Author |
Topic |
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
ceh430
Starting Member
20 Posts |
Posted - 20/12/2011 : 20:18:36
|
doprdele uz, sice me dorazil kod uz vcera ale nefungujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
vyhodilo to error :"The product code entered has been disabled."
mazec no, jako nechapu.... celej nasranej sem volal do ameru tem lamkam na tu jejich support linku po pul hodine prepojovani me nakonec rekli ze musim kontaktovat prodejce a vyzadat si novej kod... proc je to blokle to me nerekli.... tomu typkovi z aukra sem to psal uz vcera o pulnoci 2 emaily a este neodpovedel >.< |
Edited by - ceh430 on 20/12/2011 20:20:30 |
|
|
Je-lito
Starting Member
4 Posts |
Posted - 20/12/2011 : 20:58:25
|
Kod dorazil me a vsem kamaradum. Takze prodejce je velice solidni clovek, klobouk dolu! |
|
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
Posted - 20/12/2011 : 22:11:06
|
Nevíte jak si aktivovat ve hře ty itemy? |
|
|
Aragorn
Average Member
1001 Posts |
Posted - 20/12/2011 : 22:31:09
|
quote: Originally posted by Azkaban
Nevíte jak si aktivovat ve hře ty itemy?
mel bys je mit v ingame mailu |
Kallath <Mor do Kuli> |
|
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
Posted - 21/12/2011 : 00:16:28
|
Tak to trvalo asi 1 hodinku po zadani kodu a mam to opravdu v ingame mailu.
|
|
|
Trasher
Moderator
376 Posts |
Posted - 21/12/2011 : 20:04:40
|
quote: Originally posted by Je-lito
Kod dorazil me a vsem kamaradum. Takze prodejce je velice solidni clovek, klobouk dolu!
mno tak mne a vsem mejm kamaradum zatim dorazilo opet jen tohle
Dobrý den, děkujeme za kontaktování, pokud Váš email bude vyžadovat odpověď, obdržíte jí v pracovní době PO-NE: v rozmezí od 17:00 do 22:00 hod
Doručení produktů nevyžaduje naší přítomnost u PC a bude provedeno v rámci doručení ihned 24/7 je-li podporováno.
Většinu odpovědí na své dotazy naleznete v popisu aukce, straně o mně popř. v automatickém emailu od Aukra.
V případě nečekaného vyprodání dojde k doručení v pracovní době.
Prosím nespamujte emailovou schránku s duplicitními dotazy apod.
Děkujeme za pochopení.
PROSTO Z USA
|
co je vic,nez pristani bez padaku ? https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s |
Edited by - Trasher on 21/12/2011 20:05:29 |
|
|
Scout
New Member
256 Posts |
Posted - 21/12/2011 : 20:07:49
|
> Od: <gola.mates@seznam.cz> > > Předmět: Re: Zpráva od uživatele Aukra > > Datum: 20.12.2011 15:26:39 > > ---------------------------------------- > > Dobrý den,obdržíte jej nejpozději v den vypršení early accessu, tak > > aby byl zařízen plynulý přechod.
me doslo todle :)
edit prave mi poslal produktový kod.. na webu originu to jen napise ze byl zmrazen(disiable) a sw tor web ho vubec nevezme |
|
Edited by - Scout on 21/12/2011 20:12:21 |
|
|
Tibor
<Mor do Kuli>
1443 Posts |
Posted - 21/12/2011 : 20:10:23
|
Před chvilkou mi dorazil kod na deluxe edici. |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 21/12/2011 : 20:19:11
|
quote: Originally posted by Tibor
Před chvilkou mi dorazil kod na deluxe edici.
Mě taky, ale bohužel neprojde poslední třetí krok při zadávání. Kod je ale jinak asi v pořádku, protože po zadání hlásí, že jde o digital deluxe. Pak ale hodí tuto hlášku. "Enter Your Code Below Exactly As It Appears"
Možná jde jen o přetížené servery ... nicméně podařilo se někomu přepsat early acces standart touto deluxe verzí? |
Noe
|
|
|
Scout
New Member
256 Posts |
Posted - 21/12/2011 : 20:20:47
|
2Noe: ten kod zadej na originu a uvidis ze nejde o pretizene servery :)
edit : Noe nekonci ti ten klic nahodou 3PGJ ? :P |
|
Edited by - Scout on 21/12/2011 20:29:07 |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 21/12/2011 : 20:39:22
|
quote: Originally posted by Scout
2Noe: ten kod zadej na originu a uvidis ze nejde o pretizene servery :)
edit : Noe nekonci ti ten klic nahodou 3PGJ ? :P
kod vypadá takto: 2XF7-CTPD-????-87XV-BXK2
Tak když v accountu originu dám uplatnit registrační kod tak mě to napíše toto: Tento kód zde bohužel použít nelze. Zadejte ho prosím na následující stránce: http://www.swtor.com/redeem/game. Prohlédněte si FAQ. |
Noe
|
|
|
Scout
New Member
256 Posts |
Posted - 21/12/2011 : 20:49:52
|
tak me odepsal "Dobrý den, přepošleme ho zpět EA a budeme Vás informovat," ... tzn zitra si urcite nezahraju... skvely |
|
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
|
Scout
New Member
256 Posts |
Posted - 21/12/2011 : 21:01:21
|
quote: Originally posted by Noe
copak dopadl jsi stejně?
http://imgbank.cz/images/kod.jpg
naprosto to same... zacinam mit podezreni ze nemaji dostatek klicu... |
|
|
|
solo
New Member
127 Posts |
Posted - 21/12/2011 : 21:02:00
|
quote: Originally posted by Tibor
Před chvilkou mi dorazil kod na deluxe edici.
Mě taky, ale bohužel neprojde poslední třetí krok při zadávání. Kod je ale jinak asi v pořádku, protože po zadání hlásí, že jde o digital deluxe. Pak ale hodí tuto hlášku. "Enter Your Code Below Exactly As It Appears"
Možná jde jen o přetížené servery ... nicméně podařilo se někomu přepsat early acces standart touto deluxe verzí?
me se to podarilo, nedelal jsem nic s originem, ostante swtor ucet a origin ucet jsou stejne. zalogoval jsem na strankach swtor, zadal kod a bylo hotovo |
Edited by - solo on 21/12/2011 21:04:17 |
|
|
Scout
New Member
256 Posts |
Posted - 21/12/2011 : 21:47:29
|
2Noe : napsal jsem mu email a do 20 min zaslal novy klic s tim ze to resil s ea... vse funkcni :) |
|
|
|
Anomaly
New Member
132 Posts |
Posted - 22/12/2011 : 01:29:31
|
Taky vše funkční, jen mi už nezbývá čas na hru... všem ostatním GL |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 22/12/2011 : 08:57:27
|
No reaguje fakt rychle, koukám, že mám z noci v mailu omluvu a nový klíč který už je v poho :)
Congratulations! You have successfully ... |
Noe
|
|
|
Trasher
Moderator
376 Posts |
Posted - 23/12/2011 : 16:29:00
|
No reaguje fakt rychle, koukám, že mám z noci v mailu omluvu a nový klíč který už je v poho :)
Congratulations! You have successfully ...
tak to bud rad, bo u mne a dalsich par lidi zatim porad stejne
sice klic poslal ale "your key is disabled" |
co je vic,nez pristani bez padaku ? https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s |
Edited by - Trasher on 23/12/2011 16:29:21 |
|
|
x2z
New Member
299 Posts |
Posted - 24/12/2011 : 02:32:37
|
Kdyby někdo ještě chtěl kupovat SWTOR Deluxe Edition. Potom doporučuji http://www.gamehuntercdkey.com/ Mají i standard. Původně jsem to chtěl koupit na tom aukro.cz, ale to už skončilo a když jsem kontaktoval toho, kdo to provozuje, tak mi nebyl schopný říct, kdy pořádně aukci znovu vystaví.
Tady na té stránce to vyjde sice o trochu dráž (950 Kč když se použije 20% vánoční voucher), ale stále je to značně levnější než kdyby to člověk kupoval jinde. Klič mi dodali do 5 minut od zaplacení na PayPal plus mi asistovali suprově na chatu, kde jsem si ověřoval zda to není scam, protože jsem tomu moc nevěřil. Jen chtěli, abych jim dal Like na Facebooku k ověření, že jsem to já. :)
Klíč jsem samozřejmě aktivoval bez problému a jedná se skutečně o Deluxe.
To jsem googlil pár hodin než jsem našel někoho kdo to má levněji než za 55€. |
|
|
Dynty
New Member
310 Posts |
Posted - 27/12/2011 : 08:20:15
|
nemuzu si pomoct,ale posledni jmenovana stranka to prodava za 1250 standart a 1475 "deluxe" euro je za 25,skoro 26 |
www.boiians.cz |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 27/12/2011 : 08:40:11
|
quote: Originally posted by Dynty
nemuzu si pomoct,ale posledni jmenovana stranka to prodava za 1250 standart a 1475 "deluxe" euro je za 25,skoro 26
60 dolaru * 20 =1200 za deluxe v zakladu aplikovatelny slevy 25 procent tj 1200*0.75 = 900
|
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Timotej
Starting Member
71 Posts |
Posted - 27/12/2011 : 09:31:43
|
asi jsem tupe hovado, ale nahodte mi, kde ziskam ten 20-25% voucher ;-) |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 27/12/2011 : 09:35:04
|
quote: Originally posted by Timotej
asi jsem tupe hovado, ale nahodte mi, kde ziskam ten 20-25% voucher ;-)
slevovej kod "christmas"a 5 procent za like na FB |
|
|
|
Timotej
Starting Member
71 Posts |
Posted - 27/12/2011 : 13:27:10
|
quote: Originally posted by Pertha
slevovej kod "christmas"a 5 procent za like na FB
aha diky moc, nakonec jsem z nich dostal, ze 20% sleva uz je pric, takze smula, pokud to nekoho zajima... |
|
|
Dynty
New Member
310 Posts |
Posted - 27/12/2011 : 16:14:21
|
quote: Originally posted by Pertha
slevovej kod "christmas"a 5 procent za like na FB
aha diky moc, nakonec jsem z nich dostal, ze 20% sleva uz je pric, takze smula, pokud to nekoho zajima...
hehe,dik,ted uz ne :) |
www.boiians.cz |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 02/01/2012 : 02:33:38
|
taky sem taky kupoval tady
http://www.gamehuntercdkey.com/shop/product.php?id_product=118 http://www.gamehuntercdkey.com/shop/product.php?id_product=119
normalka za 1000, deluxe za 1200 (v originu za 1500 a za 1900)
jen vam poslou mejla ze chtej sken obcanky (se zamazanim rodneho atd..) ja ofotil iphonem hrozna kvalita a pohoda. Jeden mejl mi od nich prisel do spamu (zaroven mi prisel od nich mejl s upozornenim ze muze skoncit ve spamu :-)))
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 02/01/2012 02:45:26 |
|
|
Stirius
New Member
416 Posts |
Posted - 07/01/2012 : 15:52:55
|
Přemýšlím, že bych si to jen tak zkusil a zajel příběh. Ale co se teď dívám, tak nejlevnější buy je za litr. To mi ho teda vyndej, před vydáním se dalo sehant pod 800 a teď za litr? Je někde nějaký shop, kde se to dá slušně sehnat? |
Boiians leader http://www.boiians.cz
|
|
|
Milan
Junior Member
777 Posts |
Posted - 07/01/2012 : 20:01:24
|
quote: Originally posted by Stirius
Přemýšlím, že bych si to jen tak zkusil a zajel příběh. Ale co se teď dívám, tak nejlevnější buy je za litr. To mi ho teda vyndej, před vydáním se dalo sehant pod 800 a teď za litr? Je někde nějaký shop, kde se to dá slušně sehnat?
Uvazuju stejně. Ale zatím odolovám. A 17 mi spusti free Star Trek tak to odolávání pujde ještě lépe. Kazdopádně litr je moc. Můj strop bude tak 699-799. Vic ani floka. |
|
|
Stirius
New Member
416 Posts |
|
Demawend
Moderator
1259 Posts |
Posted - 08/01/2012 : 04:13:25
|
quote: Originally posted by Milan
Přemýšlím, že bych si to jen tak zkusil a zajel příběh. Ale co se teď dívám, tak nejlevnější buy je za litr. To mi ho teda vyndej, před vydáním se dalo sehant pod 800 a teď za litr? Je někde nějaký shop, kde se to dá slušně sehnat?
Uvazuju stejně. Ale zatím odolovám. A 17 mi spusti free Star Trek tak to odolávání pujde ještě lépe. Kazdopádně litr je moc. Můj strop bude tak 699-799. Vic ani floka.
To fakt uz hrajou online hry jen lidi na podpore? Ta pocatecni investice do porizeni hry je preci uplne zanedbatelna. Ty penize ztracis az pak kdyz to hrajes. Kdyz vezmu ze kazdy den si zahrajes 4 hodiny, a beres v praci stovku na hodinu, tak za dva dny si koupis hru ale kazdy den hrani prides o 4 stovky kdyz budes hrat a ne makat
|
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
Edited by - Demawend on 08/01/2012 04:24:14 |
|
|
Milan
Junior Member
777 Posts |
Posted - 08/01/2012 : 11:35:37
|
Tak přiznám se, že takovej budget na hry, jako tu par lidi předvádi, nemám. Ale spiš jde o to, že pokud budem jak ovce pokaždé kupovat hry bez fantazie a bohapusté kopie toho co tu už dávno je. A to jen abychom zabili čas než vyjde neco převratného. Tak tu nikdo nic převratného vydávat nebude. A raději se zaměří na další klikací koridorovku. Vždyt oni to ti lidi stejnak koupí. Kurna. Vždyt já to vlastně nekupuji kvůli VÁM!!! Jinak bych to už dávno hrál.
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 08/01/2012 : 11:47:29
|
quote: Originally posted by Demawend
Uvazuju stejně. Ale zatím odolovám. A 17 mi spusti free Star Trek tak to odolávání pujde ještě lépe. Kazdopádně litr je moc. Můj strop bude tak 699-799. Vic ani floka.
To fakt uz hrajou online hry jen lidi na podpore? Ta pocatecni investice do porizeni hry je preci uplne zanedbatelna. Ty penize ztracis az pak kdyz to hrajes. Kdyz vezmu ze kazdy den si zahrajes 4 hodiny, a beres v praci stovku na hodinu, tak za dva dny si koupis hru ale kazdy den hrani prides o 4 stovky kdyz budes hrat a ne makat
jojo a to nemluvime o tom, ze samozrejme kazda tahle hra zdarma me zatim mesicne na poplatcich vysla mnohem draz nez ta s monthly fee |
|
|
|
Stirius
New Member
416 Posts |
Posted - 08/01/2012 : 13:06:27
|
Já bych si to mohl koupit za ty prachy, ale proč bych to dělal? Není to věc, kterou potřebuji a dát třeba 600 nebo 1200 je kurva rozdíl. To máš dvě hospy po 10 pivech |
Boiians leader http://www.boiians.cz
|
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 08/01/2012 : 14:06:51
|
quote: Originally posted by Demawend
já jsem na tom stejně, ta hra pravdepodobně není můj šálek čaje, ale rád bych to aspoň zkusil
třeba do Riftu jsem se nalogoval dvakrát a strávil tam tak dvě hodiny (pokud nepočítám fronty), stálo mě to myslím 20€, což mi za takovej pokus přišlo v pohodě a za tu cenu bych klidně zkusil i SWTOR
50€ dokážu vyhodit i jinde a líp :] |
|
|
Jace
Average Member
1183 Posts |
Posted - 08/01/2012 : 15:05:01
|
Ja jsem byl taky on the fence, bohuzel jsem to koupil za 8 (nebo 9, ted nevim) kilek z Aukra a lituju toho. Je to single player WoW uplna carbon copy, az jsem se nekolikrat facepalmoval. Klidne vam ten ucet prodam za nejakou troll friendly cenu, pokud to tak moc chcete vyzkouset, ale pak nerikejte, ze jsem vas nevaroval. |
MMOs failed. |
Edited by - Jace on 08/01/2012 15:05:19 |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 09/01/2012 : 08:20:24
|
není to kopie WOW, je to kopie KOTOR I nebo II. (případně z části Mass Effect I,II). Při hraní SWTOR jsem si na WOWko nevzpomněl ani jednou. |
Edited by - spajdr on 09/01/2012 08:30:47 |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 09/01/2012 : 08:41:49
|
quote: Originally posted by spajdr
není to kopie WOW, je to kopie KOTOR I nebo II. (případně z části Mass Effect I,II). Při hraní SWTOR jsem si na WOWko nevzpomněl ani jednou.
taky bych rek, ze pokud by neziskali licenci Lucas Arts misto lightsaberu by zustaly jen vibro swordy , misto sily by se pouzivaly techy a byl by to mass effect online jak vysitej wowko ? ani nahodou |
|
|
|
Jace
Average Member
1183 Posts |
Posted - 09/01/2012 : 10:17:48
|
Pro me je wow like jakakoli hra s generickym soubojovym systemem a generickyma abilitama, z nichz vetsina by ani nemela existovat (doted jsem nepochopil, jakej ma smysl mit skill s instant castem a 0 cooldownem, kterej zvysi 5% neceho a aplikuje se na celou partu. Po smrti postavy akorat klikam jak dement, abych si ty buffy nandal znova, nekdo prijde do party, opet musim klikat... to jsou po designovy strance tak spatny veci, ze se fakt divim, proc je tam v roce 2011/2 jeste davaj. Melo by to bejt reseny na bazi nejaky automaticky aury, kdyz uz to tam musej mit.). Kolizni system samozrejme nikde atd.
Talent tree jim snad poslal primo nekdo z blizzardu, vzdyt v tom neni ani trocha inovace.
Souboje ve vesmiru kvalitativne na urovni flashovy hry, to by snad taky mohlo jit jinak.
Svet desne statickej. V aukcni sini je ticho, ze je slyset spendlik o zem.
Necham jim ten crafting, i kdyz to sice neni zadna revoluce, tak aspon to neni otravny a da se s tim nejak pracovat. |
MMOs failed. |
|
|
Topic |
|