Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 mage talenty
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 16/01/2005 :  19:19:35  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
hral nekdo z closed betatesteru ( popripadne PL open betari )
maga na nejaky vyssi level ? z tech talentu nejsem zdravej
ma nekdo nejaky linky na dobry templaty ? do PvP se vyplati jet kterej tree ? predpokladam frost spis na duely a fire do mass
procetl sem par for ale nikde sem nenasel nejaky, zaruceny a pouzivany

"The time for desperation is upon us. Let's play."

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 16/01/2005 :  20:02:27  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
celkem slusny mage talent guide:
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-mage&t=23&p=1&tmp=1#post23
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 16/01/2005 :  23:26:41  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
dik sem vul :X
ja si toho topicu fakt nevsimnul :)

Go to Top of Page

c4mel
Starting Member

46 Posts

Posted - 17/01/2005 :  06:06:48  Show Profile  Visit c4mel's Homepage  Send c4mel an ICQ Message Send c4mel a Private Message  Reply with Quote
Kdyz uz jsme u tech buildu, pls mrknete na myho shadow priesta. Jeho zamereni je primarne PvP + sekundarni dmg deal v instancich. Je to nekolikrat upravovanej PvP build, kterej jsem videl na ruznych forech, ale je fakt, ze uplne totoznej jsem jeste nevidel, proto to sem pisu a uvitam jakykoli nazory...

http://wowvault.ign.com/View.php?view=Templates.Detail&id=20228
BTW toho komentu, co jsem si tam pridal sam, si nevsimejte .) Tyhle templates pribyvaj hrozne rychle, tak jsem nechtel, aby upadl v zapomneni. ^^
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 19/01/2005 :  22:46:19  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
kdyz uz je tu ten topic o tech talentech .. ;-D, Urcite uz jste to psali do jinych topicu, ale prece, napiste sem kazdy jaky zhruba build pojedete .. at to mame pohromade .. ;-D
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 20/01/2005 :  00:44:13  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
Pojedu klasiku Arcane/Fire, Combustion mi za ty body nestoji, ikdyz ty zvyseny criticaly, vetsi dmg a BW, no skoda jich. Rekl bych, ze Arcane/Fire je o neco lepsi nez Fire/Arcane a v instancich jsou dost mobove rezistujici fire a tak se arcane hodi. Frost nepojedu proste proto, ze to neni muj styl a byt zavrenej 10s v ledu a nemoct nic delat mi jako vyhra moc nepride. Frost zere min many a je to tak na mass PvP a hazet si Blizzarda s chillem nekde stranou. Je to spis takova varianta defensivniho maga a ja jsem radeji ofensivni mrtvola :D Pokud se neco nezmeni, tak mi pripada kombinace AP+PoM s PB a pak sazet FB o 106 a RIP pro me jako jasna volba na co se s magem zamerit...

takze klasika: http://www.volny.cz/darkthx/Mage_31Arcane_20Fire_Template.txt

DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 20/01/2005 :  08:31:49  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Jaja Arcane/Fire.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 20/01/2005 :  09:18:17  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Já jedu fire/arcane a zatím spokojenost
Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 20/01/2005 :  10:57:53  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

Fire mage se jménem "Frostik". LOL
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 20/01/2005 :  11:09:48  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
hm... taky jedu arcane / fire , celkem gut kombinace na pvp ..
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 20/01/2005 :  12:04:26  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oralin

quote:
Originally posted by spajdr

Fire mage se jménem "Frostik". LOL

Jojo, ale zatím se nikdo neptal, proč když mám nick frostik .. že ze mě nelítá prakticky nikdy nic ledového Ale mohl jsem si radši dát nick Mrazik, no to je už teď jedno
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 29/01/2005 :  11:09:30  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
q : netusite nekdo jak se to ma s AE ?
kdyz se kouknu treba na AE lvl 3 ( 30lvl ) tak ma cast time 1,5 sekundy
pomoci talentu ji muzu shodit na 0
ale stale tam bude ten 1sec timer
cili teoreticky by melo stacit mit 2 lvl toho improve AE talentu, na to abych shodil casttime na 0,9 sekundy ( v cemz by snad mel bejt i ten timer mezi abilitama )
a neplejtvat dalsima 3 bodama, nebo to funguje jinak ?

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 29/01/2005 :  13:25:04  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

cili teoreticky by melo stacit mit 2 lvl toho improve AE talentu, na to abych shodil casttime na 0,9 sekundy ( v cemz by snad mel bejt i ten timer mezi abilitama )

ze to muzes castit za behu????
+nikdo ti to nemuze prerusit(i kdyz 0.5-1s kouzla se rusi hodne blbe)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 29/01/2005 :  13:32:29  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:
Originally posted by Mefisto

ze to muzes castit za behu????
+nikdo ti to nemuze prerusit(i kdyz 0.5-1s kouzla se rusi hodne blbe)

pravda, se z toho vlastne stane instant, to mi nedoslo :)

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 29/01/2005 :  13:33:04  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
instant cast je docela dulezita vlastnost, stejne myslim ze AE nejak zkrouhnou
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 29/01/2005 :  13:47:54  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

instant cast je docela dulezita vlastnost, stejne myslim ze AE nejak zkrouhnou

dete s tim nerfovanim nekam
shamany zkrouhnout
ae zkrouhnout
nakonec by zkrouhli uplne vsechny
nerfovani je cipovina

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 29/01/2005 :  13:52:19  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ja ted hraju maga takze se mi ta myslenka taky nelibi, ale mrkni na to jak lidi zavidej magum AoE: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=1082935&p=1&tmp=1#post1082935
Go to Top of Page

kotte
Starting Member

96 Posts

Posted - 30/01/2005 :  03:09:21  Show Profile Send kotte a Private Message  Reply with Quote
jedu frost/arcane a jediny s kym mam problem jsou shadowpriesti a fire mages .)
Go to Top of Page

bflmpes
Starting Member

6 Posts

Posted - 29/04/2005 :  10:44:34  Show Profile  Send bflmpes an ICQ Message Send bflmpes a Private Message  Reply with Quote
Ja mam takovej dotaz ohledne buildu. Dal sem si 5 bodu do IF. To mi ubralo 0,5 sec pri kouzleni. Ale od 5tyho ranku je cast fireballu 3sec. Tak by me zajimalo kdybych nedal body do IF jestli bych fireball taky kouzlil za 3sec. Jestli jo, tak je to mrhani bodama. Je tu nejakej high lvl mage zamerenej na frost kterej by mi mohl rict jak dlouho kouzli fireball?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 29/04/2005 :  10:45:55  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
3.5 sec, s talentama o 0.5 sec rychleji
Go to Top of Page

bflmpes
Starting Member

6 Posts

Posted - 29/04/2005 :  11:25:33  Show Profile  Send bflmpes an ICQ Message Send bflmpes a Private Message  Reply with Quote
a frostbolt taky 3 nebo 2.5? myslim s talentama.
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 29/04/2005 :  13:50:27  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bflmpes

a frostbolt taky 3 nebo 2.5? myslim s talentama.

Frostbolt 3 bez talentu

2.5 s 5/5 talentama.

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page