Author |
Topic |
Genagen
Junior Member
589 Posts |
Posted - 12/07/2004 : 09:59:14
|
Czech Alliance <CzA>
Guildleader: Genagen Politik: Atriane City: Ankh (+3664 +5748 poblíž POI „Jedi Temple Ruins“, lvl 4 – city, cca 70 citizenů) Fakce: Neutral/Rebel Počet aktivních účtů v guildě: 26 Počet aktivních hráčů v guildě: 20 Guildovní heslo: Volnost, rovnost, bratrství, rebelie.
http://cza.ingame.cz/?tabindex=0&tabid=30 – Guildovní homepage. Pro neregistrované členy guildy tu zatím žádný obsah není. Členové guildy tu najdou především guildovní fóra.
http://cza.ingame.cz/?tabindex=2&tabid=48 – Poměrně pečlivě aktualizovaný seznam členů guildy. Obsahuje toliko členy s aktuálně zaplaceným účtem. Mrtvé duše tu nejsou uvedeny (až na jednu čestnou výjimku ).
Guilda je vedena v přátelském duchu bez nějakých složitých pravidel a struktur v dobré víře, že se vždycky dokážeme slušně domluvit. Tento utopistický a naivní přístup zatím, díky současným členů guildy, výtečně funguje. Naším cílem je hlavně se navzájem potkávat a sdílet potěšení ze hry ve skupině stejně smýšlejících lidí.
CzA nabízí novým členům velice slušnou materiální i informační pomoc, přístup na guildovní fóra, občas fungující dedikovaný TS server a především velmi pohodový a přátelský kolektiv.
Pokud byste se chtěli stát členy guildy stačí zkontaktovat ve hře kteréhokoliv člena guildy (nejlépe Almyr, Arnalix, Atriane, Genagen), případně napište do public fóra na naší homepage.
CzA nevyžaduje žádné specifické podmínky pro přijetí. Neděláme žádné problémy ani s příchodem do guildy ani s odchodem z ni.
|
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
|
| |
Giross
Starting Member
30 Posts |
Posted - 01/09/2004 : 20:31:22
|
Čus lidi, včera jsem poprvé zapnul SWG a vypadá to úžasně. Chtěl jsem se za váma podívat, ale na Naboo poblíž města Theedu nikdo nebyl, jenom prázné domky. Jste tam ještě? Nebo mám zkusit Ankh? Kdybych mohl, tak bych se k vám rád přidal . . . |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 02/09/2004 : 05:51:50
|
CzA bydli v Ankhu, tam je celkem rusny provoz |
|
|
Giross
Starting Member
30 Posts |
Posted - 03/09/2004 : 18:03:15
|
quote: Originally posted by Jorssk
CzA bydli v Ankhu, tam je celkem rusny provoz
tak jsem včera večer dorazil do Ankhu . . . utratil jsem všechny peníze a zjistil jsem, že pro začátečníka, který to hraje dva dny je ta planeta snad nepoužitelná . . . nějaké těžké mise . . . tak jsem zase na Tatooine . . . snad se tam dostanu, až budu něco umět :-((( jinak to tam vypadalo suprově |
|
|
Popbob
New Member
100 Posts |
Posted - 14/09/2004 : 20:23:29
|
ach ano Ankh je kraaaaasny |
EQ2 Popbob guardian/alchemyst SWG Popbob Aifi commando WoW Littlemage warlock/alchemyst Vanguard Popbob Necromancer LOTRO Poprandir champion
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 15/09/2004 : 12:56:51
|
Jeste jednou vsem pripominam DW raid v Patek kolem 8-9 hodiny. Prijdte kdo muzete, aby jsme to zmaknuli. BTW Je tu nekdo kdo to ma nastudovana nebo to umi? :) |
|
|
Azeroth
New Member
167 Posts |
Posted - 18/09/2004 : 16:03:41
|
quote: Originally posted by Giross
tak jsem včera večer dorazil do Ankhu . . . utratil jsem všechny peníze a zjistil jsem, že pro začátečníka, který to hraje dva dny je ta planeta snad nepoužitelná . . . nějaké těžké mise . . . tak jsem zase na Tatooine . . . snad se tam dostanu, až budu něco umět :-((( jinak to tam vypadalo suprově
Mě se to stejný stalo na loku v bohemii, ale naštěstí jsem narazil na krypla, kterej mě zaučil a finančně podpořil. |
The siths shall rule again. |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 18/09/2004 : 16:32:52
|
quote: Originally posted by Azeroth Mě se to stejný stalo na loku v bohemii, ale naštěstí jsem narazil na krypla, kterej mě zaučil a finančně podpořil.
Zaučíme, dáme peníze do začátku, není problém. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
|
|
smajlik02
New Member
329 Posts |
Posted - 18/09/2004 : 21:23:53
|
quote: Originally posted by Azeroth
quote: Originally posted by Giross
tak jsem včera večer dorazil do Ankhu . . . utratil jsem všechny peníze a zjistil jsem, že pro začátečníka, který to hraje dva dny je ta planeta snad nepoužitelná . . . nějaké těžké mise . . . tak jsem zase na Tatooine . . . snad se tam dostanu, až budu něco umět :-((( jinak to tam vypadalo suprově
Mě se to stejný stalo na loku v bohemii, ale naštěstí jsem narazil na krypla, kterej mě zaučil a finančně podpořil.
No, jo, to jsem cely ja |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 24/01/2005 : 14:34:06
|
Mam pocit, ze mame k reseni jednu zasadni vec a to stehovani do Bohemia city. Nekteri z nas se uz prestehovali, ale nevim jak se k tomu stavi zbytek. Chtelo by to nejak definitivne rozlousknout.
Hlavne je potreba poresit prestehovani guild hall. Idealni by bylo postavit ji na account nekoho, kdo uz nehraje a muze obetovat 6 lotu. |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 25/01/2005 : 11:25:53
|
quote: Originally posted by Almych
Mam pocit, ze mame k reseni jednu zasadni vec a to stehovani do Bohemia city. Nekteri z nas se uz prestehovali, ale nevim jak se k tomu stavi zbytek. Chtelo by to nejak definitivne rozlousknout.
Hlavne je potreba poresit prestehovani guild hall. Idealni by bylo postavit ji na account nekoho, kdo uz nehraje a muze obetovat 6 lotu.
nekoho, kdo nehraje a nasledne vam pak guild hall spadne, az mu to smazne postavu ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 25/01/2005 : 14:49:04
|
Aha, sakra, to me nenapadlo. |
|
|
Abadoncz
Starting Member
44 Posts |
Posted - 31/01/2005 : 15:25:17
|
!!!! Toto je informace kterou by si měl přečíst KAŽDÝ NÁŠ ČLEN !!!! Zdravím všechny naše členy harjící i už nehrající
Včera bylo naší guildě navrhnuto Ennim z BoH spojení BoH s CzA a tim vlastně zánik CzA. Jelikož hrajících hráčů naší guildy je velice, velice malo tak se BoH rozhodlo že nám navrhne spojení naší guildy s jejich i když jsou u nás rebelové tak podle informaci mě podaných můžou též přejít k BoH ale pod podminkou že budou dodržovat určitá pravidla. Ty pravidla bohužel neznám na ty se budete muset zeptat ve hře Enniho. Během dneška a dalších dní opusti naší guildu par posledních hrajících hráčů a tím pádem už nás myslim hrájících hráčů v guildě nezůstane. A proto by všichni naši členové měli uvažovat nad tím jestli guidlu má cenu ještě zachovat když budou v guildě pouze tři hrající hráči.Můj osobní názor zatim na tohle téma nemám ale bude se odvíjet od toho jak se k tomu všemu vyjadří všichni jestě hrající členové naší guildy. A proto vás prosím aby jste se všichni vyjádřily k tomu jestli se ma CzA zachovat nebo ji zrušit.
Všem současným hrajícím i nehrajícím hráčům naší guildy CzA a i těm kteří od nás odcházejí přeji hodně uspěchu ve hře a prosim napište svůj názor co nejdříve
Abadoncz
|
LOTRO / Laurelin - Abadonorin (Champion) lvl 33 =Anarúth Order= SWG / Eclipse - Abadoncz =IHC= - (Bounty Hunter), Belialcz =CzA= - (Jedi), Astaroth =CzA= - (Structures trader),Abadoxcz - (Engineering trader) EQ2 / Runnyeye - Abadoncz =Shadow Wind= Shadow Knight lvl 67 WoW / Thunderhorn - Abadoncz (Warrior), Astarothcz - (Shaman) AO - Abadoncz , Astarothcz |
Edited by - Abadoncz on 27/04/2005 20:57:34 |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 31/01/2005 : 20:59:21
|
No v principu se mi do imperialni guildy moc nechce, ale uznavam, ze guilda, ktera ma par clenu, prilis funkcni neni. Hodne bude zalezet na tech podminkach. Osobne bych byl pro zachovani guildy, pokud to bude jen trochu mozne. Aspon do revampu, par lidi se myslim vrati zkusit zmeny. Opravdu rad bych si precetl nazor nekoho, kdo guildu zakladal. Ono v cem je problem? V guild hall? Musi to byt ten velkej barak, nebo muze byt guild terminal i v necem jinem? Ja jsem ochoten se na udrzbe budovy financne podilet. Ostatn, pokud si pamatuji, tak uz jsme to letmo probirali. Takze jsem pro zachovani, pokud guilda umre, asi zustanu bezprizorni. |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 31/01/2005 : 21:52:12
|
Jde o to jestli se dá BoH brát jako Imperiální gilda... buď se k nim můžeme přidat a vytvořit českou gildu, nebo zůstat bezprizorní.
Oboje má svoje výhody i nevýhody.
Pokud se spojíme s BoH, získáme jak jsem již řekl dobrou a relativně velkou českou gildu.
Na druhou stranu, pochybuji že by pro kohokoliv z náš byl problém se uchytit v nějaké zahraniční gildě. Aspoň já jsem si zvykl spoléhat hlavně na sebe a na serveru existuje relativně dost rebelských silných gild.
Co se mě týče, nejspíše bych byl pro druhou možnost - hledání angažmá v zahraniční gildě. Ale jak říkám - pokud BoH bude spíše česká nežli imperiální gilda, je mi to v zásadě jedno. |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 31/01/2005 : 23:02:06
|
BoH byla je a bude imperialni guilda na tom se doufam nic nezmeni.
Co se tyce prijimani lidi z CzA noproblem ale pouze imperialu. Vyjimku muzou tvorit nebojove postavy ale i ty musi byt minimalne neutral. Nejlepe kdyz prijmou od nejakeho clena BoH prevod 200 fp a udelaji ze sebe covert imperiala. Pro rebely kteri se chteji polepsit nabizime take vynulovani rebel fp na +200imp pokud budou chtit. |
Black |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 31/01/2005 : 23:51:25
|
co se tyce derzee, tak ta muze zustat klidne bez guildy.. stejne je to takovy externi clen BOH.. hlavni pro me je, ze bydli v bohemce.. a guild chat zase az tak nutne nepotrebuje..
takze nevim jak presne funguje guilda a co nutne potrebuje k zivotu, ale jedna z moznosti, je aby tech par poslednch rebelu z cza (almych, janek a derzee) pockali se zrusenim, dokud se (pokud se) vrati nekterri co ted nehrajou |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Abadoncz
Starting Member
44 Posts |
Posted - 01/02/2005 : 00:39:35
|
Ok dobra tak jestli ji budete chtit zachovat, zachova se:) Minimalne do doby jestli se nkdo ze zakladajicich clenu do guildy nevrati teda do combat revampu, Ale ted se jedna o to jestli teda Janku tu guild halu prestehujeme nebo ji nechame v Ankhu i kdyz tam nebude pristup pres shuttle a pokud mate nekdo na nase ostani cleny kontakt teda zakladajici tak se jich zeptejte co oni na to ze bysme zrusily guildu :) |
LOTRO / Laurelin - Abadonorin (Champion) lvl 33 =Anarúth Order= SWG / Eclipse - Abadoncz =IHC= - (Bounty Hunter), Belialcz =CzA= - (Jedi), Astaroth =CzA= - (Structures trader),Abadoxcz - (Engineering trader) EQ2 / Runnyeye - Abadoncz =Shadow Wind= Shadow Knight lvl 67 WoW / Thunderhorn - Abadoncz (Warrior), Astarothcz - (Shaman) AO - Abadoncz , Astarothcz |
Edited by - Abadoncz on 27/04/2005 20:58:18 |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 19:26:53
|
češi by měli držet pospolu, at uz jsou reb nebo imp. zase tolik cechu nehraje a myslim ze by meli drzet pospolu a vytvorit jednu velkou a silnou guildu. |
jůůz d fóós |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 19:29:54
|
jo a ohledne tech zakladatelu, nevim proc dnes kdyz uz nehraji by meli do neceho mluvit a o necem rozhodovat... snad se mnou budou i souhlasit, ze by si to meli urcit spise active hraci. to je muj nazor.taky se ve hre porad neco meni a nehrajici hraci taky uz muzou mit v novych vecech pekny gulas... |
jůůz d fóós |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 21:57:47
|
quote: Originally posted by Kravka
češi by měli držet pospolu, at uz jsou reb nebo imp. zase tolik cechu nehraje a myslim ze by meli drzet pospolu a vytvorit jednu velkou a silnou guildu.
no ot by se mi taky libilo, ale bohuzel, proste neni dobre, kdyz nekdo, kdo ma za jmenem BOH, zabiji rebely a druhy, co ma za jmenem taky BOH, zabiji impiky.. tohle jsem uz pochopil i ja neco jineho je mesto.. to jsem rad, ze muzou vsichni bydlet v Bohemii..
edit: moje predstava: v BOH jsou jen impove, v Bohemii bydli vsichni, na akce typu corvetta, melichar, ruzne questy atd. chodi vsichni..
takhle to funguje dosud a doufam, ze to tak zustane i nadale..
takze at uz zustane janek, almych a derzee v cza, nebo budou bez guildy, beru je jako "takove externi cleny" boh.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 02/02/2005 22:03:25 |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 18:02:32
|
quote: Originally posted by Abadoncz
Ok dobra tak jestli ji budete chtit zachovat, zachova se:) Minimalne do doby jestli se nkdo ze zakladajicich clenu do guildy nevrati teda do combat revampu, Ale ted se jedna o to jestli teda Janku tu guild halu prestehujeme nebo ji nechame v Ankhu i kdyz tam nebude pristup pres shuttle a pokud mate nekdo na nase ostani cleny kontakt teda zakladajici tak se jich zeptejte co oni na to ze bysme zrusily guildu :)
Ozvu se na ICQ.
quote: Originally posted by JerzeeG takze at uz zustane janek, almych a derzee v cza, nebo budou bez guildy, beru je jako "takove externi cleny" boh..
Kdybys tohle řekl před rokem, budu těžce uražen. Teď už je mi to fuk. |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 04/02/2005 : 13:01:41
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
quote: Originally posted by JerzeeG takze at uz zustane janek, almych a derzee v cza, nebo budou bez guildy, beru je jako "takove externi cleny" boh..
Kdybys tohle řekl před rokem, budu těžce uražen. Teď už je mi to fuk.
nejaky haklivy ne ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Abadoncz
Starting Member
44 Posts |
Posted - 13/02/2005 : 11:42:52
|
Ohledně toho jak tady napsal/a Kravka: "jo a ohledne tech zakladatelu, nevim proc dnes kdyz uz nehraji by meli do neceho mluvit a o necem rozhodovat" Já to beru takhle. Oni jsou zakladatelé i když už nehrají možná se jednou vrátí to nikdo neví a myslim si že to nevi ani oni samy . A proto jsem se chtěl zeptat na jejich názor a to z důvodů že si jich vážím a i když jsem původně začínal jako rebel a tedka jsem uz imp pořád si jich vážím, že dokazaly vybudovat město které se sice už rozpadá protože samotní čtyři hrající hráči bychom ho stejně neudržely a jsem rád že to přestěhování do Bohemie dopadlo dobře.A že dokázaly vybudovat allianci které fungovala si myslim dobře bohužel já to nemůžu posoudit jelikož jsem v té době ještě nehrál. A proto je pro mne jejich názor ohledně alliance rozhodující A to je také jeden z důvodů proč ještě v CzA zůstávám |
Edited by - Abadoncz on 27/04/2005 20:58:53 |
|
|
Popbob
New Member
100 Posts |
Posted - 19/02/2005 : 15:39:53
|
Ak sa mozem vyjadrit ako nehrajuci clen guildy tak by som vas poprosil aby ste guildu udrzali v cinnosti aspon do combat revampu.Vacsina veteranov z CzA teraz hrajeme EQ2 v guilde Shadow Wind a je dost mozne ze ak revamp dopadne dobre tak znova obnovime accounty... |
EQ2 Popbob guardian/alchemyst SWG Popbob Aifi commando WoW Littlemage warlock/alchemyst Vanguard Popbob Necromancer LOTRO Poprandir champion
|
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 19/02/2005 : 19:24:14
|
guilda bude, akorat aktualne hrajici lidi se vystehovali z Ankhu a protoze jedinej barak na ktery mame admin rights je GH, tak ostatni nejspis popada |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 20/02/2005 : 16:17:05
|
A kdy prestehujete guild hall do bohemky? |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 20/02/2005 : 17:54:43
|
asi pockame az do CR, at o tom rozhodnou ti, co ji postavili |
|
|
Genagen
Junior Member
589 Posts |
Posted - 23/02/2005 : 09:37:31
|
No jeden duvod proc byy do toho zakladatele meli mluvit me napada - ze jsme platili cely provoz mesta a pokud se nepletu, tak nadotovane stavby byly minimlane do konce ledne nebo unora tohoto roku. To jen tak pro presnost :-)
Jinak ja mam stale aktivni Rusalku. Ma na sobe kantynu a domek. Pokud nebude kantyna potreba muze se ji dat GH. Jinak Rusalka v CzA zustane treba sama :-)
Jinak ukazme si na viniky rozpadu CzA. Je to SOE, ktery SWG nedokazalo za rok a pul dat hru do richtiku a zase SOE, ktery udelalo EQ2 . |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
|
|
Giltanas
Moderator
718 Posts |
Posted - 23/02/2005 : 11:54:00
|
Ja nevim me na ty hre neprijde nic spatnyho. Respektive nic co by me omezovalo v hrani nebo nedej boze nicilo guildy :-) |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 23/02/2005 : 11:55:23
|
GH je zaplacena, s Abadonem jsme tam nejaky prachy prihodili. Ale treba terminaly uz popadali. |
|
|
Infik
New Member
231 Posts |
Posted - 21/03/2005 : 11:09:51
|
Ja ted bol v EX abkhu a je tam par domu a inac zviratka spawnuju v tom co sa volalo nekdy ANKH , tusim to uz ani na mape neni je to skoda.
|
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 14:32:23
|
quote: Originally posted by Infik
Ja ted bol v EX abkhu a je tam par domu a inac zviratka spawnuju v tom co sa volalo nekdy ANKH , tusim to uz ani na mape neni je to skoda.
a takto veskera mesta, ktera se proti vuli naseho pana zrodi, toliko v dzungli ruiny pohlcene skonci.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 17/04/2005 : 23:24:34
|
quote: Originally posted by JerzeeG
quote: Originally posted by Infik
a takto veskera mesta, ktera se proti vuli naseho pana zrodi, toliko v dzungli ruiny pohlcene skonci..
Tak pravil...
Nu, přišla moje chvíle. Gildu nechám stát, resp. nechám ji stát, pokud budu mít peníze na zaplacení GH. Do BoH přestupovat nebudu a čas na plně hrající zahraniční gildu taky nemám. Tudíž to všechno je teď na mě... jen je problém že jsme jaksi propásli příležitost změnit leadera a tim je furt Gen. |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 01:25:14
|
bleeeeeeeeeee, jsem pod vlivem, vudce muzem zmenit, staci vstoupit do voleb a zmenime guild leadera
nicmene je otazka, jestli guildu drzet ve stavu, kdy jedini aktivni cleni jsem ja a Janek |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 10:53:03
|
jj rozpustte guildu, prisahejte vernost cisari a muzete vstoupit k nam |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 11:54:48
|
bleeeeeeeeeee, jsem pod vlivem, vudce muzem zmenit, staci vstoupit do voleb a zmenime guild leadera
nicmene je otazka, jestli guildu drzet ve stavu, kdy jedini aktivni cleni jsem ja a Janek
Já tam zůstanu. K impům nechci a na hraní v plně fční zahraniční gildě nemám čas.
Ale jak jsem psal, nechápu proč si tam zůstal ty. |
|
|
Genagen
Junior Member
589 Posts |
Posted - 25/04/2005 : 13:01:36
|
jen je problém že jsme jaksi propásli příležitost změnit leadera a tim je furt Gen.
No ja pred odchodem vsechno prevedl na Filce, ktery se dusoval, ze se SWG hned tak nesekne :-)
Jinak Rusalka je stale akrtivni, ale pri svy idiocii si nejsem jist, zda-li ne GL. Ale bohuzel spis ne... Jinak Rusalak jeste par creditu ma, takz e se na GH muzem slozit :-) |
|
|
Olusriel
Junior Member
836 Posts |
Posted - 25/04/2005 : 13:47:30
|
quote: Originally posted by Genagen
jen je problém že jsme jaksi propásli příležitost změnit leadera a tim je furt Gen.
No ja pred odchodem vsechno prevedl na Filce, ktery se dusoval, ze se SWG hned tak nesekne :-)
Jinak Rusalka je stale akrtivni, ale pri svy idiocii si nejsem jist, zda-li ne GL. Ale bohuzel spis ne... Jinak Rusalak jeste par creditu ma, takz e se na GH muzem slozit :-)
A nechcete to v CZA zabalit? Začíná mi to totiž připomínat případ Terri Schiavové ;-) |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
|
|
Infik
New Member
231 Posts |
Posted - 25/04/2005 : 15:18:29
|
quote: Originally posted by JerzeeG
jj rozpustte guildu, prisahejte vernost cisari a muzete vstoupit k nam
cisary nikdy jedine ze mi vlastnorucne bude kulmovat chlpy a robut manukuru na pazuroch na nohach |
|
|
Infik
New Member
231 Posts |
Posted - 25/04/2005 : 15:19:38
|
okrem toho cisar ma aj tak ma rad som mu pomahal setrit na vyplatach zabijanim imperialnych vojakoch |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 02/05/2005 : 12:07:59
|
hm, koukam zadny hromadny navrat veteranu z CzA se nekonal, toz pudu do Shade |
|
|
Werrevlk
Junior Member
504 Posts |
Posted - 02/05/2005 : 14:05:02
|
hm, koukam zadny hromadny navrat veteranu z CzA se nekonal, toz pudu do Shade
LoL |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 02/05/2005 : 14:48:06
|
A co takhle ke kolegum cechum do BoH kde vladne mir a poradek . |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 02/05/2005 : 14:53:06
|
tam vladne tyranie a sikana, to rebelove maji svobodu v srdcich |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 02/05/2005 : 16:38:48
|
Lol nene zadna tyranie a sikana, rikam ze tam vladne poradek. To rebelska svoboda v srdcich meni vsechno na bordel . |
|
|
Infik
New Member
231 Posts |
Posted - 03/05/2005 : 11:29:59
|
no aspon mas do ceho pichnut jorssku :) |
|
|
filcon
New Member
104 Posts |
Posted - 03/05/2005 : 22:38:27
|
hm, koukam zadny hromadny navrat veteranu z CzA se nekonal, toz pudu do Shade
Ja a sielon hrajem WoW, gen, almyr a arnalix hrajou EQ2. Premyslim, ze si na mesic obnovim ucet SWG a zkusim jaka ta hra je tedka. Cetl jsem, ze maji pridavat i nake vychytavky do vesmiru, to by me asi bavilo. |
Auction Stats - Warhammer Online Addon
Lotro Czech Fansite - Executive Editor GuildWars CzSk - Executive Editor |
Edited by - filcon on 03/05/2005 22:40:47 |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 04/05/2005 : 00:29:37
|
quote: Originally posted by filcon Ja a sielon hrajem WoW, gen, almyr a arnalix hrajou EQ2. Premyslim, ze si na mesic obnovim ucet SWG a zkusim jaka ta hra je tedka. Cetl jsem, ze maji pridavat i nake vychytavky do vesmiru, to by me asi bavilo.
huraaa filca se vrati huraaa |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 04/05/2005 : 05:45:18
|
Filc - Jo v datadisku nove lode a bude se moct tezit na asteroidech. Btw. potrebovali by jsme tvoji pomoc ve vesmiru. Gabinka dela neutrala a ta jedna mise je celkem hard . |
|
|
Magrider
Starting Member
5 Posts |
Posted - 12/05/2005 : 12:33:52
|
Lidi! Já Vás nechápat! Proč rebelové z CzA nenapadnou BoH, nepobijou je, neoberou a neudrří CzA alianci? Vždyť je to tak jednoduché! Ď.
|
|
|
Topic |
|