Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Neverwinter online
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 29/07/2012 :  00:17:38  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Se divim ze to tady jeste neni. Osobne se na to strasne tesim, protoze Neverwinter nights sem hraval na arkhalii.

Abych pomalu oprasil build na svoji sorcku ve full platu :D. Navic to ma aspon castecne combat s mirenim a ne jen tab 123.

Bude to f2p, ale zarucene pay2win.

http://nw.perfectworld.com/

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs

Murdy
New Member

Murdy2

285 Posts

Posted - 29/07/2012 :  01:52:36  Show Profile  Visit Murdy's Homepage Send Murdy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

Se divim ze to tady jeste neni. Osobne se na to strasne tesim, protoze Neverwinter nights sem hraval na arkhalii.

Abych pomalu oprasil build na svoji sorcku ve full platu :D. Navic to ma aspon castecne combat s mirenim a ne jen tab 123.

Bude to f2p, ale zarucene pay2win.

http://nw.perfectworld.com/

Já to sem chtěl před časem dát, ale když jsem zjistil že za tim stojí Cryptic a koukal sem na nějaký infa tak sem začal bejt dost skeptickej :) Ale třeba to dopadne dobře, kdo ví, nicméně komentáře na mmorpg.com z doby kdy se zjistilo že práva na NWN online prodali právě Crypticu byly z 90% typu "OMG, worst news in MMO history" a podobně :D

http://soundcloud.com/unvorsum

Edited by - Murdy on 29/07/2012 01:53:40
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 06/05/2013 :  11:27:49  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
nikto nic ? som dostal tip vcera, ze funguje open beta pre kazdeho, tak som to skusil a musim povedat, ze som nadseny. hra ma u mna obrovske plus, ked ma to hodi do hry a UI, grafika, gameplay options alebo shortcuts su automaticky nastavene tak, ze som nemusel menit ani TUK. velke plus je celkova rozmanitost tvorby charu, ale zaroven nic take ze robim postavu 2 hodinky :) grafika je pekna a hybe sa to fakt svizne, animacie slabsie, ale tak to nie je feature, na ktorej mi az tak zalezi. hral som to iba chvilku, ale prvotny dojem je skvely.

MMO traveller
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 06/05/2013 :  12:39:53  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

Taky jsem se divil, chtěl jsem založit topic, ale byl jsem líný psát a tušil jsem, že budu líný to číst,.. Youtube rulezz..:)

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 06/05/2013 :  14:14:40  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Dva mí trhlí kámoši si koupili dokonce tu "200" dolarovou verzi. Tak jsem si říkal, že to testnu také. Řeknu to takhle. Jede to na enginu Tery myslím, nic nového a převratného jsem ve hře neobjevil. Snad jen mě překvapilo LFG, kde je možné že si vylosuješ do party 4 tanky a jedno dps :o) Takže žádné heal, tank a zbytek mycha. Snad to opraví.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 06/05/2013 :  14:27:49  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
tak pres pocatecni skeptismus ...

a) nelibi se mi grafika s animacemi. (sem rozmazlenej)
b) sere me ze tam neni targeting trosku slozitejsi .... (ted vas to na cil nejbliz pritahne)

tak jsem to i pres to zkusil a co jsem zjistil

a) grafika ... no clovek se s tim nauci zit.
b) i kdyz to takhle pomaha tak na heal je to vypnuty (musite tim padem mirit vic co jsem si vsimnul, minimalne mi to tak pripada, protoze leckdy missnu). Kez by to zavedli i na damage skilly
c) Lide vypraveji o tezkem imbalance atd ... ale nevim ... zatim mi to tak neprislo a spis mel kazdy nejakou roli a v team pvp to bylo v klidku. (az na jednu classu, u te mi prijde ze nema skoro zadnou funkci)

Ale ted k PvE:
diky tomu jak je hra delala a obsahuje foundry - tedy mise delane hraci - tak nabizi hra v soucasne podobe v bete asi vic kontentu nez hry po nekolika letech vyvoje. (pro milovniky dungeonu je to asi spravna volba s obrovskym potencialem). Mnozstvi contentu navic neustale roste a to rychlosti jakou vyvojari nikdy nemohou content v jinych hrach dodavat do hry. (v podstate okopirovali svuj jiz fungujici system z star trek online)

PvP
No ja PvP mam rad:-) Odehral jsem par her ale zatim me to kupodivu docela bavi :-) Mozna je ale cleric za ktereho to zkousim OP :-D (minimalne podle statistik kdy mejvam v prumeru kolem 10 killu / 20 assistu a vejdu se do jedne max dvou smrti ale to se mi vlastne stalo jen jednou). Na forech rvou vsichni o inbalance a ze to nejde hrat za to a za to a za to a pak naopak pisou jak jsou presne ty same postavy OP tak nemohu soudit.
Na vyssim levelu napisu jak to opravdu vypada a jak to je:-) (ted je to prilis predcasne ale rozhodne bych od toho nic moc necekal)
Jedna z veci co by mohla pridat velky naboj by bylo povoleni pridavani vlastnich map a modu od hracu. Stejne tak jako je tvorene foundry. (co si budeme povidat, ale vetsinou samy nejlip vime co chceme :-)))) )

Dalsi funkce:
Zaujalo me funkcni webove rozhrani odkud muzete spravovat aukci a craftit :-) (prima kdyz se v praci nudite :-))) )

tak a to je asi vse co muzu napsat, protoze jsem toho zase tolik nevyzkousel o cem bych mohl povidat:-D

Zatim i pres velkej skepticismus to musim ohodnotit spis kladne.

diky tomu, ze ftipne zkopirovali svoje nekolik let bezici a nasroubavali na ne jiny styl hrani, tak hra nepusobi tim tragicky nedodelanym dojmem bez contentu jakym pusobi 95% v dnesni dobe vydanych her. (troufam si skoro tvrdit 100% her). Navic se jim o vetsinu contentu ftipne stara nekdo jiny a jeste to maji bez prace.

soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 07/05/2013 :  08:23:14  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by antarian

c) Lide vypraveji o tezkem imbalance atd ... ale nevim ... zatim mi to tak neprislo a spis mel kazdy nejakou roli a v team pvp to bylo v klidku. (az na jednu classu, u te mi prijde ze nema skoro zadnou funkci)

Ani netipuju, pisu najisto. Je to GWF.
Tuto classu oproti predchozim beta vikendum totalne overnerfnuli (jak v PvE, tak v PvP).

- Durrbar (shard Dragon)
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 07/05/2013 :  11:28:13  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
durrbar: ano presne tak
guardian = shieldovani + damage
rogue = spike damage a crowd control + moznost necekane zautocit nebo utect
wizard = crowd control a long range damage
cleric = slusny healovani + long range damage

a ten ferda s obourucakem mi prijde ze ma jen damage a nema zadnou jinou pridanou hodnotu:-) (vlastne ano, je to slusne aoe damage mozna, jenze tohle nejde poradne vyuzit v PvP)

Ale jinak slusny :-D Leckdy to bejva ve hrach daleko daleko daleko horsi...

Jinak mohu pokracovat s dalsimi zazitky :-) na aukci se daji v klidu poridit slusne predmety k levelovani za pomerne malo penez :-) (samozrejme pokud nechcete neco OP, ale to nepotrebujete a lepsi vybavu ma podle me smysl shanet az na max levelu)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/05/2013 :  12:34:19  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jj treba obycejnej batoh za 600 tisic :) za daily quest dostanete 2 - 3 tisice :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 07/05/2013 :  13:23:55  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
quote:

durrbar: ano presne tak
guardian = shieldovani + damage
rogue = spike damage a crowd control + moznost necekane zautocit nebo utect
wizard = crowd control a long range damage
cleric = slusny healovani + long range damage

a ten ferda s obourucakem mi prijde ze ma jen damage a nema zadnou jinou pridanou hodnotu:-) (vlastne ano, je to slusne aoe damage mozna, jenze tohle nejde poradne vyuzit v PvP)

Ale jinak slusny :-D Leckdy to bejva ve hrach daleko daleko daleko horsi...

Jinak mohu pokracovat s dalsimi zazitky :-) na aukci se daji v klidu poridit slusne predmety k levelovani za pomerne malo penez :-) (samozrejme pokud nechcete neco OP, ale to nepotrebujete a lepsi vybavu ma podle me smysl shanet az na max levelu)

jj, Ferda z obourucakem je veden jako Striker class, ale jeho damage, krome AoEckovani trash mobu, je pateticka. Muze leda tak off-tankovat na specifickych bossech.
Pro PvP taky nema co nabidnout, bidne jak CC tak i single target dmg.
Ale coby zrejme latentni masochista dal pokracuju v jeho levelovani ... nastesti uz mam cleric companiona a nemusim do sebe co chvili obracet healthpoty.

Jinak to, ze po ukonceni Open bety nebude wipe me potesilo ...
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 07/05/2013 :  15:41:02  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
esli po skonceni bety nebude wipe, tak to neni hra pro me

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 07/05/2013 :  16:36:18  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
dorlas: tak v tom pripade to neni hra pro tebe :-D

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 07/05/2013 :  16:39:16  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Durrbar: je vedenej jako defender :-) a secondary ma striker (ale jen aoe):-D

Takze ve vysledku je to asi nejhorsi class na PvP :-D

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 07/05/2013 :  16:49:09  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Musim rict, ze uz se ale objevuji hlasky o tom, ze je ve hre malo contentu:-D Premejslim jak ty lidi musi hrat:-D (jeste ze nemam tolik casu)

Vzhledem k tomu, ze je tu foundry tak ten content dochazi pomerne slozite, ale je fakt, ze bude asi problem s ruznorodosti ...

Jen PvP a Dungeony - ackoliv tech bude velke mnozstvi.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 07/05/2013 :  20:44:53  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Durrbar: je vedenej jako defender :-) a secondary ma striker (ale jen aoe):-D

Takze ve vysledku je to asi nejhorsi class na PvP :-D

Problem je v tom, ze GWF byl puvodne koncipovan a take prezentovan jako Striker.
http://nwowiki.co/index.php?title=Great_Weapon_Fighter
Nasledne to zmenili a vznikl Ferda z obrovskym dvourucakem, ktery neumi nic ...
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 08/05/2013 :  08:38:51  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/384391/THE411-on-NeverWinter-pay2win.html

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 09/05/2013 :  12:53:57  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/384391/THE411-on-NeverWinter-pay2win.html

V tom linku je odkaz na Scarlet Blade, co tak nějaké kundamentální info o téhle mmorpg, vypadá to femalenomálně dobře

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 10/05/2013 :  16:43:48  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Me hlavne pripadne ze je to takove cele zonove,coz se mi moc nelibi. nejak me to nechytlo.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 12/05/2013 :  00:19:27  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Speh

Me hlavne pripadne ze je to takove cele zonove,coz se mi moc nelibi. nejak me to nechytlo.

Kdyby jen to... ale ta hra je vlastně Call of NWN

Je to jeden velký koridor, dojel jsem až na 60 a čekal že se ty mapy začnou otevírat do open world světa. Bohužel je to stále jen tunel.

A jj GWF je totále pain hrát s ním. Ta dmg je otřesná horší než healer.
Rozjel jsem ho potom co jsem vyleveloval clerica a je to humus zabijet silnější npc co má víc HP.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"

Edited by - Jaffa on 12/05/2013 00:21:59
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 12/05/2013 :  15:53:12  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

quote:
Originally posted by Speh

... dojel jsem až na 60 a čekal že se ty mapy začnou otevírat do open world světa. Bohužel je to stále jen tunel.

A ten open potrebujes na co? Aby te tam nejakej sulin vesnickej posilal zabijet 500 mobek ? Stejne to byla jen zdrzovacka na ceste do PVP, ci dungu.

Ja si NW stahnul, po 20 min jsem si rikal, ze tuhle chujovinu okamzite odinstaluji a nejak se s tim po tydnu porad nemuzu rozloucit. Stale je co delat, ma to koule. Open mi tedy, uz po tech letech, vazne neschazi. Chci se bavit a tahle hra je blbuvzdorna, vse je ukazano a udelano tak, ze hrac jen hraje. Idelani pro me :-)))) Jen nektere questy ve francouztine....no to se poddá :-))

Originally posted by Lewi:
Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.

Edited by - TDK on 12/05/2013 15:54:29
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 16/05/2013 :  20:46:35  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
Poměrně me to zaujalo. Vidím to podobně jako třeba TDK tady přede mnou.
Ovšem 60. level u mne nejspíš nikdy nenastane.
Je to pořád stále to samý dokola, prostě všechny ty prvky a mechanismy už jsem někde zažil, takže pokud nebudu potřebovat za každou cenu zabíjet spousty času, asi mě těžko něco může zaujmout více než na pár chvil, pokud nepřijdou s něčím novým teda.

Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 20/05/2013 :  22:15:43  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
Já to hraju a expím přes tu Foundry, jsou tam zajímavý scénáře, hráči často vymyslí něco originálního. To střídám s novým dungem nebo skirmishem co se mi občas zpřístupní, případně arenou a jedu hlavní příběhovou linii. Pro partu tří lidí ideal. Jednu tu foundry jsme šli skoro 3 hodiny a celou dobu nás to bavilo. Ke konci teda už trochu dlouhý, ale i tak.

<cool signature here>
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 24/05/2013 :  13:33:02  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
mno musim se podelit o svoji zkusenost...

NW sem zacal hrat nekdy zacatkem open bety a docela me to chytlo, takze jsem do toho zainvestovasl i par kacek na nakup ZENu (coz je in game mena), koupil par veci v shopu a nejakej ZEN jsem vymenil za astral diamondy (coz je druha ingame mena pouzivana v aukci)
Minuly vikend se (jak jsem se zpetne dozvedel z fora, jelikoz jsem cely vikend nehral) provalil nejaky exploit s aukcemi ktery umoznoval generovani obrovskych objemu astral diamondu a PWE/Cryptic na to reagovali schozenim serveru a banovanim zainteresovanych lidi.

Ja nic netuse sednu vecer ke kompu a loguju NW, a vypadne na me hlaska "this account has been banned". Rikam si kurva co to je, kouknu na mail nikde nic, kouknu na NW fora a procitam se tim balastem nez pochopim co se ten den ve hre delo. Tak si rikam asi to banovani vzali nejak hopem a omylem zabanovali i muj acc (ja jsem si zcela jistej ze jsem neporusil TOS/EULA nic, neexploitoval jsem, necheatoval atd ...) Zkusim teda lognout na stranky supportu abych vytvoril ticket, a zde nastava prvni zadrhel.

Ty ktereni nejsou schopny zabanovat jen ingame account, oni vas zabanujou komplet,nelognete na forum, na stranky supportu nikam, a pokud jste na tom accountu meli herni ucty i k jinejm hram tak tam se samozrejme nedostanete taky.

Rikam si ok, je to banda diletantu, pisu mail na support s tim co se mi stalo. V nedeli se na supportu zjevne nemaka, takze reaguji az na muj druhy mail v pondeli a prijde mi odpoved jak vygenerovana automatem ze vytvorili ticket. Rikam si fajn, popsal jsem jim podrobne o co de tak to snad budou schopny vyresit........jo to sem se splet :p
Od pondelka ticho po pesine, na dalsi emaily urgujici aspon udani duvodu pro ban zadna odpoved.

vysledek je takovej, ze po peti dnech stale netusim za co me ty kreteni zabanovali, netusim jestli me vubec odbanujou a netusim jestli ten ticket vubec resej. Patrani na foru odhalilo par podobnejch zoufalcu co si dovolili otravovat support, kterejm tickety dokonce uzavreli po nejakym case s tim ze nechtej aby se jim ztratili v systemu a at si na to ty lidi zalozej tickety novy - rofl, kde to kurva sme.

je to f2p a nebejt tech 50ecek co sem do toho nasypal nakupem ZENu bych to neresil a zalozil proste novej acc, ale takhle me to dost sere. Pristup PWE/Crypticu je doslova zarazejici, a me osobne utvrdil v tom ze po tomhle uz ode me neuvidej ani kacku.

hra je to fajn a dokaze zabavit (i kdyz dle meho odhadu ne na dlouho), ale investovat do toho prachy rozhodne nedoporucuju....

Kallath <Mor do Kuli>

Edited by - Aragorn on 24/05/2013 19:48:05
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 24/05/2013 :  23:28:15  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
To u mně je to trochu jinak. Avast mi zabanoval NW, že prý je v něm malware :)
Go to Top of Page

Murdy
New Member

Murdy2

285 Posts

Posted - 24/05/2013 :  23:39:51  Show Profile  Visit Murdy's Homepage Send Murdy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vool

To u mně je to trochu jinak. Avast mi zabanoval NW, že prý je v něm malware :)

...jj, mam uplne stejnej problem

http://soundcloud.com/unvorsum
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 27/05/2013 :  13:13:11  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn
vysledek je takovej, ze po peti dnech stale netusim za co me ty kreteni zabanovali, netusim jestli me vubec odbanujou a netusim jestli ten ticket vubec resej.

To je naprosto standardni situace.
Ticket system ve hre je schozenej. Bezi jen ten pres email.
V odpovedi a infu je odkaz na support stranky, ktere ale maji (umyslnou) chybu, ktera znemoznuje se na stranky supportu prihlasit (skonci to v nekonecne smycce).

Nejsmutnejsi na tom vsem je, ze oni o tech exploitech, ktere ted udajne resi, vedi od Alfy. Rollbackem sice srovnali tu silenost co propukla v patek, ale co si kdo naexploitil do toho patku neresi.

Cryptic uz nikdy vice.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Edited by - Atronach on 27/05/2013 13:15:03
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 27/05/2013 :  20:02:39  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
Tak se tak necertete.
Ja jsem ted s hranim docela spokojeny, myslim celkove.
Za wowko uz nejakou chvili neplatim a z toho mam dobrej pocit. Obcas si zahraji AH-Diablo a občas i nachvíli zafarmím, zvlášť pokud jsou nějaký změny v patchi nebo seženu nějakj hezkej gear na AH.
Krom toho jsem si zahral par levelu SWTOR, Aion a ted pokousim tady tohle. Chci se bavit, takze zasadne neplatim ani Ň a jsem spokojenej. A jestli mi dají bann třeba za něco, co jsem neudělal, tak ať, stejně se to tak děje všude, každej jen kouká, jak se napakovat a ošidit u toho všechny ostatní s plnou hubou žvástů a skvělý komunitě a podobných průjmů.
Ač jsme to u této hry nečekal, dosáhl jsem už šedesátky, zašel pár T1 dungů, tedy všechny kam mě to pustí přes LFsystem a jsem spokojenej.
Hru mi platěj šílenci, co jim dali dopředu dolary a dostali za to pavouka mounta, vždy, když takový potkám, umírám smíchy :)))
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 28/05/2013 :  06:51:00  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vool

Tak se tak necertete.
Ja jsem ted s hranim docela spokojeny, myslim celkove.

Ja jsem taky spokojenej - jako vypln casu nez vyjde TESO se to da prezit.

Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 28/05/2013 :  08:51:25  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
ja proti hre jako takovy nic nemam
me sere ten jejich pristup - v okamziku kdy zacnou prijimat prachy od hracu se musej postarat taky o to aby mel kdo resit problemy s tim spojeny

jako sorry, mam ticket otevrenej 8 dni a stale bez odpovedi.
jen pro predstavu - soboty/nedele/svatky - jejich support nemaka (o vikendech a svatcich prece problemy nevznikaj ze jo...)

hral sem toho uz hodne ale tohle sem nezazil nikde

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 28/05/2013 :  11:49:06  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
americani maji take vnitrni smernici ze s teroristy nevyjednavaji, mas-li zabanovany ucet, mozna se s tebou zkratka nebudou bavit.

lastfm
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 29/05/2013 :  01:55:29  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

americani maji take vnitrni smernici ze s teroristy nevyjednavaji, mas-li zabanovany ucet, mozna se s tebou zkratka nebudou bavit.

To je náhodou dobrej příměr.
Cryplic se rozhodne, že prostě cheatuješ, exploituješ, tudíž jsi cheater a ztrácíš veškerá práva.
Stejným mechanismem ti američani vyrábějí teroristy, jak píše správně pan Rashaverak.
Prostě je to takovej Cryplic s Patriot act.

Edited by - vool on 29/05/2013 01:56:01
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 29/05/2013 :  13:57:12  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Třeba jen koupili Help desk od Atari :)
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 03/06/2013 :  09:25:09  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
tak dnes má můj ticket 14ti denní výročí, stále bez odpovědi

jako perlička na dortu pak působí fakt, že admini mažou na forech všechny posty ohledně customer supportu lol

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 03/06/2013 :  09:29:31  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
admini mažou na forech všechny posty ohledně customer supportu lol

Tak to mne prijde zase naprosto v poradku - prispevky o necem co neexistuje jsou jasnej offtopic a nemaji na moderovanych forech co delat :D

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 03/06/2013 :  09:33:21  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:

jako perlička na dortu pak působí fakt, že admini mažou na forech všechny posty ohledně customer supportu lol

Tohle je ale přeci zcela normální, natož v betě.
Všude se z for mažou a odsouvají věci, které se nehodí do krámu.
To je přeci ale pozitivní skutečnost, dosáhne se tím čistoty oných skvělých komunit, utuží se hodnotné sociální vazby atd.
Je toho plný internet zdaleka nejen herní prostředí.
Prostě svoboda je fajn, ale pro běžný lidi je to zbytečný luxus.
Už dnes většině lidí vůbec nevadí, když ji nemají.
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 03/06/2013 :  17:33:52  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:

Že tys jim to poslal česky ?

Originally posted by Lewi:
Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 03/06/2013 :  21:18:44  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDK

quote:

Že tys jim to poslal česky ?

mno byl jsem tak hodnej že jsem jim to napsal anglicky, ale ve výsledku je to asi jedno a mohl jsem to napsat klidně česky, on to tam stejně nikdo nečte...

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 08/06/2013 :  14:56:08  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
mno tak po 19 dnech mi ty zoufalci odpovedeli, respektive jsem dostal uzasnou odpoved od automatu:

Hello ,

Thank you for contacting Customer Support.

Unfortunately, due to the incredibly high volume of tickets sent in regarding Neverwinter, we have not been able to provide an answer to each ticket that has come to us individually.

You are receiving this automated message to inform you that your current ticket is being closed. We are doing this to prevent your issue from being lost in "Ticket Limbo." We at Perfect World Entertainment are dedicated to providing you with a satisfactory experience both in game, and with regards to Customer Support.

If you are still experiencing the issue that you originally ticketed in about, please submit a new ticket to us and an Agent will look in to it as soon as possible.

If you have an issue that has not been resolved, please submit a new ticket. If the issue is related to the rollback, or over lost items, then unfortunately we cannot reimburse any item at this time.

If you have reported another player for a behavior violation, we have taken down their character's name, handle, type of violation, and will investigate the offender as soon as possible.

We're truly sorry for this inconvenience, and we appreciate your patience and understanding as we work towards helping all of our customers to the best of our ability.

Kind regards,
Cryptic Support
Perfect World Entertainment

takze za 19 dni se ty hovada ani nedostali k tomu aby si to precetli, proste to zavreli a doufaj ze problem mezitim vysumel...

tohle je fakt parodie na customer support, pochybuju ze tam vubec nekdo sedi krome automatickyho generatoru mailu...

poslal sem jim dalsiho maila a mel sem co delat abych nebyl hodne sprostej

Kallath <Mor do Kuli>

Edited by - Aragorn on 08/06/2013 14:58:13
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 09/06/2013 :  11:37:48  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

mno tak po 19 dnech mi ty zoufalci odpovedeli, respektive jsem dostal uzasnou odpoved od automatu:

To maji nastavene na vsechny petice.
Ja mel stesti ze alespon zareagovla nekdo na forech tak jsem postnul bug report.
Ne ze by to k necemu bylo...

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic