Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Combat Upgrade - Hodnoceni
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 07/06/2005 :  15:33:00  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

quote:
Originally posted by Kravka

tak to vypada že bude final respec.

Co znamená respec?

ze si prehazis vsecky skillpointy do uplne jinych povolani, kterych budes chtit..

tohle tady po CU bylo skoro mesic a slo to udelat co 12 hodin

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Gibberling
Starting Member

20 Posts

Posted - 07/06/2005 :  15:47:19  Show Profile Send Gibberling a Private Message  Reply with Quote
Jerzee nebrec... kazis me nadseni, ze me to zitra dojde.
BTW se vsadim ze to neni finalni podoba a bude se to upravovat ... + WoW je nuda... ja ho ted prodal;]

.:Grono - shaman:. WoW -> FrostWhisper
.:Mirith - hunta:. WoW -> Sylvanas
.:Tores Dangra - Zabrak - BH:. SWG [nehraje]
.:Vargo Vetchy:. UO ;]
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 07/06/2005 :  18:15:08  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gibberling

BTW se vsadim ze to neni finalni podoba a bude se to upravovat ... + WoW je nuda... ja ho ted prodal;]

Nadšení nenadšení, Jerzee mluví pravdu.

A WoW je husťárnička, začínám tomu přicházet čim dál tim víc na chuť.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 07/06/2005 18:15:57
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 07/06/2005 :  18:48:35  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:

co tohle dela v topicu SWG navic CU-hodnocení ?
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 07/06/2005 :  18:50:00  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

quote:

co tohle dela v topicu SWG navic CU-hodnocení ?

No co by, někdo to tam postnul a už to tam zůstalo.

Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 07/06/2005 :  18:52:12  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

wow neni hustarnicka :) to fakt ne, je to hra, kde do lvl 60 expis jak magor abys pak mohl hrat PvP a chodit instant dungy. Jenze bohuzel takhle faze hry je nedodelana a nudna tudiz smula..

wow fakt nedoporucuju protoze je to tak easy hra cca pro lidi od 6ti let (nutnost ovladat klavesnici a mys), kde je vsechno hrozne primocary, hra neni vubec ale vubec slozita a rogue nebo mag ownz all :(

Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired)
Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired)

Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 07/06/2005 :  18:54:49  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by airvash

quote:

quote:

wow neni hustarnicka :) to fakt ne, je to hra, kde do lvl 60 expis jak magor abys pak mohl hrat PvP a chodit instant dungy. Jenze bohuzel takhle faze hry je nedodelana a nudna tudiz smula..

wow fakt nedoporucuju protoze je to tak easy hra cca pro lidi od 6ti let (nutnost ovladat klavesnici a mys), kde je vsechno hrozne primocary, hra neni vubec ale vubec slozita a rogue nebo mag ownz all :(

Přesně to jsou ty věci, který mě na tom bavěj.

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 07/06/2005 :  18:57:46  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ty hras ? a kde ?

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 07/06/2005 :  18:59:21  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
hustej offtopic sakra
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 07/06/2005 :  19:01:20  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hosty
ty hras ? a kde ?

Zatím nikde, teprv bude (otázkou je kdy). Sem to zkoušel u kámoše. po dvou pivkách... jen škoda, že jsme se pak museli vrátit do školy na biošku.

Což mi připomíná (matika)...

"Janku, jak vytvoříme obraz trojúhelníku ABC?"
"Prosím?"
"Obraz trojúhelníku ABC..."
"Jo ahá! No, tak obraz trojúhelníku ABC vytvoříme tak, že kolem něj dáme rám."

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 07/06/2005 :  19:03:52  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
ty hras ? a kde ?

Zatím nikde, teprv bude (otázkou je kdy). Sem to zkoušel u kámoše. po dvou pivkách... jen škoda, že jsme se pak museli vrátit do školy na biošku.

Což mi připomíná (matika)...

"Janku, jak vytvoříme obraz trojúhelníku ABC?"
"Prosím?"
"Obraz trojúhelníku ABC..."
"Jo ahá! No, tak obraz trojúhelníku ABC vytvoříme tak, že kolem něj dáme rám."

lol
btw ked budes hrat tak chod na ragnaros :)

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 07/06/2005 :  20:47:42  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

lol

rofl jak tu hosty neustale prosazuje ragnaros ja to vidim spise na shadowmoon

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Gibberling
Starting Member

20 Posts

Posted - 07/06/2005 :  21:18:51  Show Profile Send Gibberling a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

lol

Shadow je lagzored... doporucuju nekterej z novych: frostwhisper/sylvanas sice tam enni tolik cechu ale who cares

k tem jedi ... vzdyt Jedi ma byt silnejsi omfg, to je zakladni myslenka sw! jinak by mohli republiku chranit drojdi ffs, sice je smutny, ze diky demenci soe jich je ted jak nasranych, ale csdd. melo to zustat pri starym a bez holocronu imho! to by jich bylo par a ten kdo by ho ziskal, by si ho kurva vazil. + dalsi tardace zasadit dej zrovna sem omg! melo to byt za exar kuna nebo tak nekdy [mandaloriani, plno jedaju = paradise]

Go to Top of Page

Gibberling
Starting Member

20 Posts

Posted - 07/06/2005 :  21:23:39  Show Profile Send Gibberling a Private Message  Reply with Quote
BTW neni ted nakej novej server [treba rok bo tak]? tam bych sel jak svina;]] ale tezko ocekavam kladnou odpoved;]

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 07/06/2005 :  21:26:30  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
frostwhisper/sylvanas sice tam enni tolik cechu ale who cares

Janek cares... jedině s Čechama.

Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 08/06/2005 :  08:22:35  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Zaznamenali jste vsichni drobnou informaci na launchpadu/strankach, ktera nam oznamuje, ze na zaklade zadosti uzivatelu bude v kratke dobe (jeste nevedi kdy, ale pry to oznami dostatecne dopredu) "jeden finalni re-spec", takze kdo si totalne pooral postavu, bude mit (posledni) sanci si ji opravit?

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 08/06/2005 :  09:11:07  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Sice to už nehraju a mám account teď jen půjčenej znovu na zkoušku, ale podle diskuzí se začína potvrzovat, co jsme říkali při vydání s Tiborem - myslíme si, že Jedi neměl být postava hratelná hráči.
škoda, že to marketingově je největší lákadlo pro lidi.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 08/06/2005 :  09:29:21  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432

Zaznamenali jste vsichni drobnou informaci na launchpadu/strankach, ktera nam oznamuje, ze na zaklade zadosti uzivatelu bude v kratke dobe (jeste nevedi kdy, ale pry to oznami dostatecne dopredu) "jeden finalni re-spec", takze kdo si totalne pooral postavu, bude mit (posledni) sanci si ji opravit?

Ano, a vidim to nasledovne : vsichni respecnou na riflemany/doctory, to bude prdel

quote:
Originally posted by Khostri

Sice to už nehraju a mám account teď jen půjčenej znovu na zkoušku, ale podle diskuzí se začína potvrzovat, co jsme říkali při vydání s Tiborem - myslíme si, že Jedi neměl být postava hratelná hráči.

S tim se da jedine souhlasit

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com

Edited by - Sagger on 08/06/2005 09:31:32
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 08/06/2005 :  09:36:20  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Tak 8.6. sundaj vsechny servery a nahodej final respec, po nalogoavni vam to oznami, ze mate moznost respecnout

ale POZOR, respecnout muzete jenom behem jednoho zalogovani, jakmile se odlogujete tak konec, takze kdo si zkurvi char ma smolik
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 08/06/2005 :  11:29:53  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger

quote:
Originally posted by baron432

Ano, a vidim to nasledovne : vsichni respecnou na riflemany/doctory, to bude prdel

anebo na BH/doktory ? zajimalo by me, ktera kombinace je lepsi? - viz muj topic ohledne templatu, myslim ze spise rifleman/doc

quote:
Originally posted by Sagger

quote:
Originally posted by Khostri

S tim se da jedine souhlasit

a ja to rikam porad porad porad..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 08/06/2005 :  11:35:41  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

Tak 8.6. sundaj vsechny servery a nahodej final respec, po nalogoavni vam to oznami, ze mate moznost respecnout

ale POZOR, respecnout muzete jenom behem jednoho zalogovani, jakmile se odlogujete tak konec, takze kdo si zkurvi char ma smolik

doufam, ze tohle plati po hrace, co hrajou po CU uz pres mesic a ze kdyz jsem postavu poprve lognul po CU teprve pred tydnem, tak pro me plati porad mych 14 dni to bych potreboval nutne zjistit behem dneska

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 08/06/2005 :  11:56:36  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
nj představte si že by byl jedi pouze NPC a že by třeba za splnění nějakých obtížných questů byl jedi třeba na 5 použití v datapadu po tvém boku jako pet nebo tak něco a mohl by pomahat hehe asi blbost, jen me to tak napadlo

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 08/06/2005 :  11:58:33  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Imho nejlepsi by bylo, aby za nej mohli hrat jen CSR´ka, treba 2-3 na server. Sice by odpadla spouta hracum motivace ale motivovat se da i jinak nez kurvenim hry ne ?

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 08/06/2005 :  18:57:08  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Kua co to zas je?!?!? Nespusti se mi ani launchpad. ZKURVENY DEBILOVE!!!!

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 08/06/2005 :  19:03:18  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
... a podle TechSupport fora to takhle "funguje" vsem. Ti DEBILOVE to zase ZKURVILI (fuj to jsem sprostej, ale nic slabsiho se pro vyvojare a provozovatele teto aplikace jednoduse nehodi )

Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 15/06/2005 :  14:22:22  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
ja sa k tomu ani nevyjadruju uz pac by ste mi rikali ze som sprosty ako cuna
je to soe a devs a to su kreteni ...
uz mlcim :)
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 15/06/2005 :  19:19:13  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

nexcete ho tady nekdo zabananovat??

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 15/06/2005 :  19:32:26  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

[quote]Originally posted by Hosty

lol

Shadow je lagzored... doporucuju nekterej z novych: frostwhisper/sylvanas sice tam enni tolik cechu ale who cares

k tem jedi ... vzdyt Jedi ma byt silnejsi omfg, to je zakladni myslenka sw! jinak by mohli republiku chranit drojdi ffs,
-jj, svata pravda.

sice je smutny, ze diky demenci soe jich je ted jak nasranych, ale csdd. melo to zustat pri starym a bez holocronu imho! to by jich bylo par a ten kdo by ho ziskal, by si ho kurva vazil.
-myslím, že s tím problém nebude. Údělem jedi postavy je totiž se po dogrindění nudit, pokud to není blázen, který se rozhodne získávat ranky killovaním ostatních jedi, což je na velmi dlouhou dobu a za chvíli stereotyp-nuda (stejná města, stejní týpci a podobné taktiky boje). Anebo killováním overtnutých non-jedi vojáků, pod pohnutkou třeba udržení pořádku v galaxii :o))

(Anebo si vybrat cestu skutečně zlého dark jediho killováním ve friendly, no db, duelech ala Enni :o)))

jedi bude pomalu ubývat, vzhledem ke stereotypnoti jejich existence, až jich bude právě tolik, aby to všem jorsskum a jerzeeům vyhovovalo ;-))
P.S.I Možná se pletu :-)
P.S.II Chlastejte kofolu

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/06/2005 :  20:07:07  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

quote:

quote:

quote:

quote:

nexcete ho tady nekdo zabananovat??

quote:
Originally posted by Olusriel

quote:

quote:

[quote]Originally posted by Hosty

lol

k tem jedi ... vzdyt Jedi ma byt silnejsi omfg, to je zakladni myslenka sw! jinak by mohli republiku chranit drojdi ffs,
-jj, svata pravda.

sice je smutny, ze diky demenci soe jich je ted jak nasranych, ale csdd. melo to zustat pri starym a bez holocronu imho! to by jich bylo par a ten kdo by ho ziskal, by si ho kurva vazil.
-myslím, že s tím problém nebude. Údělem jedi postavy je totiž se po dogrindění nudit, pokud to není blázen, který se rozhodne získávat ranky killovaním ostatních jedi, což je na velmi dlouhou dobu a za chvíli stereotyp-nuda (stejná města, stejní týpci a podobné taktiky boje). Anebo killováním overtnutých non-jedi vojáků, pod pohnutkou třeba udržení pořádku v galaxii :o))

(Anebo si vybrat cestu skutečně zlého dark jediho killováním ve friendly, no db, duelech ala Enni :o)))

jedi bude pomalu ubývat, vzhledem ke stereotypnoti jejich existence, až jich bude právě tolik, aby to všem jorsskum a jerzeeům vyhovovalo ;-))
P.S.I Možná se pletu :-)
P.S.II Chlastejte kofolu

ty voe horaci, tyhle dva posty po formalni strance nemaji ani hlavu ani patu.. tys to psal ozraly nebo co ? dyt jsi tam nakopiroval uplne jine veci, chvili mi trvalo, nez jsem aspon trochu pochopil, na co reagujes

add jedi - to uz je asi zbytecne dale rozebirat. proste ty to vidis tak a ja zase jinak..

jen jsem reagoval kvuli te uprave

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 16/06/2005 :  13:54:41  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Infik
malo tu byt 5 roztleskavacek ale nektory borci to zrusili tak vdaka nim tu niesu

Ktera svine to zrusila? To si tu hraji na boha? Co jim na tom vadi? Vzdyt takova mala ikonka nikomu nezbrzdi nahravani. At jdou do (radsi nedokoncim, aby mi to Bozsky nesmazali)
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 16/06/2005 :  13:59:14  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
jj mala ikonka nezbrzdi ale debilne raklamy muzu byt to ke vsetko koser nonic sak sme lide a zvlast ceskoslovensky tam este stale zdrave myslenie je 100 rokou za opicami
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 16/06/2005 :  14:14:41  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:

jj mala ikonka nezbrzdi ale debilne raklamy muzu byt to ke vsetko koser nonic sak sme lide a zvlast ceskoslovensky tam este stale zdrave myslenie je 100 rokou za opicami
Problém nevidím ani tak v tom jestli máš v podpisu obrázek nebo ne. Jen mi přijde hloupé mít za každým postem (i dvouřádkovým) 17 řádků podpisu. Viz:
quote:

SWG: Okhechookwoo - SHADE- Rebel - zradlo pre bh - Eclipse
Member of Shade Council
1st Shade Jedi
Shade Jedi Coordinator

SWG: Bambelo - SHADE- Neutral - Eclipse - Master Artisan , Chef , Merchant , Entertainer
UODP1: Ocke - vsetko mozne - Test center
-----------------------
UODP1: Muflonik - Paladin - MBK - Retired
UODP1: Narka - MBK - Ranger - Retired
UODP1: Okhechookwoo - MBK - Cleric - Retired
UODP1: Ricci - MBK - Craft - Retired
UODP1: Infidlo - MBK - Vamp - Retired

Acc darovane Macke
------------------------
EQ2: Janinka - Mage
---------------------------------
malo tu byt 5 roztleskavacek ale nektory borci to zrusili tak vdaka nim tu niesu
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 16/06/2005 :  14:16:57  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

quote:

Problém nevidím ani tak v tom jestli máš v podpisu obrázek nebo ne. Jen mi přijde hloupé mít za každým postem (i dvouřádkovým) 17 řádků podpisu. Viz:
quote:

SWG: Okhechookwoo - SHADE- Rebel - zradlo pre bh - Eclipse
Member of Shade Council
1st Shade Jedi
Shade Jedi Coordinator

SWG: Bambelo - SHADE- Neutral - Eclipse - Master Artisan , Chef , Merchant , Entertainer
UODP1: Ocke - vsetko mozne - Test center
-----------------------
UODP1: Muflonik - Paladin - MBK - Retired
UODP1: Narka - MBK - Ranger - Retired
UODP1: Okhechookwoo - MBK - Cleric - Retired
UODP1: Ricci - MBK - Craft - Retired
UODP1: Infidlo - MBK - Vamp - Retired

Acc darovane Macke
------------------------
EQ2: Janinka - Mage
---------------------------------

coz mne pripomina, ze i muj podpis uz je trochu nadmerecny musim to nejak zeditovat..

edit: skoda ze nejde mit dva podpisy:
- jeden velky a dlouhy podpis za velke, dlouhe, svym obsahem vyznamne a jinak dulezite posty
- a pak jeden maly podpisek za kratke, bezvyznamne a hloupe posty

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 16/06/2005 14:49:03
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 16/06/2005 :  14:58:27  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Já si svůj smazal, tak můžeš Okhemu nechat jeho dlouhý. Ty roztleskávačky byly cool, pěkně to tam oživovaly. Už jste jako SOE, to dobré pokazíte a zbytek necháte
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 16/06/2005 :  15:05:49  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Já si svůj smazal, tak můžeš Okhemu nechat jeho dlouhý. Ty roztleskávačky byly cool, pěkně to tam oživovaly. Už jste jako SOE, to dobré pokazíte a zbytek necháte
V tomhle se asi neschodneme. Já si naopak myslím, že dlouhé podpisy (a vnořené quotování) ničí přehlednost a ztěžují čitelnost postů. Forum je primárně myšleno jako místo na předávání informací a "megapodpisy" tomuto účelu imho škodí.
Go to Top of Page

Infik
New Member

231 Posts

Posted - 16/06/2005 :  15:34:32  Show Profile  Send Infik an ICQ Message Send Infik a Private Message  Reply with Quote
fajn tak ho zmazem aby bol klid
ja si myslim ze podpisi ozivovali ale ked to tu ma byt ako v iraku oki
este treba povedat potom v ktorych fazach je povolne dychat a v ktorych nie ci kazdu parnu alebo neparnu hodinu
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 16/06/2005 :  15:38:21  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

fajn tak ho zmazem aby bol klid
ja si myslim ze podpisi ozivovali ale ked to tu ma byt ako v iraku oki
este treba povedat potom v ktorych fazach je povolne dychat a v ktorych nie ci kazdu parnu alebo neparnu hodinu

o jake pomale reklame porad mluvis ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 17/06/2005 :  09:32:03  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nevím, co je na přiblblých obrázcích cool.
Pokud by ses předtím podíval na to, že například jedna stránka postů s těmi vašmi vymoženostmi měla asi tak 3MB, tak pro někoho na modemu je to super.
Já v práci na lince když čtu jenom forum a kouknu na něj udělám za den jenom na foru asi tak 20 MB, což mi přijde poměrně dost.

To že je někdo sobec je asi každého věc, ale v místě, kde se to dá regulovat to prostě s ohledem na ostatní bude ořezáno.
A odpovědi některých malých dětí, kteří budou rozšlapané bábovičky povyšovat na nějaké neštěstí zatím komentovat nebudu. Každý si to přeberte.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 17/06/2005 :  11:52:10  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Tak si jdi prudit do EQ a necti odpovedi malych deti. Ty ikonky mely par kB, rozhodne vic maji obrazky nalevo pod podpisama - tak tady laskave neplivej ty svoje bludy o babovickach.

Kdyz se to nekomu nelibi, co takhle kdyby pouzil mozek, sel do nastaveni a tam si vypnul zobrazovani podpisu?

Kdyz budes v praci misto "jenom cteni fora" i pracovat, mozna si vydelas i na lepsi pripojeni...

Edited by - Drizzt DoUrden on 17/06/2005 12:18:07
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 17/06/2005 :  12:56:24  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak si jdi prudit do EQ a necti odpovedi malych deti. Ty ikonky mely par kB, rozhodne vic maji obrazky nalevo pod podpisama - tak tady laskave neplivej ty svoje bludy o babovickach.

Kdyz se to nekomu nelibi, co takhle kdyby pouzil mozek, sel do nastaveni a tam si vypnul zobrazovani podpisu?

Kdyz budes v praci misto "jenom cteni fora" i pracovat, mozna si vydelas i na lepsi pripojeni...

Ne
Jako admin budu číst odpovedi malých dětí a také příslušně reagovat. Pokud se ti nelíbí zdejší pravidla, co kdybys zdejší forum nepoužíval?
A odpověď typu Ktera svine to zrusila? To si tu hraji na boha? Co jim na tom vadi? Vzdyt takova mala ikonka nikomu nezbrzdi nahravani. At jdou do (radsi nedokoncim, aby mi to Bozsky nesmazali)
sem skutečně nepatří.
Mimochodem poznámka o vydělání si na kvalitnější připojení je skutečně úsměvná. Možná jsi ve své zaujatosti sám sebou zapoměl, že existují místa, kde není šance téměř na žádné připojení. A za další nikde jsem nepsal, že mám modem ...
A je zajímavé, jak jsi poučen, kolik zabírají obrázky nalevo a kolik zabírají podpisy.

Takže laskavě se chovej normálně. Zajímavé je, že místo aby se někdo normálně zeptal na něco, co se na foru změnilo a případně dal nějaký návrh, tak okamžitě všichni vztahovačně začínají mluvit o cenzuře, o kazení, o božkých nadlidech, kteří mohou všechno. Nikde nepoužije tu tebou zmiňovanou hlavu.
A jsem rád, že všichni, kdo se diví reklamě nahoře jsou obeznámeni se stavem věcí. Nebo budou přispívat na linku, až se z důvodu trafiku současné umístění serveru zruší.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 17/06/2005 :  14:42:53  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Tak promin, no, sem se nechal unest.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 17/06/2005 :  15:00:05  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Nic se nedeje.
Jen nas trosku nastve, kdyz jednou za uherskej rok se udela nejaka uprava nebo smazani a je takova reakce.
Proto i ta zpetna reakce.
Taky jsem se nechal unest.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 17/06/2005 :  15:29:11  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
zpetna reakce ?
tak to je vlastne rereakce ne ?
to je ten zakon akce, reakce a rereakce prece..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 17/06/2005 :  15:30:53  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Jasně, zákon akce, reakce a rekreace.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 17/06/2005 :  15:33:03  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Jasně, zákon akce, reakce a rekreace.

jo kua mas recht.. ja to popletl

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 17/06/2005 :  17:11:30  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote

super

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 17/06/2005 :  18:42:32  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
ty jo horaci, ty mas tez ten podpis dlouhy...

mam navrh, co kdyby kazdy upravil svuj podpis a zkratil ho a pouzil nejmensi mozne pismo tedy jednicku

staci na zacatek textu dat [size=1.] a na konec [/size=1]

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 17/06/2005 :  20:12:58  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Souhlas, to je dobry napad
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 18/06/2005 :  13:42:29  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
no neverim ze tu ma moc lidi 10 postav ... vetsina ma jednu-dve tak by prece mely stacit 1-2 radky textu navic kdyz si signaturu upravite tak aby pred a za nebyl volnej radek zase se uvolni misto (staci mit odradkovany formatovani, ktery neni ani videt a hned to hazi volny radky)

Edited by - SNowie on 18/06/2005 13:44:22
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000