Author |
Topic |
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 14:34:21
|
no tak to by me zajimalo jak se od tama dostanu :D |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Infik
New Member
231 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 14:46:57
|
odkial ? :) |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 14:50:31
|
Z kashyyyku |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 15:47:11
|
Kurva to sem vedel pridaj akorat dalsi bugy. Vsechny rebel NPC se jmenuji "an Imperial Sand trooper" a jeste k tomu jsou u impu jako snadtrooperi takze se furt midlej mezi sebou.
A pak tendle bug je taky vonco, vsechny NPC maji nad hlavami questovni "i" tady je screen: http://www.jorssk.wz.cz/i.jpg |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 16:51:57
|
stary dobry SOE |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Infik
New Member
231 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 17:00:44
|
daj si facku ako ako moze byt soe dobra ked secko posere? |
|
|
Nith
Starting Member
11 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 17:36:35
|
Fakt postava stojí za hovno když to není na půl Doctor? |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 17:51:02
|
quote: Originally posted by Infik
daj si facku ako ako moze byt soe dobra ked secko posere?
no vsak v tom je opravdu dobra, ne? |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Werrevlk
Junior Member
504 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 17:52:50
|
Hele okhe planujes jeste prodlouzit svuj podpis??? |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 18:00:54
|
quote: Originally posted by Werrevlk
Hele okhe planujes jeste prodlouzit svuj podpis???
pokud bys nevedel jak, tak ti poradim - pripis tam i vsecky onlinovky, ktere jsi nehral.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Infik
New Member
231 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 18:25:09
|
daj si facku tae :)))
proc mam napsane len to co bolo dobre a stalo za to chcel som tam mat tleskaci ale nako to posrali |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 15/06/2005 : 20:29:21
|
Nith - Ne neni uz sem tu psal ze muzes byt BH plus rifle treba nebo carabiny plus BH. Plus doc jsou nejvice uber chary na pvp. |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 16/06/2005 : 02:17:39
|
quote: Originally posted by Jorssk
Nith - Ne neni uz sem tu psal ze muzes byt BH plus rifle treba nebo carabiny plus BH. Plus doc jsou nejvice uber chary na pvp.
jasne ze muzes.. anebo muzes byt treba BH a dancer.. nebo rifle a tailor..
a dokud budes chodit na npc a potvory, tak ti bude staci treba ten BH + rifle..
ale ve chvili, kdy budes chtit hrat pvp, tak si bez doktora neskrtnes.. teda skrtnes - bradou o zem.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Infik
New Member
231 Posts |
Posted - 16/06/2005 : 09:19:00
|
Nemate niekto prosim vas fotky mensie ale kvalitne tychto veci:
Han Solo , Xwing , obrazky krajin Ide mi o rebelske veci.
Nereknu nac az ked to dodelam.
Ak niekto pomoze dakujem.
A este niekoho kto vie perfektne po anglicky. Ale suprove. |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 16/06/2005 : 10:09:32
|
han solo obraz prodavam za 30k X-wing hologram by se dal mozna prodat za 1 mil obrazy krajin tak 15k |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 16/06/2005 : 10:27:56
|
quote: Originally posted by Jorssk
han solo obraz prodavam za 30k X-wing hologram by se dal mozna prodat za 1 mil obrazy krajin tak 15k
Voe, mels to prece napsat anglicky (perfektne)! |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
|
|
Infik
New Member
231 Posts |
Posted - 16/06/2005 : 11:10:35
|
boze neeee v hre v reale :) fotky obrzky :) grrrr ze by to bolo to imperialne chapani lool musel sem si trsoka rejpnut dnes mam podebavaci naladu :)
ale aby ste chapali tak oki na web to potrebuji. |
Edited by - Infik on 16/06/2005 11:10:50 |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 16/06/2005 : 17:16:53
|
LOL Matrix Online preslo pod SOE |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
Edited by - Hosty on 16/06/2005 17:18:09 |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 16/06/2005 : 18:58:29
|
coze? a ja o nem uvazoval, ze bych ho zkusil |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 16/06/2005 : 20:19:47
|
quote: Originally posted by Almych
coze? a ja o nem uvazoval, ze bych ho zkusil
no SOE to posere este viac ako to je. Jj, aj ja som to chcel skusit:) |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
Edited by - Hosty on 16/06/2005 20:20:03 |
|
|
Revan
Starting Member
2 Posts |
Posted - 16/06/2005 : 20:56:12
|
může mi někdo poskytnout podbrobnější informace o placení kreditní kartou? |
For the Empire! |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 16/06/2005 : 21:18:36
|
quote: Originally posted by Revan
může mi někdo poskytnout podbrobnější informace o placení kreditní kartou?
kdyz spoustis hru, tak se te pta na nejake informace - adresu a podobne a pak zadavas udaje z kreditni karty - cislo karty, platnost karty (do kdy plati), jmeno na karte (presne to jmeno, co je napsane na karte, obvykle majitel karty), pripadne "pin", pokud k te karte nejaky je.. pak zadas ucetni obdobi - jestli chces predplatit dycky po mesici, ctvrtletne, pulrocne, rocne potvrdis to a spolecnost provozujici hru si ak kazdy mesic sama strhne prislusny obnos, ktery se automaticky prevede na koruny a strhne se z uctu v korunach, podle kurzu, co byl ten den.. pokud vim, tak zadna banka u nas si za to neuctuje poplatek, ani za konverzi meny, ani za elektronickou platbu kartou po internetu a to je myslim vse |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 16/06/2005 21:23:22 |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 08:42:19
|
nikdy, a tim myslim NIKDY, nepis kamkoliv pin ke karte, pin slouzi pouze do bankomatu
mozna to po tobe bude chtit cislo, co je na druhe strane karty napravo nahore, jsou tam nejaka 3-4 cisla |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 08:49:07
|
nikdy, a tim myslim NIKDY, nepis kamkoliv pin ke karte, pin slouzi pouze do bankomatu
mozna to po tobe bude chtit cislo, co je na druhe strane karty napravo nahore, jsou tam nejaka 3-4 cisla
Voe, jako "pin" se pozaduje a uvadi prave ten troj- ci ctyrmistny konec bezpecnostniho kodu (nekde je oznacovan jako "pin", nekde jako "code", nekde jako "security code"), ktery je na druhe strane karty nad/pod/v policku na podpis. Potvrzovaci PIN by snad nikoho posilat nenapadlo |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
Edited by - baron432 on 17/06/2005 08:50:43 |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 11:12:49
|
quote: Originally posted by baron432
mozna to po tobe bude chtit cislo, co je na druhe strane karty napravo nahore, jsou tam nejaka 3-4 cisla
Voe, jako "pin" se pozaduje a uvadi prave ten troj- ci ctyrmistny konec bezpecnostniho kodu (nekde je oznacovan jako "pin", nekde jako "code", nekde jako "security code"), ktery je na druhe strane karty nad/pod/v policku na podpis. Potvrzovaci PIN by snad nikoho posilat nenapadlo
nevim co a kde presne to je u kreditni karty, ale ke sve internet karte eBanky jsem dostal CVV nebo tak nejak kod (totez jako pin), ktery se MUSI zadat pro overeni, ze tou kartou platim skutecne ja.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 17/06/2005 : 12:46:21
|
ano, je to CVV, a jedna o posledni 3 cisla z rady cisel, ktere jsou na druhe strane karty v tom pruhu kde je podpis
opakuji, pokud po vas nekdy nekdo bude chtit pri platbe pres internet PIN, tak fofrem pryc z jeho stranek |
|
|
Whom
New Member
139 Posts |
|
Radomm
Starting Member
2 Posts |
Posted - 18/06/2005 : 16:57:46
|
Ahoj, jsem úplným nováčkem v SWG a mám několik dotazů:1) Po první hodině hraní jsem narazil na problém, kdy mi při odlogování a přihlášení následující den přibyly z ničeho nic nějaká vlastnosti navíc aníž by mě je někdo naučil, prostě jsem se znenadání získal, jedná se o schopnost tančit a ještě něco a z oblasti komunikace. Takže nevím jestli je to chyba hry, nebo tak tak má být, ale docela mě to flustruje a nutí zkusit hrát znovu opět od začátku.
2) Hraju přes server Eclipse a zajímalo by mě, jestli se tak ve hře budou objevovat i hráči z ostatních serverů nebo jen Ti, co jedou taky na Eclipse. Tj. jestli je tedy několik Galaxií nebo jedna velká a jednotlivé servery do ní umožňují přístup.
3) Je normální, že můžu procházet skrze droidy (např. v tutorialu) a i přes AI hráče/zvářata a tak?
Díky moc za odpovědi, Radim, 444888@seznam.cz |
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 18/06/2005 : 17:08:02
|
1)to fakt nevim spis sis jen predtim nevsiml ze ji mas.
2)hraci z jineho serveru se potkat nemohou kazdy server je jina galaxie uplne na jinem pocitaci
3)ano je to normalni dela to vsem |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 19/06/2005 : 13:52:26
|
http://homepage.mac.com/jevans12/iMovieTheater2.html
Co nás čeká ve vesmíru - nezapomeňte si pustit zvuk, je vidět, že tam byli hráči SWG
Dal jsem to i do zajímavých odkazů, ale zajímá mě, co na to říkáte, tak to dávám i sem, abysme odkazy nezaplácávali diskusí. |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 19/06/2005 : 18:36:09
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
http://homepage.mac.com/jevans12/iMovieTheater2.html
Co nás čeká ve vesmíru - nezapomeňte si pustit zvuk, je vidět, že tam byli hráči SWG
Dal jsem to i do zajímavých odkazů, ale zajímá mě, co na to říkáte, tak to dávám i sem, abysme odkazy nezaplácávali diskusí.
no má to být další expanze tak uvidíme :-)
|
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 05:32:12
|
Prosim Vas, delali ste nekdo entertainer mise? ja jsem musician kamos zkousi dancera.. aproste nejdou nam ty mise ;-( Poslou mne na urcite misto, jdu tam, nekdy tam jsou npc (vsecky maj I nad hlavou ale nejde s nima kecat..) nekdy ne, vlezu do toho baraku, zacnu tam hrat tech 10min jak je v popisu a nic :( v holocronu je jeste neco o odehrani domluvenejch setu.. to ale nikde nic takovyho neni.
ad ten theater - nejak nevim co to ma byt. jako ze v datadisku bude konecne poradnej vesmir.. questy i na krizniku?? a co ty lidi tam..chovani jak dobytek ;]
edit: tak se mi ted podarilo tu misi udelat.. sice je napsano 10min ale musel sem hrat asi 25minut... to asi neni zrovna v poradku ne? |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 20/06/2005 05:50:27 |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 05:45:53
|
ano, je to CVV, a jedna o posledni 3 cisla z rady cisel, ktere jsou na druhe strane karty v tom pruhu kde je podpis
opakuji, pokud po vas nekdy nekdo bude chtit pri platbe pres internet PIN, tak fofrem pryc z jeho stranek
takhle bych to nehrotil. oni ty spolecnosti v tom maj desnej bordel. Nektere modely karet ani CVV nemaji a proto maj weby napsano "zadej cvv/cv2 coz je posledni 3 cisla na karte". Ale jak jsem se presvedcil funguji obe metody. MC IC co mam od eBanky ma cvv2 (rikaji tomu PIN ale neni to PIN jako u plastik kreditky na nakup v real shopu) no a fungovalo mi v USA to, ze jsem zadal primo cvv2 .. i to, kdyz jsem v UK e-shopu platil a napsal tam last 3 digit misto cvv2. Takze proste je to fuk co tam napises ;-D (asi)
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 08:32:15
|
quote: Originally posted by Rodier
Prosim Vas, delali ste nekdo entertainer mise? ja jsem musician kamos zkousi dancera.. aproste nejdou nam ty mise ;-( Poslou mne na urcite misto, jdu tam, nekdy tam jsou npc (vsecky maj I nad hlavou ale nejde s nima kecat..) nekdy ne, vlezu do toho baraku, zacnu tam hrat tech 10min jak je v popisu a nic :( v holocronu je jeste neco o odehrani domluvenejch setu.. to ale nikde nic takovyho neni.
ad ten theater - nejak nevim co to ma byt. jako ze v datadisku bude konecne poradnej vesmir.. questy i na krizniku?? a co ty lidi tam..chovani jak dobytek ;]
edit: tak se mi ted podarilo tu misi udelat.. sice je napsano 10min ale musel sem hrat asi 25minut... to asi neni zrovna v poradku ne?
já dělal jen tu entertainer misi jako quest pro nooby a taky sem tam musel vyhravat o dost dele nez 2minuty ktery byly napsany ... holt SOE |
|
|
Lucky_Lee
New Member
126 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 09:54:01
|
quote: Originally posted by SNowie
já dělal jen tu entertainer misi jako quest pro nooby a taky sem tam musel vyhravat o dost dele nez 2minuty ktery byly napsany ... holt SOE
Mě to šlo v pohodě za 10 minut. Dokonce se to v tom quest logu odpočítávalo. |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 13:44:46
|
odpocitava po dohrati nebo dotancovani musis jeste na dotycnem miste prokecat npc ktere mas napsane v quest journalu a to "i" je bug vsechna npc ho ted maji nad hlavama. |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 13:46:29
|
Tak jsem se dival na trade forum. Hafo lidi prodava +25 attachmenty. Tak jsem se jal hledat duvod a duvod je prosty. Je zrejme bugla ta mise na DJM nebo je na ni nejaky exploit.
Nejak me dochazi chut, tu zlamerenou gamesu hrat. A to me to tak bavilo. Kdyz jsem se pred rokem zacal poflakovat po SWG, tak to bylo presne to, co jsem ocekaval. Ted po CU a potom co predvadeji devove je mi na bliti.
Stejne ted parim GTA a pak se uvidi. |
|
|
Sagger
Ci-ua-ua
925 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 13:54:39
|
Tak jsem se dival na trade forum. Hafo lidi prodava +25 attachmenty. Tak jsem se jal hledat duvod a duvod je prosty. Je zrejme bugla ta mise na DJM nebo je na ni nejaky exploit.
Tohle me dneska bohuzel take dost nemile dostalo :(( |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 15:12:42
|
plnil sem misi pro emperora heh nemohl sem ji udelat tak sem se odlognul... druhy den to zapnu a mision finidh hehe:) |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 16:07:34
|
quote: Originally posted by Sagger
Tohle me dneska bohuzel take dost nemile dostalo :((
Já sem četl že ty atachementy devové lidem zabavujou... |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 20/06/2005 : 20:49:34
|
quote: Originally posted by Quartax
quote: Originally posted by Sagger
Tohle me dneska bohuzel take dost nemile dostalo :((
Já sem četl že ty atachementy devové lidem zabavujou...
tak je honem vsecky prodat..
|
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 21/06/2005 : 09:24:17
|
mno hlavně už zastavili attachment drop. Vcera jsem jich zabil asi 20, a spadly mi dva holocrony, jeden bezcený jedi medailon a nějaký lékárny na jednorázové léčení woundů a bf, vypadaj dobře ale vyžadují medika na lvl 5 což muj jedi není :( takže jsou k dispozici. |
jůůz d fóós |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 21/06/2005 : 14:53:55
|
mam dotaz
nejak mi unikla jedna vec. na forech hafo lidi pise ze dostalo NPC do -root- nebo -snare-. vzhledem k tomu, ze na ofic forech nefunguje search, muze mi nekdo objasnit o co se jedna? |
|
|
Sagger
Ci-ua-ua
925 Posts |
Posted - 21/06/2005 : 14:57:35
|
mam dotaz
nejak mi unikla jedna vec. na forech hafo lidi pise ze dostalo NPC do -root- nebo -snare-. vzhledem k tomu, ze na ofic forech nefunguje search, muze mi nekdo objasnit o co se jedna?
Nic jsem o tom necetl ale ciste dle pozorovani ve hre soudim, ze root i snare zpomaluji protivnikuv pohyb a zhorsuji accuracy. Pricemz root je stockovatelny.
edit: stockovatelnym rootem se da dosahnout toho, ze se jedi hybe rychlosti 90-ti leteho starce a stava se tak prakticky neskodnym |
Edited by - Sagger on 21/06/2005 15:01:13 |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 21/06/2005 : 15:01:57
|
A ten, co maji Rifle, ten je debilni - trva jen do dalsiho zasahu Vyradil jsem ho z toolbaru, snad to opravi/upravi ... |
|
|
Sagger
Ci-ua-ua
925 Posts |
Posted - 21/06/2005 : 15:04:24
|
quote: Originally posted by baron432
A ten, co maji Rifle, ten je debilni - trva jen do dalsiho zasahu Vyradil jsem ho z toolbaru, snad to opravi/upravi ...
Ano, to je ten Snare, ten stoji za hovno. Jeho uplatneni snad jen pri uteku pred nekolika moby, kazdemu jednu plesknout, snad to pomuze |
|
|
Whom
New Member
139 Posts |
Posted - 21/06/2005 : 15:23:56
|
Neviem ci sa da "plesknout" kazdemu. Ja puzivam pistolerov improved stoping shot(root) trva 15sek , advanced stoping shot trva 20sek. Cooldown timer trva to priblizne 45-50sek v zavisloti na rychlosti zbrane. Riflemanov snare je zo vsetkych asi najslabsi. Dobre su tiez CM Electrolyte Drain ktory zpomaly ciel o 40%. Trva cez 2 min, ale da sa nahodit len zblyzka.
|
|
|
Sagger
Ci-ua-ua
925 Posts |
Posted - 21/06/2005 : 15:27:30
|
quote: Originally posted by Whom
Neviem ci sa da "plesknout" kazdemu.
Jeden o koze, druhy o voze :) Narazel jsem na riflemanuv snare, cd je tak rychly, ze se rozdat slusne skupince. Ty popisujes mnohem ucinnejsi root. |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 21/06/2005 : 15:32:01
|
no já používám carbine a u cripling shot (snare) to po dalsi pecce příšerce nezmizí a vydrží to celkem dlouho (teda ukazuje se +snared+ tak predpokladam ze je to snare) odhaduju tak 10s ? |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 21/06/2005 : 15:47:05
|
hm, asi jsem slepej, ktera specka dela root? |
|
|
Topic |
|