Author |
Topic |
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
| |
Seth
Senior Member
2564 Posts |
Posted - 14/02/2012 : 11:46:02
|
jo, ja to cetl vcera docela dobrej napad
Otazka je: jakou classu si vybrat |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 14/02/2012 : 13:22:12
|
quote: Originally posted by Seth
jo, ja to cetl vcera docela dobrej napad
Otazka je: jakou classu si vybrat
Nějakou, co přežije lagy, disconect Asi plátovaného wara? A nebo huntera :) |
Edited by - WereHamster on 14/02/2012 13:22:52 |
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 14/02/2012 : 14:31:59
|
To já myslel paladin s bublinou, ferda druid nebo hunter. Warr nemá žádný heal |
- |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 14/02/2012 : 16:02:45
|
quote: Originally posted by sleglik
To já myslel paladin s bublinou, ferda druid nebo hunter. Warr nemá žádný heal
Jestli se jede bez talentů, má ten heal nějakou použitelnost? |
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 14/02/2012 : 17:55:15
|
quote: Originally posted by WereHamster
quote: Originally posted by sleglik
To já myslel paladin s bublinou, ferda druid nebo hunter. Warr nemá žádný heal
Jestli se jede bez talentů, má ten heal nějakou použitelnost?
Huntersky na peta ano, ten healuje procenta maxhp. Hunter obecne to imho bude mit nejsnazsi. |
|
|
Little
Moderator
2901 Posts |
Posted - 14/02/2012 : 18:25:18
|
nespecovanej pet u huntera? no nevim nevim
imo vyjde nejlip warlock |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
|
|
Marigold
Senior Member
3590 Posts |
Posted - 14/02/2012 : 20:56:42
|
Rogue (vanish)?
Ale zklamalo mne, že je povoleno trénovat ability
Podle mne nejlepší okamžik je ding 85, kdy si člověk může poctivě říct: Co to dalo práce, a přitom taková blbost... |
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 14/02/2012 : 23:42:35
|
No jo já si nevšim, že je to bez talentů taky... takže pak určitě jednoznačně hunter. Pet třeba medvěd nebo něco hodně vydrží a to bude nejsnadnější.
Rahman má pravdu |
- |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 16/02/2012 : 13:35:48
|
No assistance from other characters, even if not grouped.
To mi jako někdo hodí dotku na moba a sem v ... ? |
|
|
Rakhen
Junior Member
917 Posts |
Posted - 16/02/2012 : 19:11:20
|
Po pravdě moc nechápu to omezení na gear. Jen bílé a šedé itemy? Kristova noho... to jako když se člověk zázrakem dohrabe nad level 60, tak pak bude až do 85ky bojovat s nějakou zbraní co má 70 dps? Tak to je pak fakt jasnej lock/hunter protože ti maj aspoň peta. |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 17/02/2012 : 08:31:01
|
ja spis nechapu proc by to nekdo delal, co z toho kdyz stejne v prubehu ani nevim jestli jsem neprekrocil nejaky z tech nesmyslnejch pravidel, natoz aby nekdo poznal ze to tak delam. pro svuj dobrej pocit ?
je to jako bych na zidli schvalne sedel jen na pulce prdele protoze je to proste tezsi a mel desne dobrej pocit ze jsem to vydrzel nebo sral zasadne ve stoje na jedny noze.
jo je to unikatni ale je to dost nahovno.
|
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 17/02/2012 08:31:51 |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 17/02/2012 : 09:19:00
|
quote: Originally posted by Rashaverak
ja spis nechapu proc by to nekdo delal, co z toho kdyz stejne v prubehu ani nevim jestli jsem neprekrocil nejaky z tech nesmyslnejch pravidel, natoz aby nekdo poznal ze to tak delam. pro svuj dobrej pocit ?
je to jako bych na zidli schvalne sedel jen na pulce prdele protoze je to proste tezsi a mel desne dobrej pocit ze jsem to vydrzel nebo sral zasadne ve stoje na jedny noze.
Proto existuje http://wowironman.com/eu která si to hlídá přes tvůj profil na armory, zbytek by mohl obstarat addon viz. výše. wowironman navíc brzy přidá i přesnější důvod, co daný člověk porušil (ikona s vykřičníkem přibyde). |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 17/02/2012 : 13:53:56
|
taky to nechapu ale srat ve stoje na jedny noze by se mohlo chytit |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
|
|
Dynty
New Member
310 Posts |
Posted - 21/02/2012 : 11:35:50
|
"ja to nechapu proc to delaj" Vy to samozrejme vite,jen musite mit priblbly kydy ke vsemu co se tu napise proc nekdo plave pres kanal lamanč,když je pod nim tunel,nebo leze na skaly,když si tam může postavit vysokozdvižnou plošinu,debilove.. |
www.boiians.cz |
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 21/02/2012 : 12:38:09
|
quote: Originally posted by Dynty
"ja to nechapu proc to delaj" Vy to samozrejme vite,jen musite mit priblbly kydy ke vsemu co se tu napise proc nekdo plave pres kanal lamanč,když je pod nim tunel,nebo leze na skaly,když si tam může postavit vysokozdvižnou plošinu,debilove..
a zde je, mile deti, typicky boiian - IQTQ a vyjadrovani 4. cenove |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
Dynty
New Member
310 Posts |
Posted - 21/02/2012 : 16:31:21
|
quote: Originally posted by brutus
quote: Originally posted by Dynty
"ja to nechapu proc to delaj" Vy to samozrejme vite,jen musite mit priblbly kydy ke vsemu co se tu napise proc nekdo plave pres kanal lamanč,když je pod nim tunel,nebo leze na skaly,když si tam může postavit vysokozdvižnou plošinu,debilove..
a zde je, mile deti, typicky boiian - IQTQ a vyjadrovani 4. cenove
to je smutna generalizace,kámo,mluvim tu za sebe,nakonec jsem Čech,stejně jako ty a možná i blonďák a Technař a opilec a bůhví jaká další škatulka by se na mě našla |
www.boiians.cz |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 23/02/2012 : 13:04:14
|
rikejme tomu rozdil mezi globalnim a privatnim achievmentem |
lastfm |
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 03/03/2012 : 07:33:53
|
Tak první udělal toho iron mana. Byl to hunter ;). |
- |
|
|
vool
Junior Member
842 Posts |
Posted - 17/03/2012 : 12:14:32
|
Tak trochu jako hrat bez addonu? :) |
|
|
arigatou
Starting Member
3 Posts |
Posted - 30/03/2012 : 09:28:28
|
Huntersky na peta ano, ten healuje procenta maxhp. |
HP 75 |
|
|