Author |
Topic  |
Azeroth
New Member

167 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 17:49:46
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
quote: Originally posted by Azeroth
quote: Originally posted by Jorssk
To je blbost jedi knightem se stane az mu ten titul rada udeli.
Na todle kouknete je to vynechana scena s E2 kde meli Ki-adi-mundi vyradit lod ktera ovlada droidy, nakonec vsak prisli na to ze byla falesna: http://www.hyperss.wz.cz/Starwars.com%20Hyperspace%20-%20attack%20on%20the%20droid%20control%20ship.mov
To neni hra ve ktery to funguje tak, že když mu rada řekne, že je Knight tak najednou zesili, on prostě v době kdy zabil maula už byl stejně silnej jako když mu rada oznamila, že je knight.
Ten TITUL mu rada udělí. Do té doby je Padawan. Silnej může bejt klidně jak Mistr Proper, ale furt je to *jen* Padawan.
Jenže ty o koze a já o voze.
Já mluvím o tom, že v době kdy Maula zabil už byl stejně silnej jako v době kdy mu rada udělila titul, takže i když měl pořád rank padawana tak byl silnej jako když už byl knight |
The siths shall rule again. |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 18:38:01
|
quote: Originally posted by Azeroth Jenže ty o koze a já o voze.
Já mluvím o tom, že v době kdy Maula zabil už byl stejně silnej jako v době kdy mu rada udělila titul, takže i když měl pořád rank padawana tak byl silnej jako když už byl knight
Silnej? Eh? Tady vo sílu vůbec nejde. Na to nemáš nějakej metr "jak je kdo silnej"... Prostě byl Padawan. To je fakt. To, že mohl být silnější (v jakém přesně slova smyslu to myslíš?) než nějaký Knight je klidně možné, ale opakuji, na to neexistuje žádnej metr. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 19:18:32
|
Azeroth
Nebyl stejne silnej. Za Maula bylo dost expu to ho posunulo o level :-) Krom toho Maula zabil jako temnej jedi :-) |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 01/11/2004 : 19:31:19
|
quote: Originally posted by Giltanas
Azeroth
Nebyl stejne silnej. Za Maula bylo dost expu to ho posunulo o level :-) Krom toho Maula zabil jako temnej jedi :-)
   |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 02/11/2004 : 05:38:57
|
Nojo a kdyz ho zabil jako temne jedi tak dostal dvojnasobek expu co??   |
 |
|
Azeroth
New Member

167 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 17:25:10
|
quote: Originally posted by Azeroth Jenže ty o koze a já o voze.
Já mluvím o tom, že v době kdy Maula zabil už byl stejně silnej jako v době kdy mu rada udělila titul, takže i když měl pořád rank padawana tak byl silnej jako když už byl knight
Silnej? Eh? Tady vo sílu vůbec nejde. Na to nemáš nějakej metr "jak je kdo silnej"... Prostě byl Padawan. To je fakt. To, že mohl být silnější (v jakém přesně slova smyslu to myslíš?) než nějaký Knight je klidně možné, ale opakuji, na to neexistuje žádnej metr.
Uááááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhh Silnej ve smyslu bojové schopnosti a prostě celkově. A co sem kua taháš nějaký metry? Já doufal, že nebude tak těžké to pochopit, ale zkusíme to ještě trochu víc polopaticky.
Obi-wan je padawan-------> V souboji zabije Maula -------> Pár oslav pohřeb a pod.------> Jmenování rytířem jedi.
Z toho by si mohl vyčíst, že mezi jeho jmenováním knightem a obdobím ještě padawan proběhl jen souboj s Maulem a pár oslav. Takže v době kdy Maula porazil, byly jeho schopnosti boje, ovládání síly a pod. na stejné úrovni jako když byl o chvíli pozděj jmenován knightem, takže Maul nebyl poražen "blbým padawanem", ale padawanem na úrovni knight, kterej prakticky poslední věc co udělal jako padawan byla to, že zabil Maula a odmítám tvé další nechápání nebo oponování.
btw. Ty si konečně našel někoho kdo je se s tebou ochotnej hádat tak si to vychutnáváš, že? |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 19:41:46
|
quote: Originally posted by Azeroth Uááááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhh Silnej ve smyslu bojové schopnosti a prostě celkově. A co sem kua taháš nějaký metry? Já doufal, že nebude tak těžké to pochopit, ale zkusíme to ještě trochu víc polopaticky.
Není co chápat. Je to kravina.
quote: Originally posted by Azeroth Obi-wan je padawan-------> V souboji zabije Maula -------> Pár oslav pohřeb a pod.------> Jmenování rytířem jedi.
Tak to bylo, souhlas.
quote: Originally posted by Azeroth Z toho by si mohl vyčíst, že mezi jeho jmenováním knightem a obdobím ještě padawan proběhl jen souboj s Maulem a pár oslav. Takže v době kdy Maula porazil, byly jeho schopnosti boje, ovládání síly a pod. na stejné úrovni jako když byl o chvíli pozděj jmenován knightem, takže Maul nebyl poražen "blbým padawanem", ale padawanem na úrovni knight, kterej prakticky poslední věc co udělal jako padawan byla to, že zabil Maula a odmítám tvé další nechápání nebo oponování.
Jeho "schopnosti", jak říkáš, ať už v ovládání Síly či v boji byly stále stejné. To, co ty nazýváš "blbým padawanem" neexistuje. Ani ve SW, ani v RL. Pokud někdo má proti začátečníkům (což imho v tomto případě oproti Maulovi Obi byl) nějaké "předsudky", akorát si kope vlastní hrob.
Stále mi nedochází, kde jsi přišel na myšlenku, že "byl stejně silnej jako knight". To je zároveň kravina i pravda. Pravdou je, že tak silný byl. Byl tak silný před soubojem a byl tak silný po souboji. Během souboje samozřejmě získal zkušenosti, to bezpochyby. Kravinou na tom je ten tvůj systém vysvětlování. V RL žádné úrovně neexistují. Knight není automaticky silnější než padawan. "Blbej" padawan může být stejně silný jako Knight. Titul nemá se schopnostmi nic společného. Je to prostě formální věc.
Důkaz místo slibů? Qui - Gon (Jedi Knight) byl stejně dobrý, ne - li lepší šermíř než Mace Windu (Jedi Master).
quote: Originally posted by Azeroth btw. Ty si konečně našel někoho kdo je se s tebou ochotnej hádat tak si to vychutnáváš, že?
Mám rád diskuze, takže ano, užívám.  |
Edited by - Jedi_Knight on 03/11/2004 19:43:45 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 20:02:55
|
janek: Qui - Gon (Jedi Knight) byl stejně dobrý, ne - li lepší šermíř než Mace Windu (Jedi Master).
a na to si jako prisel kde? to bych se hadal..
jinak ale musim s jankem souhlasit.. neni knecht jako knecht.. btw: osobne obi-wana povazuju za jedi "mastra" i kdyz byl "jen" knight.. btw2: yoda rikal lukovi, na dotaz zda je teda knight, ze jeste musi zabit vadera.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 21:02:30
|
quote: Originally posted by JerzeeG
janek: Qui - Gon (Jedi Knight) byl stejně dobrý, ne - li lepší šermíř než Mace Windu (Jedi Master).
a na to si jako prisel kde? to bych se hadal..
jinak ale musim s jankem souhlasit.. neni knecht jako knecht.. btw: osobne obi-wana povazuju za jedi "mastra" i kdyz byl "jen" knight.. btw2: yoda rikal lukovi, na dotaz zda je teda knight, ze jeste musi zabit vadera..
Mno dobře, špatnej "důkaz", lepší mě v tu chvíli nenapad. 
ad btw2 - [edit]smazáno[/edit]. |
Edited by - Jedi_Knight on 03/11/2004 21:05:20 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 05:43:23
|
Tak dneska ma vyjit teaser!! Musim ho nekde stahnout :) |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 08:26:08
|
Kdyz Obi wan bojoval s Dath maulem tak mel silu kterou (aspon co vim) jiz nikdy neziskal zpet. Takze vzdy potom uz byl jen slabsi protoze se vzdal temny strany. Nikdo mi nevyvrati, ze souboj Maula byl soubojem Sitha a temneho jediho. Tam ruce obi-wana vedl hnev. |
 |
|
Azeroth
New Member

167 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 11:26:24
|
quote: Originally posted by Azeroth Uááááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhh Silnej ve smyslu bojové schopnosti a prostě celkově. A co sem kua taháš nějaký metry? Já doufal, že nebude tak těžké to pochopit, ale zkusíme to ještě trochu víc polopaticky.
Není co chápat. Je to kravina.
quote: Originally posted by Azeroth Obi-wan je padawan-------> V souboji zabije Maula -------> Pár oslav pohřeb a pod.------> Jmenování rytířem jedi.
Tak to bylo, souhlas.
quote: Originally posted by Azeroth Z toho by si mohl vyčíst, že mezi jeho jmenováním knightem a obdobím ještě padawan proběhl jen souboj s Maulem a pár oslav. Takže v době kdy Maula porazil, byly jeho schopnosti boje, ovládání síly a pod. na stejné úrovni jako když byl o chvíli pozděj jmenován knightem, takže Maul nebyl poražen "blbým padawanem", ale padawanem na úrovni knight, kterej prakticky poslední věc co udělal jako padawan byla to, že zabil Maula a odmítám tvé další nechápání nebo oponování.
Jeho "schopnosti", jak říkáš, ať už v ovládání Síly či v boji byly stále stejné. To, co ty nazýváš "blbým padawanem" neexistuje. Ani ve SW, ani v RL. Pokud někdo má proti začátečníkům (což imho v tomto případě oproti Maulovi Obi byl) nějaké "předsudky", akorát si kope vlastní hrob.
Stále mi nedochází, kde jsi přišel na myšlenku, že "byl stejně silnej jako knight". To je zároveň kravina i pravda. Pravdou je, že tak silný byl. Byl tak silný před soubojem a byl tak silný po souboji. Během souboje samozřejmě získal zkušenosti, to bezpochyby. Kravinou na tom je ten tvůj systém vysvětlování. V RL žádné úrovně neexistují. Knight není automaticky silnější než padawan. "Blbej" padawan může být stejně silný jako Knight. Titul nemá se schopnostmi nic společného. Je to prostě formální věc.
Důkaz místo slibů? Qui - Gon (Jedi Knight) byl stejně dobrý, ne - li lepší šermíř než Mace Windu (Jedi Master).
quote: Originally posted by Azeroth btw. Ty si konečně našel někoho kdo je se s tebou ochotnej hádat tak si to vychutnáváš, že?
Mám rád diskuze, takže ano, užívám. 
Blbej padawan není z mojí hlavy ale psal to tu někdo na začátku topicu.A Já netvrdil, že je stejně silnej jako jiný knighti, ale někdo řekl, že Maula nakonec porazil blbej padawan a na to já regoval tím, že sem řekl, že v době kdy Obi Maula porazil byl stejně silnej jako když se později stal knightem. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 14:04:40
|
Kdyz Obi wan bojoval s Dath maulem tak mel silu kterou (aspon co vim) jiz nikdy neziskal zpet. Takze vzdy potom uz byl jen slabsi protoze se vzdal temny strany. Nikdo mi nevyvrati, ze souboj Maula byl soubojem Sitha a temneho jediho. Tam ruce obi-wana vedl hnev.
..stejne jako hnev vedl luka v zaveru ep6 proti vaderovi  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 14:59:58
|
Azeroth - To sem psal ja s tim padawanem 
No vidite dalsi dukaz ze light jedi nemuze porazit temneho. Jmenujte mi alespon jeden priklad od E1 do E6 kdy light jedi porazil temneho nebo sitha...zadnej  
Mozna leda v E3 kdyz Obi porazi anakina. |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 15:47:51
|
Azeroth - To sem psal ja s tim padawanem 
No vidite dalsi dukaz ze light jedi nemuze porazit temneho. Jmenujte mi alespon jeden priklad od E1 do E6 kdy light jedi porazil temneho nebo sitha...zadnej  
Mozna leda v E3 kdyz Obi porazi anakina.
To blbost.Že jsou jedi vztekli při boji z nich nedělá Dark jedi. |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 16:07:41
|
Nemohol byt dark jedi - Podla mna je to light jedi, ktory mal dark silu pri tom boji a myslim ze light jedi nemoze porazit temneho(ako pisal Jorssk), lj nikdy nevyhral s l. silou - takze lj nikdy nevyhral |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
Edited by - Hosty on 04/11/2004 16:08:25 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 17:58:06
|
To neni blbost kdyz ho zachvati zlost prejde na temnou stranu sili i kdyz jen na chvilku |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 18:26:43
|
JJ, neni to blbost... jj, da sa to tak povedat, jorssk |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 19:21:58
|
To neni blbost kdyz ho zachvati zlost prejde na temnou stranu sili i kdyz jen na chvilku
...
Rozdíl mezi Obim a lukem je v tom, že Obi temné straně Síly (v tomto případě hněvu) nedokázal vzdorovat, kdežto Luke ano (teď mluvím o EP1 a EP6). Jak Luke, tak Obi čerpali během těchto bojů sílu z hněvu. Což je přesně opak toho, co má dělat správný Jedi. Luke se tomu ale nakonec vzepřel. U Obiho mi to přijde celkem nejasné.
To z nich ale ještě nedělá temné Jedie. Temný Jedi je někdo, kdo, ať už dobrovolně či ne, odejde z řádu a vydá se cestou temné strany Síly. Luke a Obi prostě jen zaváhali. Nakonec, nikdo není dokonalý. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 19:32:15
|
to se mi nejak nezda.. pokud si dobre vzpominam, tak luke premohl hnev teprve az vader lezel na zemi bez ruky.. a proc ? protoze si v ten moment uvedomil, jak se svemu otci podoba... |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 19:34:11
|
a co se tyka toho obi-wana, vy jste asi videli nejakou rozsirenou verzi prvniho dilu ? ja si nejak nemuzu vzpomenout, kdy "že Obi temné straně Síly (v tomto případě hněvu) nedokázal vzdorovat" |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 19:37:49
|
sry ze to tak kouskuju, ale jeste me docela udivilo jestli jste si nekdo vsimli, kdyz na zacatku ep6 luke prichazi k jabbovi, ze na ty "prasata" (gamorean nebo co jsou zac) pouzije "grip" .. muj nejoblibenejsi skill z jedi academy, kvuli kteremu jsem ji projel 5x.. nebo 6x
copak to slusny svetly jouda dela ? no jo.. luke je cely tata.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 04/11/2004 19:41:40 |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 19:38:48
|
to se mi nejak nezda.. pokud si dobre vzpominam, tak luke premohl hnev teprve az vader lezel na zemi bez ruky.. a proc ? protoze si v ten moment uvedomil, jak se svemu otci podoba...
Ne nepresel protoze to posral Palpa. Kdyby drzel hubu z Luka byl Sith bo by Vadera zabil.
Ne neni to v rozsirene verzi. Koukni se na pohyby a vyraz tvare Obi wana nez se otevrelo to silovy pole. Ten clovek byl vbztekem bez sebe.
Nedela to z nej temnyho Jediho. Ale porazil ho diky temne strane. A te se potom vzdal. Cili uz nikdy nebyl tak mocny jako kdyz zabil Maula. |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 19:49:06
|
to se mi nejak nezda.. pokud si dobre vzpominam, tak luke premohl hnev teprve az vader lezel na zemi bez ruky.. a proc ? protoze si v ten moment uvedomil, jak se svemu otci podoba...
Ne nepresel protoze to posral Palpa. Kdyby drzel hubu z Luka byl Sith bo by Vadera zabil.
Ne neni to v rozsirene verzi. Koukni se na pohyby a vyraz tvare Obi wana nez se otevrelo to silovy pole. Ten clovek byl vbztekem bez sebe.
Nedela to z nej temnyho Jediho. Ale porazil ho diky temne strane. A te se potom vzdal. Cili uz nikdy nebyl tak mocny jako kdyz zabil Maula.
Přesně tak. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 20:07:37
|
giltanas : jasne ze byl vzteky bez sebe.. to nikdo nezpochybnuje..
janek "Rozdíl mezi Obim a lukem je v tom, že Obi temné straně Síly (v tomto případě hněvu) nedokázal vzdorovat, kdežto Luke ano (teď mluvím o EP1 a EP6). "
nezda se mi tohle srovnani.. oba dva nedokazali vzdorovat hnevu a vyuzili ho k porazce protivnika..
akorat ze luke vadera nezabil, protoze byl jeho otec, kdezto obi nemel zadny duvod maula usetrit (nehlede na to ze obi nebyl v pozici, aby si mohl vybirat, zda maula zabije ci ho necha zit.. mohl bud zemrit sam, nebo znicit maula) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 20:17:02
|
janek "Rozdíl mezi Obim a lukem je v tom, že Obi temné straně Síly (v tomto případě hněvu) nedokázal vzdorovat, kdežto Luke ano (teď mluvím o EP1 a EP6). "
Obi = ovládl ho hněv když zemřel Qui - Gon. On ho využil. Nechat se jím "vést". Bylo jasně vidět jak prvních pár vteřin souboje dává Maulovi dost na frak. Přestal ho využívat když bylo po boji.
Luke = nechal se ovládnout hněvem během sledování útoku na rebelskou flotilu. Jakmile "rozdrtil" Vadera tak se ale uklidnil a vrátil se zpět k pravému učení Jedi. A Císař mu za to udělal menší polechtání. |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 20:44:39
|
Tady vam velky Chewbacca prinasi link na TEASER  http://www.the-trades.com/trailers/ep3.html Je to fakt cool  |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
Edited by - Werrevlk on 04/11/2004 20:45:25 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 20:45:18
|
quote: Originally posted by Werrevlk
Tady vam velky Chewbacca prinasi link na TEASER  Je to fakt cool 
pekny link... |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 20:48:06
|
quote: Originally posted by Werrevlk
Tady vam velky Chewbacca prinasi link na TEASER  Je to fakt cool 
pekny link...
Opraveno  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 20:51:53
|
Obi = ovládl ho hněv když zemřel Qui - Gon. On ho využil. Nechat se jím "vést". Bylo jasně vidět jak prvních pár vteřin souboje dává Maulovi dost na frak. Přestal ho využívat když bylo po boji.
Luke = nechal se ovládnout hněvem během sledování útoku na rebelskou flotilu. Jakmile "rozdrtil" Vadera tak se ale uklidnil a vrátil se zpět k pravému učení Jedi. A Císař mu za to udělal menší polechtání.
no vsak luke prestal hnev vyuzivat taky az po boji.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 20:56:09
|
To neni teaser ale "reklama" na teaser. Oficialni vyjde v 1 hod. rano... a nebo ze by to byl fakt full...radsi to stahnu  |
Edited by - Jorssk on 04/11/2004 20:57:14 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 21:00:52
|
týýý vole nevím co to je, ale je to bomba...   auuuuuuuuuuuuuuuuu už aby byl květen..
edit: má to 10 mega |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 04/11/2004 21:01:24 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 21:02:25
|
TY VOEEE JE TO FAKT FULL!!! CHEWIE SI ZLATEJ!!!!!!! Vypada to dobre!! |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 21:16:50
|
Vy hajzlici me to nejde staaaahnout |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 21:21:44
|
Uz to jde :-) |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 21:50:52
|
TAk to je narez konecne by ty novy SW mohly o necem byt uz se tesim na kveten |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Azeroth
New Member

167 Posts |
Posted - 04/11/2004 : 23:15:36
|
Pls hodte mi nekdo link na download quicktimu (ověreně fungující) |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 07:03:54
|
zkus DC nebo oficialni stranky quick timu  |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 13:02:17
|
Na oficialnich je to mam dojem placeny ja to mel z ovladacu pro fotak  |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 15:05:03
|
SW: E3 - the game: http://www.lucasarts.com/ep3/ |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 15:07:31
|
za trial neplatis |
 |
|
NoramKel
Starting Member
19 Posts |
Posted - 05/11/2004 : 19:40:39
|
Vaderuv hlas zni bombasticky
" Yes Master "
kua kveten je daleko  |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 06/11/2004 : 19:20:38
|
quote: Originally posted by NoramKel
" Yes Master "
kua kveten je daleko 
Cisar zni taky skvele. |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 06/11/2004 : 21:02:53
|
quote: Originally posted by NoramKel
" Yes Master "
kua kveten je daleko 
Mě by zajímalo kdo ho bude dabovat v český verzi. Pokud ten co daboval původního Vadera bude to príma, ale tak trochu o tom pochybuju.
Jinak koukněte sem - http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=8136. Je to trailer na doprovodnou hru k RotS a je tam (mimo jiné) vidět, kdo dá Maceovi na prdel. |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 06/11/2004 : 22:16:49
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight Mě by zajímalo kdo ho bude dabovat v český verzi. Pokud ten co daboval původního Vadera bude to príma, ale tak trochu o tom pochybuju.
Tak tohle me zrovna nezajima. Na film s ceskym dabingem se rozhodne koukat nebudu :-) Nikdy bo si to nechci zhnusit :-) |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 06/11/2004 : 22:43:03
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight Mě by zajímalo kdo ho bude dabovat v český verzi. Pokud ten co daboval původního Vadera bude to príma, ale tak trochu o tom pochybuju.
Tak tohle me zrovna nezajima. Na film s ceskym dabingem se rozhodne koukat nebudu :-) Nikdy bo si to nechci zhnusit :-)
Pro mě je to přesně obráceně - fakt nemusim filmy v originálním znění. Ale to je na jinou diskuzi. |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 07/11/2004 : 02:59:21
|
No ja koukam na filmy zasadne v puvodnim zneni s titulky. (pokud je original anglictina) A to z nekolika duvodu. Presnost (kdyz pak vidim film nadabovanej polovina dialogu ztraci puvodni smysl) za druhy. V anglictine ty filmy zneji vyrazne lip (libi se mi vic nez cestina) A za treti. Cesky dabingy byvaji emocionalne slaby (proste nejsou znat spravne emoce v hlase dabera. Viz Pan prstenu kde to vypada spis jako rychlo dabing.) |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 07/11/2004 : 09:41:10
|
Jj, aj ja pozeram original verziu(ak engl.) s titulkami. Ale LotR cesky dabing sa mi pacil(vam ne, lebo ste asi nepoculi ten SK dabing :)), ale to islo na HBO, tam som si titulky nemohol nastavit . Mne sa pacili hlasy, emocie... to som si ani nejak nevsimol, ale asi mas pravdu |
Edited by - Hosty on 07/11/2004 09:43:16 |
 |
|
Topic  |
|