Author |
Topic  |
|
Dynty
New Member

310 Posts |
Posted - 29/06/2011 : 12:41:43
|
na xfiru uz lolko drti WoW o uctyhodnych 30 000 hodin,to se dlouho nikomu nepovedlo...nerikam ze ten xfire je kdovijak objektivni ALE......precijen je to wowko :)navic xfire nepocita pobyt v lobby,coz je znacna cast hry..producent kdesi v topicu na foru potvrdil ze maji miliony hracu (neupresnil),tisice serveru..a priznal ze i agresivni,dynamicky a blabalaPRkydy pristup k nabirani novych lidi a investic do infrastruktury maji problemy s privalem novych hracu a tak jsou fronty..hraje to vic lidi v EU nez NA
Nicmene,casto tady ctu jak to co prekona wowko bude dalsi hra od blizzardu,propripade,SWOTOR...a ono to s nejvetsi pravdepodobnosti bude lolko..
Z mych znamych uz wowko na ofiku nehraje nikdo,par skalnich zustalo/preslo na mystiq.org freeshard. Driv ho hravali vsichni.
Wowko vezkutecnosti nikdy nebylo nejhranejsi online hrou sveta,tim je Fantasy Westward journey,ale reklamou zmaseni euroamericani pravdepodobne nepokladaji asii za soucast sveta,tak se o ton nemluvi. http://en.wikipedia.org/wiki/Fantasy_Westward_Journey
Kazdopadne jak vypada wowkiller? S persistentni postavou,bez persistentniho sveta,80 ruznych povolani,kazdych 14dni nove....PvPvE battleground...zadarmo..Kdo by to byl rekl..
ja osobne si myslim ze si to vzajemne nekonkuruje a jde to hrat oboje,i WoW i LoL..a v tom byl mozna nejvetsi uspech.
|
www.boiians.cz |
|
| |
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 29/06/2011 : 20:48:03
|
Nelze popřít úspěch LoLu. Ale těžko říci, jestli počet hráčů LoLu nějak ovlivňuje WoW.
quote: Originally posted by Dynty
Nicmene,casto tady ctu jak to co prekona wowko bude dalsi hra od blizzardu,propripade,SWOTOR...a ono to s nejvetsi pravdepodobnosti bude lolko..
To "překonání" je asi myšleno v počtu platících uživatelů.
Každopádně je tu určitý trend úspěchu mnou nenáviděného systému free2play + mikrotransakcí. LoL, World of Tanks, Team Fortress 2, mnoho MMORPG přechází..
Kdo to vlastně začal ve velkém? Zynga na facebooku? Nebo nějaký velký úspěch DLC? |
Planetside 2, Diablo 3 |
Edited by - Kar-Chee on 29/06/2011 21:20:08 |
 |
|
elidor
Administrator

1338 Posts |
Posted - 29/06/2011 : 23:05:51
|
pokud budou servery EU lol stejne pretizene jeste par tydnu, tak se to urcite projevi |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 30/06/2011 : 09:07:34
|
ona je asie soucast sveta ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 30/06/2011 : 09:58:58
|
asie je pouze poloostrov ... nevim ze by to vubec bylo na mape |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 30/06/2011 : 10:58:19
|
quote: Originally posted by Eagle
asie je pouze poloostrov ... nevim ze by to vubec bylo na mape
Asie je mýtus. Ještě nikdo nepřešel Rusko, protože jsou tam draci. Co je dál nikdo neví... |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 05/07/2011 : 16:12:30
|
MOBA games nekonkurují WoW. WoW "překoná" (to asi těžko, ale nahradí) nové MMO od Blizzardu. WoW těžko něco killne, protože třeba za 3-4 roky to bude F2P hra a bude fungovat na mikrotransakcích.
Toť můj názor  |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Pokemaster
Starting Member

2 Posts |
Posted - 15/08/2011 : 01:42:46
|
quote: Originally posted by Shatteren
MOBA games nekonkurují WoW. WoW "překoná" (to asi těžko, ale nahradí) nové MMO od Blizzardu. WoW těžko něco killne, protože třeba za 3-4 roky to bude F2P hra a bude fungovat na mikrotransakcích.
Toť můj názor 
Podle mne konkuruji, MOBA hry se podobaj arenam. Ja osobne prestal WoW kvuli LoL. |
 |
|
Frey1
Starting Member
9 Posts |
|
|
Topic  |
|