Author |
Topic |
|
Tomcon
New Member
102 Posts |
Posted - 12/02/2024 : 10:52:33
|
Nazdar mistři,
dobrých pvp her je jako šafránu, trochu jsem se nudil a tak se jal zjišťovat, jak je to s Daocem po takové době. Accounty jsou stále v databázi, stačí propojit svůj účet s EA, lognout se na Mordred a může se začít stěhovat. Zatím jsem přestěhoval Clerica a Scouta. Veškeré dosažené LVL, RR, CL a peníze zůstávají. Bohužel se neprestehuji itemy, takže equip, dům a podobné blbosti při přesunu zmizí. Jako kompenzaci a start do začátku každá postava získává 20P, champion lvl set equipu, CL zbraň a nějaký resist neckl. Takže jestli ještě nejste staří a chybí vám kvalitní PvP, jsem na Ywain1.
P.S. Querba už mám načatého, tak uvidíme: )
|
Missunderstood - Eldritch DAoC Eden Missunderztood - Bard DAoC Eden Missundastood - Chanter DAoC Eden Missundaztood - Blademaster DAoC Eden |
|
| |
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 16/02/2024 : 10:51:37
|
Na Ywain sme se vratili par let dozadu, docela to tam zilo co si pamatuju :) |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
Tomcon
New Member
102 Posts |
Posted - 04/06/2024 : 09:20:58
|
Čau, jsme na Edenu.
Rádoby oficiální servery jsou pay to win. Asi se snaží vytřískat poslední prachy.
Na Edenu to žije, 10x více lidí a podle dotazů i noví hráči.
Server nastaven aby odpovídal požadavkům dnešní zrychlené doby. 50 se dá udělat v battlegroundech za 1 den. Template hotový do týdne. Kdo nechce chodit dungeony, credity se dají vyběhat v RvR. Navíc nízké ranky dostávají bonusy při zabití vyššího ranku. Výborná provázanost s discordem.. |
Missunderstood - Eldritch DAoC Eden Missunderztood - Bard DAoC Eden Missundastood - Chanter DAoC Eden Missundaztood - Blademaster DAoC Eden |
Edited by - Tomcon on 04/06/2024 09:21:38 |
|
|
Diblajz
New Member
448 Posts |
Posted - 05/06/2024 : 11:46:06
|
Kdyby to raději dali F2p |
|
|
|