Author |
Topic  |
|
Game is my Drug
Starting Member
1 Posts |
Posted - 08/08/2004 : 01:21:32
|
Moc prosím, poradte mi! Vždy jsem hrál přes net jen ConterStrike 1.5. Jenže ten se ted ruší a na herních servrech se nahrazuje 1.6 verzí. Právě jsem si stáhl z Gamezonu steam verzi 1.6. Po stažení mam sice na ploše ikonu (SteamInstall_CS), jenže pokud na ní kliknu, tak jen blikne dosovské okno, ale nic se neinstaluje. Co to vlastně znamená ten Steam? A jak to nainstalovat? Ten soubor měl okolo 378 MB. Je možné koupit v obchodě již hotovou verzi 1.6 na cd? Nebo když koupim Condition Zero, obsahuje již verzi 1.6 v sobě?
Moc se omlouvám, asi vám ty moje dotazy přijdou stupidní. V hardwaru jsem jako doma, ale co se tohoto týče, tady fakt nevím? A z mých přátel nikdo ConterStrike nehraje!
A ještě poslední věc, nevíte kde stáhnu prográmek (nevim přesně jak se to píše, používají ho v BattelZonu) Něco jako (All seeing you), V tomto prográmku si zvoliš hru např. CS a zemi popřípadě kontinent a on najde všechny on-line herní servery na danou hru. Ty už se jen připojíš! Díky moc za pochopení a každou reakci
|
Edited by - Game is my Drug on 08/08/2004 01:42:58
|
|
| |
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 22/08/2004 : 20:36:03
|
Condition Zero obsahuje 1.6 verzi CS
Steam je program na pripojovani k CS serveru a defakto celou administraci CS
To co sis stahnul je jiste dobra verze, akorat po nainstalovani proste musis pockat az se ti nainstaluji updaty Steamu z netu trva to docela dost dlouho No a pak se musis zaregistrovat (orig cd key je nutnost) a pres mail ti poslou kod, kerej do toho Steamu zadas
Pokud ma problemy se Steamem zkus preinstalovat HL |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Jagy
Starting Member
2 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 16:02:55
|
Zdravim...
Mam dotazek,prosim Vas chtel bych zacit hrat CS ale nemam originalni klic...nevite jak a kde se da sehnat co nejlevneji? Vyhazovat 500Kc za hru se mi nechce tak jestli nejsou treba vylozene jenom CS s Original keyem...slysel sem ze pry ano ale kde to uz nevim :) dekuju za odpoved...
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 09/02/2006 : 12:53:57
|
ucet si muzes tak max od nekoho koupit, no a pokud se ti za to nechce vyhazovat je jednoducha rada.... nehrej :) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Jagy
Starting Member
2 Posts |
Posted - 10/02/2006 : 17:20:18
|
No tak to je dobre reseni...diky...este jine by bylo ? :) FAkt to nejde sehnat treba za 300 stovky v obchode nekde ? |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 20/02/2006 : 09:11:15
|
se podivej kolik stoji CS v obchode :) i tak je to smesne trapna cena i kdyz za takovouhle hru jje to i moc :) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
|
Topic  |
|