Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 3DMark03
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 26/11/2003 :  11:26:50  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
5400 ...mam pomalej proc

Diskuze opravdu o nicem ..ale zasmal jsem se opravdu hodne.

Sestava:
XP 2400+
512 MB RAM
R9800 nonPro Hercules pretaktovanej na R9800 Pro.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 26/11/2003 :  14:18:20  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Hmm zajimavy poctenicko hlavne prispevky DD a Chosena a Izzyjo.Tihle lidi by si meli napred uvedomit ze uz jen to ze se snazi ovlivnit toho druheho svedci o tom ze jim to neni lhostejne.Pokud si nekdo o nekom mysli ze je blb nebo neco podobneho mel by ho nechat s tim zit a radsi s venovat sobe a hlavne prispet do teto pseudo intelektualni debaty je male a nizke>Znamena to snad ze i ja sem maly a nizky kdyz sem k tomu prispel timmto postem:)Tohle je filozofie v urcitem slova smyslu

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 26/11/2003 :  17:34:59  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Nevim, k cemu toto forum slouzi tobe, jestli jako informacni zdroj nebo k filozofickemu rozjimani, pro me je ale bezplatnym treninkem umeni diskutovat, coz se mi bude hodit, az se stanu prezidentem Zemekoule, a proto: POST TO CRUSH!

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 26/11/2003 :  18:22:25  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
TheCosen : zjevně jsi tupec tak ti to napíšu polopatě - ta věta od tebe je "To jestli se uplatni na dalsiho cloveka je zavysle jak na tu samou filosofii tak i na toho cloveka.. ale nema vubec nic delat s tim jestli je to filosofie nebo ne", a mělo by tam zřejmě být ........je závislé jak na samotné filosofii tak na tom člověku. Co se týče pravopisu ten nekomentuji bo i já s ním mám občas problémy.
Sir.Thomik - napsal jsi "quote: Originally posted by Danda I
zavysle no fuj"
kdybys měl sílu a četl příspěvky celé věděl bys, že to není moje dílo ale jen zkopírovaná věta TheChosena .

Edited by - Danda I on 26/11/2003 18:23:27
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 26/11/2003 :  18:53:07  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Danda I
Co se týče pravopisu ten nekomentuji bo i já s ním mám občas problémy.

Chosen je na rozdil od tebe cizinec a mluvi cesky pomalu lip nez ty

Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 26/11/2003 :  19:01:46  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
tady sou cizinci pomalu fsichni
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 26/11/2003 :  22:01:11  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Nee, tady je každý letadlo...

První školní den na americké střední škole představuje učitelka nového žáka,
Sakiro Suzuki z Japonska. Hodina začíná a učitelka se ptá:"Uvidíme, kdo
ovládá kulturní historii Ameriky? Kdo řekl: 'Dejte mi svobodu nebo mě
zabte?' Hrobové ticho ve třídě, jen
Suzuki zvedne ruku: " Patrick Henry 1775 ve Philadelphii." "Výborně Suzuki,
a kdo řekl: 'Stát je národ a národ nesmí zhynout?" Suzuki se postaví:
"Abraham Lincoln 1863 ve Washingtonu." Učitelka se podívá na žáky a říká:
"Stydím se za vás, Suzuki je Japonec a zná americkou historii lépe než vy!"
Zezadu se ozve tichý hlas: "Polib mi prdel, zasraný Japončíku!" "Kdo to
řekl?" zvolá učitelka. Suzuki zvdne ruku a bez vyzvání odpoví: General
McArthur 1942 in Guadalcanal, a Lee Iacocca 1982 při valné hromadě firmy
Chrysler." Třída je zcela ticho jen zezadu se ozve: "Je mi z toho na blití!"
Učitelka křičí:"Kdo to byl!" Suzuki odpovídá okamžitě: "George Bush senior
japonskému premierovi Tanakovi v průběhu oběda, Tokio 1991." Jeden ze
studentů se postaví a otráveně řekne:"Vyhul mi!" Učitelka hystericky:"A
dost! Kdo to byl teď?" Suzuki bez mrknutí oka:"Bill Clinton Monice
Levinsky,1997 ve Washington, Oválná pracovna Bílého domu." Další ze studentů
se postaví a zařve: "Suzuki je hromada sraček!" A Suzuki opět
klidně:"Valentino Rossi při Velké ceně motocyklů v Brazilii 2002." Třída
zcela propadne hysterii, učitelka upadá do ,bezvědomí, dveře se otevřou a
vejde ředitel: "Kurva, takový bordel jsem ještě neviděl!!" Suzuki:"Vladimír
Špidla ministru financí při předložení státního rozpočtu,Praha 2003.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 27/11/2003 :  00:59:58  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message  Reply with Quote
danda: Aha , takze jsem to tak akorat sklonoval blbe a tim padem ta veta nedavala vubec zadny smysl? Ubohe , priste flamuj na neco vic argumentujiciho nez nejake blbe pady. Souhlasim ze sklonovani muze byt duvod k nedorozumneni , ale v tomhle pripade je to vice nez trapne to svadet na tom.

TheChosen - Close your eyes , to see the light!

Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself.
Noone can be told what the Endor is..Endor has you

Edited by - TheChosen on 27/11/2003 01:01:42
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 27/11/2003 :  01:04:32  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
faktem je ze se to po tobe casto docela blbe cte :)

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 27/11/2003 :  01:45:11  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message  Reply with Quote
holt si nevyberete , kdyz cestina je ten nejblbejsi jazyk na zemi kouli :)

Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself.

Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 27/11/2003 :  09:35:35  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
TheChosen - jestli nejsi Čech tak se omlouvám za můj výpad vůči tobě. Proč jsem to napsal - jestliže se snažíš diskutovat o filozofických otázkách je potřeba se vyjadřovat přesně a špatně vyskloňovaná slova prostě dávají mnohdy prostor k dotvoření věty více způsoby a myšlenka nemusí dávat původní smysl. Možná v editu ještě doplním - nemysli si, že vše co napíšu má být za každou cenu urážka.

Edited by - Danda I on 27/11/2003 09:44:26
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 27/11/2003 :  13:35:02  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message  Reply with Quote
danda: Pokud sis do tedka nevsim ze nejsem cech nebo nebyl tim jistej tak pak je to sobedostacujici dukaz ze moje cestina nebude na tak spatnem levelu a zaroven kompliment :), ale porad si stojim za svym nazorem ze zminovana veta jde pochopit i takto spatne sklonovana a je tam minimalni prostor pro vlastni interpretaci.

Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 27/11/2003 :  15:00:44  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
TheChosen - popravdě myslel jsem, že jsi normální ignorantský čouda, který jako řada jiných zde kašle na gramatiku a pravopis. Teď už vím, že jsi normální ignorantský čouda, který vzhledem k svému původu má na drobné nepřesnosti nárok :).
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 27/11/2003 :  15:11:54  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
A na weceri by jste nechteli? :)
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 27/11/2003 :  15:48:25  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Danda I

TheChosen - popravdě myslel jsem, že jsi normální ignorantský čouda, který jako řada jiných zde kašle na gramatiku a pravopis. Teď už vím, že jsi normální ignorantský čouda, který vzhledem k svému původu má na drobné nepřesnosti nárok :).

Aha, hlavne ze ty jsi intelektual. Kde si nasel sva moudra? Na dne pulitru?

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 27/11/2003 :  15:50:46  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Demo, ty jsi opravdu nezacinas pripadat ani trochu trapne?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 27/11/2003 :  16:02:27  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dark Doomer

Nevim, k cemu toto forum slouzi tobe, jestli jako informacni zdroj nebo k filozofickemu rozjimani, pro me je ale bezplatnym treninkem umeni diskutovat, coz se mi bude hodit, az se stanu prezidentem Zemekoule, a proto: POST TO CRUSH!

Bohuzel pro men neni bezplatne

Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 27/11/2003 :  16:44:36  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message  Reply with Quote
Danda: Dik , kdyz mi blbec rekne ze jsem blbec tak vim presne na cem jsem :)

Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 27/11/2003 :  18:01:50  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
TheChosen - jj máš pravdu, ale myslím že todle o tobě Demostenes přeci jen říkat neměl :).

Edited by - Danda I on 27/11/2003 18:03:02
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 27/11/2003 :  19:48:55  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Takovych souboju intelektualnich titanu jako Chosena a Danda by mohlo byt vic

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 27/11/2003 :  19:54:49  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Artuhr

No az na to ze ten prvni se na intelektuala jen hraje.

Black
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 27/11/2003 :  19:57:20  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

quote:
Originally posted by Artuhr

Tak o tom nic nevim

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 27/11/2003 :  22:10:25  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:

Blacku, tys byl vzdycky paraintelektual.

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 27/11/2003 :  22:22:19  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

quote:

Blacku, tys byl vzdycky paraintelektual.

Hmm takovym stylem vetsinou odpovida muj mladsi bracha>Kdyz se dozvi nejaky slovo z televize hned ho pouzije

Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 27/11/2003 :  22:38:12  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
Jako twuj bracha je blbej?
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 27/11/2003 :  22:47:50  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr.Selfdestruct

Jako twuj bracha je blbej?

No pokud to beres podle Dema tak jo

Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 27/11/2003 :  22:50:01  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message  Reply with Quote
black: Ja si nahodou hraju na min intelektualniho nez opravdu jsem ( a i tak jsem porad tezce nadintelektualni nez takovej danda manda)

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 28/11/2003 :  16:14:39  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TheChosen

black: Ja si nahodou hraju na min intelektualniho nez opravdu jsem ( a i tak jsem porad tezce nadintelektualni nez takovej danda manda)

Prozrad mi recept na mega ego prosim te?

Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 28/11/2003 :  16:26:55  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message  Reply with Quote
To neni zadny ego , z toho jsem davno vyrostl , to je uprimne hodnoceni sam sebe bez nejake ulitle jakoby skromnosti.

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 28/11/2003 :  16:33:00  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TheChosen

To neni zadny ego , z toho jsem davno vyrostl , to je uprimne hodnoceni sam sebe bez nejake ulitle jakoby skromnosti.

Taky jedna z defenic ega z pohledu mozna skromneho cloveka

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000