Author |
Topic  |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 14/09/2004 : 18:16:46
|
Ve hře je založenej CZ chat. Připojíte se do něj příkazem /join cz píšete /1 blabla (v případě, že je to váš první chat.
Pokud budete "první" a chat nebude tak ho klidně založte.
|
|
| |
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 30/09/2004 : 09:27:30
|
Lidi připojujte se, buď to hraju sám nebo lezu na jiný kanál :) Ale nikde nikdo. |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 30/09/2004 : 09:29:48
|
To víš, v půl desátý pracovní den ...  |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 30/09/2004 : 09:47:08
|
quote: Originally posted by Tibor
To víš, v půl desátý pracovní den ... 
Hehe, mluvím o včerejšku pochopitelně, ale chápu, že byl patch. |
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 13:59:04
|
Hodte tu nejake prikazy co sa pouzivaju v chate, tu sa to lepsie najde, napr. /whochannel cz - kto je na kanale cz |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 05/12/2004 : 22:57:06
|
napis / a zmackni TAB. Ukaze ti to vsecny prikazy co jsou. Pripadne /wh a TAB .... Funguje to podobne jako v bashi. |
 |
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 28/01/2005 : 12:45:14
|
Mam problém. Nefunguje mi cz channel. Zadnej prikaz na jeho spusteni mi nefunguje. Do ted kdyz jsem se lognul tak sem se automaticky pripojil a dnes mi to vubec neukazalo. Kdyz napisu /join cz, tak mi to nic neukaze. Neobjevi se ze jsem se "pripojil" a ani mi to nenapise ze je to spatnej prikaz. Na /whochannel cz to nereaguje uplne stejne a kdyz napisu /1 pokus tak to taky nic neudela.   |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 28/01/2005 : 12:49:02
|
quote: Originally posted by Imrik
Mam problém. Nefunguje mi cz channel. Zadnej prikaz na jeho spusteni mi nefunguje. Do ted kdyz jsem se lognul tak sem se automaticky pripojil a dnes mi to vubec neukazalo. Kdyz napisu /join cz, tak mi to nic neukaze. Neobjevi se ze jsem se "pripojil" a ani mi to nenapise ze je to spatnej prikaz. Na /whochannel cz to nereaguje uplne stejne a kdyz napisu /1 pokus tak to taky nic neudela.  
a mas ho nastavenej v okne chatu aby se zobrazoval ? nekterym z toho nastaveni vypadava |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 28/01/2005 : 12:51:32
|
Právě že mam. To bylo první co jsem kontroloval. Asi ňákej bug nebo já nevim. |
 |
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 28/01/2005 : 13:01:50
|
Tak ne. Tak to vypadlo. Ale bylo to tam. Ale ted kdyz to zaškrtnu a dam OK, a pak se na to znova podivam, tak je to zas nezaškrtli. |
 |
|
Punik
Starting Member
8 Posts |
Posted - 08/07/2006 : 13:07:12
|
quote: Originally posted by Imrik
Tak ne. Tak to vypadlo. Ale bylo to tam. Ale ted kdyz to zaškrtnu a dam OK, a pak se na to znova podivam, tak je to zas nezaškrtli.
To je podle mě v pořádku, mám to tak taky. :) Zkus napsat "/channellist" - mělo by to vyhodit seznam aktuálních kanálů na kterejch jsi přihlášen a u nich číslo pro zápis. Snad to pomůže... ;) :)
|
Fundamental - hrdý (ex)guild leader PvP guildy Pohodari, server Nagafen, EQ2. |
Edited by - Punik on 08/07/2006 13:08:18 |
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 08/07/2006 : 13:42:45
|
Konečně se dočkal odpovědi sice to chvilku trvalo,ale už má jasno. |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
 |
|
Terudit
Moderator

185 Posts |
Posted - 10/07/2006 : 10:06:44
|
quote: Originally posted by Yurekk
Konečně se dočkal odpovědi sice to chvilku trvalo,ale už má jasno.
On si Puník chtěl jenom vyzkoušet, jak hezkou bude mít tady fotečku!  |
 |
|
Dr.Krychlin
Moderator

654 Posts |
Posted - 10/07/2006 : 11:27:44
|
Nic moc  |
Imaziel
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 19/08/2009 : 00:30:51
|
Z charu na trial accountu se neda mluvit do custom chat channelu?
Alespon mne to pise: You are not allowed to speak in chat channels. You may use /ooc or /shout to address this zone.
To same to ostatne pise i u class channelu, tak nevim v cem je problem. |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 19/08/2009 : 08:06:50
|
Neda... aby nemohli spamovat gold selleri. |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 19/08/2009 : 15:21:09
|
quote: Originally posted by Pedro
Neda... aby nemohli spamovat gold selleri.
Njn a ja jsem ted za pekneho nezdvorilce, kdyz se pripojim a nemuzu ani pozdravit ;) |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 19/08/2009 : 21:08:42
|
stejne si urcite na spatnym serveru;) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 20/08/2009 : 10:00:22
|
Nebo na spatne strane  |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 20/08/2009 : 14:27:51
|
quote: Originally posted by Pedro
Nebo na spatne strane 
Prave naopak, smozrejme na te dobre strane :) Ale to je snad v EQ2 jednom nemylim-li se?
Server kazdopadne RE, jak jinak. Nehcat se zabijet od hracu v pure pve hre patri mezi kratochvile, ktere bych doporucoval tak mozna clenum klubu sadomasochistickeho vyziti.
Prozatim je to stejne ve fazi uvah. Mit par lidi do perma grupy tak nevaham a reaktivnu hned, ale solo to imho nema smysl. Zajemci bohuzel zatim rezistujou taunty, takze tezko rict, jak to dopadne...
PS: At tu jen nespamuju offtopicem: Pro hrace, kteri chteji z trial accountu ve hre kontaktovat alespon nekoho z ceske komunity doporucuji: /join CZ /whochannel CZ A nasledne si vybrat nejake sympaticke jmeno ze seznamu a zkusit tell :) |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 20/08/2009 : 22:08:59
|
quote: Originally posted by Rahman Server kazdopadne RE, jak jinak. Nehcat se zabijet od hracu v pure pve hre patri mezi kratochvile, ktere bych doporucoval tak mozna clenum klubu sadomasochistickeho vyziti.
Dekuji za kvalitni psychologickou analyzu vsech hracu na pvp serverech EQ2. Jsem zvedav zda bude nasledovat kvalitni analyza vsech hracu na pve serveru treba ve smyslu doporuceni pro cleny klubu mentalne zaostalych ci tak podobne. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 21/08/2009 : 10:44:16
|
quote: Originally posted by tojejedno Jsem zvedav zda bude nasledovat kvalitni analyza vsech hracu na pve serveru treba ve smyslu doporuceni pro cleny klubu mentalne zaostalych ci tak podobne.
3 ... 2 ... 1 ... Smích  Je to bylo tak vtipný až se za břicho popadám  |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 21/08/2009 : 14:07:20
|
quote: Originally posted by Shelaida
quote: Originally posted by tojejedno Jsem zvedav zda bude nasledovat kvalitni analyza vsech hracu na pve serveru treba ve smyslu doporuceni pro cleny klubu mentalne zaostalych ci tak podobne.
3 ... 2 ... 1 ... Smích  Je to bylo tak vtipný až se za břicho popadám 
My sme si nikdy nerozumeli zeee? Takoveto vykriky mi vzdy pripomenou pamatnou diskuzi ve VG, byt jiz notne promazanou http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21322 |
|
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 21/08/2009 : 14:42:08
|
quote: Originally posted by tojejedno My sme si nikdy nerozumeli zeee?
Nikdy. Ale abych řekl pravdu, tak mě to vážně překvapuje. Jsi tak úžasný, vtipný a taky moc chytrý a vůbec nejvíc nejlepší uber PVP hráč. Rozhodně nejsi mentálně zaostalý jako nějaký PvE hráči, to dá rozum  |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 21/08/2009 : 15:52:47
|
zabomysi valka po nte |
lastfm |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 21/08/2009 : 16:17:07
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by Rahman Server kazdopadne RE, jak jinak. Nehcat se zabijet od hracu v pure pve hre patri mezi kratochvile, ktere bych doporucoval tak mozna clenum klubu sadomasochistickeho vyziti.
Dekuji za kvalitni psychologickou analyzu vsech hracu na pvp serverech EQ2. Jsem zvedav zda bude nasledovat kvalitni analyza vsech hracu na pve serveru treba ve smyslu doporuceni pro cleny klubu mentalne zaostalych ci tak podobne.
To byla jen analyza vetsiny hracu na pvp serveru. Pak zbyvaji jeste dve kategorie: Ti co tam hraji, protoze se jim tam presunula grupa/gilda. A ti, co se vyzivaji v gankovani lowbiku a chudaku, kteri zrovna nejsou v nejake questujici/grindici grupe.
BTW krmte si obcas sve trolly, neopatrneho navstevnika teto sekce fora by klidne mohli sezrat, nez bys rekl 'forumtrollizhungry' :) |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 21/08/2009 : 17:40:48
|
quote:
To byla jen analyza vetsiny hracu na pvp serveru. Pak zbyvaji jeste dve kategorie: Ti co tam hraji, protoze se jim tam presunula grupa/gilda. A ti, co se vyzivaji v gankovani lowbiku a chudaku, kteri zrovna nejsou v nejake questujici/grindici grupe.
myslim ze jsi na omylu, ac je faktem ze eq2 vyslo jako pve hra, neni treba hned urazet celou pvp komunitu, z meho pohledu ma eq2 jedno z nej pvp jake jsem hral v mmorpg hrach podstane lepsi nez radoby pvp hry. |
lastfm |
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 21/08/2009 : 19:26:47
|
quote: Originally posted by Rashaverak myslim ze jsi na omylu, ac je faktem ze eq2 vyslo jako pve hra, neni treba hned urazet celou pvp komunitu, z meho pohledu ma eq2 jedno z nej pvp jake jsem hral v mmorpg hrach podstane lepsi nez radoby pvp hry.
Já si zase myslím, že PvP v EQ2 byl od SOE jeden velký omyl a vůbec se nepovedlo. Nevybalancovaný gank fest. Jedno nej pvp v MMORPG je podle mého názoru L2 
BTW souhlas je je zbytečné urážet PvP komunitu stejně jako PvE. |
Edited by - Shelaida on 21/08/2009 19:28:06 |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 21/08/2009 : 19:43:03
|
quote:
BTW souhlas je je zbytečné urážet PvP komunitu stejně jako PvE.
no tak to kazdopadne, ostatne stejne jako jakoukoliv jinou :) |
lastfm |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 21/08/2009 : 21:03:51
|
quote: Originally posted by Rahman BTW krmte si obcas sve trolly, neopatrneho navstevnika teto sekce fora by klidne mohli sezrat, nez bys rekl 'forumtrollizhungry' :)
Vzhledem k tvemu postu bych rekl ze mas moc velky hlad:p |
|
 |
|
|
Topic  |
|