Author |
Topic |
nses
New Member
100 Posts |
Posted - 16/11/2014 : 23:38:17
|
Po tom restarte som u hru stratil zaujem .. kazdorocne som hraval vzdy cez vianocne sviatky (2012, 2013 uz nie). |
|
|
elidor
Administrator
1335 Posts |
Posted - 17/11/2014 : 12:25:03
|
ja se stale snazim neztratit kontakt, zaplatim mesic, pobiham par dni a zbytek necham propadnout, protoze vyvoj jde (pro me) zcela nepochopitelnym smerem ...
nsesi mas pm, koukni na ni |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
Edited by - elidor on 17/11/2014 12:25:15 |
|
|
Murdy
New Member
285 Posts |
Posted - 09/12/2014 : 13:26:00
|
quote: Originally posted by elidor
cas od casu kouknu na novinky v ryzomu .. a pokazde mam pocit marnosti. http://app.ryzom.com/app_forum/index.php?page=topic/view/21396
jak je to dlouho co byl merge serveru? pridani kaderniku Marauderum je chvalihodne a rozhodne to nyni zvedne hratelnost.
ach jo ..
lolec, a co bys jako čekal? Tu hru hraje pár posledních mohykánů, takže cokoli někdo udělá beru spíš jako pozitivum a udivuje mě, že se o to vůbec někdo stará a že to ještě nevypli. I já se občas lognu, ale spíš jen kvůli komunitě a tak trochu z nostalgie, pro hry jako je Ryzom už asi neni v dnešním herním světě moc místo :) |
http://soundcloud.com/unvorsum |
|
|
Chytrex
Starting Member
7 Posts |
Posted - 23/12/2014 : 12:51:55
|
quote: pro hry jako je Ryzom už asi neni v dnešním herním světě moc místo :)
Neřek bych že není místo.. spíš v tom vidím: a) hodně špatné (až žádné) promo (to byla klasika ryzomu od doby kdy sem tam začal.) b) přímé odrazování hráčů nedodělanýma eventama. (velké halo kolem eventu, který je pak celý ve francouzštině) c) Absolutní nepochopení toho co si hráči žádají dev teamem. d) absolutní naivita. Když chci vybrat prachy, nestačí dobrá úvodní myšlenka. Musí se pracovat na obsahu a to jakože tvrdě. Lidi musí vědět proč platí.
Ono obecně v Open source nejsou kdo ví jaké peníze. Je to vidět na Ryzomu, na Minetestu, téměř všude jinde ve světě OSS her.
Ale jinak ano, taky mě mrzí kam se řítí celý Ryzom... |
|
|
elidor
Administrator
1335 Posts |
Posted - 23/12/2014 : 19:40:53
|
kdo pamatuje roadmap ryzomu tak vi, ze az na drobnosti skoncil vyvoj cca v 1/5 .. nynejsi vyvoj kdy misto reseni nejakeho endgame resi team jak maj vypadat statiky v baraccich jsou proste nepochopitelne
btw rikam to z pozice cloveka co hral ryzom roky a miluje ho .. resp .. vratil bych se kdykoliv, kdyby tam nebylo vse dulezite stejne jako pred osmi lety a vic. (ano par novinek je, na obnoveni guildy uz to ale neni a solo hrani v ryzomu ... ) |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
Edited by - elidor on 23/12/2014 19:45:23 |
|
|
elidor
Administrator
1335 Posts |
|
elidor
Administrator
1335 Posts |
|
Topic |