Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Enginering
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 23/04/2005 :  12:33:22  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Mám par dotazu.

Dělám to chvilku a udělal jsem možná chybu sice ne moc velkou, ale chtěl bych radši goblina enginera než gnoma. Jde to po tom co už jsem gnome ještě nějak změnit ?

Nebo prostě mám smůlu ?

Zjistil jsem totiž že věci od gnome mi někdo udělá a předá, nemusím je furt dělat. Zatím co nějaký věci od goblinu si člověk furt musí doplnit. Tudíš bych radši přešel.

Jenže mám pocit že už to asi nepůjde co ?

Samozřejmě quest bych udělal znovu klidně.

EVE Online - Bel Gar family :-).

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 23/04/2005 :  13:48:19  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marti

Mám par dotazu.

Dělám to chvilku a udělal jsem možná chybu sice ne moc velkou, ale chtěl bych radši goblina enginera než gnoma. Jde to po tom co už jsem gnome ještě nějak změnit ?

Nebo prostě mám smůlu ?

Zjistil jsem totiž že věci od gnome mi někdo udělá a předá, nemusím je furt dělat. Zatím co nějaký věci od goblinu si člověk furt musí doplnit. Tudíš bych radši přešel.

Jenže mám pocit že už to asi nepůjde co ?

Samozřejmě quest bych udělal znovu klidně.

je to fuk .... proste se dohodni s nejakym goblin engineerem a nech si ty veci delat ... stjene tak u gnoma
a respecnou na goblina nejde

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 23/04/2005 :  14:45:53  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Hmm sem si myslel.

No on to je zrovna blbej výrobek. Pač se musí dobíjet. Tudíš chudák enginer kdo mi to bude dělat.

Snad někoho seženu.

Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 23/04/2005 :  14:51:23  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marti

Hmm sem si myslel.

No on to je zrovna blbej výrobek. Pač se musí dobíjet. Tudíš chudák enginer kdo mi to bude dělat.

Snad někoho seženu.

kterej myslis ?

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 24/04/2005 :  12:59:41  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Goblin Mortar :-).

Docela pekne jenze jsem to pos... . Njn snad nekoho najdu.

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 25/04/2005 :  10:36:59  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Pokud tomu dobře rozumím tak můžeš engineering zrušit a jet znova od začátku.

Ovšem to mám pocit dělat nechceš
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 26/04/2005 :  09:41:30  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
No jelikož jsem ho týden předtím začal a stál mě dost penez bod pro tebe :-).

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000