Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Otazky, odpovedi a vlastně jakýkoli pokec o SWG
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 307

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 18/10/2004 :  22:19:32  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Otosi

Zato me se to vsechno podelalo. Ted sice pekne beha launchpad, ale kdyz dam play, vyhodej win hlasku ze byl program ukoncen :( JTL beta jde, ale zase je off server :(((



No to obcas spravi aj mne, nevies co s tym ? pytal si sa niekde ? by som to chcel vediet, keby sa mi to stalo tak, ze by to uz vobec neslo.

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 18/10/2004 :  23:05:24  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Hledám nějakého zkušeného crafta co se chystá na Shipwrighta. Já se na něj chystám ale moje craft zkušenosti sou dost malý tak bych si rád pokecal na ICQ. Momentálně v Betě zkoumám materiální požadavky na chassis a komponenty a na Chimaeře mapuju ceny požadovanejch materiálů a snažim se jakžtakž připravit... ale bylo by smutný zbankrotovat kvůli nějaký začátečnický chybě... mám dost malej počáteční kapitál takže budu muset prodávat lodičku za lodičkou a pomalu to rozjíždět. Takže kdo má zkušenosti s výrobou a prodejem hi-tech zbraní a brnění ozvěte se na ICQ.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera

Edited by - Dargnon on 18/10/2004 23:06:23
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 19/10/2004 :  14:50:55  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
Mohol by si napísať aké suroviny treba na lode a čo je pri nich dôležité? dík.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 19/10/2004 :  17:34:09  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Todle je fakt husty:

http://www.leftcorner.com/swg/comic1.jpg
http://www.leftcorner.com/swg/comic2.jpg
http://www.leftcorner.com/swg/comic3.jpg
http://www.leftcorner.com/swg/comic4.jpg
http://www.leftcorner.com/swg/comic5.jpg
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 19/10/2004 :  17:58:49  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
to je teda naozaj huste

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Otosi
Starting Member

51 Posts

Posted - 19/10/2004 :  21:55:22  Show Profile  Send Otosi an ICQ Message Send Otosi a Private Message  Reply with Quote
hehe

Hosty: Tak u mne je to grafika. Nejak se mi zvencly ovladace a nejhorsi je ze ted to na zadny nejede. Ani Omegy ani normalni :(
Asi bude format c: a pak budu zkouset. U JTL je naznak ze by to slo, ale byl off server. Jinak u SWG kdyz se nahodou spusti mam rosypany textury. Jine hry v pohode. Tak nevim co tak najednou.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 20/10/2004 :  07:30:50  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
WOW WOW lidi!!! Dostal jsem se se svimi screeny na SWG stranku!! Kouknete: http://www.swgcenter.com/info/article.asp?ID=3144

Edited by - Jorssk on 20/10/2004 07:32:20
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 20/10/2004 :  12:18:56  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Hraje tady někdo přes Eurotel Data Express (CDMA)? je to hratelné?
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 20/10/2004 :  12:57:54  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
No budes mit asi vysokej ping (1000 +/-), ale kdyz nebudes moc PvP-ovat tak by to nemelo vadit. Tohle neni zadna fps. Ale do JTL bych s tim uz asi nesel.

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 20/10/2004 :  13:06:33  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iani

No budes mit asi vysokej ping (1000 +/-), ale kdyz nebudes moc PvP-ovat tak by to nemelo vadit. Tohle neni zadna fps. Ale do JTL bych s tim uz asi nesel.



No nevím, já tady mám ping 110-150ms, tak snad to tak vysoko nevyšplhá ne? kolega měl předtím bezdrát kde měl na seznam ping taky těch 150ms a ve hře mu to přidalo dalších 100-150ms, takže myslím že přes 350ms bych se dostat neměl
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 20/10/2004 :  14:21:03  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
jeejda to im trva ten restart co to maju za masiny ?
to rucne nosia data v igelitkach ci co ?
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 20/10/2004 :  15:15:21  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:
Originally posted by Iani

No budes mit asi vysokej ping (1000 +/-), ale kdyz nebudes moc PvP-ovat tak by to nemelo vadit. Tohle neni zadna fps. Ale do JTL bych s tim uz asi nesel.



No nevím, já tady mám ping 110-150ms, tak snad to tak vysoko nevyšplhá ne? kolega měl předtím bezdrát kde měl na seznam ping taky těch 150ms a ve hře mu to přidalo dalších 100-150ms, takže myslím že přes 350ms bych se dostat neměl



No, Seznam je něco trochu jiného, to je server někde v Praze, Eclipse je server někde v USA. A na Seznamu není tolik lidí se stálým tokem dat. Na Eclipse v kterýkoli okamžik je jich pár tisíc, co posílají data tam a tahají z Eclipse. Takže trochu rozdíl to je.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 20/10/2004 :  15:51:52  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Já to prubnu a dám vědět
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 20/10/2004 :  17:06:49  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
2 Jorssk: gratulujem, ja som tiez tam posielal kedysi screeny a poslem znova, dufam ze ich zoberu. Inak ludom sa ten tvoj dost pacil

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 20/10/2004 :  17:53:44  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
co to mas za brneni Jorssku?
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 20/10/2004 :  18:24:56  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

WOW WOW lidi!!! Dostal jsem se se svimi screeny na SWG stranku!! Kouknete: http://www.swgcenter.com/info/article.asp?ID=3144


Von SWG Center někdo používá ?

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 20/10/2004 :  18:25:43  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr
No nevím, já tady mám ping 110-150ms, tak snad to tak vysoko nevyšplhá ne? kolega měl předtím bezdrát kde měl na seznam ping taky těch 150ms a ve hře mu to přidalo dalších 100-150ms, takže myslím že přes 350ms bych se dostat neměl



No jestli nutne nepotrebujes ostatni cechy k hrani mam jednu radu. Ser na Eclipse. Absoloutne nejshorsi server kterej je.

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 20/10/2004 :  22:21:58  Show Profile Send smajlik02 a Private Message  Reply with Quote
Ach jo, problemy s kompem se ne a ne vyresit MB co jsem poslal na reklamaci, tak mi ji dnes vratili s tim, ze si za to muzu sam . Takze ted akorat obcas u brachy na kompu vyridim postu atd Snad se to nejak vyvrbi do konce mesice

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 20/10/2004 :  23:37:56  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

co to mas za brneni Jorssku?


Bounty Hunter Armor - to ze ktereho jde v DWB vyrobit Mandalorian Armor
Go to Top of Page

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 21/10/2004 :  11:40:03  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by smajlik02

Ach jo, problemy s kompem se ne a ne vyresit MB co jsem poslal na reklamaci, tak mi ji dnes vratili s tim, ze si za to muzu sam . Takze ted akorat obcas u brachy na kompu vyridim postu atd Snad se to nejak vyvrbi do konce mesice



Jak můžeš sám?
Chcou šlapáka na tekvicu?
Je to v hajzlu no přeju hodně zdaru a snad se v SWG brzo potkáme.

The siths shall rule again.
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 21/10/2004 :  13:03:46  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azeroth

quote:
Originally posted by smajlik02

Ach jo, problemy s kompem se ne a ne vyresit MB co jsem poslal na reklamaci, tak mi ji dnes vratili s tim, ze si za to muzu sam . Takze ted akorat obcas u brachy na kompu vyridim postu atd Snad se to nejak vyvrbi do konce mesice



Jak můžeš sám?
Chcou šlapáka na tekvicu?
Je to v hajzlu no přeju hodně zdaru a snad se v SWG brzo potkáme.


Taky mi není jasný jak si sám můžeš zničit desku, jako si odlomil kondík? vyrval nějaký tranzistory? přimontoval tam něco navíc?
to bych se obrátil na UOS /uřad na ochranu spotřebitele/

(teda pokud si tam nenalil vodu nebo nějak tak :-) )

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 21/10/2004 :  13:34:42  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by smajlik02

Ach jo, problemy s kompem se ne a ne vyresit MB co jsem poslal na reklamaci, tak mi ji dnes vratili s tim, ze si za to muzu sam . Takze ted akorat obcas u brachy na kompu vyridim postu atd Snad se to nejak vyvrbi do konce mesice



Jestli mate dobrou pojistku na domacnost, tak by to melo jit uplatnit jako pojistna udalost. Pokud natrefis na slusneho likvidatora, tak si postavis celej novej comp.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 21/10/2004 :  16:03:15  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
jjo treba allianz tri roky bere pc jako nove.. a pritom vsici vime, jaka je cena pc po roce ze ?

ovsem to by muselo byt pricinenim zivlu.. technicke zavady co ja vim zadana pojistovna neuhradi..

druha vec, skutecne se spise obrat na čojku (česká obchodní inspekce)
nebo nejprve zkus obchodu/servisu aspon pohrozit čojkou..
pokud tam neni nějaká mechanická závada (ulomene něco a pod.) tak tě nemužou poslat dopr..
zase na druhe straně, podle vyhlášky smí montovat elektr. zařízení jen osoba co na to má papír..
takže by mohli rict, že jsi to poškodil neodbornou manipulací..
(pokud ovšem nejsi student informatiky na VŠ a maš udělanou zkoušku - pak je zase mužeš vyfakovat ty )

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 22/10/2004 :  15:08:08  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Lol jsem dnes lognul jorsskinu a sel jsem se podivat na ithorian vendora a ono z nej spadlo obleceni a byl nahatej :DDD Dokonce ani spodky nemel!!!!
Hehe tak jsem prozkoumal jake pohlavni organy maji ithoriani a dosel jsem k zaveru ze kloaku. Dam vam se pak obrazky, vyfotil jsem ho zepredu i zezadu.
Pak jsem mu udelal ty nove clothes...maji plno noveho obleceni je to cool, asi udelam ithoran clothes vendora. A taky pribylo dobre obleceni pro nas napr. cloak s kapuci co vypada jako palpatinuv nebo takovej ten hadr co mela pres zadek Leia u Jabby Hutta. To bude neco hlavne pro nadrzence . A dalsi veci...treba takove tangace s vocaskama

Edited by - Jorssk on 22/10/2004 15:09:17
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 22/10/2004 :  15:21:25  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
LOL mohol by si mi ukazat to oblecenie ? a potom ci by si mi mohol nieco vyrobit, pls.
<edit> tak som si kupil ten cloak, je dost coooool

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-

Edited by - Hosty on 22/10/2004 15:57:46
Go to Top of Page
Page: of 307 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 4,35 seconds. on eygor Snitz Forums 2000