Author |
Topic  |
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 26/11/2003 : 11:26:50
|
5400 ...mam pomalej proc
Diskuze opravdu o nicem ..ale zasmal jsem se opravdu hodne.
Sestava: XP 2400+ 512 MB RAM R9800 nonPro Hercules pretaktovanej na R9800 Pro. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 26/11/2003 : 14:18:20
|
Hmm zajimavy poctenicko hlavne prispevky DD a Chosena a Izzyjo.Tihle lidi by si meli napred uvedomit ze uz jen to ze se snazi ovlivnit toho druheho svedci o tom ze jim to neni lhostejne.Pokud si nekdo o nekom mysli ze je blb nebo neco podobneho mel by ho nechat s tim zit a radsi s venovat sobe a hlavne prispet do teto pseudo intelektualni debaty je male a nizke>Znamena to snad ze i ja sem maly a nizky kdyz sem k tomu prispel timmto postem:) Tohle je filozofie v urcitem slova smyslu |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 26/11/2003 : 17:34:59
|
Nevim, k cemu toto forum slouzi tobe, jestli jako informacni zdroj nebo k filozofickemu rozjimani, pro me je ale bezplatnym treninkem umeni diskutovat, coz se mi bude hodit, az se stanu prezidentem Zemekoule, a proto: POST TO CRUSH!  |
I'm a warrior. This was the nearest war.
Yourmom Darkfall map |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 26/11/2003 : 18:22:25
|
TheCosen : zjevně jsi tupec tak ti to napíšu polopatě - ta věta od tebe je "To jestli se uplatni na dalsiho cloveka je zavysle jak na tu samou filosofii tak i na toho cloveka.. ale nema vubec nic delat s tim jestli je to filosofie nebo ne", a mělo by tam zřejmě být ........je závislé jak na samotné filosofii tak na tom člověku. Co se týče pravopisu ten nekomentuji bo i já s ním mám občas problémy. Sir.Thomik - napsal jsi "quote: Originally posted by Danda I zavysle no fuj" kdybys měl sílu a četl příspěvky celé věděl bys, že to není moje dílo ale jen zkopírovaná věta TheChosena .
|
Edited by - Danda I on 26/11/2003 18:23:27 |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 26/11/2003 : 18:53:07
|
quote: Originally posted by Danda I Co se týče pravopisu ten nekomentuji bo i já s ním mám občas problémy.
Chosen je na rozdil od tebe cizinec a mluvi cesky pomalu lip nez ty  |
|
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 26/11/2003 : 19:01:46
|
tady sou cizinci pomalu fsichni |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 26/11/2003 : 22:01:11
|
Nee, tady je každý letadlo...
První školní den na americké střední škole představuje učitelka nového žáka, Sakiro Suzuki z Japonska. Hodina začíná a učitelka se ptá:"Uvidíme, kdo ovládá kulturní historii Ameriky? Kdo řekl: 'Dejte mi svobodu nebo mě zabte?' Hrobové ticho ve třídě, jen Suzuki zvedne ruku: " Patrick Henry 1775 ve Philadelphii." "Výborně Suzuki, a kdo řekl: 'Stát je národ a národ nesmí zhynout?" Suzuki se postaví: "Abraham Lincoln 1863 ve Washingtonu." Učitelka se podívá na žáky a říká: "Stydím se za vás, Suzuki je Japonec a zná americkou historii lépe než vy!" Zezadu se ozve tichý hlas: "Polib mi prdel, zasraný Japončíku!" "Kdo to řekl?" zvolá učitelka. Suzuki zvdne ruku a bez vyzvání odpoví: General McArthur 1942 in Guadalcanal, a Lee Iacocca 1982 při valné hromadě firmy Chrysler." Třída je zcela ticho jen zezadu se ozve: "Je mi z toho na blití!" Učitelka křičí:"Kdo to byl!" Suzuki odpovídá okamžitě: "George Bush senior japonskému premierovi Tanakovi v průběhu oběda, Tokio 1991." Jeden ze studentů se postaví a otráveně řekne:"Vyhul mi!" Učitelka hystericky:"A dost! Kdo to byl teď?" Suzuki bez mrknutí oka:"Bill Clinton Monice Levinsky,1997 ve Washington, Oválná pracovna Bílého domu." Další ze studentů se postaví a zařve: "Suzuki je hromada sraček!" A Suzuki opět klidně:"Valentino Rossi při Velké ceně motocyklů v Brazilii 2002." Třída zcela propadne hysterii, učitelka upadá do ,bezvědomí, dveře se otevřou a vejde ředitel: "Kurva, takový bordel jsem ještě neviděl!!" Suzuki:"Vladimír Špidla ministru financí při předložení státního rozpočtu,Praha 2003.
|
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 00:59:58
|
danda: Aha , takze jsem to tak akorat sklonoval blbe a tim padem ta veta nedavala vubec zadny smysl? Ubohe , priste flamuj na neco vic argumentujiciho nez nejake blbe pady. Souhlasim ze sklonovani muze byt duvod k nedorozumneni , ale v tomhle pripade je to vice nez trapne to svadet na tom. |
TheChosen - Close your eyes , to see the light! Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself. Noone can be told what the Endor is..Endor has you
|
Edited by - TheChosen on 27/11/2003 01:01:42 |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 01:45:11
|
holt si nevyberete , kdyz cestina je ten nejblbejsi jazyk na zemi kouli :) |
TheChosen - Close your eyes , to see the light! Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself. Noone can be told what the Endor is..Endor has you
|
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 09:35:35
|
TheChosen - jestli nejsi Čech tak se omlouvám za můj výpad vůči tobě. Proč jsem to napsal - jestliže se snažíš diskutovat o filozofických otázkách je potřeba se vyjadřovat přesně a špatně vyskloňovaná slova prostě dávají mnohdy prostor k dotvoření věty více způsoby a myšlenka nemusí dávat původní smysl. Možná v editu ještě doplním - nemysli si, že vše co napíšu má být za každou cenu urážka.
|
Edited by - Danda I on 27/11/2003 09:44:26 |
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 13:35:02
|
danda: Pokud sis do tedka nevsim ze nejsem cech nebo nebyl tim jistej tak pak je to sobedostacujici dukaz ze moje cestina nebude na tak spatnem levelu a zaroven kompliment :), ale porad si stojim za svym nazorem ze zminovana veta jde pochopit i takto spatne sklonovana a je tam minimalni prostor pro vlastni interpretaci. |
|
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 15:00:44
|
TheChosen - popravdě myslel jsem, že jsi normální ignorantský čouda, který jako řada jiných zde kašle na gramatiku a pravopis. Teď už vím, že jsi normální ignorantský čouda, který vzhledem k svému původu má na drobné nepřesnosti nárok :). |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 15:11:54
|
A na weceri by jste nechteli? :) |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 15:48:25
|
quote: Originally posted by Danda I
TheChosen - popravdě myslel jsem, že jsi normální ignorantský čouda, který jako řada jiných zde kašle na gramatiku a pravopis. Teď už vím, že jsi normální ignorantský čouda, který vzhledem k svému původu má na drobné nepřesnosti nárok :).
Aha, hlavne ze ty jsi intelektual. Kde si nasel sva moudra? Na dne pulitru? |
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 15:50:46
|
Demo, ty jsi opravdu nezacinas pripadat ani trochu trapne? |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 16:02:27
|
quote: Originally posted by Dark Doomer
Nevim, k cemu toto forum slouzi tobe, jestli jako informacni zdroj nebo k filozofickemu rozjimani, pro me je ale bezplatnym treninkem umeni diskutovat, coz se mi bude hodit, az se stanu prezidentem Zemekoule, a proto: POST TO CRUSH! 
Bohuzel pro men neni bezplatne |
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 16:44:36
|
Danda: Dik , kdyz mi blbec rekne ze jsem blbec tak vim presne na cem jsem :) |
|
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 18:01:50
|
TheChosen - jj máš pravdu, ale myslím že todle o tobě Demostenes přeci jen říkat neměl :). |
Edited by - Danda I on 27/11/2003 18:03:02 |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 19:48:55
|
Takovych souboju intelektualnich titanu jako Chosena a Danda by mohlo byt vic |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 19:54:49
|
quote: Originally posted by Artuhr
Takovych souboju intelektualnich titanu jako Chosena a Danda by mohlo byt vic
No az na to ze ten prvni se na intelektuala jen hraje. |
Black |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 19:57:20
|
quote: Originally posted by Black
quote: Originally posted by Artuhr
Takovych souboju intelektualnich titanu jako Chosena a Danda by mohlo byt vic
No az na to ze ten prvni se na intelektuala jen hraje.
Tak o tom nic nevim |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 22:10:25
|
Blacku, tys byl vzdycky paraintelektual. |
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 22:22:19
|
quote: Originally posted by Demostenes
Blacku, tys byl vzdycky paraintelektual.
Hmm takovym stylem vetsinou odpovida muj mladsi bracha>Kdyz se dozvi nejaky slovo z televize hned ho pouzije |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 22:38:12
|
Jako twuj bracha je blbej? |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 22:47:50
|
quote: Originally posted by Mr.Selfdestruct
Jako twuj bracha je blbej?
No pokud to beres podle Dema tak jo  |
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 22:50:01
|
black: Ja si nahodou hraju na min intelektualniho nez opravdu jsem ( a i tak jsem porad tezce nadintelektualni nez takovej danda manda) |
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 16:14:39
|
quote: Originally posted by TheChosen
black: Ja si nahodou hraju na min intelektualniho nez opravdu jsem ( a i tak jsem porad tezce nadintelektualni nez takovej danda manda)
Prozrad mi recept na mega ego prosim te? |
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 16:26:55
|
To neni zadny ego , z toho jsem davno vyrostl , to je uprimne hodnoceni sam sebe bez nejake ulitle jakoby skromnosti.
|
|
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 28/11/2003 : 16:33:00
|
quote: Originally posted by TheChosen
To neni zadny ego , z toho jsem davno vyrostl , to je uprimne hodnoceni sam sebe bez nejake ulitle jakoby skromnosti.
Taky jedna z defenic ega z pohledu mozna skromneho cloveka |
 |
|
Topic  |
|