umluvim k vyleveleni i za vanu ;-DD
Já ještě hraju,ale už jen občas na odreagování,takže ani nevim jestli je eště někdo další s aktivním accountem .)
Ta free verze jeste bezi nebo uz ji stopnuli? |
|
|
Murdy
New Member
285 Posts |
Posted - 21/07/2007 : 12:39:09
|
quote: Originally posted by Milan
quote: Originally posted by Murdy
Já ještě hraju,ale už jen občas na odreagování,takže ani nevim jestli je eště někdo další s aktivním accountem .)
Ta free verze jeste bezi nebo uz ji stopnuli?
Free verze (Planetside Reserves) už neběží,bylo to omezený do půlky dubna myslim .( Nutno dodat,že ukončení free accountů nemělo moc velkej vliv na úbytek hráčů.Prostě i když se lognu ve 2 v noci na evropskym serveru,furt si zapařim ....jen je tam míň noobů na nízkym lvlu,protože free verze byla omezená myslim do lvlu 6 |
http://soundcloud.com/unvorsum |
|
|
darlock
New Member
129 Posts |
Posted - 27/10/2007 : 11:07:31
|
vanu outfit myth je stale aktivny |
Anarchy Online Trader Darlockus PlanetSide My Character LOTRO : Tallrian- elf -hunter |
|
|
darlock
New Member
129 Posts |
Posted - 29/12/2007 : 13:59:51
|
info pre tych co uz Planetside hrali na 20.1 mate zdarma aktivovane ucty v ramci vianocnej akcie, takze kto ma zaujem moze sa pozriet co sa v poslednom case na Planetiside zmenilo jo este nieco 4 januara oslavuje Myth 4 vyrocie
viac na http://community.myth.sk/forums/p/604/1263.aspx#1263 |
Anarchy Online Trader Darlockus PlanetSide My Character LOTRO : Tallrian- elf -hunter |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 18/01/2008 : 11:43:41
|
zajimavy je, ze u 1. uctu mam do 20.1. (stejne jako Vanguard) u 2. uctu s PS mam az do 19.2.
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
hvezdosvit
Starting Member
45 Posts |
Posted - 18/05/2011 : 15:23:41
|
45 dni zdarma veteranum jako omluva za odstavku Station. A nejspis taky jako promo blizici se Planetside2. |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 19/05/2011 : 01:39:34
|
quote: Originally posted by hvezdosvit
45 dni zdarma veteranum jako omluva za odstavku Station. A nejspis taky jako promo blizici se Planetside2.
Ono se chystá Planetside 2? Že by byli mé modlitby vyslyšeny? :) |
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
|
Topic |
|