Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 EVE Online
 EVE - General
 Free Trial
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

vandemark
Starting Member

48 Posts

Posted - 18/02/2006 :  20:13:28  Show Profile Send vandemark a Private Message  Reply with Quote
Shivajo Ty jsi vazne lhar na entou, ja jsem z Tve korpy na Tvem CHOn kanalu nerekrutoval ani jednou, a naopak sjem ti jednou rekl ze by jsi si mel udelat poradek a nenechat an sevm kanalu jine korpy rekrutovat, a pak se tady panove a damy divte ze jsou tu bidne vztahy, a porad omilas kecy proc jsem se k tobe nechteli pridat, to je vazne humus jak se tady delas hodnym,jinak pokud nekoho zajima jak to bylo s nama atripexem versus Shiavaja tak je atdy na forech taky post ohledne toho, ale na to se Shivaja radsi uz pak nevyjadril.
a omlouvam se za hustsi vyrazi ale zase mi chodnej chon vyrazil dech, ale myslim ze do detailu je skdoa zavitavat, protoze by to vedlo jen k daslimu a daslimu spinavemu pradlu kdo co kdy komu,o))
vandemark
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 19/02/2006 :  16:36:53  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Draxy

vypada to ze se pustim do testu eve
mate nejakou radu do zacatku
vubec netusim co me ceka jestli vybiram server nebo nejake misto abych pripadne kdyby me to chytlo byl nekde rozumne u ceske komunity ??
Nestydte se poradit :)

Server je jen jeden, takze nemusis mit strach, ze by si zvolil spatne.
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 27/02/2006 :  21:05:23  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Je jeste nejaka moznost zahrat si free na par dni a ozkouset, nejak mi to nejde.Na strankach jsem vyplnil jakejsi dotaznicek stim ze mi poslou key, ale ten mi samozrejme nedosel.Zkousel jsem to dvakrat abych vyloucil moznost chybi.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 27/02/2006 :  22:23:28  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Speh

Je jeste nejaka moznost zahrat si free na par dni a ozkouset, nejak mi to nejde.Na strankach jsem vyplnil jakejsi dotaznicek stim ze mi poslou key, ale ten mi samozrejme nedosel.Zkousel jsem to dvakrat abych vyloucil moznost chybi.

No pozeral som, že na viacerých portáloch im došli trial keys. Ale keď mi dáš e-mail (pošli na ICQ), tak Ti ho pošlem štandardne cez Eve Buddy program.
Go to Top of Page

Eskymak
Starting Member

73 Posts

Posted - 28/02/2006 :  12:14:22  Show Profile  Send Eskymak an ICQ Message Send Eskymak a Private Message  Reply with Quote
Nazdarek tak se mě povedlo trial nahodit.Jsem příjemě překvapen.
Uvažuji o pokračování.Pravda zatim se prokousávám ovládáním.
nick: Tauroon

EQ,WW2,Camelot:Tauron
SWG:Maruska

Edited by - Eskymak on 28/02/2006 12:14:51
Go to Top of Page

aegwyn
Starting Member

1 Posts

Posted - 11/04/2006 :  17:48:42  Show Profile Send aegwyn a Private Message  Reply with Quote
mohl bych nejakou dobrou dusi poprosit o ten trial klic z buddy programu? aegwyn@seznam.cz

ty 14 denni z akce jsou uz passe, hadam spravne?

predem dekuji
Go to Top of Page

bodhi
Starting Member

47 Posts

Posted - 11/04/2006 :  18:00:39  Show Profile Send bodhi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by aegwyn

mohl bych nejakou dobrou dusi poprosit o ten trial klic z buddy programu? aegwyn@seznam.cz

ty 14 denni z akce jsou uz passe, hadam spravne?

predem dekuji

posláno

Go to Top of Page

GeronimoCZ
Starting Member

4 Posts

Posted - 15/04/2006 :  16:32:35  Show Profile  Send GeronimoCZ an ICQ Message Send GeronimoCZ a Private Message  Reply with Quote

Mohl bych taky poprosit o ten klic na mail darius@post.cz
Chtel bych to taky zkusit. Diky

Geronimo, Darius
UO,GW,L2,WoW,DDO,Vanguard,...
Go to Top of Page

Shivaja
Moderator

136 Posts

Posted - 15/04/2006 :  16:55:38  Show Profile  Send Shivaja an ICQ Message Send Shivaja a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mohl bych taky poprosit o ten klic na mail darius@post.cz
Chtel bych to taky zkusit. Diky

poslano

Shivaja
CHON CEO
RONIN SHOGUN
RONIN Kill Board

Go to Top of Page

Holov
New Member

116 Posts

Posted - 24/04/2006 :  07:09:40  Show Profile Send Holov a Private Message  Reply with Quote
Mohl poprosit klic na mail holov@seznam.cz
Chtel bych to vyzkouset. predem diky
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 24/04/2006 :  15:57:25  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Holov

Mohl poprosit klic na mail holov@seznam.cz
Chtel bych to vyzkouset. predem diky

poslano
Go to Top of Page

woody
Starting Member

1 Posts

Posted - 26/04/2006 :  09:32:39  Show Profile Send woody a Private Message  Reply with Quote
Mohl by mi nekdo poslat klic na vyton@centrum.cz. Predem diky
Go to Top of Page

airan
Starting Member

18 Posts

Posted - 26/04/2006 :  12:47:12  Show Profile Send airan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by woody

Mohl by mi nekdo poslat klic na vyton@centrum.cz. Predem diky

posláno
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 28/04/2006 :  10:28:58  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
Mohl by mi nekdo taky poslat klic prosim? Diky tsawo@seznam.cz

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

Hibi out
Starting Member

9 Posts

Posted - 28/04/2006 :  11:16:55  Show Profile  Send Hibi out an ICQ Message Send Hibi out a Private Message  Reply with Quote
prosim ja bych chtel taky zaslat cd-key na mirbeast@centrum.cz
Go to Top of Page

prtavec
Starting Member

9 Posts

Posted - 28/04/2006 :  12:28:03  Show Profile Send prtavec a Private Message  Reply with Quote
ja jsem take spokojen :)
asi nejvic lidi odradi ten tutorial, na druhou stranu, kdo se neprokouse tutorialem, toho ta hra nikdy bavit nebude.

WoW: Thunderhorn.Chrocht.Prtavec
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 28/04/2006 :  18:40:42  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tsawo

Mohl by mi nekdo taky poslat klic prosim? Diky tsawo@seznam.cz

quote:
Originally posted by Hibi out

prosim ja bych chtel taky zaslat cd-key na mirbeast@centrum.cz

Obema poslano
Go to Top of Page

Krca
Starting Member

3 Posts

Posted - 01/05/2006 :  10:34:53  Show Profile Send Krca a Private Message  Reply with Quote
Zdravim,
pokud mate jeste jeden klic na trial, poslete ho na tomassso@centrum.cz . Predem diky.

Edited by - Krca on 01/05/2006 10:36:01
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 01/05/2006 :  19:51:57  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krca

Zdravim,
pokud mate jeste jeden klic na trial, poslete ho na tomassso@centrum.cz . Predem diky.

Poslane
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 01/05/2006 :  21:18:24  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
taky bych zkusil trial, jestli je možno klíč na x.ka@seznam.cz
předem díky

Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 02/05/2006 :  03:46:45  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

taky bych zkusil trial, jestli je možno klíč na x.ka@seznam.cz
předem díky

poslano
Go to Top of Page

srato
Starting Member

28 Posts

Posted - 03/05/2006 :  17:59:12  Show Profile  Send srato an ICQ Message Send srato a Private Message  Reply with Quote
take mam velice originalni zadost o klic na trial. Dekuju
srato@seznam.cz

AMD A64 3200, GF 6800GT, 1.5 GB RAM
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 03/05/2006 :  18:24:51  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srato

take mam velice originalni zadost o klic na trial. Dekuju
srato@seznam.cz

poslano
Go to Top of Page

esetrone
Starting Member

57 Posts

Posted - 09/07/2006 :  11:36:34  Show Profile  Send esetrone an ICQ Message Send esetrone a Private Message  Reply with Quote
cau pls jestli je jeste aktualni to posilani klicu na trial byl bych moc rad
Sedricken@seznam.cz
Go to Top of Page

bodhi
Starting Member

47 Posts

Posted - 10/07/2006 :  11:35:55  Show Profile Send bodhi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by esetrone

cau pls jestli je jeste aktualni to posilani klicu na trial byl bych moc rad
Sedricken@seznam.cz

mas to tam, enjoy :)

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 12/07/2006 :  19:40:31  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Ty jo ze bych to prubnul ? .)
C.M@atlas.cz

diky :)

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 13/07/2006 :  01:00:02  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
A jeste jeden na kocour13@seznam.cz
kdybych mohl poprosit, zacneme s kamaradem.

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Permon
Starting Member

46 Posts

Posted - 13/07/2006 :  07:52:43  Show Profile Send Permon a Private Message  Reply with Quote
Pouzij tento odkaz https://secure.eve-online.com/ft/?aid=100626 a nepotrebujes poslani kodu na mail.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000