Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Otazky, odpovedi a vlastně jakýkoli pokec o SWG
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 307

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 23/07/2003 :  09:57:52  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
TO nevím, ale já jsem trvale od rána připojenej. Možná to byl problém Eclipse. Ráno mi trval dlouho loading, tak jsem nahodil na Sunruneru tanečnici a od té doby jsem bez výpadku ve hře.

Jdu zkusit odlognout a nahodit ten Eclipse

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4082 Posts

Posted - 23/07/2003 :  09:59:04  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

TO nevím, ale já jsem trvale od rána připojenej. Možná to byl problém Eclipse. Ráno mi trval dlouho loading, tak jsem nahodil na Sunruneru tanečnici a od té doby jsem bez výpadku ve hře.


vzdyt je 10 serveru dole
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 23/07/2003 :  10:00:11  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Teď co ti píšu mám v pozadí puštěný SWG a furt tancuju v kantýně na Sunruneru

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4082 Posts

Posted - 23/07/2003 :  10:02:19  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Teď co ti píšu mám v pozadí puštěný SWG a furt tancuju v kantýně na Sunruneru


Jo tak to jo hehe ja si udelal dalsi dve postavy a blbec jsem si je udelal asi na vychodnim pobrezi nekoukal jsem a ted je mam dole taky :o))
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 23/07/2003 :  10:05:10  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Já udělal tanečnici na západním serveru jak byl ten velký výpadek východních serverů. Takže východní pobřeží nejede?

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Black
Moderator

2370 Posts

Posted - 23/07/2003 :  10:09:31  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Doufam ze nikoho nenapadne stehovat se na jiny servery to bych vas sel asi zastrelit v reale a nebo proste zustal sam tam kde jsem zacal.

Black
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 23/07/2003 :  10:12:20  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Nechci se někam stěhovat. Prostě jsem chtěl hrát, když byl Eclipse dole. Tak jsem založil Sunruner. Pokud Eclipse jede, hraju a budu hrat tam.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1182 Posts

Posted - 23/07/2003 :  10:19:04  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Nemají tam na východním pobřeží náhodou nějaká tornáda a tak? ... (;

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4082 Posts

Posted - 23/07/2003 :  10:21:27  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Nechci se někam stěhovat. Prostě jsem chtěl hrát, když byl Eclipse dole. Tak jsem založil Sunruner. Pokud Eclipse jede, hraju a budu hrat tam.


v jakym jsi meste ?
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 23/07/2003 :  10:38:29  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

quote:
Originally posted by Khostri

Nechci se někam stěhovat. Prostě jsem chtěl hrát, když byl Eclipse dole. Tak jsem založil Sunruner. Pokud Eclipse jede, hraju a budu hrat tam.


v jakym jsi meste ?




Závisláci !!! :) No nic, jaké že město ?
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 23/07/2003 :  11:46:15  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Teď co ti píšu mám v pozadí puštěný SWG a furt tancuju v kantýně na Sunruneru



HEHE tomu říkám z bláta do louže včera byli seklí dva servery a byli několik hodin v loadingu .... Eclipse a Sunruner

Co jsem si všiml absolutně nejlépe je na tom Bria ... nabíhá nejdříve, má nejkratší časy kdy je down. Kolikrát už půl hodiny běží zatímco eclipse pořád ještě loaduje.

Ale stěhovat se rozhodně nehodlám ...


Noe

Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2757 Posts

Posted - 24/07/2003 :  04:02:31  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
pls mam z toho craftu silenej gulas! help. nemohl by nekdo tady popsat ty druhy latek? organik - maso atd... Jako smugler muzu delat naky jidlo ale kde sezenu kontejnery? pak nakej gas to chce vubec nevim pomoc

edit: uz sem vse zjistil .)

Dorlas
TESO
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive

Edited by - Dorlas on 24/07/2003 15:02:22
Go to Top of Page

Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts

Posted - 24/07/2003 :  06:30:27  Show Profile Send Wardocan a Private Message  Reply with Quote
jj bria je dobrá a mám tam tanecnika , problem je že většinou nejde s eclipsem , ale loading ma zaručeně nejkratší .
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 24/07/2003 :  09:13:10  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Na Sunruneru jsem klasicky v Theedu v Kantyne. Jeste jsem z ni nevylezl. Rikam, nehraju to jako alt - jenom kdyz nejede eclipse. Proto taky u ni nemam a nebudu mit ani jeden bojovej skill. Jenom entertainer pripadne doce.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4082 Posts

Posted - 24/07/2003 :  11:45:29  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Na Sunruneru jsem klasicky v Theedu v Kantyne. Jeste jsem z ni nevylezl. Rikam, nehraju to jako alt - jenom kdyz nejede eclipse. Proto taky u ni nemam a nebudu mit ani jeden bojovej skill. Jenom entertainer pripadne doce.


Ty brdo me to do theedu nepustilo jen do Moenie takze se za tebou nekdy stavim az neco vydelam abych ti udelal spolecnost :o)
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4082 Posts

Posted - 25/07/2003 :  12:20:04  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
OTAZKA PRO DUSEIE:

Kde najdu trenera Commando ?
Zaslechl jsem ze je snad jeden na Dantonii a o jinym se nikdo nezminoval je snad jen jeden ?
Go to Top of Page

Arra
<Mor do Kuli>

248 Posts

Posted - 25/07/2003 :  13:16:19  Show Profile  Send Arra an ICQ Message Send Arra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

OTAZKA PRO DUSEIE:

Kde najdu trenera Commando ?
Zaslechl jsem ze je snad jeden na Dantonii a o jinym se nikdo nezminoval je snad jen jeden ?




Commando Trainer Kor Vella (-3344, 3292)
Commando Trainer Mos Entha (1552, 3335)
Commando Trainer Wayfar (-5038, -6609)
Commando Trainer Restuss (5436, 5811)
Commando Trainer Narmle (-5180, -2350)

Aneb doporucuji tudle stánku
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4082 Posts

Posted - 25/07/2003 :  13:37:44  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arra

Commando Trainer Kor Vella (-3344, 3292)
Commando Trainer Mos Entha (1552, 3335)
Commando Trainer Wayfar (-5038, -6609)
Commando Trainer Restuss (5436, 5811)
Commando Trainer Narmle (-5180, -2350)

Aneb doporucuji tudle stánku



diky ted uz tu stranku nebudu potrebovat myslim ze komando je posledni trener ktereho shanim :o)
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2757 Posts

Posted - 25/07/2003 :  13:45:04  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
vim este o jednom miste, ale asi to bude to co pise arra :) je to zapadne od mos espa u krasnyho jezirka

Dorlas
TESO
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2757 Posts

Posted - 25/07/2003 :  13:54:44  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
kdyz je server dole nebo ma loading (jako treba ted u me) staci bejt nalogovanej do vyberu postav nebo to mam dycky shodit a zkouset? jde mi o to esli se to aktualizuje uvnitr (v tom vyberu postav)

Dorlas
TESO
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 25/07/2003 :  14:03:57  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
uz mate nekdo zkusenosti jako comando? jaky to je bojovat raketometem? :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Black
Moderator

2370 Posts

Posted - 25/07/2003 :  14:11:43  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

uz mate nekdo zkusenosti jako comando? jaky to je bojovat raketometem? :)


Peknej napor na HW vcetne grafiky

Black
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 25/07/2003 :  14:13:02  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black


Peknej napor na HW vcetne grafiky



no to sem sice nemyslel ale asi to tak bude :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Arra
<Mor do Kuli>

248 Posts

Posted - 25/07/2003 :  14:16:59  Show Profile  Send Arra an ICQ Message Send Arra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wardocan

taky bych hodil jednu do tuctu .

nevíte zda -li se dá udělat makro na to aby mi hra po 30 minutach nečinosti nesletela ?? Potreboval bych ji nekdy nechat pustenou pres noc kvuli kampu ,ale takhle to s ni moc nejde .Popište to taky někdo pls
díky



me pomohlo makro:
/who xxx;/pause 2500;/who xxx;/pause 2500;/who xxx;/pause 2500;/who xxx;/pause 2500;/who xxx;/pause 2500;/who xxx;/pause 2500;/who xxx;/pause 2500;/who xxx;/pause 2500;/who xxx;/pause 2500;/who xxx;/pause 2500 ...

Edited by - Arra on 25/07/2003 14:17:29
Go to Top of Page

Tomcon
Starting Member

Avatar

98 Posts

Posted - 25/07/2003 :  14:44:47  Show Profile  Send Tomcon an ICQ Message Send Tomcon a Private Message  Reply with Quote
2 all: ano Bria je vychytana pekne, ona je dle mych informaci take jediny server umisteny primo v nejake hlavni budove SOE ci co...

2 Johanka: kolikrat ti mam opakovat ze ze Zlina jsem ja, Tim, Marta a David takze jestli jeste porad touzis po tech plackach tak se ozvi...

...veci se s...u vzdy v tom spravnem poradi...
Go to Top of Page
Page: of 307 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 3,92 seconds. on eygor Snitz Forums 2000