"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Ze jsem si to nainstalova na steame, ale ještě jsem se k tomu nedostal:o)
Jen nevím jak to funguje, jestli když si budu platit měsíční poplatky si musím koupit ty předchozí datadisky. Nebo prostě jen tím, že to platím to mám v ceně. Nevíte něko?
Hooodně zajímavě udělaný mount combat Turbine v tomhle převálcovali Funcom a jejich horse combat. Problém je že bude asi málo contentu pro horse combat, třeba složitější raidy na planině. Zatím jsem na nic takového nenarazil. Questy hodně slušné na počtění a lore ze středozemě ale v tomlhe bylo LOTRo vždycky na špičce. První osada bolestně padne, evokuje to některé scény z filmu. Následně pomáháš ve Východní marce. Kdo lotro miloval asi nemusí nic řešit, kdo ne, pro toho to nebude ani Frodo když bude srát zlaté vejce s možností prodeje za epicy.
Jinak klasika Turbine datadsik... málo muziky za hodně peněz.
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
Questy su fakt dobre urobene, atmoska tiez velmi pekna :). Zial absencia instance clustru a cena datacu to tahaju dole. Aj ked osobne som to kupil za nasetrene TP.
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "