Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 EPIZODA 3 - FILM, HUDBA, TRAILERS
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 01/11/2004 :  17:49:46  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:
Originally posted by Azeroth

quote:
Originally posted by Jorssk

To je blbost jedi knightem se stane az mu ten titul rada udeli.

Na todle kouknete je to vynechana scena s E2 kde meli Ki-adi-mundi vyradit lod ktera ovlada droidy, nakonec vsak prisli na to ze byla falesna: http://www.hyperss.wz.cz/Starwars.com%20Hyperspace%20-%20attack%20on%20the%20droid%20control%20ship.mov

To neni hra ve ktery to funguje tak, že když mu rada řekne, že je Knight tak najednou zesili, on prostě v době kdy zabil maula už byl stejně silnej jako když mu rada oznamila, že je knight.

Ten TITUL mu rada udělí. Do té doby je Padawan. Silnej může bejt klidně jak Mistr Proper, ale furt je to *jen* Padawan.

Jenže ty o koze a já o voze.

Já mluvím o tom, že v době kdy Maula zabil už byl stejně silnej jako v době kdy mu rada udělila titul, takže i když měl pořád rank padawana tak byl silnej jako když už byl knight

The siths shall rule again.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 01/11/2004 :  18:38:01  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Já mluvím o tom, že v době kdy Maula zabil už byl stejně silnej jako v době kdy mu rada udělila titul, takže i když měl pořád rank padawana tak byl silnej jako když už byl knight

Silnej? Eh? Tady vo sílu vůbec nejde. Na to nemáš nějakej metr "jak je kdo silnej"... Prostě byl Padawan. To je fakt. To, že mohl být silnější (v jakém přesně slova smyslu to myslíš?) než nějaký Knight je klidně možné, ale opakuji, na to neexistuje žádnej metr.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 01/11/2004 :  19:18:32  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Azeroth

Nebyl stejne silnej. Za Maula bylo dost expu to ho posunulo o level :-) Krom toho Maula zabil jako temnej jedi :-)

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/11/2004 :  19:31:19  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giltanas

Azeroth

Nebyl stejne silnej. Za Maula bylo dost expu to ho posunulo o level :-) Krom toho Maula zabil jako temnej jedi :-)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/11/2004 :  05:38:57  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Nojo a kdyz ho zabil jako temne jedi tak dostal dvojnasobek expu co??
Go to Top of Page

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 03/11/2004 :  17:25:10  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Silnej? Eh? Tady vo sílu vůbec nejde. Na to nemáš nějakej metr "jak je kdo silnej"... Prostě byl Padawan. To je fakt. To, že mohl být silnější (v jakém přesně slova smyslu to myslíš?) než nějaký Knight je klidně možné, ale opakuji, na to neexistuje žádnej metr.

Uááááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Silnej ve smyslu bojové schopnosti a prostě celkově. A co sem kua taháš nějaký metry? Já doufal, že nebude tak těžké to pochopit, ale zkusíme to ještě trochu víc polopaticky.

Obi-wan je padawan-------> V souboji zabije Maula -------> Pár oslav pohřeb a pod.------> Jmenování rytířem jedi.

Z toho by si mohl vyčíst, že mezi jeho jmenováním knightem a obdobím ještě padawan proběhl jen souboj s Maulem a pár oslav. Takže v době kdy Maula porazil, byly jeho schopnosti boje, ovládání síly a pod. na stejné úrovni jako když byl o chvíli pozděj jmenován knightem, takže Maul nebyl poražen "blbým padawanem", ale padawanem na úrovni knight, kterej prakticky poslední věc co udělal jako padawan byla to, že zabil Maula a odmítám tvé další nechápání nebo oponování.

btw. Ty si konečně našel někoho kdo je se s tebou ochotnej hádat tak si to vychutnáváš, že?

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 03/11/2004 :  19:41:46  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Silnej ve smyslu bojové schopnosti a prostě celkově. A co sem kua taháš nějaký metry? Já doufal, že nebude tak těžké to pochopit, ale zkusíme to ještě trochu víc polopaticky.

Není co chápat. Je to kravina.

quote:
Obi-wan je padawan-------> V souboji zabije Maula -------> Pár oslav pohřeb a pod.------> Jmenování rytířem jedi.

Tak to bylo, souhlas.

quote:
Z toho by si mohl vyčíst, že mezi jeho jmenováním knightem a obdobím ještě padawan proběhl jen souboj s Maulem a pár oslav. Takže v době kdy Maula porazil, byly jeho schopnosti boje, ovládání síly a pod. na stejné úrovni jako když byl o chvíli pozděj jmenován knightem, takže Maul nebyl poražen "blbým padawanem", ale padawanem na úrovni knight, kterej prakticky poslední věc co udělal jako padawan byla to, že zabil Maula a odmítám tvé další nechápání nebo oponování.

Jeho "schopnosti", jak říkáš, ať už v ovládání Síly či v boji byly stále stejné. To, co ty nazýváš "blbým padawanem" neexistuje. Ani ve SW, ani v RL. Pokud někdo má proti začátečníkům (což imho v tomto případě oproti Maulovi Obi byl) nějaké "předsudky", akorát si kope vlastní hrob.

Stále mi nedochází, kde jsi přišel na myšlenku, že "byl stejně silnej jako knight". To je zároveň kravina i pravda. Pravdou je, že tak silný byl. Byl tak silný před soubojem a byl tak silný po souboji. Během souboje samozřejmě získal zkušenosti, to bezpochyby.
Kravinou na tom je ten tvůj systém vysvětlování. V RL žádné úrovně neexistují. Knight není automaticky silnější než padawan. "Blbej" padawan může být stejně silný jako Knight. Titul nemá se schopnostmi nic společného. Je to prostě formální věc.

Důkaz místo slibů? Qui - Gon (Jedi Knight) byl stejně dobrý, ne - li lepší šermíř než Mace Windu (Jedi Master).

quote:
btw. Ty si konečně našel někoho kdo je se s tebou ochotnej hádat tak si to vychutnáváš, že?

Mám rád diskuze, takže ano, užívám.

Edited by - Jedi_Knight on 03/11/2004 19:43:45
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 03/11/2004 :  20:02:55  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
janek: Qui - Gon (Jedi Knight) byl stejně dobrý, ne - li lepší šermíř než Mace Windu (Jedi Master).

a na to si jako prisel kde? to bych se hadal..

jinak ale musim s jankem souhlasit.. neni knecht jako knecht..
btw: osobne obi-wana povazuju za jedi "mastra" i kdyz byl "jen" knight..
btw2: yoda rikal lukovi, na dotaz zda je teda knight, ze jeste musi zabit vadera..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 03/11/2004 :  21:02:30  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

janek: Qui - Gon (Jedi Knight) byl stejně dobrý, ne - li lepší šermíř než Mace Windu (Jedi Master).

a na to si jako prisel kde? to bych se hadal..

jinak ale musim s jankem souhlasit.. neni knecht jako knecht..
btw: osobne obi-wana povazuju za jedi "mastra" i kdyz byl "jen" knight..
btw2: yoda rikal lukovi, na dotaz zda je teda knight, ze jeste musi zabit vadera..

Mno dobře, špatnej "důkaz", lepší mě v tu chvíli nenapad.

ad btw2 - [edit]smazáno[/edit].

Edited by - Jedi_Knight on 03/11/2004 21:05:20
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 04/11/2004 :  05:43:23  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Tak dneska ma vyjit teaser!! Musim ho nekde stahnout :)
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 04/11/2004 :  08:26:08  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Kdyz Obi wan bojoval s Dath maulem tak mel silu kterou (aspon co vim) jiz nikdy neziskal zpet. Takze vzdy potom uz byl jen slabsi protoze se vzdal temny strany. Nikdo mi nevyvrati, ze souboj Maula byl soubojem Sitha a temneho jediho. Tam ruce obi-wana vedl hnev.

Go to Top of Page

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 04/11/2004 :  11:26:24  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Není co chápat. Je to kravina.

quote:

Tak to bylo, souhlas.

quote:

Jeho "schopnosti", jak říkáš, ať už v ovládání Síly či v boji byly stále stejné. To, co ty nazýváš "blbým padawanem" neexistuje. Ani ve SW, ani v RL. Pokud někdo má proti začátečníkům (což imho v tomto případě oproti Maulovi Obi byl) nějaké "předsudky", akorát si kope vlastní hrob.

Stále mi nedochází, kde jsi přišel na myšlenku, že "byl stejně silnej jako knight". To je zároveň kravina i pravda. Pravdou je, že tak silný byl. Byl tak silný před soubojem a byl tak silný po souboji. Během souboje samozřejmě získal zkušenosti, to bezpochyby.
Kravinou na tom je ten tvůj systém vysvětlování. V RL žádné úrovně neexistují. Knight není automaticky silnější než padawan. "Blbej" padawan může být stejně silný jako Knight. Titul nemá se schopnostmi nic společného. Je to prostě formální věc.

Důkaz místo slibů? Qui - Gon (Jedi Knight) byl stejně dobrý, ne - li lepší šermíř než Mace Windu (Jedi Master).

quote:

Mám rád diskuze, takže ano, užívám.

Blbej padawan není z mojí hlavy ale psal to tu někdo na začátku topicu.A Já netvrdil, že je stejně silnej jako jiný knighti, ale někdo řekl, že Maula nakonec porazil blbej padawan a na to já regoval tím, že sem řekl, že v době kdy Obi Maula porazil byl stejně silnej jako když se později stal knightem.

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/11/2004 :  14:04:40  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdyz Obi wan bojoval s Dath maulem tak mel silu kterou (aspon co vim) jiz nikdy neziskal zpet. Takze vzdy potom uz byl jen slabsi protoze se vzdal temny strany. Nikdo mi nevyvrati, ze souboj Maula byl soubojem Sitha a temneho jediho. Tam ruce obi-wana vedl hnev.

..stejne jako hnev vedl luka v zaveru ep6 proti vaderovi

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 04/11/2004 :  14:59:58  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Azeroth - To sem psal ja s tim padawanem

No vidite dalsi dukaz ze light jedi nemuze porazit temneho. Jmenujte mi alespon jeden priklad od E1 do E6 kdy light jedi porazil temneho nebo sitha...zadnej

Mozna leda v E3 kdyz Obi porazi anakina.
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 04/11/2004 :  15:47:51  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Azeroth - To sem psal ja s tim padawanem

No vidite dalsi dukaz ze light jedi nemuze porazit temneho. Jmenujte mi alespon jeden priklad od E1 do E6 kdy light jedi porazil temneho nebo sitha...zadnej

Mozna leda v E3 kdyz Obi porazi anakina.

To blbost.Že jsou jedi vztekli při boji z nich nedělá Dark jedi.

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 04/11/2004 :  16:07:41  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Nemohol byt dark jedi - Podla mna je to light jedi, ktory mal dark silu pri tom boji a myslim ze light jedi nemoze porazit temneho(ako pisal Jorssk), lj nikdy nevyhral s l. silou - takze lj nikdy nevyhral

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-

Edited by - Hosty on 04/11/2004 16:08:25
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 04/11/2004 :  17:58:06  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
To neni blbost kdyz ho zachvati zlost prejde na temnou stranu sili i kdyz jen na chvilku
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 04/11/2004 :  18:26:43  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
JJ, neni to blbost... jj, da sa to tak povedat, jorssk

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 04/11/2004 :  19:21:58  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

To neni blbost kdyz ho zachvati zlost prejde na temnou stranu sili i kdyz jen na chvilku

...

Rozdíl mezi Obim a lukem je v tom, že Obi temné straně Síly (v tomto případě hněvu) nedokázal vzdorovat, kdežto Luke ano (teď mluvím o EP1 a EP6). Jak Luke, tak Obi čerpali během těchto bojů sílu z hněvu. Což je přesně opak toho, co má dělat správný Jedi. Luke se tomu ale nakonec vzepřel. U Obiho mi to přijde celkem nejasné.

To z nich ale ještě nedělá temné Jedie. Temný Jedi je někdo, kdo, ať už dobrovolně či ne, odejde z řádu a vydá se cestou temné strany Síly. Luke a Obi prostě jen zaváhali. Nakonec, nikdo není dokonalý.

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/11/2004 :  19:32:15  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
to se mi nejak nezda.. pokud si dobre vzpominam, tak luke premohl hnev teprve az vader lezel na zemi bez ruky..
a proc ? protoze si v ten moment uvedomil, jak se svemu otci podoba...

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/11/2004 :  19:34:11  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
a co se tyka toho obi-wana, vy jste asi videli nejakou rozsirenou verzi prvniho dilu ?
ja si nejak nemuzu vzpomenout, kdy "že Obi temné straně Síly (v tomto případě hněvu) nedokázal vzdorovat"

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/11/2004 :  19:37:49  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
sry ze to tak kouskuju, ale jeste me docela udivilo jestli jste si nekdo vsimli, kdyz na zacatku ep6 luke prichazi k jabbovi, ze na ty "prasata" (gamorean nebo co jsou zac) pouzije "grip" .. muj nejoblibenejsi skill z jedi academy, kvuli kteremu jsem ji projel 5x.. nebo 6x

copak to slusny svetly jouda dela ? no jo.. luke je cely tata..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 04/11/2004 19:41:40
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 04/11/2004 :  19:38:48  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:

to se mi nejak nezda.. pokud si dobre vzpominam, tak luke premohl hnev teprve az vader lezel na zemi bez ruky..

Ne nepresel protoze to posral Palpa. Kdyby drzel hubu z Luka byl Sith bo by Vadera zabil.

Ne neni to v rozsirene verzi. Koukni se na pohyby a vyraz tvare Obi wana nez se otevrelo to silovy pole. Ten clovek byl vbztekem bez sebe.

Nedela to z nej temnyho Jediho. Ale porazil ho diky temne strane. A te se potom vzdal. Cili uz nikdy nebyl tak mocny jako kdyz zabil Maula.

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 04/11/2004 :  19:49:06  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne nepresel protoze to posral Palpa. Kdyby drzel hubu z Luka byl Sith bo by Vadera zabil.

Ne neni to v rozsirene verzi. Koukni se na pohyby a vyraz tvare Obi wana nez se otevrelo to silovy pole. Ten clovek byl vbztekem bez sebe.

Nedela to z nej temnyho Jediho. Ale porazil ho diky temne strane. A te se potom vzdal. Cili uz nikdy nebyl tak mocny jako kdyz zabil Maula.

Přesně tak.

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/11/2004 :  20:07:37  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
giltanas : jasne ze byl vzteky bez sebe.. to nikdo nezpochybnuje..

janek "Rozdíl mezi Obim a lukem je v tom, že Obi temné straně Síly (v tomto případě hněvu) nedokázal vzdorovat, kdežto Luke ano (teď mluvím o EP1 a EP6). "

nezda se mi tohle srovnani.. oba dva nedokazali vzdorovat hnevu a vyuzili ho k porazce protivnika..

akorat ze luke vadera nezabil, protoze byl jeho otec, kdezto obi nemel zadny duvod maula usetrit (nehlede na to ze obi nebyl v pozici, aby si mohl vybirat, zda maula zabije ci ho necha zit.. mohl bud zemrit sam, nebo znicit maula)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 04/11/2004 :  20:17:02  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

janek "Rozdíl mezi Obim a lukem je v tom, že Obi temné straně Síly (v tomto případě hněvu) nedokázal vzdorovat, kdežto Luke ano (teď mluvím o EP1 a EP6). "

Obi = ovládl ho hněv když zemřel Qui - Gon. On ho využil. Nechat se jím "vést". Bylo jasně vidět jak prvních pár vteřin souboje dává Maulovi dost na frak. Přestal ho využívat když bylo po boji.

Luke = nechal se ovládnout hněvem během sledování útoku na rebelskou flotilu. Jakmile "rozdrtil" Vadera tak se ale uklidnil a vrátil se zpět k pravému učení Jedi. A Císař mu za to udělal menší polechtání.

Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 04/11/2004 :  20:44:39  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
Tady vam velky Chewbacca prinasi link na TEASER
http://www.the-trades.com/trailers/ep3.html
Je to fakt cool

SWG Cheeeewieee cosi -

Edited by - Werrevlk on 04/11/2004 20:45:25
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/11/2004 :  20:45:18  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Werrevlk

Je to fakt cool

pekny link...

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 04/11/2004 :  20:48:06  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Werrevlk

Je to fakt cool

pekny link...

Opraveno

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/11/2004 :  20:51:53  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Obi = ovládl ho hněv když zemřel Qui - Gon. On ho využil. Nechat se jím "vést". Bylo jasně vidět jak prvních pár vteřin souboje dává Maulovi dost na frak. Přestal ho využívat když bylo po boji.

Luke = nechal se ovládnout hněvem během sledování útoku na rebelskou flotilu. Jakmile "rozdrtil" Vadera tak se ale uklidnil a vrátil se zpět k pravému učení Jedi. A Císař mu za to udělal menší polechtání.

no vsak luke prestal hnev vyuzivat taky az po boji..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 04/11/2004 :  20:56:09  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
To neni teaser ale "reklama" na teaser. Oficialni vyjde v 1 hod. rano... a nebo ze by to byl fakt full...radsi to stahnu

Edited by - Jorssk on 04/11/2004 20:57:14
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/11/2004 :  21:00:52  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
týýý vole nevím co to je, ale je to bomba...
auuuuuuuuuuuuuuuuu už aby byl květen..

edit: má to 10 mega

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 04/11/2004 21:01:24
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 04/11/2004 :  21:02:25  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
TY VOEEE JE TO FAKT FULL!!! CHEWIE SI ZLATEJ!!!!!!! Vypada to dobre!!
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 04/11/2004 :  21:16:50  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Vy hajzlici me to nejde staaaahnout

Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 04/11/2004 :  21:21:44  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
Uz to jde :-)

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 04/11/2004 :  21:29:16  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Další mirror tady - http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=8120.

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 04/11/2004 :  21:40:51  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
tady je dalsi link

http://www.tetrixenterprises.com/trailer.mov

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 04/11/2004 :  21:50:52  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
TAk to je narez konecne by ty novy SW mohly o necem byt uz se tesim na kveten

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Azeroth
New Member

167 Posts

Posted - 04/11/2004 :  23:15:36  Show Profile  Send Azeroth an ICQ Message Send Azeroth a Private Message  Reply with Quote
Pls hodte mi nekdo link na download quicktimu (ověreně fungující)

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 05/11/2004 :  07:03:54  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
zkus DC nebo oficialni stranky quick timu
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 05/11/2004 :  13:02:17  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
Na oficialnich je to mam dojem placeny ja to mel z ovladacu pro fotak

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 05/11/2004 :  15:05:03  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
SW: E3 - the game:
http://www.lucasarts.com/ep3/

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 05/11/2004 :  15:07:31  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
za trial neplatis
Go to Top of Page

NoramKel
Starting Member

19 Posts

Posted - 05/11/2004 :  19:40:39  Show Profile  Send NoramKel an ICQ Message Send NoramKel a Private Message  Reply with Quote
Vaderuv hlas zni bombasticky

" Yes Master "

kua kveten je daleko
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 06/11/2004 :  19:20:38  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NoramKel

" Yes Master "

kua kveten je daleko

Cisar zni taky skvele.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 06/11/2004 :  21:02:53  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NoramKel

" Yes Master "

kua kveten je daleko

Mě by zajímalo kdo ho bude dabovat v český verzi. Pokud ten co daboval původního Vadera bude to príma, ale tak trochu o tom pochybuju.

Jinak koukněte sem - http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=8136. Je to trailer na doprovodnou hru k RotS a je tam (mimo jiné) vidět, kdo dá Maceovi na prdel.

Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 06/11/2004 :  22:16:49  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mě by zajímalo kdo ho bude dabovat v český verzi. Pokud ten co daboval původního Vadera bude to príma, ale tak trochu o tom pochybuju.

Tak tohle me zrovna nezajima. Na film s ceskym dabingem se rozhodne koukat nebudu :-) Nikdy bo si to nechci zhnusit :-)

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 06/11/2004 :  22:43:03  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tak tohle me zrovna nezajima. Na film s ceskym dabingem se rozhodne koukat nebudu :-) Nikdy bo si to nechci zhnusit :-)

Pro mě je to přesně obráceně - fakt nemusim filmy v originálním znění. Ale to je na jinou diskuzi.

Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 07/11/2004 :  02:59:21  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message  Reply with Quote
No ja koukam na filmy zasadne v puvodnim zneni s titulky. (pokud je original anglictina) A to z nekolika duvodu. Presnost (kdyz pak vidim film nadabovanej polovina dialogu ztraci puvodni smysl) za druhy. V anglictine ty filmy zneji vyrazne lip (libi se mi vic nez cestina) A za treti. Cesky dabingy byvaji emocionalne slaby (proste nejsou znat spravne emoce v hlase dabera. Viz Pan prstenu kde to vypada spis jako rychlo dabing.)

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 07/11/2004 :  09:41:10  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Jj, aj ja pozeram original verziu(ak engl.) s titulkami. Ale LotR cesky dabing sa mi pacil(vam ne, lebo ste asi nepoculi ten SK dabing :)), ale to islo na HBO, tam som si titulky nemohol nastavit. Mne sa pacili hlasy, emocie... to som si ani nejak nevsimol, ale asi mas pravdu

Edited by - Hosty on 07/11/2004 09:43:16
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,33 seconds. on eygor Snitz Forums 2000