Author |
Topic  |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 20/01/2013 : 01:26:38
|
netusite zda existuje hra ktera by mela:
zcela zasadne tyto parametry: - klasicke mesicni predplatne, odmitam platit za obsah a za doplnky (vyhovuje mi koupit klienta a pak platit mesicne cca tech XY euro) - pvm i pvp (klidne bez omezeni zon) - lze hrat i bez party - neni to WoW/EvE (obe hry fajn, ale uz se nechci vracet) - neni to asijska grindovacka (zde je mi vzorem wowko az do Cata datadisku - i bez grindovani lze mit max lvl za par dni) - ziva komunita (tzn zadny zrudnosti kde se pohybuji boti z ciny) - zadny prodej hernich penez za realny permanetne spamovany v chatu (viz wow, la2, ..)
alespon nektere z techto: - system povolani, kde je mozny support (healer atd) - hra neni starsi nez 3 roky - idealne fantazy styl hry - inteligentni system ovladani. (nejsem chobotnice) - super by bylo, kdyby existoval alespon tydenni acc na podivani se jak je hra hratelna (i s omezenim pochopitelne)
predem dekuju za kazdy navrh .. nejak se dva roky placam ve starsich hrach, obnovuju accounty, zjistuju ze duvody proc jsem prestal hrat jsou stale aktualni atd .. na mmorpg.com jsem nic nevykoukal.
|
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
Edited by - elidor on 20/01/2013 01:36:06
|
|
| |
Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts |
Posted - 20/01/2013 : 09:10:31
|
Rift |
Dusei Berserk [CzH][-W-], (retired) |
 |
|
Greydawn
New Member

409 Posts |
Posted - 21/01/2013 : 08:41:52
|
Ja som v tej istej situacii. Problem je s mojimi znamymi, oni vzdy vyskusaju vsetko nove co vyjde, ale po mesiaci sa VZDY vratia do WoW, kde po dalsom mesiaci len stoja v SW a chodia na raidy, na ktore v kuse picuju. A sameho ma behat v MMO fakt ze nebavi, takze som sa vratil k offline gamingu a pravidelnym seansam v dote2  |
MMO traveller |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/01/2013 : 08:58:47
|
Sakra ten Dus s tim riftem neda pokoj :D |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 21/01/2013 : 12:05:27
|
ja jsem cca pred 2 mesici nasel svou vysnenou hru a od ty doby po mmorpg a este k tomu ackovejch ani nevzdechnu, menuje se to minecraft a konecne mam sandbox jak jsem ho chtel mit.
|
lastfm |
 |
|
nses
New Member

100 Posts |
Posted - 21/01/2013 : 15:51:16
|
Eli, z momentalne (nie aktivnych hier) pripravovanych hier ma najviac laka Elder Scrolls Online. |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 22/01/2013 : 07:05:30
|
asi muzes zkusit SW:TOR mam pocit, ze tam porad je mozna i subskripce presto, ze je i rezim f2p a to f2p asi muzes vyuzit k vyzkouseni.
Neni to imho moc dlouhodoba zalezitost, ale jedna z mala novejsich MMO her, kde penez vydanych ani moc nelituju.
Vybornej herni zazitek pri levelovani, endgame neresim ten v dobe meho hrani byl prakticky nulovej... |
no mmo
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 22/01/2013 : 11:02:40
|
quote: Originally posted by nses
Eli, z momentalne (nie aktivnych hier) pripravovanych hier ma najviac laka Elder Scrolls Online.
Kazda Elder scrolls hra byla v dobe sveho vydani naprosto totalne zabugovana, coz hracum nevadilo. Hralo se to vsechno na single player, tak se to dalo prekousnout. Osobne se bojim, ze ESO bude totalni propadak, prave kvuli bugum, ktere pokazi hru. A Bethesda nebude stihat dostatecne rychle reagovat.
EDIT: samozrejme bych byl velmi rad, abych nemel pravdu a ta hra byla pecka. |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
Edited by - Seth on 22/01/2013 11:03:15 |
 |
|
terawatt
Junior Member

916 Posts |
Posted - 22/01/2013 : 12:28:44
|
UO |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 22/01/2013 : 13:03:38
|
quote: Originally posted by terawatt
UO
souhlasim UO byla ve sve dobe genialni s uzasnou hratelnosti, bohuzel vsak dneska snad jen diky klientovi naprosto nepouzitelna.
kdyby zmenili klienta a nevyvyjeli tu prisernost na ktere naprosto nepochopitelne stale lpi, tak nereknu ani popel. v UO jsem zazil nejhezci herni chvile .. ale vracet se urcite nema smysl.
imho nejdulezitejsi argumenty proc uo ne - zdecimovana komunita - priserny klient - nevyvazena ekonomika, pvp, obvykle spousta a nefunkcnich skillu |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 22/01/2013 : 15:01:35
|
SWG - RIP ..good ol' times. Ac neexistujici end game..ta komunita a craft byla proste bezkonkurencni. Od te doby nic podobnyho...atmosferu to melo taky skvelou. 
PS.: Pre-NGE (combat "upgrade") samozrejme.
To Seth: Mas recht ohledne ESO. Za ty roky nevydala Bethesda nic bez bugu..vetsinou az mega patch to fixnul, vcetne technickych problemu. Nezda se mi, ze to bude jinak ...problem u MMO je, ze tohle vetsinou znamena pohrbeni hry. Tak snad si to uvedomuji. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 22/01/2013 15:05:18 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 22/01/2013 : 15:13:12
|
neznam mmo co by vysla bez pomerne zasadnich bugu, snad jedine Rift , no a jsou na tom vsechny vicemene stejne |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 24/01/2013 : 00:31:01
|
quote: Originally posted by Pertha
neznam mmo co by vysla bez pomerne zasadnich bugu, snad jedine Rift , no a jsou na tom vsechny vicemene stejne
Jsou bugy a bugy a Bethesda má na ty velký opravdu snad nějaký vlastní generátor (kdo pamatuje Daggerfall, tak ví :))
Já mám z ESO divnej pocit - a ten trailer jej jen posílil. Někdo někde to přesně vystihl - nějak z toho necítím tu značku. Skoro celý ten trailer byly jen no-name akční scény. Nebýt asi půl vteřinového záběru na White Gold Tower, tak bych fakt TES universum nepoznal...Ten Legolasoidní panák mi do toho nějak nesedí.
Ale taky doufám, že se pletu a hra bude bomba - TES mám rád a pokud to bude aspoň trošku dobré, pak jsem jasná oběť marketingu :p |
Darraque [MdK] |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 24/01/2013 : 01:01:56
|
quote: Originally posted by Seth
Kazda Elder scrolls hra byla v dobe sveho vydani naprosto totalne zabugovana, coz hracum nevadilo. Hralo se to vsechno na single player, tak se to dalo prekousnout. Osobne se bojim, ze ESO bude totalni propadak, prave kvuli bugum, ktere pokazi hru. A Bethesda nebude stihat dostatecne rychle reagovat.
EDIT: samozrejme bych byl velmi rad, abych nemel pravdu a ta hra byla pecka.
Fakt? Mam jinou zkusenost. Arenu ani Daggerfall jsem teda nehral, tak muzu mluvit az za Morrowind a dal, ale neprisly mi nejak extra zabugovane. Napriklad Skyrim jsem dohral naprosto bez problemu a za celou tu dobu jsem akorat videl par potvor divne skakat po terenu a hra mi tusim nekolikrat spadla. Rozhodne nic, co by se dalo oznacit jako "totalne zabugovana".
Ne ze by to nejak vypovidalo o tom, jak na tom bude TES:O... |
 |
|
LordHoven
Starting Member

70 Posts |
Posted - 24/01/2013 : 18:55:46
|
Jestli chces zkusit SW:TOR tak mam ucet i s krabickou :-)
je tam lvl 60 sith ale to by te asi nezajimalo .. cena ? rekni si ... |
nebreč ty buzerante |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 24/01/2013 : 21:36:27
|
quote: Originally posted by LordHoven
je tam lvl 60 sith ale to by te asi nezajimalo .. cena ? rekni si ...
A nebo si to můžeš stáhnout a hrát zadarmo. Navíc jediné, co se tam dá dělat je vylevelit si postavu a tu hru vypnout. |
 |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
Posted - 25/01/2013 : 09:05:17
|
quote: Originally posted by PRIBOO
quote: Originally posted by LordHoven
je tam lvl 60 sith ale to by te asi nezajimalo .. cena ? rekni si ...
A nebo si to můžeš stáhnout a hrát zadarmo. Navíc jediné, co se tam dá dělat je vylevelit si postavu a tu hru vypnout.
to jo, ale zas se musi nechat ze projit si story s aspon jednou klasou je zabava kterou ti nabidne jen maloktery singleplayer rpg ;) |
Kallath <Mor do Kuli> |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 25/01/2013 : 12:47:02
|
Nevím jestli je to úplně to, co chceš slyšet, ale asi před třemi lety jsem byl v podobné situaci. A zjistil jsem, že PvM nebude nikdy v MMORPG tak dobré jako v příběhových singleplayer RPG a PvP nebude v MMORPG nikdy tak dobré jako v kompetetivních online hrách.
Takže si v klidu hraju RPGčka když vyjdou. Když mám chuť na PvP tak s kamarády skočíme na HoN, Planetside, nebo TF2. Hraju vždy jen to na co mám chuť a odpadly mi hodiny grindu. |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 29/01/2013 : 09:27:19
|
Vim, ze tohle nesplnuje tve pozadavky, ale ja si ted uz pres dva mesice ujizdim na wow vanile. Ano je to sice free shard, kde jsou nektery questy bugnuty. Nektery 5 man instance nejsou jak by meli byt a jsou trosku lehci. Nektery classy a jejich spelly ci skilly nefungujou jak by meli, ale musim uznat ze se fakt bavim. Na serveru je normalne gigh end content, chodime Zg, aq20 a mc. Jinak je tu norm bwl, aq40 a naxx. Neni to sice retail, ale pokud dokazes prehlednout par drobnosti tak se skvele bavis.
Pro me wow skoncilo s vanilou a zabednenej blizz proste vanila server neudela tak hold neni jina volba. Asi by bylo tezky pro blizz ztravit fakt, ze kazdej dalsi datac byl jen krok zpet.
Kdyby te to zajimalo tak muzes zkusit. https://www.wow-one.com
Mame tam cz/sk guildu, zatim slozime max zg ale jinak sou tu int guikdy co davaji naxx krom horsemanu. Pvp rank i vsechny repky tu normalne jedou. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 29/01/2013 : 13:10:00
|
jaaaj o wow vanile jsem uvazoval hodne a stvalo me prave to, ze ofik server uz neni. dekuju, urcite kouknu. kamarad hraje na wow ofiku tim zpusobem, ze neinstaluje datace, ma kolem sebe nejake lidi, ale .. pry to neni uplne ono. btw, ti maji burning crusade kvuli outlandu (ktery je imho stale super). |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 29/01/2013 : 16:14:13
|
Vim, ze tohle nesplnuje tve pozadavky, ale ja si ted uz pres dva mesice ujizdim na wow vanile. Ano je to sice free shard, kde jsou nektery questy bugnuty. Nektery 5 man instance nejsou jak by meli byt a jsou trosku lehci. Nektery classy a jejich spelly ci skilly nefungujou jak by meli, ale musim uznat ze se fakt bavim. Na serveru je normalne gigh end content, chodime Zg, aq20 a mc. Jinak je tu norm bwl, aq40 a naxx. Neni to sice retail, ale pokud dokazes prehlednout par drobnosti tak se skvele bavis.
Pro me wow skoncilo s vanilou a zabednenej blizz proste vanila server neudela tak hold neni jina volba. Asi by bylo tezky pro blizz ztravit fakt, ze kazdej dalsi datac byl jen krok zpet.
Kdyby te to zajimalo tak muzes zkusit. https://www.wow-one.com
Mame tam cz/sk guildu, zatim slozime max zg ale jinak sou tu int guikdy co davaji naxx krom horsemanu. Pvp rank i vsechny repky tu normalne jedou. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 24/04/2013 : 09:01:46
|
hledani kvalitni hry je docela problem .. na trhu je bambilion her, ale asi mam smulu na vyber, pokazde otazka par dni nez ji odstavim (a to se opravdu snazim tomu dat sanci)
narazil jsem ale na druhy a mozna vetsi problem .. i kdybych nasel hru, treba asijskou nebo americkou, ktera nema evropske servery (respektive servery umistene v evrope) .. tak ji defakto nemuzu hrat, protoze ping a fps tam mam priserne.
od UPC mam 120/10 mb, grafiku mam GTX 660 TI, cpu mam Xeon E3-1230 V2 .. tzn na prvni pohled, by naprosto zadna hra nemela trpet .. opak je pravdou.
spojeni do sveta mimo evropu je zalostny
usa: [URL=http://www.speedtest.net] [/URL]
korea: [URL=http://www.speedtest.net] [/URL]
japonsko je jeste zalostnejsi .. diky UPC nemuzu hrat nic, co nema umistene servery v evrope (doslo mi to pri hrani tery na US serverech a naslednem testu na EU).
jak je to u vas co nemate upc? hrajete na mimo-evropskych serverech i za cenu vetsiho pingu a problemu s tim spojenych? |
Edited by - elidor on 24/04/2013 10:10:09 |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 24/04/2013 : 16:39:24
|
tak možný řešení je pořídit si VPN od někoho kdo má lepší konektivitu do USA/Japonska atp., ani to moc nestojí (teda do USA, jinam jsem to nezkoušel) |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 24/04/2013 : 21:54:30
|
rozvedes to prosim? |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 25/04/2013 : 02:06:34
|
no máš dobrý spojení v rámci Evropy, špatný do USA, potřebuješ někoho kdo je v Evropě a má dobrý spojení do USA, bude pak sloužit jako třetí strana skrz kterou pofičí tvoje data
mám stejnou linku jako ty, příklad testu rychlosti do USA přímo
Mirror: Dreamhost Data: 15 MB Test Time: 24.33 secs
Your line speed is 5.15 Mbps (5152 kbps). Your download speed is 644 KB/s (0.63 MB/s).
no a stejnej test, na stejný lince, ale skrz server co mám v Holandsku
Mirror: Dreamhost Data: 15 MB Test Time: 5.34 secs
Your line speed is 23.47 Mbps (23475 kbps). Your download speed is 2.87 MB/s (2934 KB/s).
poskytovatelů VPN je spousta, jde jen o to najít toho správnýho, ale s tím už ti neporadím, už to je pár let co jsem takovou věc potřeboval, stálo to v jednotkách dolarů měsíčně
|
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 25/04/2013 : 11:41:08
|
elidore nejsi na tom sám, já to mám podobně
http://www.speedtest.net/result/2668420881.png
151ms etc. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"