Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Warframe
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 11/05/2013 :  16:25:39  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
http://youtu.be/Gx5RDaGVkZE

Co to je:
F2P multiplayer co-op hra kombinující multiplayer z mass effectu, diablo a serious sama.
Rozumně udělaný F2P, žádný WoT.
Dostupné na Steamu.

Jak se to hraje:
Čtyřčlenné party chodí postupně jednu mapu po druhé a odemykají sluneční soustavu.
Pohled ze třetí osoby. Gameplay sestává ze střelby, melee a kouzel.

Proč je to zábava:
Částečně v gameplayi ala Serious Sam kdy s dobře nadesignovanými zbraněmi (zvuk, efekt na cíl, fyzika) kosíte hordy nepřátel. To vše obohaceno o melee kouzla a různé akrobatické ptákoviny.
Částečně neustálé vylepšování zbraní a brnění a skillů.

Proč to píšu :) :
Během týdne vyjde velký patch přidávající "dojo", což by měli být klanová kasárna, ve kterých půjde za suroviny přistavovat specifické objekty (výzkum, PvP arény atd.). Čím více lidí, tím lépe. Tudíž potřebujeme lidi do klanu. Kdo by měl zájem, tak prosím napište na Steamu na karchee2.

EDIT: Ceny za stavbu byly tak obrovský, že jsme klan rozpustili a vstoupili do obřího klanu AsurO.

Planetside 2, Diablo 3

Edited by - Kar-Chee on 31/05/2013 10:41:02

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 11/05/2013 :  23:00:50  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
vypada to hodne zajimave, diky.
+1

edit: jaaaj tisictej post za ty roky ...

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]

Edited by - elidor on 11/05/2013 23:01:22
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 13/05/2013 :  23:40:57  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

vypada to hodne zajimave, diky.
+1

edit: jaaaj tisictej post za ty roky ...

a je to zadarmo

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 14/05/2013 :  09:26:24  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
trosku offtopic ale ze zvedavosti co ti prijde na WoT ne f2p ? hraju to cca 2 mesice, mam za sebou nejakych 1500 bitev (hraju to docela hodne) a kdybych nechtel nemusel jsem utratit jedinou korunu, treba premiovy strelivo jsem nepouzil ani jednou jedinkrat, rekord mam nejakejch 8 killu na mapu a opravdu nepocituju jakoukoliv nekonkurenceschopnost oproti ostatnim.

http://www.speedyshare.com/5ubp8/20130513-2252-ussr-KV-1s-08-ruinberg-8kills.wotreplay

lastfm

Edited by - Rashaverak on 14/05/2013 09:27:46
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/05/2013 :  09:30:58  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

trosku offtopic ale ze zvedavosti co ti prijde na WoT ne f2p ? hraju to cca 2 mesice, mam za sebou nejakych 1500 bitev (hraju to docela hodne) a kdybych nechtel nemusel jsem utratit jedinou korunu, treba premiovy strelivo jsem nepouzil ani jednou jedinkrat, rekord mam nejakejch 8 killu na mapu a opravdu nepocituju jakoukoliv nekonkurenceschopnost oproti ostatnim.

http://www.speedyshare.com/5ubp8/20130513-2252-ussr-KV-1s-08-ruinberg-8kills.wotreplay

pockej na vyssim tieru , cca 8+ , tam se hodne prodelava

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 14/05/2013 09:31:51
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 14/05/2013 :  15:18:57  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Mám dojem, že jsem to už tady někam na forum psal. Free2play systém z WoTu považuju za jeden z nejgeniálnějších z pohledu tvůrce. Je to obecně dobrej materiál na různé studie pokud děláte něco ekonomicky/sociologicky zaměřeného. A vedle velkých hráčů z Číny si myslím, že to má wargaming zvládnuté úplně nejlépe.

Nicméně z pohledu hráče po nějaké době zjistíte, že za tuhle free to play hru platíte minimálně 13 euro měsíčně a v drtivé většině mnohem víc. (Čímž, nechci říct, že by bylo špatné tolik platit, jen je zajímavé jak vás to postupně z placení ničeho navede na placení určitého obnosu každý měsíc)

Nicméně zpátky k topicu: Stále potřebujem více hráčů na Warframe, tak pište pište :)

Planetside 2, Diablo 3

Edited by - Kar-Chee on 14/05/2013 23:08:54
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 25/05/2013 :  16:20:28  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Tak vyšel patch 8. A je skutečně plný contentu. Nicméně jak jsem je chválil za skvělý přístup k F2P, tak teď přitlačili. Dojo si v malém klanu nepostavíte, nebo vás to bude stát hodně...

Takže my jsme klan rozpustili a snažíme se dostat někam kde mají víc jak 1000 členů...

Planetside 2, Diablo 3

Edited by - Kar-Chee on 25/05/2013 16:21:33
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 25/05/2013 :  20:15:26  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
poradi nekdo?
odehral jsem par her (rekneme 10), chtel bych jinou zbran, kdyz kliknu na menu weapons tak mi to da vybrat bud za platinu, nebo dostupne, ale pise mi to, ze mam stale lvl 1 a potreba je 2,4, ..

kde najdu jaky mam lvl? (chapu ze mam lvl 1 kdyz mi to nechce dat lepsi zbran, ale nikde jsem nenasel zadnou zminku o expech).
hraju to ciste na relax, ale i tak me to zajima.

soucasne netusim kde najit podrobnosti o kvalite dalsich zbrani, cim se lisi .. to mi tam system neukazuje (jen ze jsou drazsi nez jine) ci jinak barevne

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]

Edited by - elidor on 25/05/2013 20:16:25
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 25/05/2013 :  21:07:39  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Drtivá většina zbraní lvl nepotřebuje.
Klikni na Arsenal - na svou zbraň a vyber si nějakou, která nemá lvl requirement (na začátku doporučuju Strun, nebo Braton), pokud jde koupit za coiny, rovnou ji kup. Pokud ne, tak koukni na market - weapons a tam si najdi blueprint. Ten kup a ve foundry koukni, co potřebuješ za materiály. Když je máš, tak jen build a cca 12 hodin čekat.

Tvůj lvl najdeš vlevo nahoře po kliku na ten bar. Expy na tvůj lvl získáváš expením zbraní (100 exp za lvl) a warframů (200 exp za lvl)

Teď v tom patchi 8 většina zbraní už nejde koupit, ale musí se craftit.

Planetside 2, Diablo 3

Edited by - Kar-Chee on 25/05/2013 21:15:20
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 25/05/2013 :  21:13:34  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Jinak Warframe je 11. nejhranější hrou na Steamu_ http://store.steampowered.com/stats/

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 29/05/2013 :  20:18:50  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
jde to hrát singl? nebo je potřeba dalších X opic a musím někde řvát zase 30 min. "LFM 2ppl for run"

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 30/05/2013 :  10:58:29  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
football manager 2013 je 3.

lastfm
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 30/05/2013 :  23:53:02  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

jde to hrát singl? nebo je potřeba dalších X opic a musím někde řvát zase 30 min. "LFM 2ppl for run"

Jde, ale není to ono :)

Edit: K ničemu nikoho nepotřebuješ, ale je to jak hrát Left 4 Dead solo. Prostě to není ono :)

Planetside 2, Diablo 3

Edited by - Kar-Chee on 30/05/2013 23:56:50
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 31/05/2013 :  00:27:37  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

football manager 2013 je 3.

To bych ještě pochopil. Ale že budou Borderlands pořád tak vysoko mi jasný není.

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 07/06/2013 :  17:42:02  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Osobně mě ta hra moc nenadchla. Nahráno cca 12 hodin. V BL přes 200 a ještě nemám full 61 lvl. Stále baví.
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 07/06/2013 :  21:44:57  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Osobně mě ta hra moc nenadchla. Nahráno cca 12 hodin. V BL přes 200 a ještě nemám full 61 lvl. Stále baví.

nenadchla, nebo bavi? :)

Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 08/06/2013 :  00:35:50  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Warframe bude realese titul na PS4.
A je nový trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=r2RR6KBlcs8

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 08/06/2013 :  11:38:04  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Co je to "BL" ?

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 08/07/2013 :  08:30:19  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Takové ty body na ressurect se nechají získat jen za RL peníze?
Potloukám se po Zemi a už docela dostávám na držku. Necha se to dál hrát bez mikrotransakcí?
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 08/07/2013 :  11:36:22  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Dostaneš myslím čtyři ressurecty za den.

Bez mitrotransakcí se to dá hrát v pohodě, ale moc toho nevyzkoušíš. Aneb abys to dával dobře, tak musíš dát "bramboru" jak do zbraně, tak do obleku. Jedna brambora stojí 20. Do začátku dostaneš 50, takže máš na vylepšení jednoho obleku a zbraně...

Zbraně jsou dobrý všechny, takže to jde hrát s jednou. Ale velká část zábavy je právě v tom farmit na nový zbraně a obleky, zkoušet je atd...

Planetside 2, Diablo 3

Edited by - Kar-Chee on 08/07/2013 13:01:07
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000