Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Tera
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/05/2012 :  08:41:18  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
zadny bg pokud vim nejsou :) , nejak je prej nestihli za ten rok dodelat

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 04/05/2012 :  08:54:08  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Jsou, ale otevřou se až za měsíc. Někde jsem to četl na forech a budou od +- max lvl.

Edit: měl jsem nějaké free body na serveru kde kupuju hry a tak mě hra vyšla asi na 480kč.. tak i kdyby mě to jen zabavilo do diabla tak dobré. Stejně by mě svrběli ruce a chtě nechtě bych to někdy chtěl zkusit. Možná by bylo lepší počkat na F2P, ale což.

Edited by - Azkaban on 04/05/2012 08:55:34
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/05/2012 :  09:06:42  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
no ja to zkusil uz v koreji az na max lvl a pak si to jen potvrdil v EU bete :D ze je to sracka

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 04/05/2012 :  12:06:55  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

no ja to zkusil uz v koreji az na max lvl a pak si to jen potvrdil v EU bete :D ze je to sracka

A zabavilo tě aspon expení? Popřípadě co by jsi mi poradil za char at se moc nenadřu. Prej casteři jsou easy co jsem četl. To je socka vid?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/05/2012 :  14:24:52  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
nejvic easy co me prislo a bylo to tak i v endgame v koreji je mystic
jsou i mysticove co si soluji raid bosse

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 04/05/2012 14:25:40
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 05/05/2012 :  08:46:21  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Nemáte někdo trial klíč? že bych to zkusil a případně měl co hrát, až budu mít plné koule Diablo III.

spajdr@centrum.cz
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/05/2012 :  12:26:18  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

Nemáte někdo trial klíč? že bych to zkusil a případně měl co hrát, až budu mít plné koule Diablo III.

spajdr@centrum.cz

to uz bude vic jak 14 dnu po startu a dyl tahle korejska grindovacka lidem nevydrzi :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 05/05/2012 :  12:59:37  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Ta recyklace mobu je drsná :D
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 05/05/2012 :  16:04:59  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

však to bylo asi první čeho jsem si všiml... 1000 a jeden jelen :-)))

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 05/05/2012 :  21:12:05  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

quote:

však to bylo asi první čeho jsem si všiml... 1000 a jeden jelen :-)))

To jo, připadal jsem si jako Jeníček-pacholíček.. nebo jak se jmenoval :)
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/05/2012 :  22:35:40  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
http://www.teraportal.cz/novinky/pozvete-kamarada-ci-kamaradku-do-hry

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 14/05/2012 :  01:25:00  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
Našel by se někdo s aktivovanou hrou a byl by ochoten poslat mi pozvánku na email : shamy12@seznam.cz ? Rád bych si hru zkusil před zakoupením.

Díky..

edit... Zaplatím 200,- Kč

Edited by - Anomaly on 14/05/2012 12:42:31
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/05/2012 :  13:26:20  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Máš to tam. Peníze si nech. :o)
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 14/05/2012 :  13:42:32  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
quote:

Máš to tam. Peníze si nech. :o)

Jééé, díky moc :-)
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 16/06/2012 :  17:22:42  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
http://tera.enmasse.com/try-tera

Java demo a 7 denni Trial

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 20/06/2012 :  00:01:28  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Nejlepsi MMORPG za poslednich par let, minimalne nez vyjde GW2 tohle se vazne povedlo...
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 20/06/2012 :  06:48:04  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tenebrae

Nejlepsi MMORPG za poslednich par let, minimalne nez vyjde GW2 tohle se vazne povedlo...

ja som kupil digital deluxe a ani som to nenainstaloval a uz mi prepadol aj predplateny mesiac hrania

MMO traveller
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 21/06/2012 :  15:12:22  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak to si moc těch MMORPG her, za posledních pár let asi moc nehrál..
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 21/06/2012 :  16:01:50  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:

Tak to si moc těch MMORPG her, za posledních pár let asi moc nehrál..

Nahodou, ja si myslim to samy, sice jsme to ani nehral, ale jako takovy "hentai na ovladani" mi to neprijde marny :p
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 21/06/2012 :  16:25:26  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Já to hrál bohužel asi jen 15 dní, protože vyšlo diablo, ale chystám se tam vrátit. Hra mě moc bavila. Hlavně ovládání hrdiny. I komunyta byla solidní. Jen by mě zajímalo v jakém stavu je hra ted.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 22/06/2012 :  09:18:18  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Vcera jsem bez zvlastniho ocekavani nainstaloval ten trial a musim rict ze mne to neprijde spatne.
Je potreba do toho jit s tim, ze jde o grind zalezitost s zajimave udelanym combat systemem v ecchi grafice :)

Jinka ten combat system mne u toho dost chytil - nevim na jak dlouho ale zabavne to je.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 22/06/2012 :  09:33:04  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

Vcera jsem bez zvlastniho ocekavani nainstaloval ten trial a musim rict ze mne to neprijde spatne.
Je potreba do toho jit s tim, ze jde o grind zalezitost s zajimave udelanym combat systemem v ecchi grafice :)

Jinka ten combat system mne u toho dost chytil - nevim na jak dlouho ale zabavne to je.

jen do doby nez zjistis jak op jsou sanged classy jako mystic :D ktery se s timhle combat systemem vubec nemusi zatezovat

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 22/06/2012 :  11:02:03  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Hraju priesta a je to zabava neskutecna, mam nahrano opravdu hodne MMORPG ale tohle je tak strasne dobry!!!
Go to Top of Page

neogen
Starting Member

21 Posts

Posted - 26/06/2012 :  01:02:53  Show Profile Send neogen a Private Message  Reply with Quote
Zdravím nemáte nekdo EU trialku. Pres enmase je to US.
rosomak26@seznam.cz

Díky.
Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 08/07/2012 :  10:29:52  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
Cau moze niekto poslat "Tell-a-friend" code alebo eu pozvanku.... Diky

UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 09/08/2012 :  04:13:06  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
trial uz neni misto toho udelali online streamovacku
(teda tell a friend je, ale kazdy to ma jen 1x a moc to davat nechce)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 09/08/2012 :  17:23:41  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Trial na týden je na EU furt, stejně ale co tak čtu, tak hrát na US Tera je lepší, díky častějším patchům a jiným bonus věcem, co US verze nabízí.
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 20/01/2013 :  20:40:38  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
hraje ji nekdo? pokud ano, poreferuje?
pokud jste hrali a prestali, proc?
stahnul jsem ji, prekvapuje me velikost instalace (35gb) a hw narocnost (mam rok stary pocitac a rozhodne to nebezi plynule .. je mozne, ze je chyba u me, ale byla by to prvni hra ktera mi takhle seka s detaily na minimum)

edit:

System Requirements

Minimum:
CPU: AMD Athlon64 3200+ or Intel Pentium 4 3.20G
RAM: 2 GB
Graphics Card: Radeon X1600XT or Geforce 7600GT
At least 50GB of hard drive space
DirectX®: DirectX 9.0c
Internet connection
Recommended:
CPU: AMD Athlon 64 X2 6000+ or Intel Core2 Duo E6750 2.66G
RAM: 2 GB or more
Graphics Card: Radeon HD 3870 or Geforce 8800GT
At least 50GB of hard drive space
DirectX®: DirectX 9.0c
Internet connection

absolutne vsim ne o tridu ale o nekolik trid prevysuje moje sestava pozadovanou konfiguraci a presto to trha (bezne jsou zaseky na 1-5s mene bezne i na 20s)

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]

Edited by - elidor on 20/01/2013 20:51:58
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 20/01/2013 :  20:51:01  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
hral , prestal, korejska grindovacka

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 27/01/2013 :  21:01:52  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
dal jsem tomu sanci nez najdu neco lepsiho a postrehy:
- prvnich cca 25lvl:
-- seznamovani se systemem
-- jednoduche questy
-- minimalni vyzva
-- velmi trivialni mobovani

- 26 .. (aktualne mam 37)
-- nekteri mobove zcista prituhnou (tzn je videt, ze tu moznost maji, ale nevyuzivaji pausalne), stale se neda mluvit o inteligentnich mobech, ale rozhodne uz se nejedna (u nekterych) o trivialitu
-- pomerne dost elite questu (pro 5 spoluhracu) kde potvora ma iq srovnatelnou s raidovejma potvorama ve wow
-- bohuzel nevybalancovane pvp 1v1 (i ve wow ma holy paladin sanci (nebo mel kdyz jsem hral), zde clerik trpi) v hromadnem pvp to muze byt jinci .. ale zas clerik zrejme bude out, diky malemu dosahu kouzel (range je fakt zoufala) a nutnosti targetovani stredem obrazu

co me prekvapilo je, jak moc se hra podoba wowku s addonama .. mam pocit, ze tvurci vykradli system wowka a naopak jeste pridali svoje vlastni prvky

velke plus povazuju zcela free pvp s vyjimkou mest. pvp je mozne (alespon co jsem zatim pochopil) bez nasledku. postava na nejakou dobu zcervena a pote opet zesedne. cervena postava muze delat normalne questy, chodit do mesta, .. neni proste omezena, jen oznacena.

chybi mi (nebo jsem nenasel) klasicke battlegroundy .. tzn misto kam to portne pvp chtive v nejakem poctu a maji splnit nejaky ukol (boj o vlajku, dobit pevnost, .. sici to zname)

celkove kdybych mel hodnotit, tak prvnich cca 25lvl bylo utrpeni .. vydrzel jsem jen diky kamaradovi co ji hraje.
po 25lvl .. mi to zaclo pripadat docela fajn, zejmena kvuli vetsi nutnosti spoluprace. hodnoceni imho stejne jako wow, mozna o bod lepsi.

uroven questu je uplne identicka jako v jinych hrach .. zadny zazrak, zadny propadak ..

naopak priserny, je sber materialu na crafteni ... vzdy v ramci nekolika zon v rozsahu cca 15lvl je jen jeden druh kytky, sutru, energie ... tohle je na palici.
ju a chybi mi fishing :)

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]

Edited by - elidor on 27/01/2013 23:08:51
Go to Top of Page

Reeki
Starting Member

5 Posts

Posted - 04/02/2013 :  08:43:18  Show Profile Send Reeki a Private Message  Reply with Quote
Nevite nekdo co muze zpusobovat padani FPS v teto hre ? Zkousel jsem jiz vse v moznem nastaveni, vcetne novych ovladacu, vypnuti fps zroutu jako stiny, AA vsechno marne, hra chvili bezi plynule ,ale dost casto se stava, ze se zasekne a fps klesne k 0 a dochazi i k preruseni zvuku, po chvli vse naskoci a bezi a tak porad dokola je to na palici.
Netusite nekdo co s tim ?
PC sestavu mam - phenon 4 jadro, grafika GTX 560 1mb, 8mb ram.
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 04/02/2013 :  14:58:49  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
delo se mi to same viz post o neco vyse ... na pocitaci za cca 40k a zaseky na nekolik vterin.
vysledoval jsem, ze se mi to deje, kdyz mam otevreny prohlizec (u me chrome). nakonec jsem se nastval, udelal novou instalaci systemu a hra bezi jak vino. cim to bylo tedy uz nezjistim, ale na nove nainstalovanem systemu jsem nezaznamenal jediny skubnuti.

edit: nyni je na 24h (alespon na US serverech) udrzba .. idealni cas na format disku :)

Edited by - elidor on 04/02/2013 16:04:14
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/02/2013 :  16:07:35  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
no mozna neco pomenili ve skillech jak je u m mo bezne ode zdi ke zdi, ale kdyz jsem hral ja byl priest naopak nejvetsi zabijak :)
nejnepouzitelnejsi na pvp byli melee chary, vpodstate ani na raid se melee chary nebrali a tankovaly rangedka

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Reeki
Starting Member

5 Posts

Posted - 05/02/2013 :  13:50:04  Show Profile Send Reeki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor
...

Diky za rady, chrome sice nepouzivam jen firefox, ale vyzkousim mit vse off i kdyz pochybuji, ze to bude mit nejakov vliv na fps.

Druha varianta format disku v soucastne dobe, alespon u mne neprichazi momentalne v uvahu, takze pokud nic nepomuze, budu muset hru na nejakovou dobu ozelit.

Take jsem nekde cetl, ze padani fps zpusobuje neodladene UI ve hre a prikazem ctrl+z (schovanim UI) hra bezi podstatne rychleji, takze tohle taky doma vyzkousim.

Nicmene jedno se musi nechat, odladenost enginu ve hre je katastrofalni ani se nedivim, ze je z toho nakonec f2p, kdyz spousta hracu ma obrovske problemy s fps a ani po vice nez 1/2 roce od vydani hry, nejsou schopni tento zasadni problem opravit.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/02/2013 :  13:59:07  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
je to podstatne dyl od vydani , dlouho se cekalo na "preklad"
14 August 2009 je puvodni release

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 05/02/2013 14:07:55
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 05/02/2013 :  14:20:55  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reeki
Nicmene jedno se musi nechat, odladenost enginu ve hre je katastrofalni ani se nedivim, ze je z toho nakonec f2p, kdyz spousta hracu ma obrovske problemy s fps a ani po vice nez 1/2 roce od vydani hry, nejsou schopni tento zasadni problem opravit.

jak rikam, po reinstalaci mam absolutne plynulou hru, tzn chyba byla 100% u me na pocitaci, ale nemel jsem trpelivost hledat kde. predpokladam, ze to tak bude i v ostatnich pripadech. (hraju na US serverech)

co se tyce F2P .. mam pocit, ze to je dusledek globalnejsi a neni to "chybou" .. je to proste obchodni model, ktery ze zkusenosti vychazi ekonomicky docela dobre.

btw prestoze to je F2P tak mesicni poplatek je jednim z modelu ktery zustava (a ja jej budu vyuzivat), kazdy si tak muze zvolit to co mu vyhovuje lepe.

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 06/02/2013 :  06:59:08  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
cim vice objevuju Teru, tim vice mam pocit, ze se jedna o vykradene WoW bez mysiho klikani .. jedine co je opravdu odlisne je crafting a absence fishingu + opravdu existujici world pvp, zbytek je proste wow s addony.

Go to Top of Page

Reeki
Starting Member

5 Posts

Posted - 06/02/2013 :  08:36:10  Show Profile Send Reeki a Private Message  Reply with Quote
TO: ELIDOR

Tak vcera jsem vyzkousel Teru po patchi a jede mi o neco malo lepe nez predchozi dny, nicmene take to neni zadna slava, prerusovani zvuku a padani fps se objevuje sice mene, ale bohuzel porad. Mozna to je zpusobeno castecne v mem PC mozna take neni, kazdopadne jak jsem jiz psal momentalne si nemohu dovolit reinstal oken, takze TERU budu hrat opravdu jen velmi malo.

A jak jsem prepokladal po zmene na f2p model se ve hre objevila spousta svoloce, kteri v partach a s healerem ganguji a zneprijemnuji hru ostatnim, chapu ze hraji na PvP (INT) serveru, ale ja osobne si teda PvP predstauji jinak ,nez-li nahaneni nebohych jednotlivcu (ve velke mire nezkusenych jako ja), nepsal bych o tom kdyby byla moznost zmeny kanalu, ale jaksi zadna moznost nebyla pouze jeden. Nicmene, kdyz k tomu pripoctu me problemy s fps, tak o nejakovem PvP nemuze byt ani rec. S nejvetsi pravdepodobnosti pujdu na PvE server, kde snad bude alespon jedna ceska guilda. kdyby o nektere nekdo vedel sem sni.

Co se hry samotne tyce, tak mas castecne pravdu,ze hra v mnoha vecech je podobna WoW hlavne Q, ale zaroven to neni jen WoW, ale take Aion a hlavne Lineage. Take co jineho v tomhle fantasy porad vymyslet?Hlavni tahak tzv kombat system, maji hodne pekny, jeste bych privital vetsi duraz na vyladenost charu a optimalizaci hry a urcite bych sel do mesicnich plateb, ale takhle zatim ne.

Apropos da se ve hre prihlasit do neceho obdobneho jako je dungeon finder nebo LFR ve WoWku? Neco jsem v option nasel, ale jaksi jsem se do niceho nemohl prihlasit (vim ze prvni dung je na lvl 20) Ja mam 23 a porad nic?
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 06/02/2013 :  12:44:50  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
ano jsou LFG (Looking For Group) pro raidy/dungeony i pvp instance i areny.

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 06/02/2013 :  16:10:45  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
jsou tam instance rozdelene zvlast pro muze a pro zeny?

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Terudit
Moderator

185 Posts

Posted - 13/02/2013 :  13:09:32  Show Profile  Send Terudit an ICQ Message Send Terudit a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

Vorel, neřikej, že bys se mnou nešel nějakej dung!
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 13/02/2013 :  16:27:04  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Terudit

quote:
Originally posted by Eagle

Vorel, neřikej, že bys se mnou nešel nějakej dung!

s Tebou? s Tebou kamkoli :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 14/02/2013 :  23:54:55  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
ehm, netusite nekdo jak se postava vrati do instance (dungeonu) pote co se resne a hodi ji to do mesta? (nikdo neprezil). diky

Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 15/02/2013 :  21:40:10  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Hlasim, ze TERU o vikendu zkusim v podobe 12 lete ploche lolitky, tak pozor, komu pisete pm s zadosti o cyber.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 18/02/2013 :  16:18:35  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Hlasim, ze TERU o vikendu zkusim v podobe 12 lete ploche lolitky, tak pozor, komu pisete pm s zadosti o cyber.

Ja som to tiez skusil cez vikend (zaplatil som mesiac). Hram zaroven aj GW2, takze porovnaniu sa nevyhnem. Stihol som lvl 32.

Grafika=nula bodov, tak nezazivnu grafiku, efekty a dizajn prostredia som este v zivote nevidel 0 z 10, nie je tam vobec ziadne plus, vzdy ked potom zapnem GW2 na daily quest ... ani nebudem porovnavat.

Zber matrosu je uplna tragedia, to uz spominal elidor, primitivne lahke a uplne bez napadu. Jedine plus je, ze zberom sa stackuju buffy, celkom silne, hlavne ten HP regen na lvli 3 je HODNE silny, nepotesi kratka duration (10 minut).

Questy su zabi, prines 90%, na konci zony group questy zabi/prines ...plusom je, ze na kill treba malo mobov, takze to odsypa.

Je tam nejaky open world event, nejaky Nexus, tusim parkrat za den, to je v podstate odstavka serveru na 1 hodinu, treba ist AFK, kebo cely server je v jednom obrovskom lagu celu hodinu

Obrovske plus je to, ze tam je fakt MILION ludi, aspon u nas na serveri, vsetky instancie plne, port do hocijakeho mesta mi sposobi nacitanie stoviek ludi ... hraci su vsade, komunitu hodnotim celkom kladne, ziaden spam, grupu som nasiel vzdy okamzite.

Open pvp je super, vsade beha kopec cervenych Mne je to celkom jedno, skapal som iba par krat, ked ma gankol nejaky kokot lvl 60, beha ich tam celkom dost, co si honia ego na low leveloch. Som archer a vdaka strongbox klucom mam mrte penez a beham so zltym equipom +6/+9 a vzdy s par levelami navyse na danu lokaciu, takze PK nie su problem.

Skusil som aj zopar dungeonov, tiez ziaden napad, bossovia tank and spank, dungy su uplne trivialne, bez napadu, snad v kazdej hre co som hral, boli napaditejsie ...

Item shop pay to win, vsetko sa da predat, ked ma niekto vela dolarov, znamena to, ze ma aj najlepsi equip ...

Dolevelim to na lvl 60 a uvidi sa. Zatial nic moc.

MMO traveller
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 19/02/2013 :  11:20:33  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
Greydawn:

No, to je přesně to, co lidi chtějí, mít co mačkat a hlavně žádnej problém, důležitý je mačkat a mít pocit, že jsem dobrej. Všechny nebo skoro všechny hry jdou tímhle směrem, pokud chtěj vydělávat.
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 19/02/2013 :  15:41:01  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
no imho je Tera na stejne urovni jako WoW, chybi ji do uplne kopie wowka par veci, ale je to zjevne vykradena myslenka i provedeni.

co se grafiky tyce, me neprijde hrozna .. https://plus.google.com/u/0/photos/108746196698829769149/albums/5846451173318344049
je delana tak, aby bezela i na slabsich strojich a hra nelagovala ani v pritomnosti stovky spoluhracu. tzn co se me tyce, tak ideal. vlajici travu, pohybujici se slunce .. zas tolik neocenim.

Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 19/02/2013 :  17:01:45  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

no imho je Tera na stejne urovni jako WoW, chybi ji do uplne kopie wowka par veci, ale je to zjevne vykradena myslenka i provedeni.

co se grafiky tyce, me neprijde hrozna .. https://plus.google.com/u/0/photos/108746196698829769149/albums/5846451173318344049
je delana tak, aby bezela i na slabsich strojich a hra nelagovala ani v pritomnosti stovky spoluhracu. tzn co se me tyce, tak ideal. vlajici travu, pohybujici se slunce .. zas tolik neocenim.

No vidis, tuto sedi porovnanie s GW2. V GW2 mam tak o 40 FPS viac ako v Tera. V mestach v Tera mam LEDVA 30 ... nechapem. Pre mna osobne GW2 grafika a dizajn map je to najlepsie co som kedy na PC videl + hybe sa to uplne neskutocne aj ked 100 ludi v Cursed Shore mlati Priest-a of Grenth. Alebo WvWvW. Nikdy som tam nemal lag alebo FPS drop, aj ked sme dobyjali ten obrovsky hrad v strede Eternal Battlegrounds.

Alebo vid moj koment k tomu Nexusu. Open world event, ktory odstavi komplet cely server ? Urcite si to zazil. Dokonca aj noob zona je uplne v prdeli, neda sa tam robit nic, ani len predat veci vendorovi.

Ale dobre, mas pravdu. Je to urobene kvoli tomu, aby to bezalo aj na slabsich kompoch, ale tak kamosi mali predpotopne PCcka a mali GW2 na najnizsich detailoch a hovorili, ze ako dobre to vyzera a slape to super. Je proste vidno, ze sa da spravit nadherna grafika ale zaroven odladit engine takmer k dokonalosti. Dizajnerom Tery sa to nepodarilo a pritom sa to tvarilo akoze to ma byt AAA hra s poplatkami.

MMO traveller
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 19/02/2013 :  18:56:30  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Grafika TERY je takova uninspired. Efekty mi ale prijdou celkem dobry. GW2 jsem sice jen zkousel hned po vydani, ale nemuzu rict, ze technicky by na tom byla lip nez TERA + bugy jako blikajici povrch nebo na nekterych mistech fps drop, ale to je ted uz nejspis opraveny.
Nemam ted cas se prokousavat nejak dal, ale combat v TERE byt je lepsi nez point n click, tak ho nedotahli do konce, resp. prijde mi, ze je to zamereny na geronty, co si chtej na stary kolena vyzkouset mmo. Prodleva mezi combo utoky je moc velka, vyhejbat se 10 sekundovym animacim utoku taky jako moc velkej problem neni. Ale treba je to dal lepsi. Kdyz uz si s tim ale dali praci, tak to meli vohulit od samyho zacatku. Nehodlaj doufam hrace jako tutorial cvicit v orientaci v prostoru.

MMOs failed.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 20/02/2013 :  11:38:47  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Heh prisel mne mail (jedine co jsem mel kdy s TERA spolecny je, ze jsem si stahnul tydenni trial zadara...)

Continue playing for free and reap the benefits!
Greetings Adventurer!

The battle for Arborea just got bigger and more intense than ever! A new era has dawned in TERA with the switch to free-to-play. Return to the action now and secure a decided advantage!
Activate you veteran status for life

Use your existing account in order to gain the coveted title: Veteran of the Valkyon Federation. This status comes with a whole heap of benefits to help you on your adventures:
§ Eight character slots!
§ Four bank tabs!
§ More simultaneous transactions with the trade broker!
§ No gold cap on in-game mail – and much more!

Edited by - brutus on 20/02/2013 11:39:35
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000