Author |
Topic |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 25/08/2010 : 20:11:05
|
Přísahal bych, že už jsem tu nějakej takovej topic zakládal! A nemůžu ho najít:(
Asi za to může ten Krakonoš! Sem si musel koupit místní pivo. Což vlastně vyvolalo nostalgii a proto vám sem píšu.
BTW, kdyby někdo chtěl hlídat dvě děti, tak vám prozradím místo svého pobytu. Zdarma vyfasujete i Baruš. Náklady na děti vám uhradím;)
|
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
| |
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 26/08/2010 : 10:33:18
|
Jsem pro! Naklady za to ze nebudu v praci budu uctovat jen z 80%! Sice rikas ze hlidas decka, ale zda se ze se nudis krapet :) uzivej! :) |
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 01/02/2011 : 12:34:48
|
OMG budu asi s Perthou v jedný guildě! To musíte vidět, neváhejte se k nám přihlásit!:) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 01/02/2011 : 13:42:28
|
neudrzis tajemstvi ani chvilku |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 03/10/2011 : 22:38:12
|
njn, se mi accountu neujal zadnej kamo |
|
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 05/10/2011 : 10:23:48
|
Ujmu se! Mas tam goc? ;) |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 05/10/2011 : 11:17:46
|
par neupgradovanych gocu tam bylo:) Esli si teda jeste dobre pamatuju co je goc |
|
|
|
|
Topic |
|